themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2006 Ποιά η γνώμη σας για το συγκεκριμένο μοντέλο όσον αφορά την αξιοπιστία και την ταξιδιωτική του ικανότητα (άνεση-προστασία-καταναλωση κλπ) <span style='font-size:10pt;line-height:100%'>Παρακαλώ αναφερθείτε στην συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα και όχι σε σύγκρισή της με άλλες!</span> το μοντέλο 2006 έχει μόνο νέα αυτοκόλητα Υπάρχει πληροφορία για επερχόμενο αντικαταστάτη του??? --------------- Indexed: Street Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2006 Poli kalo kai dikaiws epitiximeno montelo!!!Mono meionektima oi fimes oti tou xronou 8a vgei entelws kainourio montelo kai endexomenws se 1000 cc.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2006 ...καλοοοοοο!!!!(καθαρα,street-αδικο ομως...) :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daemon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2006 Απο καταναλωση υπολογιζεις περιπου +/-260χλμ συν +/-40χλμ ρεζερβα, +/-300χλμ με ενα ντεποζιτο με ανετη οδηγηση (ανοιχτες εξατμησεις και φιλτρο). Στο θεμα προστασιας, θα χρειαστεις καποια ζελατινα πιο ψηλη, αναλογα και το υψος σου παντα. Εγω με 1.85 και μια μεσαια ζελατινα ειμαι μια χαρα. Απο αξιοπιστια δεν θα εχεις καποιο προβλημα. Εχω κοντα 34000χλμ και το μονο που θα κανω συντομα ειναι μια αλλαγη δισκων συμπλεκτη μεσα στην εγγυηση.. Ουτε καν το γνωστο TPS δεν μου εβγαλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2006 Και γω θετικη γνωμη εχω,Παναγιωτη αν και προτιμησα τελικα στο στυλ αυτο το fazer...Τωρα απο θεμα αξιοπιστιας κλπ αυτοι που το εχουν ισως εχουν καλυτερη αποψη.(Μπες και μια ματια στο forum του TDM Club Hellas και ριξε μια ματια.Ολο και κατι θα βρεις).Οπως και να χει θα το ευχαριστηθεις.Αν και μη βιαστεις περι αγορας.Και γω κατι διαβασα οτι θα αλλαξει.Ισως και φημες αλλά stand by...Και τα ξερεις ηδη εδω στην Πατρα για τις αντιπροσωπειες.Η yamaha κορυφη σε aftersales...(ενω πχ η Suzuki... ;) )...Tα ξερεις βεβαιως ...ΧΤ εχεις... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
950adv 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2006 Από ότι έχω ακούσει πολύ καλό και αξιόπιστο μοντέλο. Κάτο άκουσα και για έκδοση με ABS οπότε γίνεται ακόμη πιο τουριστικό και φιλικό. Και η τιμή του είναι επίσης πολύ καλή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2006 Σας ευχαριστώ όλους για τις γνώμες σας...έχω μπει και στο TDMHellas και έχω διαβασει αρκετά ποστς...αναφέρεται και εκεί φήμη περί αλλαγής του, αλλά όσο και ναχω ψαξει στο internet σε ξένα sites, δεν έχω βρει κάτι.... Το ότι η ΥΑΜΑΗΑ είναι πολύ πιο σωστή σε aftersales είναι κάτι που ισχύει και πολύ σημαντικό μάλιστα... σημ. όπως διάβασα στο ΜΟΤΟ, με τις ΝΕΕΣ τιμές της Μοτοδυναμικής, η τιμή της βασικής έκδοσης (no ABS) είναι στα 9500ευρώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2006 Δεν ξερω μόνο κατα ποσο θα σε καλυψει στο φορτωμα για ταξιδι και στο "off" (Μιας και φαινεται οτι είσαι και off..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2006 οδηγώντας το TDM900 μου έκαναν εντύπωση τα εξής: - αρχοντική θέση οδήγησης - αβίαστη επιτάχυνση από τις 2000 στροφές - πολύ αθόρυβος κινητήρας, ακόμη και στις 7000 στροφές - πολύ δυνατά φρένα (σαφώς δυνατότερα από FZ6) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2006 Δεν ξερω μόνο κατα ποσο θα σε καλυψει στο φορτωμα για ταξιδι και στο "off" (Μιας και φαινεται οτι είσαι και off..) <{POST_SNAPBACK}> Ρε Γιαννη να σου πω... :D :D :D ασε ρε τον Παναγιωτη να παρει κι ενα ακομα street στην παρεα...Τι μονο εγω θα ειμαι on :D (και οι υπολοιποι...off )...αντε μπας και μεινω κι εγω με fazer... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2006 οδηγώντας το TDM900 μου έκαναν εντύπωση τα εξής: - αρχοντική θέση οδήγησης - αβίαστη επιτάχυνση από τις 2000 στροφές - πολύ αθόρυβος κινητήρας, ακόμη και στις 7000 στροφές ψιλοξενερα!! αλλα διορθωνεται με τις ακραπες!!!!! - πολύ δυνατά φρένα (σαφώς δυνατότερα από FZ6) <{POST_SNAPBACK}> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2006 οδηγώντας το TDM900 μου έκαναν εντύπωση τα εξής: - αρχοντική θέση οδήγησης - αβίαστη επιτάχυνση από τις 2000 στροφές - πολύ αθόρυβος κινητήρας, ακόμη και στις 7000 στροφές - πολύ δυνατά φρένα (σαφώς δυνατότερα από FZ6) <{POST_SNAPBACK}> - πολύ δυνατά φρένα (σαφώς δυνατότερα από FZ6)...αναρωτιεμαι με ποια κριτηρια;; Ως μοναδες απλα συστηματων πεδησης ή σε συνδιασμο με το εργο που καλουνται να αποδωσουν επι συγκεκριμενων μοτοσυκλετων και διαφορετικου βαρους-κεντρου βαρους-απαιτησεων μοτοσυκλετας-ευαισθησιας χειρισμων-ικανοτητας πεδησης επι συγκεκριμενου οχηματος...και φυσικα δεν πιστευω να λες συγκριση ΑΒS με ή χωρις;;; Απλα θα με ενδιεφερε η γνωμη σου,γιατι άλλα εχω διαβασει σε συγκριτικα τεστ,διαφορετική είναι η πραξη,αφου σαφως δεν ειναι δυο ιδια μεγεθη και εφετερου πώς τοποθετεισαι με ή χωρις σχετικη ιδιοις ομασι εμπειρια επι συγκεκριμενου;; Υ.Γ.Μην παρεξηγησεις...δεν μπορω να αποτυπωσω το υφος της ερωτησης γραπτως...απορία είναι και όχι ειρωνία ή αμφισβήτηση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2006 (τροποποιήθηκε) Και με τα δύο κριτήρια. Και, ως ανεξάρτητος μηχανισμός, 4πίστονες δαγκάνες έχουν, αντί για τις 2πίστονες της Φαζερίας, και σαφώς δυνατότερο φρενάρισμα παρέχουν στην πράξη. Ο θόρυβος του κινητήρα είναι επικίνδυνα χαμηλός, τα κουτιά δεν θα μπορούν με τίποτε να ακούσουν τη μηχανή να έρχεται από πίσω και η στραβή θα παραμονεύει. Και δεν ξέρω τι κάνουν οι ακράπες, αλλά με δύο remus τιτανίου που έχει τύχει να ακούσω... μιλάμε για ουράνια μουσική... Απο την άλλη αν είναι να δώσει κανείς 9500 για τη μηχανή και κάνα 1000άρικο για τη διπλή εξάτμιση (υποχρεωτικά γιατί πρόκειται για βασικότατο θέμα ασφάλειας)... ...ευχαριστώ δε θα πάρω... όσο κι αν μου αρέσει η μηχανή... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2006 από τον gdevelek Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bpang 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2006 Μιας και είμαι κάτοχός της να σου πω δυο πράγματα Η θέση οδήγησης είναι καλή. Το μόνο μειονέκτημα είναι το τιμόνι που βρίσκεται πολύ μπροστά. Δεν κάθεσαι δηλαδή πάνω από την μπροστά ρόδα ώστε να έχεις άμεση αίσθηση του μπροστινού. Τα φρένα είναι όντως πολύ καλά Τα προβλήματα που βγάζει είναι η καδένα και το TPS ( σε μένα τίποτα από τα δυο δεν έχει βγάλει) Φορτώνεται όσο πάει, αλλά το μπροστινό ελαφρώνει πολύ. Ταξιδεύεις άνετα με 160-180 και η αυτονομία του σε αυτές τις ταχύτητες είναι περίπου 240 km . με 120-130 ανεβαίνει μέχρι και 280+. Μειονέκτηματα οι λαιμοί των εξατμίσεων που περιορίζουν το ύψος ( πρεπει να προσέχεις σε ανεβοκατεβασματα πεζοδρομίων) η μηχανή είναι on και όχι on-off σε χώμα δεν πάει Ο μπροστά 18αρης τροχός που σε περιορίζει από άποψη επιλογής ελαστικού Έχει γεμίσει η Αθήνα tdm... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2006 Πολυ καλη επιλογή .... best value for money....εχει καταπληκτικά φρενα,δύναμη ,τελική.στρίβει ......δεν παει χωμα και πιστευω πως στο ταξιδι δεν μπορει να συγκριθει με τα υπολοιπα της κατηγοριας.ειναι κουραστικό (θέση οδηγησης,δεν εχει προστασια απο αερα , ο συνεπιβατης ....πικρα κλπ) η αληθεια ειναι οτι πριν παρω το vstrom ειχα κλεισει το TDM μου αρεσε πολυ ....πριν οδηγησω το μπουζουκι.....! καλη αγορά.... φιλικά και πάντα όρθιοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2006 Οι πωλήσεις που έχει κάνει τόσα χρόνια ως 850 και ως 900 τα λένε όλα. Μου αρέσει για 2κύλινδρο αλλά θα προτιμούσα προσωπικά fazer 1000. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2006 Δεν μπορώ να δεχθώ ούτε ότι η θέση οδήγησης είναι κουραστική, ούτε ότι ο από πίσω τρώει πίκρα. Τι να πούνε δηλαδή και τα Sport TOURING... Που λέγονται touring παρότι ο οδηγός είναι πολύ πιο σκυφτός και ο από πίσω κάθεται πιο ψηλά και πιο σκυφτά και με τα πόδια περισσότερο λυγισμένα και τρώει και περισσότερο αέρα, σε σύγκριση με το TDM... Πρόκειται για κατ' εξοχήν ταξιδιάρικο μηχανάκι. Ούτε για χώμα είναι, ούτε για πίστα... Αν είναι ακατάλληλο ΚΑΙ για ταξίδια, τότε γιατί πουλάει σαν παλαβό εδώ και 10 χρόνια, παρότι είναι ΚΑΙ ακριβό;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLACK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2006 ksekourasti thesi odigisis alla onton ligo pio piso apo oti prepi i thesi odigisis................................... den mou dini tin entyposi otan to odigo oti mpeni stis srofes...........me fovizi ligo(kani psaremata) alla ida ena tipo na to odigi sto orio stin varia evia opote malon se emena dini tin entyposi oti den mpeni Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2006 φίλε μου εχω κανει μεγαλες διαδρομες με το TDM σαν συνεπιβατης...η αποψη μου ειναι εμπειρική και οχι κακοπροαιρετη....περα απο αυτο δεν κανουμε συγκρισεις σε διαφορετικές κατηγοριες μοτοσυκλετων απλα λεμε την αποψημας για το συγκεκριμενο μηχανακι.....ειπα οτι δεν ειναι ταξιδιαρικο οπως το varadero to caponord to vstrom κ.α. εγω που δεν ειμαι και το πρωτο μποΐ κουραστικα με τα χερια μου τεντωμενα για να οδηγω....το τιμονι ειναι μακρυααααα...και η θσεη οδηγησης αυτη με κουραζει..... αν διαβασες καλα αυτη η μοτοσυκλετα αποτελουσε την πρωτη μου επιλογη....και θεωρω πως ειναι πολυ μα πολυ καλη μοτοσυκλετα ...ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ....ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΙΠΟΤΕ!το αν δεχεσε ή οχι την αποψή μου αυτο γιατρε μου ειναι αλλο θεμα...Δημοκρατια εχουμε ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2006 Σίγουρα πάντως δεν είναι ακριβό για την κατηγορία που βρίσκεται όπου όλα τα υπόλοιπα (street-touring) κοστίζουν πανω από 10000-11000ευρώ...ή κάνω λάθος? εννοω δηλ, πως μπορεί να μην είναι καπου πρωτο (αν και σε επιδόσεις φυσαει) αλλά και η τιμή στην οποία διατίθεται είναι χαμηλή-σχετικά...δηλ για all-around είναι μια χαρα μέχρι να έρθει καποιος αντικαταστατης του.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2006 Κι εγώ από προσωπική εμπειρία έγραψα, και ως οδηγός και ως συνεπιβάτης. Προφανώς διαφωνούμε στο κριτήριο "άνεση στο ταξίδι". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2006 (τροποποιήθηκε) αν το θέτεις ετσι ......τοτε no problem.....παντως επειδι εχουν δυο κολητοι μου tdm οποτε επερναν το vstrom(αλλαξ...ιες στην εθνικη) δεν κατεβαιναν......ειναι ταξιδιαρικο το γαμ....... Υ.Γ. ΤΟ TDM ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΕ ΛΑΔΙ ΧΡΩΜΑ !!!!!!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2006 από τον morfeas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2006 Σίγουρα πάντως δεν είναι ακριβό για την κατηγορία που βρίσκεται όπου όλα τα υπόλοιπα (street-touring) κοστίζουν πανω από 10000-11000ευρώ...ή κάνω λάθος? Παναγιωτη μου φαινεται οτι κανεις λαθος στην κατηγορια ... εχω στο νου μου οτι το TDM ειναι μια κατηγορια απο μονο του μαζι με το Multistrada... Ε απο το ducati φθηνοτερο ειναι ... Αλλα δεν παυει να ειναι ακριβο ... Προσωπικα το θαυμαζω παρα πολυ, και ενδεχομενως να το προτιμουσα απο το fazer αν δεν ηταν αυτα τα 3 χιλιαρικα χοντρικα διαφορα στην τιμη ... Θα συμφωνησω με μερικους που ανεφεραν πως η θεση οδηγησης ειναι καπως περιεργη ... δεν ξερω αν θα μπορουσα να την συνηθησω... Α και εχει αποτομο σταματημα η 2α... δλδ τσουλας με 3000 σαλ με 2α, αφηνεις γκαζι, και η μηχανη συμπεριφερεται σαν να πατας μπροστινο και αρκετα μαλιστα. κομματακι αποτομο κοψιμο δλδ. Το παιδι που μου την ειχε δωσει για βολτα μου ειπε οτι οφειλεται στον υψηλο λογο συμπιεσης του ... μοτερ (; ) Δεν μπορώ να δεχθώ ούτε ότι η θέση οδήγησης είναι κουραστική, ούτε ότι ο από πίσω τρώει πίκρα. Γιωργο κι ομως θυμασαι την απογοητευση στο προσωπο μου μετα απο εκεινη την μικρη βολτα ... Δεν ξερω αν ειναι κουραστικη η θεση οδηγησης, αλλα σιγουρα ειναι μυστηρια ... :/ γιατί πουλάει σαν παλαβό εδώ και 10 χρόνια, παρότι είναι ΚΑΙ ακριβό;;; Γιατι το μηχανακι ειναι τσοντα .... ειναι λεζαντα... ειναι απο τα ομορφοτερα μη-SS που κυκλοφορουν την παρουσα στιγμη ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2006 Γιατι το μηχανακι ειναι τσοντα .... ειναι λεζαντα... ειναι απο τα ομορφοτερα μη-SS που κυκλοφορουν την παρουσα στιγμη ... <{POST_SNAPBACK}> Ααααα... Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάααααααααααααααααααλος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2006 Πρόκειται για κατ' εξοχήν ταξιδιάρικο μηχανάκι. Αν ...., τότε γιατί πουλάει σαν παλαβό εδώ και 10 χρόνια, παρότι είναι ΚΑΙ ακριβό;;; <{POST_SNAPBACK}> Aπο το 850 ακομα και μετα με το 900 εχει δημιουργησει μια κατηγορια,μην ξεχναμε.αυτη των παντος εδαφους...Και επαιζε μονο του αρχικα ενω εχτισε ενα μεγαλο ονομα και σταθερη αξια στο χωρο.Σε συνδιασμο με το πολυ καλο συνολο επιδοσεων-αξιοπιστιας εκανε τρελλες πωλησεις και ...συνεχιζει.Ασε που οι φανατικοι...yamaha...επαιζαν μονο σε αυτο(εφοσον σταματησε απο το 1997 η παραγωγη mega on-off με τα tenere...η μαμα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες