Jump to content
amanda

Να μια καλη μετεξελιξη των FB, MYspace, Zoo, HI5 etc...

Recommended Posts

Πολύ καλό,

αλλά...

λίγο αντιφατικό που το θεώρησες «εναυσμα για "σκεψη"».

Μιας και αυτά τα εργαλεία υποκαθιστούν την ανθρώπινη σκέψη και στο τέλος την καταργούν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πολύ καλό,

αλλά...

λίγο αντιφατικό που το θεώρησες «εναυσμα για "σκεψη"».

Μιας και αυτά τα εργαλεία υποκαθιστούν την ανθρώπινη σκέψη και στο τέλος την καταργούν.

μολις σκεφτηκες... B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πόση αλήθεια...

Παν μέτρον άριστον είναι μια φράση που περιέχει την σωστή χρήση και οδηγίες για τα πάντα!!!

Τροποποιήθηκε από τον babisbabou

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μολις σκεφτηκες... B)

ακριβως...................

απλα γενικα , να προσεχουμε που σηκωνουμε τι και γιατι ...........και πσοο χρονο απο τη ζωη μας ξοδευουμε στο ιντερνετ.................οχι δεν ειναι φιλοι μας τα 250 ατομα στο fb ΚΑΙ ΤΑ 300 στο myspace....οχι δεν ειναι καλη φαση να καθομαστε 5 ωρες μπροστα αποτο msn και να μιλαμε με καποιθον που μενει μιση ωρα μακρυα μας................... κλπ κλπ ................

και δε το παιζω υπερανω , εχω κατα καιρους καει πολυ και με τα 2 που ανεφερα.....................

(εξαιρειται η περιπτωση που χρησιμοποιεις σαν εργαλειο το chat για να μιλησει ςμε καποιον που ειναι μακρυα, πχ αλλη χωρα η πολυ μακρινη πολη..εκει ναι, και μικροφωνο και καμερα καπο ολα)

και επισης ειμαι ηδη λαθος και φαουλ που εχω σηκωσει ενα ματσο φωτο στο φατσοβιβλιο και ειναι διαθεσιμες..........καποτε τους ειχα σχεδον ολους/ες limited profile και δεν εβλεπαν τιποτα..τωρα ξεχνιεμαι συχνα και αφηνω τη κατασταση λιγο χυμα.................με αποτελεσμα να ακουσω τις προαλλες απο φιλο φιλου που τον εχω κανει add οτι ........................εχει φακελο στο desktop του με τις φωτο μου ..............καλα να παθω.............................

οποτε γενικα , εναυσμα να σκεφτουμε πολλα ...........

εχετε πατησει ποτε στο google το nickname που χρησιμοποιειτε εδω η καπου αλλου να δειτε τι πεταει .............εγω με τεσταρω πυκνα συχνα ...και επειδη εχω και ιστοσελιδες................ειμαι και πανω πανω πολλες φορες......................

:/

αυτααααααααααα... και αλλα πολλα...αλλα εχω δουλιτσα φορ δε μο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:respekt: σε αυτα που ειπε η amanda!

Δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα... Και γω ειχα κολλησει με το facebook, και σιγουρα ακρετοι, για μεγαλο διαστημα και ανεβαζα μπολικες φοτο αλλα τωρα προσπαθω να το μειωσω... Μονο μερικες με μηχανες ανεβαζω τελευταια εγω προσωπικα :blush:, μονο που οι υπολοιπες ειναι απο αλλους...

Το χειροτερο μικροβιο ειναι αυτo της δηθεν ιντερνετικης δημοσιοτητας. Και για κακη μας τυχη στην παγιδα του πεφτουμε οι περισσοτεροι νεοι... :/

Aσε που μπορει να οδηγησει και σε υποπτες καταστασεις και ειναι μεγαλο καρφι.....

Βεβαια τα εχουμε ξαναπει αυτα, και τα λεμε ολη των ωρα μα τιποτα δεν κανουμε... Συνεχιζουμε να το τροφοροτουμε.

Αnyway.Ας ειναι τουλαχιστον μικρο το κακο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και πιο παλιά χωρις το ιντερνετ, καπως ετσι δεν γινοταν (με τις γνωμες γνωστων και φιλων)???

το ιντερνετ απλά τα κανει ολα πιο γρηγορα...μην τρελαινεστε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
και πιο παλιά χωρις το ιντερνετ, καπως ετσι δεν γινοταν (με τις γνωμες γνωστων και φιλων)???

σε μια εποχη ομως που σχεδον τα παντα εξαρτωνται απο τον χρονο μετραει... ο ρυθμος κανει την διαφορα, οχι το γεγονος καθεαυτο ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aλλο στομα με στομα και face to face και αλλο πληκτρο με πληκτρο και cam to cam.... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο μεγάλος αδερφός -καρφί0φέιςμπουκ είναι μεγάλο κάψιμο. Δες τε κανένα νέο στο νετ. Αντε και καμια λαθραία ταινιούλα ... ή καντε το εργαλείο εργασίας. Απο εκέι και πέρα πηγαίνετε και κανέναν καφέ και κεραστε και την χανθιά απέναντι κανενα ποτάκι....δεν θα βγεί σε κακό!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
απλα γενικα , να προσεχουμε που σηκωνουμε τι και γιατι ...........και πσοο χρονο απο τη ζωη μας ξοδευουμε στο ιντερνετ.................οχι δεν ειναι φιλοι μας τα 250 ατομα στο fb ΚΑΙ ΤΑ 300 στο myspace....οχι δεν ειναι καλη φαση να καθομαστε 5 ωρες μπροστα αποτο msn και να μιλαμε με καποιθον που μενει μιση ωρα μακρυα μας................... κλπ κλπ ................

Και το συζηταμε στο internet :P

Τροποποιήθηκε από τον lykos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα