Jump to content
Stavrosqq

Απεβίωσε φίλος μου....

Recommended Posts

Καλησπέρα καταρχάς..

Προχθές το απόγευμα περίπου στις 5η ώρα ένας φίλος μου κινούνταν προς την Ελευσίνα με ένα Innova(Νομίζω) και ο βλάκας σε δρόμο ταχείας ήταν με το κράνος στο χέρι... αποτέλεσμα? Πετάχτηκε ένα αυτοκίνητο π το όδηγαγε ένας φαντάρος με άδεια απ ότι μάθαμε, τον χτύπησε θανάσιμα και τον παράτησε εκεί αφού έτρεξε προς την αντίθετη κατεύθυνση, ο φίλος μου λεγόταν Κώστας και ήταν 19χρόνων.. Δεν ξέρω αν πέθανε ακαριαία ή αν θα κατάφερνε να ζήσει έαν δεν τον παράταγαν αλλά έγινε.! 19χρονών γαμώτο.! 19..!

Χθες παρευρεθήκαμε όλοι στο Νεκροταφείο Σχιστού μεταξύ Κερατσίνι&Ελευσίνας για την κηδεία του.. Τα λόγια για κηδείες είναι περιττά άλλωστε οι πιο πολλοί το γνωρίζεται το συναίσθημα αυτό..! Περαστικά στον φίλο και αδελφό του Μάρκο και στην οικογένεια του ..

Αυτά απ μένα, ελπίζω να μην σας τσάκισα συναισθηματικά αλλά είχα την ανάγκη να τα γράψω.!

Φιλικά

Σταύρος.!

Τροποποιήθηκε από τον Stavrosqq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ωχχχχ!!!!!!!!!

Όταν ακούω ανατριχιάζω...

Μόνο 19 χρονών;;; Ας είναι ελαφρύ το χώμα, και κουράγιο στους δικούς του... :/ :/ :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

19 χρονων.............τίποτα δεν πρόλαβε να πάρει απο τη ζωή......γμτ...........Να τον θυμάστε με αγάπη Σταύρε! Δύναμη στους δικούς του ευχομαι.....

19 χρονων............

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥς ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΝΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.........

Άστο....δεν θα εκνευριστώ σήμερα.....αρκετά με στενοχόρησε ο χαμός του πιτσιρικά.....

:( :( :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να πω Σταύρο, συλλυπητήρια και 1000 κρίμα.

Το παιδί έφυγε, να προσέξεις τον εαυτό σου και την οικογένειά του τώρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο αδελφός του και ο πατέρας του πήδηξαν στον τάφο και έλεγαν θάψτε με μαζί.. Εκεί τα παιξα στην κυριολεξία...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συλλυπητηρια...ας ειναι καλα εκει που ειναι... :mellow:

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥς ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΝΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.........

προσεξτε καλα τι λεει ο δαιμωνας παιδια και ας προσπαθουμε ολοι μας (οποια και αν ειναι η αποψη μας) να στηριζουμε τα αυτονοητα. -_-

Τροποποιήθηκε από τον xourafis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:mellow: :(

Δύναμη στους δικούς του και ας είναι ελαφρύ το χώμα του...

Δυστυχός φίλε δαίμωνα τώρα που κάνει ζέστη βλέπω όλο και πιο πολλούς ακράνοτους όλων των ηλικιών...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nα το εχει καλα ο Θεος το παιδι και να δωσει κουραγιο στους δικους του.Το κωλοκρανος σωζει ζωες ρε.Καταλαβετε το επιτελους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λυπάμε φίλε, πραγματικά, επειδή το έχω ζήσει και ξέρω ότι πονάει πολύ και για καιρό.

Συμβουλή, την ώρα που οδηγάς προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι....είναι επικύνδινο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κριμα το παληκαρι πραγματικα.. Και ειναι στην ηλικια μου :( :(

Καλη δυναμη σε ολους αυτο μονο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κρίμα , ακόμη ένα νέο παλικάρι στη μεγάλη λίστα των "απων" στο απουσιολόγιο της ζωής

ΚΡΑΝΟΣ παιδιά ,πάντα κράνος στο κεφάλι μας ας μην το ξεχνάμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα