GUS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2009 αυτο δεν ειναι τιποτα! εμενα με σταματισε οργανο για να μ διλοσει πως εχω πολυ ωριαο κρανος!!!!χαχαχαχαχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasospast 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2009 Οι μπατσοι δεν φταινε στην συγκεκριμενη περιπτωση.Αμα θες να εχεις τον τελευταιο λογο σε ενα μπλοκο κοιτα να εισαι νομιμος και σωστος,τιποτ'αλλο.Τους εδωσες το δικαιωμα (με το να μην εχεις φλας-καθρεπτες) να σε περιπαιξουν και συ δεν μπορουσες να κανεις τιποτα,γιατι ξερεις οτι ειναι παρανομο.Παλι καλα να λες που βαριοντουσαν και δεν σου ραψανε κοστουμι.Αν τα ειχες ολα σωστα,το πιο πιθανο ειναι να σε σταματουσαν να χαζεψουν το μηχανακι και τιποτ'αλλο.Αρα μαλλον καλοι ητανε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BILL VUZAS 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2009 Καλημερα και χερεται Σημερα καθος γυρνουσα σπιτι μου μου κανει σινιαλο ενας αστυνομικος να σταματισω Σταματαω.. μου ζηταει αδεια διπλομα και λοιπα, του τα δινο με μεγαλη ευχαριστιση μιας κ το διπλομα το πηρα πριν λιγες μερες και σταματισα να φοβαμε τα μπλοκα και γενικοτερα τους αστυνομους. Αφου λοιπον κανουν κ τον ελενχο και βλεπουν οτι εχω 2-3 μηνυσεις για διπλωμα λεει ο ενας στον αλλο, με χαμηλη φωνη. ¨ Δεω τον παμε μεσα? Ουτε φλας εχει ουτε καθρεφτες και κανει πολυ φασαρια¨ ρωταω και εγω "γιατι να με πατε μεσα?" και μου απανταει "γιατι ετρεχες" τελος παντον πηγενα σε δρομο με οριο τα 50 χιλιομετρα με 38. Μετα απο 1 λεπτο μου λεει αντε φυγε. Τελος καλο ολα καλα αλλα το καλυτερο δεν το ακουσατε ηθελε να με γραψει για τα σανδαλια που φοραγα.. αν ειναι δυνατον Απιστευτο ΄ Έπρεπε να πέσεις στα πόδια τους,να τους τα φιλήσεις,και να ικετέψεις να μην σε γράψουν.Να θερμοπαρακαλέσεις,Στρατηγέ μου μην με γράφεις,μη,μη,σε παρακαλώ..... Είναι το χιούμορ των σαινιών της τροχαίας,παίζουν με την ψυχολογία των πολιτών.Εκεί που χρειάζεται να δείξουν αμεσότητα και αποτελασματικότητα κάνουν την πάπια.Σε διάρηξη του μαγαζιού μου ήρθαν πρώτα η ιδιωτική φύλαξη,μετά 11 λεπτά πήγα εγώ και ηηηηηηηηηη....ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!!!! μετά 45 λεπτά. Δείγματα της καθημερινότητας της Μπανανίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ATHA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2009 Καλημερα και χερεται Σημερα καθος γυρνουσα σπιτι μου μου κανει σινιαλο ενας αστυνομικος να σταματισω Σταματαω.. μου ζηταει αδεια διπλομα και λοιπα, του τα δινο με μεγαλη ευχαριστιση μιας κ το διπλομα το πηρα πριν λιγες μερες και σταματισα να φοβαμε τα μπλοκα και γενικοτερα τους αστυνομους. Αφου λοιπον κανουν κ τον ελενχο και βλεπουν οτι εχω 2-3 μηνυσεις για διπλωμα λεει ο ενας στον αλλο, με χαμηλη φωνη. ¨ Δεω τον παμε μεσα? Ουτε φλας εχει ουτε καθρεφτες και κανει πολυ φασαρια¨ ρωταω και εγω "γιατι να με πατε μεσα?" και μου απανταει "γιατι ετρεχες" τελος παντον πηγενα σε δρομο με οριο τα 50 χιλιομετρα με 38. Μετα απο 1 λεπτο μου λεει αντε φυγε. Τελος καλο ολα καλα αλλα το καλυτερο δεν το ακουσατε ηθελε να με γραψει για τα σανδαλια που φοραγα.. αν ειναι δυνατον Απιστευτο Συγνωμη αλλα κάτι απίστευτο εγω προσωπικά δεν βλέπω. Κουφό ίσως για τα σανδάλια γιατι παράνομο δεν είναι να φοράς, αλλα δεν είναι και οτι καλύτερο για μηχανάκι. Θα μπορούσε επίσης να είναι και ιδιαίτερα καταστροφικό σε ένα πέσιμο ή τρακάρισμα για τα πόδια σου. Σε σχέση ομως με όλα τα προηγούμενα ένα "ψάρωμα" θα έλεγα οτι ήταν το ελάχιστο για να συνεστιστείς.. πήρες πριν λίγες μέρες το δίπλωμα και πλέον δεν φοβάσαι τους αστυνομικούς, δηλαδή ποσο καιρό κυκλοφορούσες χωρις δίπλωμα ? Είδαν οτι έχεις 2-3 μηνύσεις για δίπλωμα δηλαδή επαναλαμβανόμενη παραβατική συμπεριφορά. Μα τι μ.... ήταν αυτος ο μπάτσος τελοςπάντων Δέν είχες φλάς και καθρέπτες για ποιο λόγο ? Οι καθρέπτες δεν είναι διακοσμητικοί στα οχήματα και αδυνατώ να καταλαβω αυτους που δεν τους έχουν, πόσες φορες πετάγονται μηχανάκια δεξιά και αριστερά και έχουν την ψευδαίσθηση οτι ξέρουν τι γίνεται πισω τους. Το μηχανάκι γιατι έκανε φασαρία? είναι πειραγμένο ? Πόσες φορές περνάνε κάτω απο τα σπίτια μας και οχι μόνο, μηχανάκια με τις πάντες που μας παίρνουν τα αυτιά? Αδυνατώ επίσης να καταλάβω τον λόγο. Μήπως είναι μόστρα το να φρικάρεις τον κόσμο? Μήπως να σοβαρευτούμε επιτέλους σε αυτή την χώρα στο θέμα της οδήγησης και να τηρούμε ορισμένους βασικούς κανόνες? Για την ασφάλεια την δική μας αλλα και των υπόλοιπων. Και το οτι κάποιοι δεν κάνουν καλά την δουλεία τους ακόμα και αρκετές φορές, δεν είναι δικαιολογία για το να μην είμαστε εμείς σωστοί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2009 Καραφλοδαίμων... το κατακαημένοι γράφεται όπως το έγραψα, αλλά παρόλα αυτά αν θες να μάθεις να βάζεις διαλυτικά πατάς shift και το πλήκτρο με τα σύμβολα : ; και μετά το γράμμα που θες :D Και άμα δεν θέλω να μάθω να βάζω διαλυτικά τί να πατάω?????? :P :P Την ορθογραφία μου πάντως ΘΕΛΩ να μου την διορθώνουνε γιατί και εγώ διορθώνω τους άλλους όταν εντοπίζω λάθη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2009 Καθως οδηγουσα μια μερα πηγαινωντας σπιτι με το Crypton βλεπω εναν με ρουχα μπλε μεσα στην μεση του δρομου να μου κουναει τα χερια(δεν φορουσα κρανος γτ μ το ειχαν κλεψει 360 Ε ειναι) βλεπω τα μπλε ρουχα και λεω του ξαδερφου μ απο πισω σπασε το φωτακι που φωτιζει την πινακιδα το σπαει....Πηγαινω κοντα του κατεβαζω απο 4 σε 1 και εκει που ερχοταν να μ μιλησει φουλ η πρωτη και με εχασε του την κοπανησα μετα εκανα 1 μερα να βγαλω το μηχανακι απο το σπιτι μ....Και το κωλοφωτακι απο πισω ακομα το κολλαω με βενζινοκολα και συνεχεια χειροτερυει :wacko: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Røw 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 (τροποποιήθηκε) Συγνωμη αλλα κάτι απίστευτο εγω προσωπικά δεν βλέπω. Κουφό ίσως για τα σανδάλια γιατι παράνομο δεν είναι να φοράς, αλλα δεν είναι και οτι καλύτερο για μηχανάκι. Θα μπορούσε επίσης να είναι και ιδιαίτερα καταστροφικό σε ένα πέσιμο ή τρακάρισμα για τα πόδια σου. Σε σχέση ομως με όλα τα προηγούμενα ένα "ψάρωμα" θα έλεγα οτι ήταν το ελάχιστο για να συνεστιστείς.. πήρες πριν λίγες μέρες το δίπλωμα και πλέον δεν φοβάσαι τους αστυνομικούς, δηλαδή ποσο καιρό κυκλοφορούσες χωρις δίπλωμα ? Είδαν οτι έχεις 2-3 μηνύσεις για δίπλωμα δηλαδή επαναλαμβανόμενη παραβατική συμπεριφορά. Μα τι μ.... ήταν αυτος ο μπάτσος τελοςπάντων Δέν είχες φλάς και καθρέπτες για ποιο λόγο ? Οι καθρέπτες δεν είναι διακοσμητικοί στα οχήματα και αδυνατώ να καταλαβω αυτους που δεν τους έχουν, πόσες φορες πετάγονται μηχανάκια δεξιά και αριστερά και έχουν την ψευδαίσθηση οτι ξέρουν τι γίνεται πισω τους. Το μηχανάκι γιατι έκανε φασαρία? είναι πειραγμένο ? Πόσες φορές περνάνε κάτω απο τα σπίτια μας και οχι μόνο, μηχανάκια με τις πάντες που μας παίρνουν τα αυτιά? Αδυνατώ επίσης να καταλάβω τον λόγο. Μήπως είναι μόστρα το να φρικάρεις τον κόσμο? Μήπως να σοβαρευτούμε επιτέλους σε αυτή την χώρα στο θέμα της οδήγησης και να τηρούμε ορισμένους βασικούς κανόνες? Για την ασφάλεια την δική μας αλλα και των υπόλοιπων. Και το οτι κάποιοι δεν κάνουν καλά την δουλεία τους ακόμα και αρκετές φορές, δεν είναι δικαιολογία για το να μην είμαστε εμείς σωστοί. Η 3 μυνυσεις εγιναν ανα ημερες( την γκαντεμια μου μεσα) που ειχα το μηχανακι μετα τις 3 συνεχομενες μυνησεις περνω το διπλωμα. Το μηχανακη απλα κανει θορυβο γιατι απλα η εξαμιση μου δεν ειναι restricted ολα τα υπολιπα δεν τα εχω πειραξει Οσο για τα φλας και καθρεφτες γυρναω το κεφαλι και ανοιγω το χερι μου λιγο πριν στριψω Οσο για ολα τα υπολοιπα εγω ειμαι μικρος και εσυ μεγαλος δεν σκευτομαστε το ιδιο και εσυ καποτε θα εκανες ταρζανιες και σοβαρευτικες και εγω της κανω τωρα εκει που με περνει και μολις αποκτισω λιγη εμπειρια και δουν τα ματια μου πολλα θα σοβαρευτω και εγω. απο'τι εχω καταλαβει ετσι παει Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2009 από τον Røw Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Καθως οδηγουσα μια μερα πηγαινωντας σπιτι με το Crypton βλεπω εναν με ρουχα μπλε μεσα στην μεση του δρομου να μου κουναει τα χερια(δεν φορουσα κρανος γτ μ το ειχαν κλεψει 360 Ε ειναι) βλεπω τα μπλε ρουχα και λεω του ξαδερφου μ απο πισω σπασε το φωτακι που φωτιζει την πινακιδα το σπαει....Πηγαινω κοντα του κατεβαζω απο 4 σε 1 και εκει που ερχοταν να μ μιλησει φουλ η πρωτη και με εχασε του την κοπανησα ...και το πτώμα μετά που το κρύψατε; :lol: Το μηχανακη απλα κανει θορυβο γιατι απλα η εξαμιση μου δεν ειναι restricted ολα τα υπολιπα δεν τα εχω πειραξει Οσο για τα φλας και καθρεφτες γυρναω το κεφαλι και ανοιγω το χερι μου λιγο πριν στριψω Από μια δικαιολογία για το κάθε τι. ΟΚ, μου φαίνεται δεν έχουμε κάτι να κουβεντιάσουμε μαζί σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dixronila 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Ασχετο μεν αλλα θα ειναι χρησιμο για μενα Εχω βαλει φλασακια και ρευμα παει κανονικα αλλα δεν αναβοσβηνουν μου εξηγει κανεις? Δουλευουν τα φλας τα κοιταξα κιολας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilio 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Οσο για ολα τα υπολοιπα εγω ειμαι μικρος και εσυ μεγαλος δεν σκευτομαστε το ιδιο και εσυ καποτε θα εκανες ταρζανιες και σοβαρευτικες και εγω της κανω τωρα εκει που με περνει και μολις αποκτισω λιγη εμπειρια και δουν τα ματια μου πολλα θα σοβαρευτω και εγω. απο'τι εχω καταλαβει ετσι παει Το θεμα ειναι οτι και εγω μικρος εχω κανει ταρζαν αλλα δεν υπηρχαν αλλα ερεθισματα που να με κανουν να καταλαβω καποια πραγματα. Εσυ βλεπεις και καταλαβαινεις οτι εισαι καγκουρακιας αλλα σου αρεσει αυτο ειναι ολο. Απο εκει και περα μλκς ο μπατσος γιατι προεβαλλε τη μλκια σου με λαθος τροπο αντι να σου πει δυο πραγματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Ασχετο μεν αλλα θα ειναι χρησιμο για μενα Εχω βαλει φλασακια και ρευμα παει κανονικα αλλα δεν αναβοσβηνουν μου εξηγει κανεις? Δουλευουν τα φλας τα κοιταξα κιολας Μάλλον φλασερ θές, μια ιστορία που ρυθμίζει τα φλας σου γιατί πλέον έχεις βάλει άλλα και δεν τραβάνε το ίδιο ρεύμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Κι εμένα τα φλασάκια μου τα έχουνε παίξει τελευταία!Άσε!Ό,τι θέλουν κάνουν. Αρχίζω να πιστεύω αυτό για τα Ιταλικά και τα ηλεκτρολογικά τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ATHA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Η 3 μυνυσεις εγιναν ανα ημερες( την γκαντεμια μου μεσα) που ειχα το μηχανακι μετα τις 3 συνεχομενες μυνησεις περνω το διπλωμα. Το μηχανακη απλα κανει θορυβο γιατι απλα η εξαμιση μου δεν ειναι restricted ολα τα υπολιπα δεν τα εχω πειραξει Οσο για τα φλας και καθρεφτες γυρναω το κεφαλι και ανοιγω το χερι μου λιγο πριν στριψω Οσο για ολα τα υπολοιπα εγω ειμαι μικρος και εσυ μεγαλος δεν σκευτομαστε το ιδιο και εσυ καποτε θα εκανες ταρζανιες και σοβαρευτικες και εγω της κανω τωρα εκει που με περνει και μολις αποκτισω λιγη εμπειρια και δουν τα ματια μου πολλα θα σοβαρευτω και εγω. απο'τι εχω καταλαβει ετσι παει Δεν είμαι μεγάλος αλλα μεγάλη σε σχέση με την δική σου ηλικία υποθέτω παντα έτσι? :P :lol: Λοιπόν ναι δυστυχώς σε αυτό τον κόσμο ισχύει το αν δεν πάθω δεν θα μάθω. Πιθανώς να είναι τρόπος σκέψης οπως λες και ίσως να έχει να κάνει και λίγο με το φύλο. Προσωπικά ποτε δεν με ενθουσίασε το να φοβάμαι τον μπάτσο που θα με σταματήσει για απλά πράγματα που είναι θέμα χρόνου να λυθούν. Το θεμα που λες της εμπειρίας αποκτάται με τον χρόνο συμφωνώ και καλό ειναι μόνο να δούν τα μάτια σου πολλά και να μην πάθεις εσύ κάτι με τις ταρζανιές ή να πάρεις κάποιον στο λαιμό σου μεχρι τοτε. Φυσικά υπάρχουν και πολλοί μεγάλοι που δεν έμαθαν ποτε και συνεχίζουν να είναι επικίνδυνοι ή κάποιοι μεγάλοι, που θεωρούν οτι είναι οι πρώτοι χεράδες και παντογνώστες, για μένα οι πλέον επικίνδυνοι. Το clue ποιο είναι ? πχ για τις ταρζανιές που λες. Ο οποιοδήποτε θέλει να τρέξει παράδειγμα και να εκτονωθεί μπορεί να πάει κάλλιστα σε μια πίστα. Οι δρόμοι δεν είναι πίστες διοτι εκεί μπορεί να πάρει κάποιον στο λαιμό του. Δεν το λέω για σένα γενικά μιλώ. Το θέμα πχ των φλάς και του καθρέπτη, πόσο κάνουν πια αυτά τα 2 και γιατι ειναι τόσο καταπιεστικό να τα βάλεις? Προτιμας πχ να τρώς ένα πρόστιμο για αυτά καθε τρεις και λίγο ? Είναι ευχαρίστηση το να μην είσαι νόμιμος? Να το γενικεύσω ακομά περισσότερο ? Νομίζω θα συμφωνήσουμε εδώ. Νεαρός λοιπόν με μηχανάκι θέλει να κάνει καμάκι σε κοπέλα που περπατά στον δρόμο.Γκαζώνει λοιπόν και περνά με τις πάντες απο δίπλα της με την θορυβώδη εξάτμιση του. Το αποτέλεσμα η κοπέλα τρομάζει , αρχίζει και βρίζει , και ο τύπος εξαφανίστηκε. :lol: Ανεβαίνει το prestige του τύπου που πέρασε απο δίπλα όταν οι άλλοι τον βρίζουν? Κοινώς αν το καλοσκεφτείς ορισμένα πράγματα δεν είναι μαγκιά αλλα χαζομάρα. Μαγκιά είναι να είσαι ωραίος και σωστός. Μιλώ πάντα με όλη την καλή διάθεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 +50 Atha.Συμφωνώ μαζί σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ermis 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2009 Αυτό με τις μηνύσεις δεν το κατάλαβα. Αν είχες 3 και είχες δικαστεί ερήμην έστω σε μία, καταρχήν θα έπρεπε να σε είχαν ειδοποιήσει, Δεύτερον σε πάνε αυτόφωρο μέχρι να πληρώσεις το πρόστιμο, άντε να στο πουν έστω ότι έχεις παραβάσεις απο το πταισματοδικείο και θα πρέπει να τις εξοφλήσεις γιατί θα έχεις ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα. Αν όμως δεν έχουν δικαστεί, δεν καταλαβαίνω τι είδους παράβαση ή σύσταση είναι αυτή. Δεν μπορόυν να τις δουν πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Røw 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2009 Αυτό με τις μηνύσεις δεν το κατάλαβα. Αν είχες 3 και είχες δικαστεί ερήμην έστω σε μία, καταρχήν θα έπρεπε να σε είχαν ειδοποιήσει, Δεύτερον σε πάνε αυτόφωρο μέχρι να πληρώσεις το πρόστιμο, άντε να στο πουν έστω ότι έχεις παραβάσεις απο το πταισματοδικείο και θα πρέπει να τις εξοφλήσεις γιατί θα έχεις ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα. Αν όμως δεν έχουν δικαστεί, δεν καταλαβαίνω τι είδους παράβαση ή σύσταση είναι αυτή. Δεν μπορόυν να τις δουν πάντως. Στο αυτοφορο που με πηγαν με μηνυσαν και μου λεει εκει ενας βγαλε το διπλωμα οσο πιο γρηγορα μπορεις και μην ανησυχεις για το δικαστηριο θα σε κλητευσουν μετα απο κανα χρονο. Κληση δεν μου εδωσαν ουτε μου ειπαν τιποτα, και τις αλλες 2 φορες που με σταματησαν πηραν τα στοιχεια μου εκ τον οποιον μ λεει "σε εχουν ταραξει στις μηνυσεις. Απο κει και περα ειμαι νομιμος απο γραφειοκρατικη μερια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2009 ...και το πτώμα μετά που το κρύψατε; :lol: Από μια δικαιολογία για το κάθε τι. ΟΚ, μου φαίνεται δεν έχουμε κάτι να κουβεντιάσουμε μαζί σου... Εξω απο το σπιτι σου τα εχω κρυψει..... Α ρε τι λεει ο κοσμος :wacko: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες