magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 Γιατι μαs αρεσουν περισοτερο οι μηχανεs? Τι ειναι αυτο που μαs κανει να γουσταρουμε τρελα? Γιατι προβληματιζοντε οι αλοι που μαs βλεπουν πανω σε αυτη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis-4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 Γιατι μαs αρεσουν περισοτερο οι μηχανεs? Τι ειναι αυτο που μαs κανει να γουσταρουμε τρελα? γιατι γινομαστε ενα μαζι τους.. οπως ειχα διαβασει σε μια υπογραφη <<γινετε προεκταση του σωματος μας και μας δινει την δυνατοτητα να κανουμε πραγματα που μας <στερησε> η φυση>> Γιατι προβληματιζοντε οι αλοι που μαs βλεπουν πανω σε αυτη? μαλλον επειδη δεν εχουν καβαλησει ακομα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) Γιατι η γη ειναι στρογγυλη?Γιατι κλανει το γατι?(αιωνια απορια μου :P ) Εκτος πλακας τωρα αν ΔΕΝ εχει καβαλησει καποιος απλα προβληματιζεται....προβλημα του!! Οσο για τα υπολοιπα θυμησου το τι ενιωσες την ΠΡΩΤΗ φορα που αδηγησες μοτο και θα απαντησεις μονος σου.. :D Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2009 από τον georgis4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Radiant 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 το σιγουρο ειναι η αισθηση ελευθεριας που σου προσφερει επισης η αδρεναλινη που αρχιζει να τρεχει στο αιμα σου στα πρωτα μετρα που την εχεις καβαλησει. η μηχανη ειναι ναρκωτικο ειναι αρρωστια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εαν δεν τα νιωσεις αυτα σιγουρα δεν μπορεις να καταλαβεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 πρωτη αγαπη και παντοτινη οταν την καβαλας αρχικα (σαν οδηγος) ή την λατρευεις ή την μισεις... αλλα γενικα ειναι μικροιο το θεμα μηχανη. δεν εχει να κανει τοσο με την ταχυτητα αλλα με την "ελευθερια" που αρχικα νιωθει κανεις και υστερα με εναν τροπο ζωης που αντιπροσωπευει... Και για καποιους λειτουργει σαν μικροβιο που δεν μπορεις να το ξεφορτωθεις ποτε. Απλως σε ακολουθει σε ολη σου την ζωη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2009 ΩΡΑΙΟΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2009 1)Γιατι μαs αρεσουν περισοτερο οι μηχανεs? 2)Τι ειναι αυτο που μαs κανει να γουσταρουμε τρελα? 3)Γιατι προβληματιζοντε οι αλοι που μαs βλεπουν πανω σε αυτη? 1. γιατι καθε φορα που παταω την μιζα και ξεκιναω να κανω βολτα μαζι του ( λεω του γιατι εχω παπι) ξεχναω ο,τι με βασανιζει εκεινη την στιγμη 2. και μονο το γουργουριτο απο το ρελαντι φτανει 3) γιατι δεν εχουν την ιδια τρελα με εμας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondacb900boldor 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2009 Γιατί είναι το μοναδικό μέσο μεταφοράς που ο χρήστης παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην οδήγησή του και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κατασκευής. Γιατί είναι η ερωμένη -ος με την-τον οποία-ο κάνεις τα πάντα ενω με το αυτοκίνητο (σύζυγος), τι μπορείς να κάνεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2009 .. ενω με το αυτοκίνητο (σύζυγος), τι μπορείς να κάνεις; Ε, ενταξει, μην τα παραλεμε κι'ολας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bonnie 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2009 η μηχανη ειναι τροπος ζωης.. επιλογη κ δυνατοτητα.. φυγη κ αυτονομια.. η μηχανη ειναι ερωτας.. στην δικια μου περιπτωση κεραυνοβολος.. (οκ, απαταω καμια φορα με αλλα διτροχα, αλλα βλεπω τις διαφορες κ συνηθως ξαναγυρναω..) υπαρχουν αυτοι οι ανθρωποι που τολμουν να ζουν τα ονειρα τους κ να βρισκουν τροπους να βγαινουν απο μια καθημερινη μιζερια.. υπαρχουν κ αυτοι που απλα τους θαυμαζουν γι αυτο αλλα δεν κανουν τιποτα για να καλυτερεψουν την ζωη τους.. δεν μπορω να φανταστω την ζωη μου χωρις φυγη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 Μου αρεσει οτι εχει ροδα μου αρεσει οτι μπορει να στιβει και να το απολαμβανω. Η μοτοσυκλετα μου αρεσει γιατι την οδηγεις μοναχικα αλλα δημιουργεις καλες παρεες κανοντας ταξιδια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 α)Γιατι μαs αρεσουν περισοτερο οι μηχανεs? β)Τι ειναι αυτο που μαs κανει να γουσταρουμε τρελα? γ)Γιατι προβληματιζοντε οι αλοι που μαs βλεπουν πανω σε αυτη? Μερικες πικρες αλλα αληθινες απαντησεις, επειτα απο στοχασμο πολλων ετων α)Γιατι πολυ απλα νιωθουμε δυνατοι επανω της, δεν μπορει κανεις να μας φυλακισει πισω απο τον καθε θεοαργο ή την κυρατσα.Δεν μας πιανει η κινησησ, που πλεον υπαρχει και εκτος πολης β)Η τριτη διασταση. Οι μηχανες γερνουν, ΚΑΝΕΝΑ αλλο οχημα πλυν των αεροπλανων δεν το κανουν αυτο.Ή απλα......φρενα, γυρσιμο, ανοιγμα γκαζιου στην εξοδο...τοσο απλα.... γ)Γιατι πολυ απλα ειναι τοσο ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ πολιτες, που δεν γουσταρουν να υπαρχουν ανθρωποι που ειναι τοσο πιο ενεργητικοι απο αυτους.Το ξερουν, αλλα ειναι τοσο παθητικοι που δεν μπορουν να κανουν τιποτα για αυτο, θα χαλαρωσουν και θα μπουν στην σειρα(του σημειωτον πισω απο τα αλλα αμαξια). Επισης του να οδηγησεις μοτο πρεπει να εχεις coyones, ενω αυτοι αν δεν εχουν 1 μετρο λαμαρινα τριγυρω τους, και καμια 10ρια αεροσακους, δεν πανε ουτε μεχρι το περιπτερο Ειμαι 33 χρονων Πλεον κανω παρεα ΜΟΝΟ με μοτοσυκλετιστες, εχω κοψει ολες τις αλλες παρεες, και οχι επειδη δεν εχουν μοτο, αλλα επειδη δεν σκεφτονται ''μοτοσυκλετιστικα'', ανοιχτομυαλα δηλαδη Η ΜΟΤΟ κανει καλο στο μυαλο remember it... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 (τροποποιήθηκε) Το να κανεις παρεα μονο με μοτοσυκλετιστες και να απορριπτεις τους υπολοιπους δεν μου φαινετε και τοσο ανοιχτομυαλο Τροποποιήθηκε Ιούλιος 25 , 2009 από τον ozfrox Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 Το να κανεις παρεα μονο με μοτοσυκλετιστες και να απορριπτεις τους υπολοιπους δεν μου φαινετε και τοσο ανοιχτομυαλο Eισαι ακομα μικρος Οταν μεγαλωσεις θα δεις οτι σε πολλα πραγματα δεν θα εισαι τοσο ανεκτικος οσο τωρα, και κυριως στην βλακεια του κοσμου Κανε save στο post μου, και διαβασε το σε 10 χρονια απο τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μερικες πικρες αλλα αληθινες απαντησεις, επειτα απο στοχασμο πολλων ετων α)Γιατι πολυ απλα νιωθουμε δυνατοι επανω της, δεν μπορει κανεις να μας φυλακισει πισω απο τον καθε θεοαργο ή την κυρατσα.Δεν μας πιανει η κινησησ, που πλεον υπαρχει και εκτος πολης β)Η τριτη διασταση. Οι μηχανες γερνουν, ΚΑΝΕΝΑ αλλο οχημα πλυν των αεροπλανων δεν το κανουν αυτο.Ή απλα......φρενα, γυρσιμο, ανοιγμα γκαζιου στην εξοδο...τοσο απλα.... γ)Γιατι πολυ απλα ειναι τοσο ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ πολιτες, που δεν γουσταρουν να υπαρχουν ανθρωποι που ειναι τοσο πιο ενεργητικοι απο αυτους.Το ξερουν, αλλα ειναι τοσο παθητικοι που δεν μπορουν να κανουν τιποτα για αυτο, θα χαλαρωσουν και θα μπουν στην σειρα(του σημειωτον πισω απο τα αλλα αμαξια). Επισης του να οδηγησεις μοτο πρεπει να εχεις coyones, ενω αυτοι αν δεν εχουν 1 μετρο λαμαρινα τριγυρω τους, και καμια 10ρια αεροσακους, δεν πανε ουτε μεχρι το περιπτερο Ειμαι 33 χρονων Πλεον κανω παρεα ΜΟΝΟ με μοτοσυκλετιστες, εχω κοψει ολες τις αλλες παρεες, και οχι επειδη δεν εχουν μοτο, αλλα επειδη δεν σκεφτονται ''μοτοσυκλετιστικα'', ανοιχτομυαλα δηλαδη Η ΜΟΤΟ κανει καλο στο μυαλο remember it... Για σκέψου καλά τι είπες. Υπάρχουν ανάμεσά μας (στο συνάφι των δικυκλιστών) κάτι "μπουμπούκια" που δεν αξίζει ούτε να γνωρίζεις ότι υπάρχουν, όχι να τους κάνεις και παρέα. Τουλάχιστον αυτό μου διδάσκει η μοτοσυκλετιστική μου πείρα. ΔΕΝ μπορείς να αποκλείσεις τους υπόλοιπους γιατί υπάρχουν μεταξύ τους πολύ αξιόλογοι άνθρωποι και ας μην καβαλάνε μηχανή. Στο λέει κάποιος που καβαλάει 40 χρόνια και έχει δει πάααααρα πολλά. Δες καλά γύρω σου τι "πράγματα" κυκλοφορούν και πως συμπεριφέρονται με αυτό που καβαλάνε και θα καταλάβεις ότι αυτά που λες δεν είναι σωστά. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 26 , 2009 από τον zero_one Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2009 Για σκέψου καλά τι είπες. Υπάρχουν ανάμεσά μας (στο συνάφι των δικυκλιστών) κάτι "μπουμπούκια" που δεν αξίζει ούτε να γνωρίζεις ότι υπάρχουν, όχι να τους κάνεις και παρέα. Τουλάχιστον αυτό μου διδάσκει η μοτοσυκλετιστική μου πείρα. ΔΕΝ μπορείς να αποκλείσεις τους υπόλοιπους γιατί υπάρχουν μεταξύ τους πολύ αξιόλογοι άνθρωποι και ας μην καβαλάνε μηχανή. Στο λέει κάποιος που καβαλάει 40 χρόνια και έχει δει πάααααρα πολλά. Δες καλά γύρω σου τι "πράγματα" κυκλοφορούν και πως συμπεριφέρονται με αυτό που καβαλάνε και θα καταλάβεις ότι αυτά που λες δεν είναι σωστά. Eπειδη δεν μιλησα για τα δικα μας μπουμπουκια, νομιζεις οτι δεν τα λογαριαζω? Ισα ισα ο δικος μας ''κλαδος'' εχει τα πιο ''ομορφα'' μπουμπουκια, και οχι μονο ο κλαδος, αλλα και τα φορουμ που μιλαμε Απλα δεν γουσταρω να κανω πλεον παρεα με παθητικους ανθρωπους, που αντι να αντιδρουνε, βαζουν την ουρα κατω απο τα σκελια και καταπινουν οτι βλακεια τους πασαρουν στην τηλεοραση ή στην πολιτικη Μπορει να ακουγεται κομουνιστικο αυτο που ειπα, αλλα ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Με βλεπουν σαν ''αλητη μηχανοβιο'' αυτοι, τους βλεπω σαν βουτυρομπεμπεδες εγω Και αν νομιζετε οτι δεν μας βλεπουν με μισο ματι λογω μηχανης, ειστε βαθια νυχτωμενοι, ΤΙΠΟΤΑ δεν εχει αλλαξει σε συγκριση με το παρελθον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2009 Μην τσακονεστε βρε παιδια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2009 Εγω θα συμφωνήσω με την γνώμη του AFTER μιας και είμαι μια απο τα ίδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Βλεπω οτι μαs αρεσουν πολυ οι μηχανεs!!!! ΛΟΥΚΕΤΟ μαγκεs και ΣΥΝΑΓΙΑΡΜΟ!!!! για πολυ ΚΛΕΨΙΜΟ λεμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisCBR600F 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Οπως λεει και ο λαικος ποιητης... Θηλυκα και μηχανες στενοχωριες και χαρες..... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τη μοτοσυκλέτα την "πας" ο ίδιος (γέρνεις το σώμα, μετακινείσαι, συμμετέχεις ενεργά στην κίνησή της) Ενώ το αυτοκίνητο απλώς το χειρίζεσαι.Γι' αυτό μας αρέσει η μοτοσυκλέτα. Γιατί είναι προέκταση του σώματος. Βέβαια για κάποιους είναι ... προέκταση του πέους τους αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2009 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Γιατι μαs αρεσουν περισοτερο οι μηχανεs? γιατι η αισθηση του να οδηγεις ενα τελειως γυμνο οχημα και να εχεις τον απολυτο ελεγχο του ειναι κατι πολυ παραπανω απο οδηγηση! -_- Τι ειναι αυτο που μαs κανει να γουσταρουμε τρελα? εγω προσωπικα γουσταρω οτι δεν πειζω ποτε μα ποτε στη κινηση , και τρελαινομαι να πλαγιαζω στις στροφες :D ! Γιατι προβληματιζοντε οι αλοι που μαs βλεπουν πανω σε αυτη? αυτο εχει αρχισει και εξαλειφεται σιγα σιγα .... ο κατοχος μοτοσυκλετας εχει ανεβει στην κοινονικη συνειδηση , βεβαια παντα υπαρχουν καποιοι που χαλανε την πιατσα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 πρωτη αγαπη και παντοτινη οταν την καβαλας αρχικα (σαν οδηγος) ή την λατρευεις ή την μισεις... αλλα γενικα ειναι μικροιο το θεμα μηχανη. δεν εχει να κανει τοσο με την ταχυτητα αλλα με την "ελευθερια" που αρχικα νιωθει κανεις και υστερα με εναν τροπο ζωης που αντιπροσωπευει... Και για καποιους λειτουργει σαν μικροβιο που δεν μπορεις να το ξεφορτωθεις ποτε. Απλως σε ακολουθει σε ολη σου την ζωη!!! ..........................αν και οδηγειs ποδηλατο τα λεs πολυ καλα φιλε!!!!! Σου ευχομαι το ονειρο σου να γινει πραγματικοτητα και να αποκτησειs τη μηχανη που λατρευειs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 Γιατι μαs αρεσουν περισοτερο οι μηχανεs? Γιατί πάμε γρήγορα εκεί που έχουμε σκοπό να πάμε. Τι ειναι αυτο που μαs κανει να γουσταρουμε τρελα? Eπειδή προσπερνάμε τα ακινητοποιημένα IX (όσο ακριβά κι αν είναι) στο απίστευτο μποτιλιάρισμα και χανόμαστε χαλαρά στο βάθος του δρόμου Γιατι προβληματιζοντε οι αλοι που μαs βλεπουν πανω σε αυτη? Γιατί οδηγούν τα ακινητοποιημένα στο μποτιλιάρισμα ΙΧ Απαντήσεις από άλλη οπτική γωνία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dond4le 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 Ειναι σαν το σεξ.........................μεχρι να ερθει η πρωτη φορα εχεις αγχος και φοβο. Αλλα μετα παντα υπαρχει στο μυαλο. Και οσο περισσοτερο κανεις αποκτας και περισσοτερη εμπηρεια.!!! :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες