amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2009 :lol: το θεωρησα εξυπνα αστειο και δινει εναυσμα για "σκεψη" ! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2009 Καλο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2009 Πολύ καλό, αλλά... λίγο αντιφατικό που το θεώρησες «εναυσμα για "σκεψη"». Μιας και αυτά τα εργαλεία υποκαθιστούν την ανθρώπινη σκέψη και στο τέλος την καταργούν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
t3hsofos 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2009 Πολύ καλό, αλλά... λίγο αντιφατικό που το θεώρησες «εναυσμα για "σκεψη"». Μιας και αυτά τα εργαλεία υποκαθιστούν την ανθρώπινη σκέψη και στο τέλος την καταργούν. μολις σκεφτηκες... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babisbabou 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2009 (τροποποιήθηκε) Πόση αλήθεια... Παν μέτρον άριστον είναι μια φράση που περιέχει την σωστή χρήση και οδηγίες για τα πάντα!!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 22 , 2009 από τον babisbabou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 μολις σκεφτηκες... B) ακριβως................... απλα γενικα , να προσεχουμε που σηκωνουμε τι και γιατι ...........και πσοο χρονο απο τη ζωη μας ξοδευουμε στο ιντερνετ.................οχι δεν ειναι φιλοι μας τα 250 ατομα στο fb ΚΑΙ ΤΑ 300 στο myspace....οχι δεν ειναι καλη φαση να καθομαστε 5 ωρες μπροστα αποτο msn και να μιλαμε με καποιθον που μενει μιση ωρα μακρυα μας................... κλπ κλπ ................ και δε το παιζω υπερανω , εχω κατα καιρους καει πολυ και με τα 2 που ανεφερα..................... (εξαιρειται η περιπτωση που χρησιμοποιεις σαν εργαλειο το chat για να μιλησει ςμε καποιον που ειναι μακρυα, πχ αλλη χωρα η πολυ μακρινη πολη..εκει ναι, και μικροφωνο και καμερα καπο ολα) και επισης ειμαι ηδη λαθος και φαουλ που εχω σηκωσει ενα ματσο φωτο στο φατσοβιβλιο και ειναι διαθεσιμες..........καποτε τους ειχα σχεδον ολους/ες limited profile και δεν εβλεπαν τιποτα..τωρα ξεχνιεμαι συχνα και αφηνω τη κατασταση λιγο χυμα.................με αποτελεσμα να ακουσω τις προαλλες απο φιλο φιλου που τον εχω κανει add οτι ........................εχει φακελο στο desktop του με τις φωτο μου ..............καλα να παθω............................. οποτε γενικα , εναυσμα να σκεφτουμε πολλα ........... εχετε πατησει ποτε στο google το nickname που χρησιμοποιειτε εδω η καπου αλλου να δειτε τι πεταει .............εγω με τεσταρω πυκνα συχνα ...και επειδη εχω και ιστοσελιδες................ειμαι και πανω πανω πολλες φορες...................... :/ αυτααααααααααα... και αλλα πολλα...αλλα εχω δουλιτσα φορ δε μο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adagio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 Και μια αλλη εκδοχη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 σε αυτα που ειπε η amanda! Δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα... Και γω ειχα κολλησει με το facebook, και σιγουρα ακρετοι, για μεγαλο διαστημα και ανεβαζα μπολικες φοτο αλλα τωρα προσπαθω να το μειωσω... Μονο μερικες με μηχανες ανεβαζω τελευταια εγω προσωπικα , μονο που οι υπολοιπες ειναι απο αλλους... Το χειροτερο μικροβιο ειναι αυτo της δηθεν ιντερνετικης δημοσιοτητας. Και για κακη μας τυχη στην παγιδα του πεφτουμε οι περισσοτεροι νεοι... :/ Aσε που μπορει να οδηγησει και σε υποπτες καταστασεις και ειναι μεγαλο καρφι..... Βεβαια τα εχουμε ξαναπει αυτα, και τα λεμε ολη των ωρα μα τιποτα δεν κανουμε... Συνεχιζουμε να το τροφοροτουμε. Αnyway.Ας ειναι τουλαχιστον μικρο το κακο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 και πιο παλιά χωρις το ιντερνετ, καπως ετσι δεν γινοταν (με τις γνωμες γνωστων και φιλων)??? το ιντερνετ απλά τα κανει ολα πιο γρηγορα...μην τρελαινεστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 και πιο παλιά χωρις το ιντερνετ, καπως ετσι δεν γινοταν (με τις γνωμες γνωστων και φιλων)??? το ιντερνετ απλά τα κανει ολα πιο γρηγορα...μην τρελαινεστε σε μια εποχη ομως που σχεδον τα παντα εξαρτωνται απο τον χρονο μετραει... ο ρυθμος κανει την διαφορα, οχι το γεγονος καθεαυτο ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 και πιο παλιά χωρις το ιντερνετ, καπως ετσι δεν γινοταν (με τις γνωμες γνωστων και φιλων)??? το ιντερνετ απλά τα κανει ολα πιο γρηγορα...μην τρελαινεστε Aλλο στομα με στομα και face to face και αλλο πληκτρο με πληκτρο και cam to cam.... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
0-200aras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2009 ο μεγάλος αδερφός -καρφί0φέιςμπουκ είναι μεγάλο κάψιμο. Δες τε κανένα νέο στο νετ. Αντε και καμια λαθραία ταινιούλα ... ή καντε το εργαλείο εργασίας. Απο εκέι και πέρα πηγαίνετε και κανέναν καφέ και κεραστε και την χανθιά απέναντι κανενα ποτάκι....δεν θα βγεί σε κακό!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 (τροποποιήθηκε) απλα γενικα , να προσεχουμε που σηκωνουμε τι και γιατι ...........και πσοο χρονο απο τη ζωη μας ξοδευουμε στο ιντερνετ.................οχι δεν ειναι φιλοι μας τα 250 ατομα στο fb ΚΑΙ ΤΑ 300 στο myspace....οχι δεν ειναι καλη φαση να καθομαστε 5 ωρες μπροστα αποτο msn και να μιλαμε με καποιθον που μενει μιση ωρα μακρυα μας................... κλπ κλπ ................ Και το συζηταμε στο internet :P Τροποποιήθηκε Ιούλιος 25 , 2009 από τον lykos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες