Jump to content

Recommended Posts

Χθες που πηγαινα για μπανακι ειδα πριν μπω αττικη οδο το ΗONDA DN-01

Προσπαθουσα να καταλαβω αν ειναι scooter η μοτοσυκλετα :lol:

Επειδη παντα μου αρεσαν τα φουτουριστηκα σχεδια μπορω να πω μου αρεσε και μου θυμισε τις μοτοσυκλετες στο Terminator 3 :P

Οχι πως θα το αγοραζα αλλα εμεινα λιγο μαλακας με το σχεδιο του και φαινοταν αρκετα ποιοτικο B)

dn01_us_5.jpg

DN01.JPG

honda-dn-015.jpg

Λαστιχο πισω 190/50 :0

Ποιο μεγαλο και απο το Hayabusa. :angry: :P

Περισοτερες πληροφοριες..

http://powersports.honda.com/2009/dn-01.aspx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγώ όταν πάτησα το όνομά του στο google, μου έβγαλε αυτό:

2001-2005.jpg :P :P

Για να είμαι ειλικρινής δε με συγκινεί σα μηχανή.. Αυτό το φουτουριστικό ή το γουστάρεις τρελά ή σου κάθεται στο λαιμό!..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πετυχα ενα πριν απο 2 εβδομαδες στην Περδικα (Αιγινα). Το χαζευα αρκετη ωρα αλλα δεν μορεσα να αποφασισω αν μ αρεσει η οχι. Το σιγουρο ειναι οτι ειναι εντυπωσιακο και τραβαει τα βλεματα καθως ειναι διαφορετικο και φουτουριστικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aπορω που σας αρεσει αυτη η σκουτεροτσοπερια

Μια αηδια ειναι και τιποτα αλλο

Ποζεραδικη αηδια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έφερε τις προάλες ο Νίκος στην συνάντηση στην Πάτρα. Έχει εντελώς διαφορετική γνώμη ο ίδιος με πόλλους που πόσταραν εδώ.

Η δική μου άποψη?

-Το πολύ φουτουριστικό design δεν με τρελαίνει, σίγουρα όμως είναι πολύ άνετο (κατά τα λεγόμενα του Νίκου και της γυναίκας του που έχει κι'ένα λόγο παραπάνω).

-Η τεχνολογία του είναι κάτι τι παραπάνω από τα συνηθισμένα μηχανάκια

-Είναι, σχεδόν, εντελώς αθόρυβο, αυτό το υπογράφω

-Είναι Honda, θα υπάρχει σίγουρα σοβαρή μελέτη από πίσω, αν και η τιμή είναι τσουχτερή

-Ακόμα στην Ελλάδα δεν υπάρχουν αξεσουάρ για το συγκεκριμένο μηχανάκι (βαλίτσες, ζελατίνες κτλπ)

- Δεν το έχω δοκιμάσει, δεν μπορώ να εκφέρω παιρεταίρω άποψη

και τέλος, θα προτιμούσα να μην προτρέχουν μερικοί να βγάλουν κάτι άχρηστο, από τη στιγμή κιόλας που το έχουν δεί μόνο σε φωτογραφία, ενώ αντίθετα θεοποιούν άλλα που δεν αξίζουν δα και τόσο. Με αυτόν τον τρόπο, αθελά τους, κάνουν και ζημιά σε αυτούς που θέλουν να αγοράσουν και ψάχνουν στο φόρουμ μας για εντυπώσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

HONDA DN-01, Το εχετε πετυχει στο δρομο??

To ειδα μια μερα και στο φαναρι διπλάρωσα τον οδηγο και κοιτουσα επιμονα μεσα απο τη φυμε ζελατινα του κρανους να δω αν ειναι καπως ετσι...

alien-face.jpg

:crazy::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::crazy:

Προσωπικα παντως θα το αγοραζα με τα χιλια γιατι μου αρεσουν ΠΟΛΥ τα "δεν κυκλοφορουν και πολλα"..Χωρις πλακα...

Κι ας εχω Vstrom-καμμία σχεση τα δυο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το έφερε τις προάλες ο Νίκος στην συνάντηση στην Πάτρα. Έχει εντελώς διαφορετική γνώμη ο ίδιος με πόλλους που πόσταραν εδώ.

Η δική μου άποψη?

-Το πολύ φουτουριστικό design δεν με τρελαίνει, σίγουρα όμως είναι πολύ άνετο (κατά τα λεγόμενα του Νίκου και της γυναίκας του που έχει κι'ένα λόγο παραπάνω).

-Η τεχνολογία του είναι κάτι τι παραπάνω από τα συνηθισμένα μηχανάκια

-Είναι, σχεδόν, εντελώς αθόρυβο, αυτό το υπογράφω

-Είναι Honda, θα υπάρχει σίγουρα σοβαρή μελέτη από πίσω, αν και η τιμή είναι τσουχτερή

-Ακόμα στην Ελλάδα δεν υπάρχουν αξεσουάρ για το συγκεκριμένο μηχανάκι (βαλίτσες, ζελατίνες κτλπ)

- Δεν το έχω δοκιμάσει, δεν μπορώ να εκφέρω παιρεταίρω άποψη

και τέλος, θα προτιμούσα να μην προτρέχουν μερικοί να βγάλουν κάτι άχρηστο, από τη στιγμή κιόλας που το έχουν δεί μόνο σε φωτογραφία, ενώ αντίθετα θεοποιούν άλλα που δεν αξίζουν δα και τόσο. Με αυτόν τον τρόπο, αθελά τους, κάνουν και ζημιά σε αυτούς που θέλουν να αγοράσουν και ψάχνουν στο φόρουμ μας για εντυπώσεις.

Δηλαδη που ειδες την παραπανω τεχνολογια?Θελω τεχνικες απαντησεις, προσεχε

Ε ναι, για να ειναι honda, σιγουρα ειναι πιο πολυ μελετημενο απο το yamapa σου και το κωλοkawasaki μου, δεν το συζηταμε ΚΑΝ

Ειναι μια ποζεραδικη ηλιθιοτητα, ΑΠΟΡΩ που κανετε και σοβαρη συζητηση επι αυτου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει μια και στο Ηράκλειο. Φαίνεται ποιοτική και καθόλου προχειροφτιαγμένη όμως πολλά πράγματα με χαλάνε πάνω της. Μοιάζει πιο πολύ με διαστημική πολυθρόνα που κατεβασε το Σούπερμαν απ'τον Κρύπτο πάρα με μηχανή να την πάρεις να κάνεις τα ταξίδια σου κτλ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα After, δεν θέλω να εξελιχθεί σε φαγωμάρα η συζήτηση, είδη είπα πως δεν το γνωρίζω το μηχανάκι για να μπορώ να εκφέρω σοβαρή άποψη.

Όμως αφού επιμένεις τόσο, να σου πω 2 σημεία που έχω εντοπίσει......

1) Σύστημα μετάδοσης, όχι αλυσίδα, όχι ιμάντας, κάτι σαν διαφορικό......περίπου αλλά πολύ διαφορετικό

2) Σασμάν κλειστού τύπου φυσικά (πατέντα), σειριακό χωρίς συμπλέκτη, με εγγυήση εφ'όρου ζωής από τη Honda

(δεν ξέρω πιό τεχνικά)

Τώρα αν θες κι'άλλα και δεν πείθεσαι, να αναφέρω το ηλεκτρόγκαζο και το combined ABS της Honda.

Εγώ δεν τρελαίνομαι για το μηχανάκι αυτό, στην ουσία δεν μ'αρέσει καθόλου, απλά μου τη δίνει να ακούω αβάσιμες αρνητικές σαχλαμάρες.....δεν σ'αρέσει? ωραία, υποστήριξέ το με επειχηρήματα και όχι σάχλες. Μιλάω γενικά και δεν αναφέρομαι σε εσένα After, μην αρπάζεσαι για το τίποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο άτομα που το έχουν οδηγήσει λένε πάντως οτι η μετάδοση και το αυτόματο κιβώτιό του είναι πραγματικά απίστευτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έχω δει κι εδώ στα μέρη μου. Δεν μου άρεσε (στις φωτό φαίνεται καλύτερο από ότι στο δρόμο), αλλά ευχαρίστως θα έκανα μία βόλτα να δοκιμάσω τη νέα μετάδοση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν βγαίνει και σε άσπρο μάλλον είδα και εγώ ένα αυτές τις μέρες.... δεν πρόλαβα να το δώ καλά και δεν μπορώ νβα εκφέρω γνώμη. θα ήθελα όμως να μάθω τι προίκα κουβαλάει για να δω τι μας περιμένει στο μέλλον......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tο μηχανακι ειναι αβολο σχετικα με αλλα mega scooter, και για οδηγο και για συνοδηγο

Η προστασια απο τον αερα ειναι τρομερα ελειπης(στο burgman π.χ. αναβεις τσιγαρο)

Απο στριψιμο ΚΑΜΙΑ σχεση με το TMAX, ασε που βρισκουν τα μαρσπιε κατω πιο ευκολα και απο Harley electra glide

Φερνει το σωμα σε στυλ τσοπερ, πραγμα που το κανει τελειως αβολο ακομα και για εστω 50χλμ διαδρομης

Ειναι τοσο χαμηλο, που σε κανει να νομιζεις οτι βρισκεσαι σε Ζ50

Απο γκαζι ΤΙΠΟΤΑ το ιδιαιτερο, βαλτο διπλα σε ενα TMAX ή GP800 και θα δεις ποσα ειδους τσαγια θα μαζευει

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ, ελεεινα ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ

Ειναι μια ΒΛΑΚΕΙΑ , μια ΑΗΔΙΑ, και ενα ακομα μηχανακι που θα το αγοραζουν ολοι οι ΠΟΖΕΡΑΔΕΣ κουλαδογιαπιδες του κοσμου

Αν δεν εγινα κατανοητος, να το ξαναπω

ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΤΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10 ΕΤΩΝ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα