ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) SH 300 πάρε!!!! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2009 από τον ΗΛΙΑΣΚΤΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 εισαι βαθιά νυχτωμένος και εχεις τεράστιο κόμπλεξ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αν είναι για χρήση καθαρά και μόνο μέσα στην πόλη καλύτερα να πάρεις ένα παπί ή αν θες κάτι δυνατότερο ένα KLR ας πούμε που κινείται ανετότατα μέσα στην πόλη. και για να απαντήσω στα ερωτήματά σου: 1)αν βρέχει θα βραχείς είτε με σκούτερ είτε με μεγάλη μηχανή... (τυχαίνει να χω και τα 2. Με το σκόύτερ θα γυρίσεις στεγνός και με τη μηχανή σε 3 λεπτά θα έχει βραχεί μέχρι και το σλιπάκι, να μην μιλήσουμε για τα πόδια.. 2) όταν το κρύο είναι τόσο πολύ που να μην μπορείς να οδηγήσεις κανονική μηχανή τότε δεν οδηγάς ούτε σκούτερ ποδιά ξεποδιά...Αυτό το λες απο εμπειρία ή υποθέτεις? 3)από άποψη χώρων έχεις απόλυτο δίκιο!!! Αλλά αυτό λύνεται εύκολα με μια μπαγκαζιέρα! Σε ένα KLR είναι μούρλια μια μπαγκαζιέρα πράγματι.. 4)Δεν τον κατάλαβα τον συλλογισμό σου... δεν κλέβουν σκούτερ;;; ίσα ίσα που τα σκούτερ κλέβονται και πιο εύκολα λόγω απουσίας immobilaizer στα περισσότερα. Έχεις ακούσει συχνά να κλέβουν σκούτερ?Και κυρίως SYM,Kymco Κλπ?Εσύ ένα KLR ή ένα ΧΤ θα το άφηνες χαλαρά στο κέντρο όλη μέρα?Sorry αλλά μάλλον ζούμε σε άλλο πλανήτη 5)Και σε αυτό έχεις δίκιο, αλλά από την άλλη πάλι σε μικρές πτώσεις μέσα στην πόλη υπάρχουν τα μανιτάρια και την βγάζεις εντελώς ανώδυνα ή το πολυ με καμιά σπασμένη μανέτα ή πατάκι με μηδεμινό κόστος. Για να σπάσουν πλαστικά κλπ θα πρέπει η πτώση να είναι μεγάλη!!! Δεν είπα να σου πέσει στατικά. Αλλά ένα όργανο να σπάσεις ή ένα τεπόζιτο να στραβώσεις την έκατσες.. 6)Μα δεν μιλάμε για σκούτερ εναντίων GSR μέσα στην πόλη... για δες πόσο καίει ένα παπί ή το KLR ας πούμε ή τι λάστιχα θέλουν.Δηλαδή το παπί που υποστηρίζεις έίναι πιο ασφαλές?Τα ίδια πράγματα είναι είχα και παπί 7)Ο συμπλέκτης κάθε άλλο παρά ταλαιπωρία είναι!!! και μέσα στην πόλη το παπί ή κάποιο άλλο μηχανάκι παρκάρεται ανετότατα! Αν κάποιος το θέλει για χρήση εντός πόλης δεν θα πάει να πάρει Hayabusa ούτε Varkadero :P 8)Και πάλι αναφέρεσαι σε μεγάλες μηχανές... αλλά ακόμα και έτσι τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά! Στη θεσσαλονίκη με τη δροσούλα ίσως όχι..Έλα στην Αθήνα να πάμε κέντρο. 9)Η συντήρηση φαντάζομαι είναι η ίδια με ενός παπιού... Εγώ στην αλυσίδα αναφέρθηκα, το σκούτερ δεν έχει και ξενοιάζεις 10) Ε μην μου πεις ότι αποτελεί κριτήριο αγοράς μηχαής το πόσο εύκολα πλένεται!!! Ακόμη και αυτό είναι ένα συν Σε κάθε περίπτωση δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αρνητικότητα. Εγώ προσωπικά είχα και ΧΤ και δεν το κράτησα για μέσα στη πόλη, βολεύει καλύτερα το σκούτερ. Όσο για το αν είναι επικίνδυνο ή αν στρίβει πες μας πιο καβάλησες και τι εντυπώσεις σου άφησε, μην μιλάμε γενικόλογα.. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2009 από τον TC-drift Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Μακρυά από Scooter! Είναι μόνο για γκόμενες και για άτομα που δεν θέλουν να μάθουν να χρησιμοποιούν συμπλέκτη! Πάρε μια μηχανή και άσε τα scooter! Είναι επικίνδυνα, ακριβά και άθλια! Είσαι βαθιά νυχτωμένος και μεγαλος κομπλεξικός.Κάποιος με σκούτερ σε έχει ξεφτιλίσει και ψάχνεις άλλοθι.Κυκλοφορούν πολλοί σαν εσένα στους δρόμους και δείχνουν τι κόμπλεξ έχουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Μακρυά από Scooter! Είναι μόνο για γκόμενες και για άτομα που δεν θέλουν να μάθουν να χρησιμοποιούν συμπλέκτη! Πάρε μια μηχανή και άσε τα scooter! Είναι επικίνδυνα, ακριβά και άθλια! Είσαι βαθιά νυχτωμένος και μεγαλος κομπλεξικός.Κάποιος με σκούτερ σε έχει ξεφτιλίσει και ψάχνεις άλλοθι.Κυκλοφορούν πολλοί σαν εσένα στους δρόμους και δείχνουν τι κόμπλεξ έχουν. Την άποψή μου λέω ρε φίλε... Εσύ τι ζόρι τραβάς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) Απλά για να σε διευκολύνω, η SYM είναι η μεγαλύτερη μοτοβιομηχανία της Taiwan και συνεργαζόταν για χρόνια και με την Honda. Πλέον φτιάχνει αυτοκίνητα και για την Hundai. Απλά σε εμάς εδω΄είναι ακόμη σχετικά άγνωστη γιατί σύμφωνα με την συμφωνία που είχαν με τη HONDA δεν μπορούσε να εξάγει Ευρώπη. Στην Ελλάδα αν θυμάμαι καλά είναι απ το 2003. Ρίξε μια ματιά στο site είναι πολύ καλό. Έχει ακόμη και αναλυτικά το πρόγραμμα συντήρησης για κάθε μηχανή, κόστος ανταλλακτικών και ακόμη και την ώρα που πρέπει να κρατάει το Service. ναι φιλε βαγγελη..σωστα τα οσα λες... αλλα αν δεις τα teck specs θα διαπιστωσεις πως ενα 150αρι της sym εχει 10 αλογα...ενω το sh της χοντα εχει 15... και ακομα χειροτερα αν δεις τα piaggio, ο 125αρης που φοραει το carnaby(οχι τα μικροτερα σκουτερ), εχει και εκεινος 15!!! οπως και να εχει εγω θεωρω εξωφρενικα ολα αυτα τα ποσα των καινουριων σκουτερ, ακομα και του hd200 που ειναι στα 2800 τη στιγμη που με 2500 η και λιγοτερα χρηματα παιρνεις μτχ scarabeo 500 αλλα και beverly 500... υγ. ενα σκουτερ 150σσ με 10 αλογα, αν το καβαλησουν 2 ατομα, θα πρεπει να κανουν ταμα για να ξεκουνησει(και αυτο στο ισομα και οχι στην ανηφορα) οποτε η δικια μου αποψη προς το φιλο, ειναι να ψαξει για ωραιοτατο μτχ piaggio beverly 250. ειναι η χρυση τομη σε ολα. ειναι ανετο πιανει 120-130χλμ αερα εχει χωρους ειναι αξιοπιστο οτι και να παθει θα εχεις απεναντι σου μια σοβαρη αντιπροσωπια αμα δε γουσταρεις το πουλας μεσα σε μια νυχτα και θα το παρεις με λιγοτερο απο 2000ευρω τα κορεατικα ΑΝ τα πουλησεις, θα τα πουλεις για την κοστος ενος σαντουιτσ Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2009 από τον johny_crash Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 ναι φιλε βαγγελη..σωστα τα οσα λες... αλλα αν δεις τα teck specs θα διαπιστωσεις πως ενα 150αρι της sym εχει 10 αλογα...ενω το sh της χοντα εχει 15... Το 150 της SYM (αν καταλαβα που αναφέρεσαι βγάζει σχεδόν 13 άλογα) http://www.gorgolis.gr/vs.htm Αλλά ο άμεσος ανταγωνιστής του SH το HD200 βγάζει 16,5 άλογα Ακόμη και το αερόψυκτο 150 VS βγάζει σχεδόν τα ίδια άλογα με το υγρόψυκτο SH, μια χαρά το βρίσκω και ακομα χειροτερα αν δεις τα piaggio, ο 125αρης που φοραει το carnaby(οχι τα μικροτερα σκουτερ), εχει και εκεινος 15!!! στα χαρτιά κι εγώ 20 άλογα βγάζω άμα κατεβάσω 100άρα αμόλυβδη και ένα φραπέ.. :D οπως και να εχει εγω θεωρω εξωφρενικα ολα αυτα τα ποσα των καινουριων σκουτερ, ακομα και του hd200 που ειναι στα 2800 Πόσο να στο πουλήσουν ρε συ?Ένα παπί Innova αερόψυκτο 125 στο πουλάνε 2300 ήμαρτον.. τη στιγμη που με 2500 η και λιγοτερα χρηματα παιρνεις μτχ scarabeo 500 αλλα και beverly 500... μεταχειρισμένο ιταλικό σκούτερ, μάλιστα.. υγ. ενα σκουτερ 150σσ με 10 αλογα, αν το καβαλησουν 2 ατομα, θα πρεπει να κανουν ταμα για να ξεκουνησει(και αυτο στο ισομα και οχι στην ανηφορα). Άμα είναι καλοθρεμμένα θα έχει ένα μικρό ζόρι.. :P οποτε η δικια μου αποψη προς το φιλο, ειναι να ψαξει για ωραιοτατο μτχ piaggio beverly 250. ειναι η χρυση τομη σε ολα. ειναι ανετο πιανει 120-130χλμ αερα εχει χωρους ειναι αξιοπιστο όλα τα παραπάνω είναι και ένα HD. Άντε μόνο στη τελική να παίζεις 10-15km παρακάτω οτι και να παθει θα εχεις απεναντι σου μια σοβαρη αντιπροσωπια έχεις ιδέα πόσο χρεώνουν έστω ένα απλό Service? αμα δε γουσταρεις το πουλας μεσα σε μια νυχτα και θα το παρεις με λιγοτερο απο 2000ευρω τα κορεατικα ΑΝ τα πουλησεις, θα τα πουλεις για την κοστος ενος σαντουιτσ Ενώ αυτός που θα πουλήσει 2000ευρό ένα Beverly Που το χρυσοπλήρωσε 4500ευρό κρατάει τα λεφτά του. Και γιατί να το πουλήσεις το σκουτεράκι?Εγώ προσωπικά σκοπεύω να το κρατήσω μέχρι να σκορπίσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 παντος μην παρεις κινεζικο... ενα sh με τα καλυτερα φρενα της κατηγοριας του (και ισως και αλλων) cbs αλλιως το 300 με abs cbς (ακριβο οπως λεει και ο tc-drift) Την άποψή μου λέω ρε φίλε... Εσύ τι ζόρι τραβάς; κανενα ζορι τιποτα απλα μας λες οτι ημαστε γκομενες που δε θελουμε να μαθουμε συμπλεκτη εγω εχω δυο σκουτερ και με το ενα ειμαι ερωτευμενος κιολας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Μιλας για γκομενες και για τον λογο αυτο τραβαω ζορι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΚΜ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Δεν ξέρω πολλά από σκούτερ, αν πάντως ήμουν στο ψάξιμο, θα έπαιρνα SH 150 ή SH 300 (το δεύτερο αν είχα τα λεφτά). Να καταθέσω πάντως μια εμπειρία που μου έκανε εντύπωση: κατέβαινα πριν από μέρες την Αττική Οδό προς Ελευσίνα με αυτοκίνητο και για μεγάλο διάστημα, 5-10 χιλιόμετρα ακολουθούσα ένα Piaggio Beverly 500, το οποίο πήγαινε σταθερά με 150 - και ο τύπος που το καβαλούσε φορούσε μόνο ένα ανοιγόμενο κράνος και κοντομάνικο πουκαμισάκι και παρόλα αυτά έδειχνε χαλαρότατος !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Μακρυά από Scooter! Είναι μόνο για γκόμενες και για άτομα που δεν θέλουν να μάθουν να χρησιμοποιούν συμπλέκτη! Πάρε μια μηχανή και άσε τα scooter! Είναι επικίνδυνα, ακριβά και άθλια! καλα εχω ακουσει @@ιες και @@ιες σε αυτη τη ζωη...αλλη μια δε θα μου πεσει βαρια... @ tc drift τα υποτιμας πολυ τα piaggio και μη ξεχνας πως εκαστος στο ειδος... και αν δεν ειναι το ειδος της piaggio τα σκουτερ, τοτε δεν ειναι κανενος. το οτι τα sym/kymco στερουνται σε δυναμη, σε σχεση με τον ανταγωνισμο ειναι γεγονος...κοιτα ενα ενα τα μοντελα και θα δεις... το beverly200 πχ ειχε 22αλογα...ακομα και 4-5 αλογακια σε αυτα το κυβικα κανουν διαφορα. τωρα σχετικα με τη μεταπωληση, ΣΑΦΟΣ και ενα piaggio ειναι ΠΟΛΥ εμπορικοτερο. το περι χασουρας αξιας ηταν σε σχεση με το μτχ. :D καινουριο οτι και να παρεις ειναι δεδομενο ποως θα χασεις αρκετα χρηματα. οπως και να εχει, οσο καλες και να ειναι οι νεες ταιβανεζικες μαρκες, εχουν ΠΟΛΛΑ ακομα να αποδειξουν(σε μενα τουλαχιστον) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 καλα εχω ακουσει @@ιες και @@ιες σε αυτη τη ζωη...αλλη μια δε θα μου πεσει βαρια... @ tc drift τα υποτιμας πολυ τα piaggio και μη ξεχνας πως εκαστος στο ειδος... και αν δεν ειναι το ειδος της piaggio τα σκουτερ, τοτε δεν ειναι κανενος. το οτι τα sym/kymco στερουνται σε δυναμη, σε σχεση με τον ανταγωνισμο ειναι γεγονος...κοιτα ενα ενα τα μοντελα και θα δεις... το beverly200 πχ ειχε 22αλογα...ακομα και 4-5 αλογακια σε αυτα το κυβικα κανουν διαφορα. τωρα σχετικα με τη μεταπωληση, ΣΑΦΟΣ και ενα piaggio ειναι ΠΟΛΥ εμπορικοτερο. το περι χασουρας αξιας ηταν σε σχεση με το μτχ. :D καινουριο οτι και να παρεις ειναι δεδομενο ποως θα χασεις αρκετα χρηματα. οπως και να εχει, οσο καλες και να ειναι οι νεες ταιβανεζικες μαρκες, εχουν ΠΟΛΛΑ ακομα να αποδειξουν(σε μενα τουλαχιστον) Δεν υποτιμάω καθόλου τα Piaggio, Κάθε άλλο, εξαλλου έχουν παράδοση στα σκούτερ. Απλά δεν βρίσκω το λόγο γιατί να πάρω μεταχειρισμένο Piaggio και όχι καινούργιο SYM π.χ. Έχουμε στη δουλειά ένα piaggio Liberty . Επίσης έχει κι η κοπελιά μου ένα 50άρι Piaggio, εντάξει μια χαρά είναι αλλά και τα SYM εξίσου, δεν υστερούν, το αντίθετο ίσως. Δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύεις πως τα Ταιβανέζικα υστερούν, εγώ δεν το νομίζω. Δεν έχω βρει κάποιο σημείο δηλαδή που να πω οτι ήταν φτηνιάρηδες. Τελοσπαντων,γούστα είναι αυτά. Πάντως σε γκάζι δεν υστερουν. Το HD είναι 163 κυβικά και βγάζει 16,5 άλογα. Πόσα δηλαδή βγαζει το SH150? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Πάντως να πω και εγω την δικιά μου την γνώμη έχοντας πιο πριν ενα Honda Innova 125i και έχοντας οδηγήσει ενα ΥΑΜΑΗΑ X-MAX πολύ καλύτερα πατούσε στο δρόμο το σκουτερ παρά το παπί μεγάλη διαφορα. Ανάμεσα σε αυτά που προτείνονται λοιπόν θα πρότεινα και εγώ ένα ΥΑΜΑΗΑ X-MAX παρα πολυ καλή οδηγικη συμπεριφορα πολυ καλος κινήτήρας ΥΑΜΑΗΑ αντιπροσωπεία αλλά και τεράστιοι χώροι κάτω από την σέλα του χωράνε δύο full face κράνη. Αλλά φίλε μου εάν δεν θέλεις να φτάσεις σε τόσα λεφτά καλύτερα το SYM HD 200 που κάνει 2875 και βγάζει παρεπιπτόντως 16.5 αλογάκια και από πολλούς έχω ακούσει ότι είναι απλά απροβλημάτιστα παρά το HONDA SH150 που βγάζει 15,8 αλλά κάνει 3540. Εσύ ξέρεις όμως :) . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Δεν υποτιμάω καθόλου τα Piaggio, Κάθε άλλο, εξαλλου έχουν παράδοση στα σκούτερ. Απλά δεν βρίσκω το λόγο γιατί να πάρω μεταχειρισμένο Piaggio και όχι καινούργιο SYM π.χ. Έχουμε στη δουλειά ένα piaggio Liberty . Επίσης έχει κι η κοπελιά μου ένα 50άρι Piaggio, εντάξει μια χαρά είναι αλλά και τα SYM εξίσου, δεν υστερούν, το αντίθετο ίσως. Δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύεις πως τα Ταιβανέζικα υστερούν, εγώ δεν το νομίζω. Δεν έχω βρει κάποιο σημείο δηλαδή που να πω οτι ήταν φτηνιάρηδες. Τελοσπαντων,γούστα είναι αυτά. Πάντως σε γκάζι δεν υστερουν. Το HD είναι 163 κυβικά και βγάζει 16,5 άλογα. Πόσα δηλαδή βγαζει το SH150? στο "υστερουν-υπερτερουν" ειναι παντα σχετικο.. τα σημεια στα οποια υστερουν ΓΙΑ ΜΕΝΑ! ειναι τα εξης. 1ων αν θελησω για φ-χ-ψ λογους να το πουλησω δε θα τα καταφερω μαλλον ποτε,και αν το καταφερο θα ειναι σε τιμη φωνο. 2ων αν φαω μια χυμα και χρειαστω 5 ανταλακτικα, θα τα εχουν? η θα περιμενω 6μηνες? 3ων σε μερικα χρονια θα ειναι εντεξει το μηχανακι, η θα αρχησει να σκορπαει?? 4ων σε 5 χρονια θα υπαρχει σα μοντελο το μηχανακι μου? η θα ζηταω ανταλακτικα για τo (πχ) hd200 και θα μου απαντανε "το ποιο?" αυτα κυριος. οποτε γενικος θα επαιρνα ευχαρίστως ενα sym η ενα kymco αλλα σε μια 5ετια. :D το sh150 βγαζει και αυτο 15,κατι. τελος αντι για liberty και fly, σαφος θα προτιμουσα kymco/sym μιας και θεωρω κατωτερα και πανακριβα τα 2 αυτα μοντελα της piaggio. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 παντος μην παρεις κινεζικο... ενα sh με τα καλυτερα φρενα της κατηγοριας του (και ισως και αλλων) cbs αλλιως το 300 με abs cbς (ακριβο οπως λεει και ο tc-drift) κανενα ζορι τιποτα απλα μας λες οτι ημαστε γκομενες που δε θελουμε να μαθουμε συμπλεκτη εγω εχω δυο σκουτερ και με το ενα ειμαι ερωτευμενος κιολας... Μιλας για γκομενες και για τον λογο αυτο τραβαω ζορι. Ρε παιδιά είναι κακό που θεωρώ τα σκούτερ γυναικεία οχήματα;;; δεν είπα ότι όποιος τα οδηγάει είναι γκόμενα. Όπως και το beetle ας πούμε της VW... δεν είναι ωραίο στο μάτι να το βλέπεις να το οδηγεί άντρας... είναι κάπως θηλυκό όχημα. Έτσι και με τα σκούτερ. Δικιά μου άποψη πάντα ρε παιδιά, δεν είπα κανένα από εσάς που οδηγάει σκούτερ γκόμενα. Δεν ξέρω γιατί το πείρατε στραβά. Χαλαρώστε λίγο και ελάτε να κράξουμε τα Ευρωπαϊκά! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 @Johny crash 1)Σίγουρα ένα SYM δεν έχει τη μεταπώληση ενός Honda. Αν είναι να το πάρεις για να το δώσεις σε 1 χρόνο μην το πάρεις. Αλλά δεν βρίσκω το λόγο να το δώσει κάποιος. Παίρνει ένα όχημα για την πόλη και το κρατάει μέχρι να διαλύσει.. :D 2)Την αντιπροσώπευση την έχει ο Γκοργκολής. Όπως και τα Modenas. Πιστεύω είναι καλή εταιρία. Φαντάζομαι άπειροι παπάκηδες μπορούν να πουν τη γνώμη τους. Εγώ δεν έχω κάποια κακή εντύπωση. Και΄εχει και μεγάλο δίκτυο απο εξουσιοδοτημένους απ΄οσο είχα ψάξει. 3)Σου υπενθυμίζω πως δεν είναι κινέζικα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ακουστεί προβλήματα. Σε 2-3 χρονάκια όμως θα μπορέσω να σου απαντήσω με βεβαιότητα να χω γράψει καμιά 50αριά χιλίάδες χλμ.. :D 4)Δεν νομίζω οτι παίζει κάτι τέτοιο @Viper4 Κάθε γνώμη σεβαστή αλλά δεν είναι και όλα τα σκούτερ ίδια. Αλλιώς είναι ένα Piaggio Zip και αλλιώς ένα Yamaha Tmax π.χ. που άμα σε πετύχει σε κάνα επαρχιακό με καλό πιλοτάκι μπορεί να σου αλλάξει τον αδόξαστο.. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 @Johny crash 1)Σίγουρα ένα SYM δεν έχει τη μεταπώληση ενός Honda. Αν είναι να το πάρεις για να το δώσεις σε 1 χρόνο μην το πάρεις. Αλλά δεν βρίσκω το λόγο να το δώσει κάποιος. Παίρνει ένα όχημα για την πόλη και το κρατάει μέχρι να διαλύσει.. :D 2)Την αντιπροσώπευση την έχει ο Γκοργκολής. Όπως και τα Modenas. Πιστεύω είναι καλή εταιρία. Φαντάζομαι άπειροι παπάκηδες μπορούν να πουν τη γνώμη τους. Εγώ δεν έχω κάποια κακή εντύπωση. Και΄εχει και μεγάλο δίκτυο απο εξουσιοδοτημένους απ΄οσο είχα ψάξει. 3)Σου υπενθυμίζω πως δεν είναι κινέζικα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ακουστεί προβλήματα. Σε 2-3 χρονάκια όμως θα μπορέσω να σου απαντήσω με βεβαιότητα να χω γράψει καμιά 50αριά χιλίάδες χλμ.. :D 4)Δεν νομίζω οτι παίζει κάτι τέτοιο @Viper4 Κάθε γνώμη σεβαστή αλλά δεν είναι και όλα τα σκούτερ ίδια. Αλλιώς είναι ένα Piaggio Zip και αλλιώς ένα Yamaha Tmax π.χ. που άμα σε πετύχει σε κάνα επαρχιακό με καλό πιλοτάκι μπορεί να σου αλλάξει τον αδόξαστο.. ;) Αν ο άλλος είναι πιλότος και ποδήλατο να του δώσεις παπάδες θα κάνει... Το θέμα είναι ότι με ίδιους οδηγούς τα σκούτερ υστερούν έναντι των υπολοίπων μηχανών και σε κρατήματα και σε φρένα και σε ότι άλλο θες... Απο προσωπική εμπειρία όσοι γνωστοί μου έχουν πάρει σκούτερ το έχουν πάρει επειδή δεν ήξεραν συμπλέκτη και φοβοντουσαν-βαριόντουσαν να κάτσουν να μάθουν... Από εκεί και πέρα από θέμα αισθητικής και μόνο μου κάνουν για γυναικεία οχήματα-παιδικά. Αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό βέβαια! Ε γι'αυτό λέω πάντα ότι είναι προσωπική μου άποψη. Πρέπει τώρα να αρχίσουν να βρίζουν οι άλλοι; Ξερω και γω να βρίζω αλλά δεν έχει ουσία να ξεκινήσουμε τέτοιες μαλακίες τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Αν ο άλλος είναι πιλότος και ποδήλατο να του δώσεις παπάδες θα κάνει... Το θέμα είναι ότι με ίδιους οδηγούς τα σκούτερ υστερούν έναντι των υπολοίπων μηχανών και σε κρατήματα και σε φρένα και σε ότι άλλο θες... Απο προσωπική εμπειρία όσοι γνωστοί μου έχουν πάρει σκούτερ το έχουν πάρει επειδή δεν ήξεραν συμπλέκτη και φοβοντουσαν-βαριόντουσαν να κάτσουν να μάθουν... Από εκεί και πέρα από θέμα αισθητικής και μόνο μου κάνουν για γυναικεία οχήματα-παιδικά. Αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό βέβαια! Ε γι'αυτό λέω πάντα ότι είναι προσωπική μου άποψη. Πρέπει τώρα να αρχίσουν να βρίζουν οι άλλοι; Ξερω και γω να βρίζω αλλά δεν έχει ουσία να ξεκινήσουμε τέτοιες μαλακίες τώρα. Όλα καλά ρε συ, είπαμε αυτά είναι γούστα. Κι εγώ άλλωστε το σκούτερ δεν το πήρα για την ομορφιά του αλλα΄επειδή είναι ένα άριστο εργαλείο. Και στο εξωτερικό να πας έχουν για κάθε μέρα το σκουτεράκι τους και το σαβ/κο βγάζουν τις μηχανές. Πάρε μια foto απο ένα απλό στενάκι στη Ρώμη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Όλα καλά ρε συ, είπαμε αυτά είναι γούστα. Κι εγώ άλλωστε το σκούτερ δεν το πήρα για την ομορφιά του αλλα΄επειδή είναι ένα άριστο εργαλείο. Και στο εξωτερικό να πας έχουν για κάθε μέρα το σκουτεράκι τους και το σαβ/κο βγάζουν τις μηχανές. Πάρε μια foto απο ένα απλό στενάκι στη Ρώμη.. αυτο θα πει μποτιλιαρισμα και μετα παραπονιομαστε εμεις οτι δεν βρισκουμε να παρκαρουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antoniss 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Όλα καλά ρε συ, είπαμε αυτά είναι γούστα. Κι εγώ άλλωστε το σκούτερ δεν το πήρα για την ομορφιά του αλλα΄επειδή είναι ένα άριστο εργαλείο. Και στο εξωτερικό να πας έχουν για κάθε μέρα το σκουτεράκι τους και το σαβ/κο βγάζουν τις μηχανές. Πάρε μια foto απο ένα απλό στενάκι στη Ρώμη.. ωραία φωτό !! ας μου βγάλει κάποιος απο το κέντρο το scooter μου γιατί βιάζομαι... .χαχα :D καλά την παλεύουν στην Ιταλία ? ήξερα οτι κάνουν τρελές πωλήσεις σε scooter αλλά όχι και έτσι... (ασε που νο1 βγαίνουν honda και όχι τα Ιταλικά..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 ωραία φωτό !! ας μου βγάλει κάποιος απο το κέντρο το scooter μου γιατί βιάζομαι... .χαχα :D καλά την παλεύουν στην Ιταλία ? ήξερα οτι κάνουν τρελές πωλήσεις σε scooter αλλά όχι και έτσι... (ασε που νο1 βγαίνουν honda και όχι τα Ιταλικά..) Πρέπει να δεις πως στρίβουν τα τρελοκομεία με τα σκούτερ!! Μιλάμε δαγκωμένη ταυτότητα και όποιος φτάσει.. :D Οι άνθρωποι ρε συ έχουν ένα σκουτεράκι για κάθε μέρα και τη μηχανή για τη βόλτα τους. Καθημερινή δεν έβλεπες μηχανή λέμε. Καλά να μη μιλήσω για SS, Ούτε για δείγμα, όχι εδώ που τα χουμε και για το Super market. Και το σαβ/κο όλοι οι επαρχιακοί φίσκα απο παρέες με πλήρη εξάρτηση και τα εργαλέια να αλωνίζουν.. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 (τροποποιήθηκε) @Johny crash 1)Σίγουρα ένα SYM δεν έχει τη μεταπώληση ενός Honda. Αν είναι να το πάρεις για να το δώσεις σε 1 χρόνο μην το πάρεις. Αλλά δεν βρίσκω το λόγο να το δώσει κάποιος. Παίρνει ένα όχημα για την πόλη και το κρατάει μέχρι να διαλύσει.. :D σωστο, οπως το βλεπει κανεις 2)Την αντιπροσώπευση την έχει ο Γκοργκολής. Όπως και τα Modenas. Πιστεύω είναι καλή εταιρία. Φαντάζομαι άπειροι παπάκηδες μπορούν να πουν τη γνώμη τους. Εγώ δεν έχω κάποια κακή εντύπωση. Και΄εχει και μεγάλο δίκτυο απο εξουσιοδοτημένους απ΄οσο είχα ψάξει. σιγουρα το γνωριζεις καλυτερα αυτο, δεν εχω ασχοληθει και τοσο. 3)Σου υπενθυμίζω πως δεν είναι κινέζικα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ακουστεί προβλήματα. Σε 2-3 χρονάκια όμως θα μπορέσω να σου απαντήσω με βεβαιότητα να χω γράψει καμιά 50αριά χιλίάδες χλμ.. :D σιγουρα! καμοια σχεση με κινεζικα! καμοια σχεση ακομα και με τα πεζο! τα οποια θεωρω ισως τα χειροτερα σκουτερ που εχουν γινει ποτε... 4)Δεν νομίζω οτι παίζει κάτι τέτοιο @Viper4 Κάθε γνώμη σεβαστή αλλά δεν είναι και όλα τα σκούτερ ίδια. Αλλιώς είναι ένα Piaggio Zip και αλλιώς ένα Yamaha Tmax π.χ. που άμα σε πετύχει σε κάνα επαρχιακό με καλό πιλοτάκι μπορεί να σου αλλάξει τον αδόξαστο.. ;) @viper δε νομιζω να υπαρχει μηχανη που να εχουν αγορασει περισσοτερο γυναικες απο το gsr... οι 9 στις 10 γυναικες που δεν εχουν σκουτερ αλλα κανονικες μηχανες εχουν gsr. εξακριβομενο και καρατσεκαρισμενο. μαλιστα στο εξωτερικο εχει το παρατσουκλι "the lesbian bike" Τροποποιήθηκε Αύγουστος 6 , 2009 από τον johny_crash Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 @viper δε νομιζω να υπαρχει μηχανη που να εχουν αγορασει περισσοτερο γυναικες απο το gsr... οι 9 στις 10 γυναικες που δεν εχουν σκουτερ αλλα κανονικες μηχανες εχουν gsr. εξακριβομενο και καρατσεκαρισμενο. μαλιστα στο εξωτερικο εχει το παρατσουκλι "the lesbian bike" Σοβαρά μιλάς;;; Άντε ρε... Μόνο μια φορά είδα γυναίκα πάνω σε gsr. Lesbian bike ε;;; δεν είναι κακό... απαιτώ φωτογραφίες ντοκουμέντα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 2 φιλες με μηχανη εχω...η μια εχει gsr... και αλλη πουλαει το χτ της για να παρει gsr... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 2 φιλες με μηχανη εχω...η μια εχει gsr... και αλλη πουλαει το χτ της για να παρει gsr... :lol: Γαμάτο γούστο έχουν να τις πεις!!! χεχεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες