Panoc 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 Γεια σας παιδια...Εχω τρελαθει με aprilia rs50.Αξιζει να δωσω τοσα λευτα + αρκετα ακομα να την βελτιωσω λιγουλακι? :) Δεκτες ολες οι αποψεις..;) ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 Γεια σας παιδια...Εχω τρελαθει με aprilia rs50.Αξιζει να δωσω τοσα λευτα + αρκετα ακομα να την βελτιωσω λιγουλακι? :) Δεκτες ολες οι αποψεις..;) ευχαριστω Να το παρεις ΝΑΙ! Να δωσεις αλλα ποσα να το βελτιωσεις ΟΧΙ! Συνηθως δεν αξιζει τα χρηματα καθως η βελτιωση ειναι με μηδαμηνα σχεδον αποτελεσματα και μικραινουν και τη ζωη απο το μοτερακι... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 Να το παρεις ΝΑΙ! Να δωσεις αλλα ποσα να το βελτιωσεις ΟΧΙ! Συνηθως δεν αξιζει τα χρηματα καθως η βελτιωση ειναι με μηδαμηνα σχεδον αποτελεσματα και μικραινουν και τη ζωη απο το μοτερακι... B) Τα'πε ολα! Μη της χωσεις λεφτα για "τουμπανιασματα" κτλ , κρατα τη οπως ειναι , κανε τη δουλεια σου και οταν παρεις το μεγαλυτερο διπλωμα απλα αλλαζεις μηχανακι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panoc 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 παντως παιρνει κηνητηρα 125 νομιζω...δεν αξιζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μη μπλεξεις ρε 'συ με τετοιες μοντες , οταν φτασει η ωρα να το πουλησεις δε θα παρεις ποτε τα λεφτα σου πισω.... Και να το περνει το μοτερ του 125 μετα θα θελεις αλλα φρενα για να φρεναρουν τα εξτρα αλογα , αλλαγη στις αναρτησεις κ.α . + οτι αν σε σταματησουν και δε το εχεις δηλωμενο θα σε τσακισουν , εχει μεγαλη οπτικη διαφορα ο 50αρης κυλινδρος απο εναν 125αρη... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 30 , 2009 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panoc 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 μηπως συμφερει να παρω crypton x 135 και ας εχω διπλωμα για 50? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 Όταν έδωσα για δίπλωμα, ένα παιδί είχε έρθει να εξεταστεί με το RS50 του. Προφανώς έκανε σε όλους εντύπωση, δεν πιστεύαμε ότι αυτό το τέρας ήταν απλώς ένα ταπεινό... πενηνταράκι. Κι όμως. Μας το πρόσφερε να κάνουμε μια βόλτα και αν θέλαμε να εξεταστούμε και με αυτό, όσοι δεν είχαμε φέρει δικό μας. Για την εικόνα που έδινε οπτικά ήταν απίστευτα ελαφρύ, πήγαινες να το γείρεις λίγο και σκεφτόσουν ωχ θα μου πέσει, αλλά τίποτα. Εμένα με δυσκόλεψε αρκετά με τον χειρισμό του γκαζιού και των ταχυτήτων, αλλά το παιδί που το είχε ήταν απόλυτα εξοικειωμένος και δεν είχε πρόβλημα με τον έλεγχό του, φυσικά πέρασε και την εξέταση με άνεση. Μας είπε ότι τον είχαν ταλαιπωρήσει τα αναλώσιμα, έκαιγε πολύ, και βενζίνη (το πήγαινε συνέχεια τέρμα) και λάδι, ενώ σαν Aprilia, είχε και τσιμπημένα ανταλλακτικά. Πάντως είχε πολύ καλές επιδόσεις για πενηντάρι, και προφανώς ήταν και απείρως πιο εφεντζίδικο σε σχέση με οτιδήποτε άλλο στα 50 cc. Το θέμα είναι ότι ένα τέτοιο όχημα θα το πληρώσεις πολύ ακριβά αν το πάρεις καινούρια, αν το πουλήσεις μεταχειρισμένο δεν πρόκειται να πιάσει καλή τιμή ενώ αν το πάρεις εσύ μεταχειρισμένο, δεν θα ξέρεις σε τι κατάσταση είναι και τι έχει περάσει με τον προηγούμενο. Με δυο λόγια μην το πάρεις αν δεν είσαι σίγουρος πραγματικά ότι αυτό είναι που θέλεις. Τέλος, αν κάνεις μια μικρή αναζήτηση, θα βρεις κάποια παλαιότερα σχετικά θέματα όπου μπορείς να διαβάσεις και άλλες απόψεις. Π.χ. http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=20040&hl= Καλή έρευνα αγοράς. μηπως συμφερει να παρω crypton x 135 και ας εχω διπλωμα για 50? Όχι, μην είσαι κάγκουρας. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick cbr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Ειναι φοβερο μηχανακι και εχει ΤΡΕΛΟ ΓΚΑΖΙ για 50 κυβικα...πολυ ωραιο στυσιμο και γενικα ειναι πολυ καλο...ενα πραγμα ειναι ομως που με προβληματιζει.......................ειναι 2χρονο.. ξανασκεψου το :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) θες ενα aprilia SR50 cc????????? στο δίνω σχεδόν τζάμπα! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2009 από τον lavazutra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες