eroden 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2009 πολλοι αναρωτιουνται γιατι εχω χαθει απ το φορουμ.... για αυτον ακριβως τον λογο, δεν θέλω να ξαναμαθω οτι καποιος "εφυγε". δυστυχως οι καλοι φευγουν νωρις.... καλο ταξιδι φιλε μου..... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nefelovatis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2009 (τροποποιήθηκε) Υπάρχουν αγώνες και αγώνες.. Κάποιοι κερδισμένοι, κάποιοι φαινομενικά ή ουσιαστικά χαμένοι. Κάποιοι γνωστοί, κάποιοι άγνωστοι. Κάποιοι από «επιφανείς» , κάποιοι από «αγνώστους».. Αυτός στον οποίο αναφέρομαι, είναι από έναν «άγνωστο» δοσμένος.. Μα με τέτοιο τρόπο, με τέτοια δύναμη, που μόνο μια Ψυχή με Μεγάλη Καρδιά μπορεί να δώσει.. Μια Ψυχή που μπορεί να μην είναι μαζί μας, μα είναι πλέον Γνωστή εκεί που αξίζει κανείς να είναι.. Ένας αγώνας πέρα από ανθρώπινα, τεχνολογικά και επιστημονικά όρια.. Ένας αγώνας ψυχής.. Και γι' αυτό κερδισμένος, όσο κι αν φάνηκε πως "χάθηκε".. Που έβγαλε ψεύτες γιατρούς, ολιγόπιστους, και κείνο το χάρο ακόμα. Μαζί με τους θεούς του.. Αγώνας ενός Ανθρώπου (ναι κεφαλαίο το Α), για να μείνει εδώ, μα και παράλληλα να μας μάθει.. Πώς λίγο πιο Άνθρωποι θα γίνουμε.. Και το κατάφερε το δεύτερο, έστω κι αν τον πρόδωσαν στο πρώτο. Τα τραύματα του απ’ τη μια, και τα μικρόβια σε κάποιες Μονάδες Εντατική Θεραπείας, που του κληροδότησαν επτά (7!!) λοιμώξεις σε 35 μέρες.. Μα το πάλεψε, και το κατάφερε.. Ένωσε ανθρώπους απ’ όλη την Ελλάδα, που δεν τον ήξεραν πέρα από μια ανάρτηση στο διαδίκτυο οι πίοτεροι. Και όμως.. Σε 3 μέρες, 36 φιάλες αίμα έδωσαν όταν υπήρχε η ανάγκη.. Και 50 συνολικά.. Και το ενδιαφέρον τους, η αγάπη τους, η αγωνία τους έκδηλη όλες αυτές τις μέρες.. Και όταν έμοιασε να χάθηκε ο αγώνας, πάλι εκεί ήταν όλοι.. Στα χέρια τους τον μετάφεραν στην τελευταία κατοικία, για να βρει από κει στα αστέρια για να πάει.. Και με πομπή τον πήγαν.. Σαν του παλιού του καιρού τους ιππότες, καβάλα στα άτια τους τα μηχανικά.. Που συνοδεύαν ένα φίλο, έναν ίσο ανάμεσα σε ίσους, έναν Άνθρωπο, που έμπνευση ήταν, μα και σύντροφος, και φίλος… Και κείνος μπορεί στο Φως να πήγε, μα ακόμα ανάμεσά μας είναι.. Μια και όσα μας έδειξαν μες στην καρδιά και στις ψυχές μας είναι.. Και πάνω απ’ όλα πως ότι και να μας έχουν πει, ότι και να θένε να κάνουν, η ανθρωπιά θα υπάρχει και η Ελπίδα και η Αγάπη.. Για όσο υπάρχουν Άνθρωποι, θα υπάρχει.. Χαίρομαι που υπάρχετε Αδέρφια, χαίρομαι που σας γνώρισα Άνθρωποι! Και θέλω να κλείσω, με δικά του Λόγια, Που Λόγο Ανθρώπου ποιούν… "Κι αν το ιδανικό, δεν είναι εφικτό, ουτοπία μη το ονομάσεις. κάντο σπέρμα, μ' αυτό, το εφικτό σου να μπολιάσεις. να του δώσεις πνοή, αγέρι να φυσήξει ούρια σε μιά ρότα εφικτή ενός προορισμού ιδανικού. Κι αν δεν φτάσεις ποτέ στην Ιθάκη κι αν δεν ξαναγευτείς ποτέ το θείο φιλί της Πηνελόπης κι αν δεν καθρεφτιστείς ποτέ στη ματιά του σπλάχνου σου, η Ιθάκη θα 'ναι και πάλι εκεί, με όλους κι όλα όσα αγάπησες ποτέ... Θα γεύεσαι την Πηνελόπη σου κάθε που θα κοπάζουν τα κύματα κι ο Ποσειδώνας θα παραιτείται ηττημένος. Και κάθε που θα αφήνεις πίσω σου λαό, θα 'χεις ξανασπείρει το σπλάχνο σου, γνωρίζοντας από τα πριν το τι η ιστορία θα θερίσει. Ένα ταξίδι το κάθε βήμα, ταξίδι προς την Ιθάκη σου... Και κάθε βήμα, μιά Ιθάκη μικρή... Δική σου, κατάδικη σου... " Σάββατο, 15 Νοέμβριος 2008. "Drapetis -Helonaracer - Kin - Άνθρωπος!" Ρε Φίλε εδώ είσαι, και θα είσαι όσο σε Θυμόμαστε, ΕΔΩ!!! </p> <a href="http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=25328">http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=25328</a> (Ένας σύνδεσμος για όσους θέλουν να διαβάσουν όλη την ιστορία…) Καλό Ταξίδι Φίλε, Καλό Ταξίδι Άνθρωπε!Κάτι για το Γιώργο που "έγραψα στο blog μου.. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2009 από τον Nefelovatis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2009 ο γιωργος ηταν τυχερος που σε ειχε φιλο του οσο τυχερος και εσυ που ειχες αυτον. να σαι παντα καλα...................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2009 Οχι ρε παιδια , και εγω εχω καιρο να μπω στο φορουμ , και το βλεπω και λεω αν ειναι δυνατον Καλο Ταξιδη στο παλικαρη :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasis 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2010 Φίλοι μου, ο καιρός περνάει, και κάθε φορά που διαβάζω αυτό το θέμα, πάντα το ίδιο σφίξιμο... Ρε Γιώργο εκείνον τον καφέ ρε γαμώτο δεν θα τον πιούμε, ελπίζω να μας προσέχεις από εκεί ψηλά... Παιδιά, φέτος, επειδή πέρσυ στην κηδεία δεν μπόρεσα να πάω, όταν γίνει το μνημόσυνο, να μας ειδοποιήσει κάποιος εγκαίρως. Είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω για τον φίλο Γιώργο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2010 Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος ε..! R.I.P. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 Παιδιά, φέτος, επειδή πέρσυ στην κηδεία δεν μπόρεσα να πάω, όταν γίνει το μνημόσυνο, να μας ειδοποιήσει κάποιος εγκαίρως. Είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω για τον φίλο Γιώργο... Παιδια και εγω αυτο ακριβως θελω. Ελειπα την ημερα της κηδειας, θελω πολυ να του πω ενα τελευταιο αντιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 Παιδια και εγω αυτο ακριβως θελω. Ελειπα την ημερα της κηδειας, θελω πολυ να του πω ενα τελευταιο αντιο Όταν έρθει η ώρα, θα ενημερωθείτε και σεις και όλοι όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στο μνημόσυνο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 Καλά να είναι εκεί ψηλά . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μακαρι να σε ειχα γνωρισει απο κοντα...Εστω να σε ειχα προλαβει εδω,να λεγαμε μια κουβεντα στο chat... Απο τα ποστς σου φαινετε τι ανθρωπος εισαι... Και λεω ''εισαι'' γιατι σε θεωρω φυλακα αγγελο μου... Πιστευω πως ακομα υπαρχεις,χωρις υλικη υποσταση Καπου ψηλα και βοηθας ολους τους μηχανοβιους... Αναπαυσου εν ειρηνη helonaracer :) :( Τροποποιήθηκε Ιούνιος 27 , 2010 από τον Vagner_xD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2010 . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2010 Και εγω θα ηθελα να γνωρισω τον Γιωργάρα απο κοντα αλλα δεν προλαβαμε δυστυχως να τα πουμε,η απουσια του στο mybike ειναι ολοφάνερη,ειδικα σε θεματα μηχανικα και οδηγικα,παντα βοηθουσε παρα πολλους οδηγους της παρεας μας με τις συμβουλες του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2010 Ενας χρονος κιολας; Σαν χτες ηταν που μιλουσα με το Δημητρη και μου ελεγε οτι ειναι δυσκολα αλλα θα τα καταφερει και εγω συμφωνουσα. Δυστυχως κανεις μας δεν βγηκε αληθινος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες