Jump to content
themata

TDM 900

Recommended Posts

^tasoulis^ Exω την εντυπωση οτι ησουν σημερα στις 12 στο μπουρναζι για καφε :winking: Παρκαρισμενος στην αρχη του πεζοδρομου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο γιατι αποφασισα να το δωσω.. :this:

http://www.car.gr/cl...s/view/3164084/

Εχουν αλλαχθει και τα πηνια φετος με καινουργια που τα φτυσαν (400 ευρω ζημια δηλαδη)

Παντως απο οδηγηση ειμαι στην κυριλε κατηγορια εως φλωρος θα λεγα,οχι πως μπορω να σε πεισω με καποιο μυνημα αλλα ετσι το αναφερω. :spam::baby:

Καλησπέρα φίλε μου...Προφανώς και θα με ενδιέφερε αλλά δεν ξέρω κατα πόσο μπορούμε να τα βρούμε στην τιμή γιατί το μπάτζετ μου είναι όπως είχα πει μετα βίας 3500! Πάντως το χεις πολύ περιποιημένο και φαίνεται κομπλέ! Καλοπούλητο αδερφε και ευχαριστώ πολύ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

^tasoulis^ Exω την εντυπωση οτι ησουν σημερα στις 12 στο μπουρναζι για καφε :winking: Παρκαρισμενος στην αρχη του πεζοδρομου.

Εγω ειμουνα οντως,δεν νομιζω αλωστε να κυκλοφορει αλλος παρομοιος συνδιασμος χρωματων :lol:

Rafos Ναι ειναι λιγο χαμηλα απο αυτα που εχω υπολογισει,δεν πειραζει τι να κανουμε..

Ευχομαι και στους δυο να ξεμπερδεψουμε γρηγορα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα