vassilis-4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2009 σημερα το απογευμα βγηκα να κανω μια βολτα. πηγαινα προς αμουδαρα και πανω στην γεφυρα βλεπω ασυνιθηστη κινηση. προχωραω λιγο και βλεπω ενα ζ750 πεσμενο κατω κατεβαινω και βλεπω το παιδι κατω την ωρα που τον επερενε το ασθενοφορο δεν μπορουσα να ξεκαθαρισω το προσωπο απ τα αιματα,ειχε μια τρυπα στο κεφαλι και ολος ο δρομος γεματος αιματα και λαδια. μου ειπαν οτι ηταν γυρο στα 23 το παλικαρι. δεν εχω ξαναδει τετοιο θεαμα στη ζωη μου,εφαγα μεγαλο ταρακουνημα. ο μαγκας με το αμαξι περασε τη διαχωριστικη νυσιδα στο σημειο που κωβοταν,και μπηκε στο αντιθετο ρευμα για να μπει στο βενζιναδικο του αντιθετου ρευματος απο την μερια της εξοδου των αυτοκινητων(ποσο χαζος πρεπει να εισαι για να το κανεις αυτο????) το παιδι ερχοταν κανονικα και τον τρακαρε στην πορτα του συνοδηγου,δυστηχος δεν φορουσε κρανος και να τα αποτελεσματα.. δεν ξερω αν πεθανε,θα σας πω αυριο. παντως η εκφραση του τραυματιοφορεα τα ελεγε ολα.. παντα κρανος παιδες,ουτε 100 μετρα χωρις το κρανος,ποτε δεν ξερεις απο που θα σου 'ρθει μακαρι να ναι καλα το παλικαρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2009 Άουτς.. Οι μεγάλοι εδώ το έχουν πάρει το μάθημα τους, οι περισσότεροι τουλάχιστον.. Οι πιτσιρικάδες εδώ και βάζω και τον εαυτό μου μέσα να τ'ακούνε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2009 εθνική είναι εκεί που έγινε το ατύχημα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2009 Πωωωωωωωωωωωωωωω ρε φιλε, τι να πω.... Μακαρι να τη γλιτωσε το παλικαρι... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2009 Που ρε φιλος ακριβως???? Προσπαθω να καταλαβω και δεν μπορω. Προς ΔΕΗ? @Viper4 Λογικα δεν ειναι ε8νικη γιατι σε εκεινο το υψος της εθνικης υπαρχει τσιμεντενιο διαχωριστικο.... Ειναι κατι σαν επαρχιακος/αστικος δρομος. Μια λωριδα ανα κατευθηνση. Κριμα! Μακαρι να γινει καλα το παιδι! Δυστυχως στο "Δημοκρατικο" Ηρακλειο το κρανος ειναι για φλωρους.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mouris k9 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2009 (τροποποιήθηκε) εθνική είναι εκεί που έγινε το ατύχημα; δεν έχει σημασία αν είναι εθνική η μικρο δρομάκι ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ κι αν είναι δυνατόν και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό φιλικά Γιώργος το λέω γιατί είμαι παθών μόνο τα γάντια δεν φόραγα και εκεί χτύπησα Τροποποιήθηκε Αύγουστος 15 , 2009 από τον mouris k9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis-4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2009 Που ρε φιλος ακριβως???? Προσπαθω να καταλαβω και δεν μπορω. Προς ΔΕΗ? @Viper4 Λογικα δεν ειναι ε8νικη γιατι σε εκεινο το υψος της εθνικης υπαρχει τσιμεντενιο διαχωριστικο.... Ειναι κατι σαν επαρχιακος/αστικος δρομος. Μια λωριδα ανα κατευθηνση. Κριμα! Μακαρι να γινει καλα το παιδι! Δυστυχως στο "Δημοκρατικο" Ηρακλειο το κρανος ειναι για φλωρους.... μετα την γεφυρα που περναει πανω απο τον παραλιακο και πας απο 62 μαρτυρων προς αμουδαρα. εξω απο ενα βενζιναδικο με πλυντηρια car wash νομιζω το λενε. μου ειπανε οτι δεν πεθανε το παιδι αλλα δεν ειμαι σιγουρος. αμα φορουσε ενα κρανος δεν θα ειχε παθει τιποτα ρε γμτ. προσοχη μαγκες,κυκλοφορουνε πολλοι φονιαδες στους δρομους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2009 αμα φορουσε ενα κρανος δεν θα ειχε παθει τιποτα ρε γμτ. προσοχη μαγκες,κυκλοφορουνε πολλοι φονιαδες στους δρομους. Εμεις ειμαστε οι φονιαδες του ιδιου μας του εαυτου πρωτα και μετα ολοι οι υπολοιποι. Μονος σου το ειπες φιλε μου, αν φορουσε κρανος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2009 Περαστικά στο παιδί, κρίμα που δεν φόραγε κράνος αλλά τι να λέω τώρα... θα γινω κακός. Όσο για το ζώον που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα τι να πω.... Άντε και έχω ταξίδι μπροστά μου σήμερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis-4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2009 το παιδι πεθανε τελικα στην εντατικη. 27 χρονων.. συλυπητηρια και κουραγιο στους δικους του :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tolissere 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2009 :( :( :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2009 Συλλυπητηρια.... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skordilis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2009 συλλυπητηρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2009 Συλληπητήρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2009 συλλυπητηρια... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2009 Κατάλαβα που έγινε το ατύχημα..Όντως κακό σημείο αυτό.Θέλει προσοχή. Συλληπητήρια στο παιδί και μακάρι να 'ναι ο τελευταίος....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Todoras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2009 Πο ρε γαμωτο κριμα το παλικαρι. Καθε καραγκιοζης κατεβαινει απ το χωριο του και νομιζει οτι του ανηκει ο δρομος, αντε γιατι εχει παραγινει στο Ηρακλειο το κακο με κατι τετοιους. Παντα προσεκτικα παιδες με κρανος στο κεφαλι κι οχι στο χερι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
triodi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2009 Κρίμα το παλικάρι. Συλλυπητηρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2009 Το γεγονος οτι δε φορουσε κρανος δε μειωνει την αμετρητη μαλακια του αλλου. Τι τιμωρια να αξιζει σ αυτο το ζωο δε μπορω καν να φανταστω αν και εχω καμια 10.000 ιδεες. Το οτι το παιδι θα ζουσε με κρανος δεν ειναι σιγουρο αλλα ειναι πολυ πιθανο. Ουτε μετρο χωρις κρανος Ο Σοφος ειπε....Το κεφαλι μας αξιζει, οσο αξιζει και το κρανος που φοραμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2009 λοιπον παιδια το παιδι με το ζ 750 ηταν ξεκρανοτο δεν ετρεχε και το κουτι του εκλεισε το δρομο κανονικα,,το παλικαρι ξεψηχισε αμεσως χηθικαν τα μυαλα του στο δρομο,,και οταν κατεβηκε ο οδηγος της κουτας τον ρωτουσαν αν ηξερε τι εκανε και ελεγε αερολογιες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2009 κρίμα που δεν φόραγε κράνος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2009 :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2009 Αλλως ενας...Και οπως ειπε ενας φιλος δεν θελω να γινω Νουμερο σε καποια στατιστικη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2009 Συλλυπητήρια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2009 R.I.P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες