Jump to content
Sign in to follow this  
hondacb900boldor

Η Επίδαυρος εφαγε και άλλον........

Recommended Posts

Μόλις 32 ετών με σύζυγο ετοιμόγεννη στον 9ο μήνα.

Ηθελε να στρίψει στον παλιόδρομο.

Επι τοπου στον αυχένα.

Επειδή μένω στο σημείο συνάντησης όλων των γρήγορων του

Σαββατοκύριακου,βλέπω κάθε Κυριακή πολύ κόσμο να ετοιμάζεται

για πόλεμο. Γιατί;

Έχουν προηγούμενα με τις στροφές;

Η πίστα των Μεγάρων κοντά είναι.Το πολύ -πολύ να

καταστρέψουν ένα μηχανάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

κριμα πραγματικά...και για την γυναικα του...

αλλά ο τιτλος "Η Επίδαυρος εφαγε και άλλον." μηπως να ηταν καλυτερα "κι αλλος εφαγε το κεφαλι του στην Επιδαυρο"

οι δρομοι ειναι χαλια αλλά αυτοί είναι...εμείς γιατι οδηγουμε σαν τρελοί, ενώ τους ξέρουμε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλά ο τιτλος "Η Επίδαυρος εφαγε και άλλον." μηπως να ηταν καλυτερα "κι αλλος εφαγε το κεφαλι του στην Επιδαυρο"

οι δρομοι ειναι χαλια αλλά αυτοί είναι...εμείς γιατι οδηγουμε σαν τρελοί, ενώ τους ξέρουμε?

+1000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντα θα υπαρχει καποιος ποιο γρηγορος απο εσένα,

Και περισσότεροι στο χαντάκι,

Για αυτο φιλοι μου μην αγχώνεστε πια,

Γρηγοροτερος ειναι αυτος που φτανει στον προορισμο του.

Είμαι κυνικός αλλά ετσι ειναι φιλοι μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι μόνο οι δρόμοι χάλια.

Τα οχήματα πηγαίνουν όπου τα στέλνεις.

Πραγματικά Βαρεθήκαμε όπως λέει και ο soter3gm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι ρε γαμωτο.ειμουνα χτες εκει για καφεδακι στη καφετερια.

συλληπητηρια στην οικογενεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ANAΘΕΜΑ πια!!!!! ΑΝΑΘΕΜΑ! :(

+οσα θες ρε Σοτ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ να βλεπω συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!!! ΕΛΕΟΣ ρε αδερφια!!! Καθε τρεις και λιγο αναβουμε και νεα καντηλακια, λεμε τις ευχες και τα συλλυπητηρια μας και λιγο μετα παλι τα ιδια!!! Τι ΣΚ@Τ@ χρειαζεται για να καταλαβουμε πια;;; ΠΟΣΟ ζωα ειμαστε σαν οδηγοι και σαν ανθρωποι;;; Εδω και τα ΒΟΔΙΑ αν τα χτυπησεις μερικες φορες στο τελος θα καταλαβουν! Εμεις ΤΙΠΟΤΑ; Μα τιποτα πια;;; :wallbash::pinch:

Πριν ενα μηνα ο ξαδερφος φιλου μου σκοτωθηκε -και αυτος- στην Επιδαυρο με ενα R1. 20τοσο χρονων παιδι. Τι διαολο να πεις μετα στην οικογενεια του;;;; Ο φιλος μου πουλησε τη μηχανη του (που ηταν η ζωη του) και τωρα δεν θελει πια τιποτα.

ΑΝΑΘΕΜΑ πια!!!!! Βλεπω τους "πολεμικους" κοπανους τις Κυριακες με τις ολοσωμες και τις καμπουρες τους, και τα μηχανακια τουμπανα και πανε μαλλιοκουβαρα σε Μπραλλους, Αγιους και Επιδαυρους! ΓΙΑΤΙ ρε αδερφια; Τα Μεγαρα ειναι ενα γ@μοτσιγαρο δρομος!!!! :(

Σκ@τ@....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επικινδυνο σπορ η μηχανη απο μονο του παιδια, αν προκαλεις και την τυχη σου σε δρομους παγιδες ακομα πιο επικινδυνο. Καθομαι και σκεφτομαι ποσοι εχουν φυγει απο μηχανες τον τελευταιο καιρο, και ειναι παρα πολλοι ακομη και απο το δικο μου συγγενικο κυκλο, γαμωτο. Αναθεμα, οτι και να πουμε ειναι λιγο. Συλληπητηρια σε αυτους που αφησε πισω, κουραγιο στην γυναικα του, και καλο ταξιδι στον ιδιο. ΚΡΙΜΑ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη διαβαζω συνεχεια τα περι πιστας νιωθω πως πρεπει να παρω θεση απεναντι στο θεμα

Συμφωνω πως το να κανεις μ@λ@κιες σε δρομους και ειδικα σαν αυτους ειναι καθαρη αυτοκτονια

Ομως η ανδρεναλινη για πολλους ειναι πολυ πιο πανω απο τον εγκεφαλο

Δεν εχω βρεθει σε πιστα, αλλα πχ το σαββατο βραδυ που ημουν βυρωνα και οι δρομοι ηταν αδειοι (5 το πρωι), εμπαινα πατημενος στις στροφες με της λακουβες και φευγανε οι κωλοι περα δωθε απο τους καλοδρομους.

Το ξερω πως εκανα μαλακια αλλα εκεινη την ωρα δεν μπορουσα να το ελεγξω

Και για να μην νομιζετε οτι εχω καγκουρικη αποψη , διαφωνω καθετα με τις βλακειες στους δρομους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επειδη διαβαζω συνεχεια τα περι πιστας νιωθω πως πρεπει να παρω θεση απεναντι στο θεμα

Συμφωνω πως το να κανεις μ@λ@κιες σε δρομους και ειδικα σαν αυτους ειναι καθαρη αυτοκτονια

Ομως η ανδρεναλινη για πολλους ειναι πολυ πιο πανω απο τον εγκεφαλο

Δεν εχω βρεθει σε πιστα, αλλα πχ το σαββατο βραδυ που ημουν βυρωνα και οι δρομοι ηταν αδειοι (5 το πρωι), εμπαινα πατημενος στις στροφες με της λακουβες και φευγανε οι κωλοι περα δωθε απο τους καλοδρομους.

Το ξερω πως εκανα μαλακια αλλα εκεινη την ωρα δεν μπορουσα να το ελεγξω

Και για να μην νομιζετε οτι εχω καγκουρικη αποψη , διαφωνω καθετα με τις βλακειες στους δρομους

Φιλε μου για να μην το παιζουμε και αγιοι, η αληθεια ειναι πως ολοι μας εχουμε κανει μ@λ@κιες σε δημοσιους δρομους, και εγω, αλλα το θεμα ειναι να μην πας επιτουτου! Πολλοι στην επιδαυρο πανε με σκοπο να κανουν μ@λ@κιες και αλλοι τραβανε και βιντεο! Τι να πεις! Ποσο ασχετοι Θεε μου! ΠΡΟΣΟΧΗ, και καθε φορα που κανουμε καγκουριες να σκεφτομαστε χυμενα μυαλα στην ασφαλτο και οτιδηποτε αλλο μακαβριο τετοιο, δηλαδη να σκεφτομαστε το χειροτερο, και να τις κοβουμε. Σ΄εμενα εχει αποτελεσμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν λιγο μου το λεγε ενας φιλος για εναν γνωστο του οτι το επαθε και τελικα το βλεπω και εδω :/ :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να επέμβω λίγο άγρια στο θέμα αυτο ?

Μου έχει μείνει ένα τόπικ εδω μέσα που άνοιξε ενα 16χρονο παιδί αλλα δεν μπορώ να το βρώ, το οποίο ρώταγε το εξής απλό. Πως παδιά αφου τα όρια ταχύτητας είναι 120 χιλιόμετρα εσείς γραφετε για 200 και πάνω και για ζελατίνες για τον αέρα κλπ κλπ?

Οι απαντήσεις ήταν απο το ε μην ακούς τώρα ταχύτητες και ιστορίες δεν τρέχουμε μέχρι ε εντάξει μιλάμε για ευθεία άδεια ή πλακίτσα του στύλ εντάξει μωρέ εγώ πέρασα χτες την Αττική οδο με 240 χιλιόμετρα.

Αυτές ήταν οι απαντήσεις στο 16χρονο παιδί απο το forum μας.

Επίσης έχω διαβάζει πάρα πολλά τόπικ εδώ μέσα που μιλάνε για την ευχαρίστηση της ταχύτητας και αν αξίζει τελικά, μέχρι και απόψεις οτι παιδιά δεν είναι το θέμα να περιορίσουμε την ταχύτητα αλλα είναι θέμα τεχνικής ή to να ξέρεις που τρέχεις σαν έμπειρος κλπ κλπ.

Θέλω λοιπον να πω τα εξής. Ας ξεκινήσουμε απο εμάς τους ίδιους. Εμπειρία ναι μετράει αλλα το κακό είναι θέμα 2 δευτερολέπτων έλεγε ο δάσκαλος μου, 'οση εμπειρία και να έχεις υπάρχουν στραβές που δεν μπορείς να ελέγξεις, 'ασε που σε μεγάλες ταχύτητες δεν προλαβαίνει καν ο εγκέφαλος να επεξεργαστεί την αντίδραση.

Για αυτο άς περιορίσουμε τις πιθανότητες τελος πάντων σε αυτήν την χώρα των ανεγκέφαλων και ας μήν τρέχουμε σαν διάολοι.

Όποτεδήποτε ακούω οτι κάποιος έφταιγε και έτρεχε και πήρε και κάποιον μαζί του, θυμώνω αφάνταστα και δεν λυπάμαι καθόλου για τον φταίχτη.

Το ξέσπασμα των ορμονών αγαπητοί άνδρες (αναφέρομαι περισσότερο στους άνδρες ως στατιστικά τους πιο υπαίτιους για αυτές τις καταστάσεις,χωρίς να αποκλείονται και οι γυναικες) δεν γίνεται στην άσφαλτο. Το ξέρω οτι πιεζομαστε όλοι χοντρά πλέον αλλα υπάρχουν και άλλοι τρόποι να ξεσπάσει κανείς.

Μαλακίες στην άσφαλτο= αίμα.Ελπίζω μια μέρα να το καταλάβουμε ή να αρχίσουν να βάζουν άγρια πρόστιμα στους πραγματικούς παραβάτες με σώστή αστυνόμευση παντού, και οχι εισπρακτικά πρόστιμα, μπας και βαλουμε μυαλό. Ονειρο θερινής νυκτος μαζι με το φτιάξιμο των δρόμων.

Ας πιάσουμε τουλάχιστον αυτά τα νέα παιδιά γιατι οι ανεγκέφαλοι μεγάλοι χεράδες είναι χαμένος χρόνος, να τους πούμε πέντε πράγματα και οχι να τα αποπαιρνουμε.

Τροποποιήθηκε από τον ATHA

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω σταματήσει να λυπάμαι για αυτού του είδους τα θύματα τροχαίων , το μόνο που με θλίβει είναι για τους νέους , για αυτό το λόγο συμφωνώ απόλυτα με τον ATHA

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρίμα στο παιδάκι, που δεν θα γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του............

Κρίμα στην γυναίκα του, που την άφησε ξεκρέμαστη στην πιο δύσκολη στιγμή....

Κρίμα σ' αυτόν, για όλα αυτά που δεν πρόλαβε να ζήσει και να χαρεί, που δεν θα ακούσει τη λέξη "μπαμπά" απο τα χείλη της κόρης του, που δεν θα νοιώσει την αγκαλιά της, που δεν θα της μάθει μπάνιο και ποδήλατο, που δεν ............... , που δεν............. , που δεν..................

Κρίμα............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο ακριβως ετοιμαζομουν να γραψω κι εγω οταν διαβασα το thread.

Απο κει και περα, τα ευχολογια κλπ καλα κρατουν στην Ελλας του 2000+9. Μακρια απο ολους τετοιες καταστασεις.... :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
το σαββατο βραδυ που ημουν βυρωνα και οι δρομοι ηταν αδειοι (5 το πρωι), εμπαινα πατημενος στις στροφες με της λακουβες και φευγανε οι κωλοι περα δωθε απο τους καλοδρομους.Το ξερω πως εκανα μαλακια αλλα εκεινη την ωρα δεν μπορουσα να το ελεγξω

Το να κάνεις τη "μαλακία", μη μπορώντας να το ελέγξεις, όπως λες, αλλά ταυτόχρονα να διαφωνείς και κάθετα μάλιστα με τις βλακείες στους δρόμους, είναι ένα θέμα. Με το συμπάθειο κιόλας αλλά οφείλεις να μπορείς να ελέγχεις τον εαυτό σου. Η μοτοσυκλέτα είναι πηγή μεγάλης χαράς και απόλαυσης αλλά μπορεί να γίνει και πηγή απίστευτου πόνου και δυστυχίας. Σκέψου το.

Να επέμβω λίγο άγρια στο θέμα αυτο ?

...................

Να επέμβεις και τα λες πολύ σωστά.

:respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόνο σαν ηδέα η κοράκλα μου να μην με βλέπει μεταμορφώνομαι στο μεγαλύτερο κουλάδι (όχι πως δεν είμαι) ούτε σαν κατάρα δεν θέλω να το δω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα