Marmotas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Πραγματικά απορώ τι σκατά έχουν πολλοί στο κεφάλι τους!!! Ήμουν μες στο λεωφορείο στην Μεσογείον,πριν 3-4 μέρες κοντά στο ύψος της Λαυρίου και στο φανάρι σταματάει δίπλα ένα μπλε cbr 1000 με έναν τύπο...τούμπανο(είχε λιώσει ο άνθρωπος στο γυμναστήριο περιμένοντας αυτή τη μέρα!) φορώντας ένα τιραντάκι(δεν αρκεί να είσαι πρέπει και να φένεσαι!!! ),κοντή βερμούδα,παντοφλίτσα "4 εναντίον ενός"(το στριγκάκι ντε!),γυαλιά γιατί ο ήλιος τέτοιες μέρες ενοχλεί...καλά δεν νομίζω να περιμένατε να μιλήσω για κράνος έτσι? ...και φυσικά απαραίτητο "αξεσουάρ" για έναν μ@λ@κ@ σαν και αυτόν είναι ένα άλλο ζώον με βαμμένα ξανθά μαλλιά όσο δεν πάει άλλο,να κάθεται από πίσω του και αυτή τα γνωστά παντόφλα,σορτσάκι,τιραντάκι,για κράνος τα είπαμε...και φυσικά πηγαίναν για μπάνιο από ότι κατάλαβα εκτός αν φορούσε τόσο μεγάλο(γιατί συνήθως είναι στρίνγκος!!!) και πολύχρωμο εσώρουχο η "γκόμενα",οπότε μάλλον μαγιό ήταν αυτό που έβλεπα :P .... Το μόνο που έλειπε για να ολοκληρώσει την τέλεια εικόνα ήταν τατουάζ στη μέση της κοπέλας!..απόρησα πως και δεν είχε!!! Πραγματικά τρελάθηκα όταν το είδα(όχι το μαγιό )!!! Έχω ακούσει κατά καιρούς για τέτοιες καταστάσεις και είχα δει αλλά τόση πολλή βλακεία μαζεμένη δεν είχα δει και μου έκανε τρομερή εντύπωση!!! Απο ότι φαίνεται φίλε εσένα πρόβλημα σου δεν ήταν μόνο ότι ήταν ξεκράνωτος αλλά βγάζεις πολύ χολή. Δεν ενδιαφέρεσαι για την ασφάλεια του άλλου, ενδιαφέρεσαι να περάσεις τα κόμπλεξ σου. Βλακεία να πηγαίνεις γυμναστήριο? Βλακεία να φοράς βερμούδα, γυαλιά ηλίου? Βλακεία να βάφει μία κοπέλα τα μαλλιά ξανθά? Μία εκτίμηση απο τα λεγόμενα σου είναι ότι θέλεις η ζωή των άλλων να είναι άχρωμη σαν την δικιά σου. Μερικοί άνθρωποι γουστάρουν τατουάζ, τρύπες στην γλώσσα και στην ρόγα, γουστάρουν να ακολουθούν μόδες και να φοράνε ακριβά παππούτσια ή μπλούζα των Manowar. Υποθέτω είσαι απο αυτούς που κλαίγονται πόσο ανούσια είναι τα σκουλαρίκια. Που πήγε το μην κρίνεις για να μην κριθείς? Και ποιανού τα όρια καταπατάς όταν του επιβάλεις το καλό του? Πόσο μάλλον όταν δημοσιεύεις φωτογραφίες στο internet. Γιατί? Για το καλό του όπως ο φίλος Ghostakis? Η μήπως βρίζοντας τους άλλους νιώθετε οι νομοταγείς καλύτεροι απο τον άλλο? Η ξεκράνωτη οδήγιση είναι και αυτή ένα κομμάτι του μοτοσυκλετισμού που ένας μηχανόβιος θα έπρεπε να το σεβαστεί. Ναι, θα σου σώσει την ζωή. Αλλά δεν οδηγάω με την ταυτότητα στο στόμα. Γουστάρω να φύγω απο γκρεμό να σκοτωθώ, δικαίωμα μου. Γουστάρω να κόψω τις φλέβες μου. Δικαίωμα μου. Δεν γουστάρω όταν βγαίνω να κουβαλάω το κράνος μου. Είμαι γιάπης δεν γουστάρω να χαλάσω το μαλλί. Εγώ θα πεθάνω όχι εσύ. Δεν με ξέρεις δεν θα έρθεις στην κηδεία μου δεν θα κλάψεις. Όσοι επιλέξανε να είναι κοντά μου ξέρουνε που μπλέκουνε. Αυτοί θα μου πουν φόρα κράνος. Αυτή την στιγμή να σηκωθώ να δώσω μία βουτιά με το κεφάλι απο την ταράτσα στο πεζοδρόμιο, τι σας αφορά εσάς? Γουστάρω το καλοκαίρι να πηγαίνω παραλία χωρίς πετσέτα να στεγνώνω στον ήλιο και τον αέρα με τα αλάτια επάνω, χωρίς παντόφλες, να καίγομαι απο την άμμο και να πονάνε τα αγκάθια, χωρίς κινητό, έχω όσους χρειάζομαι δίπλα μου, χωρίς ταπεράκι με παστίτσιο δεν παθαίνω τίποτα να μην φάω, χωρίς αντιλιακό ας καώ. Εσάς δεν σας κοροιδεύω που πάτε με το ταπεράκι στην παραλία, εσείς τι ζόρι τραβάτε και ασχολείστε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Συγγνώμη πραγματικά δεν το λέω με ύφος σε εμένα αναφέρεσαι? Γιατί δε νομίζω να έχεις κάποιο λόγο. Εφόσον δεν έχεις γράψει κάτι γιατί να το λέω σε σένα ?? όποιος έγραψε ξέρει ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Απο ότι φαίνεται φίλε εσένα πρόβλημα σου δεν ήταν μόνο ότι ήταν ξεκράνωτος αλλά βγάζεις πολύ χολή. Δεν ενδιαφέρεσαι για την ασφάλεια του άλλου, ενδιαφέρεσαι να περάσεις τα κόμπλεξ σου. Βλακεία να πηγαίνεις γυμναστήριο? Βλακεία να φοράς βερμούδα, γυαλιά ηλίου? Βλακεία να βάφει μία κοπέλα τα μαλλιά ξανθά? Μία εκτίμηση απο τα λεγόμενα σου είναι ότι θέλεις η ζωή των άλλων να είναι άχρωμη σαν την δικιά σου. Μερικοί άνθρωποι γουστάρουν τατουάζ, τρύπες στην γλώσσα και στην ρόγα, γουστάρουν να ακολουθούν μόδες και να φοράνε ακριβά παππούτσια ή μπλούζα των Manowar. Υποθέτω είσαι απο αυτούς που κλαίγονται πόσο ανούσια είναι τα σκουλαρίκια. Που πήγε το μην κρίνεις για να μην κριθείς? Και ποιανού τα όρια καταπατάς όταν του επιβάλεις το καλό του? Πόσο μάλλον όταν δημοσιεύεις φωτογραφίες στο internet. Γιατί? Για το καλό του όπως ο φίλος Ghostakis? Η μήπως βρίζοντας τους άλλους νιώθετε οι νομοταγείς καλύτεροι απο τον άλλο? Η ξεκράνωτη οδήγιση είναι και αυτή ένα κομμάτι του μοτοσυκλετισμού που ένας μηχανόβιος θα έπρεπε να το σεβαστεί. Ναι, θα σου σώσει την ζωή. Αλλά δεν οδηγάω με την ταυτότητα στο στόμα. Γουστάρω να φύγω απο γκρεμό να σκοτωθώ, δικαίωμα μου. Γουστάρω να κόψω τις φλέβες μου. Δικαίωμα μου. Δεν γουστάρω όταν βγαίνω να κουβαλάω το κράνος μου. Είμαι γιάπης δεν γουστάρω να χαλάσω το μαλλί. Εγώ θα πεθάνω όχι εσύ. Δεν με ξέρεις δεν θα έρθεις στην κηδεία μου δεν θα κλάψεις. Όσοι επιλέξανε να είναι κοντά μου ξέρουνε που μπλέκουνε. Αυτοί θα μου πουν φόρα κράνος. Αυτή την στιγμή να σηκωθώ να δώσω μία βουτιά με το κεφάλι απο την ταράτσα στο πεζοδρόμιο, τι σας αφορά εσάς? Γουστάρω το καλοκαίρι να πηγαίνω παραλία χωρίς πετσέτα να στεγνώνω στον ήλιο και τον αέρα με τα αλάτια επάνω, χωρίς παντόφλες, να καίγομαι απο την άμμο και να πονάνε τα αγκάθια, χωρίς κινητό, έχω όσους χρειάζομαι δίπλα μου, χωρίς ταπεράκι με παστίτσιο δεν παθαίνω τίποτα να μην φάω, χωρίς αντιλιακό ας καώ. Εσάς δεν σας κοροιδεύω που πάτε με το ταπεράκι στην παραλία, εσείς τι ζόρι τραβάτε και ασχολείστε? Ώπα ώπα... φιλαράκι coolάρησε. Πολύ προσωπικά το πήρες το θέμα και δε κάνει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) 1) Η ξεκράνωτη οδήγιση είναι και αυτή ένα κομμάτι του μοτοσυκλετισμού που ένας μηχανόβιος θα έπρεπε να το σεβαστεί. Ναι, θα σου σώσει την ζωή. 2) Αλλά δεν οδηγάω με την ταυτότητα στο στόμα. 3) Γουστάρω να φύγω απο γκρεμό να σκοτωθώ, δικαίωμα μου. Γουστάρω να κόψω τις φλέβες μου. Δικαίωμα μου. Δεν γουστάρω όταν βγαίνω να κουβαλάω το κράνος μου. 4) Είμαι γιάπης δεν γουστάρω να χαλάσω το μαλλί. Εγώ θα πεθάνω όχι εσύ. Δεν με ξέρεις δεν θα έρθεις στην κηδεία μου δεν θα κλάψεις. Όσοι επιλέξανε να είναι κοντά μου ξέρουνε που μπλέκουνε. 5) Αυτοί θα μου πουν φόρα κράνος. Αυτή την στιγμή να σηκωθώ να δώσω μία βουτιά με το κεφάλι απο την ταράτσα στο πεζοδρόμιο, τι σας αφορά εσάς? Γουστάρω το καλοκαίρι να πηγαίνω παραλία χωρίς πετσέτα να στεγνώνω στον ήλιο και τον αέρα με τα αλάτια επάνω, χωρίς παντόφλες, να καίγομαι απο την άμμο και να πονάνε τα αγκάθια, χωρίς κινητό, 6) έχω όσους χρειάζομαι δίπλα μου, χωρίς ταπεράκι με παστίτσιο δεν παθαίνω τίποτα να μην φάω, χωρίς αντιλιακό ας καώ. Εσάς δεν σας κοροιδεύω που πάτε με το ταπεράκι στην παραλία, εσείς τι ζόρι τραβάτε και ασχολείστε? Εδώ έχεις μεγάλο λάθος 1) αν πας έξω με παρέα χωρίς κράνος δεν θα κουνήσουν ούτε ρούπι μοτοσυκλετισμός είναι να φοράς τα πάντα και να σέβεσαι τουλάχιστον τον εαυτό σου 2) και με τα 5 χαο μπορείς να πάθεις σοβαρή ζημιά ρώτα τον φίλο του χελώνα τον γιατρό 3) να το πεις στο πατέρα του χελώνα αυτό 4) τι κάνεις "εδώ" εφόσον είσαι γιάπης γνωρίζεις τα πάντα 5) όταν θα είναι σε κατάσταση αμόκ πάνω από το μνήμα σου τότε να τους δώσεις αυτά τα γραπτά 6) είναι ένα φόρουμ με κομπλεξικούς που τραβάνε ζόρι και στεναχωριούνται όπως και για άλλους φίλους που χτύπησαν σε τροχαίο Για να μην συνεχίσω και επειδή είμαι γονιός θα σου πω ένα πράγμα που μου το είπαν και εμένα "το παιδί σου να σου κάνει τα ίδια με σένα και μετά έλα τα τα πούμε" ...... @#^%&*#$%@# Τροποποιήθηκε Ιούλιος 8 , 2009 από τον soter3gm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Απο ότι φαίνεται φίλε εσένα πρόβλημα σου δεν ήταν μόνο ότι ήταν ξεκράνωτος αλλά βγάζεις πολύ χολή. Δεν ενδιαφέρεσαι για την ασφάλεια του άλλου, ενδιαφέρεσαι να περάσεις τα κόμπλεξ σου. Βλακεία να πηγαίνεις γυμναστήριο? Βλακεία να φοράς βερμούδα, γυαλιά ηλίου? Βλακεία να βάφει μία κοπέλα τα μαλλιά ξανθά? Μία εκτίμηση απο τα λεγόμενα σου είναι ότι θέλεις η ζωή των άλλων να είναι άχρωμη σαν την δικιά σου. Μερικοί άνθρωποι γουστάρουν τατουάζ, τρύπες στην γλώσσα και στην ρόγα, γουστάρουν να ακολουθούν μόδες και να φοράνε ακριβά παππούτσια ή μπλούζα των Manowar. Υποθέτω είσαι απο αυτούς που κλαίγονται πόσο ανούσια είναι τα σκουλαρίκια. Που πήγε το μην κρίνεις για να μην κριθείς? Και ποιανού τα όρια καταπατάς όταν του επιβάλεις το καλό του? Πόσο μάλλον όταν δημοσιεύεις φωτογραφίες στο internet. Γιατί? Για το καλό του όπως ο φίλος Ghostakis? Η μήπως βρίζοντας τους άλλους νιώθετε οι νομοταγείς καλύτεροι απο τον άλλο? Η ξεκράνωτη οδήγιση είναι και αυτή ένα κομμάτι του μοτοσυκλετισμού που ένας μηχανόβιος θα έπρεπε να το σεβαστεί. Ναι, θα σου σώσει την ζωή. Αλλά δεν οδηγάω με την ταυτότητα στο στόμα. Γουστάρω να φύγω απο γκρεμό να σκοτωθώ, δικαίωμα μου. Γουστάρω να κόψω τις φλέβες μου. Δικαίωμα μου. Δεν γουστάρω όταν βγαίνω να κουβαλάω το κράνος μου. Είμαι γιάπης δεν γουστάρω να χαλάσω το μαλλί. Εγώ θα πεθάνω όχι εσύ. Δεν με ξέρεις δεν θα έρθεις στην κηδεία μου δεν θα κλάψεις. Όσοι επιλέξανε να είναι κοντά μου ξέρουνε που μπλέκουνε. Αυτοί θα μου πουν φόρα κράνος. Αυτή την στιγμή να σηκωθώ να δώσω μία βουτιά με το κεφάλι απο την ταράτσα στο πεζοδρόμιο, τι σας αφορά εσάς? Γουστάρω το καλοκαίρι να πηγαίνω παραλία χωρίς πετσέτα να στεγνώνω στον ήλιο και τον αέρα με τα αλάτια επάνω, χωρίς παντόφλες, να καίγομαι απο την άμμο και να πονάνε τα αγκάθια, χωρίς κινητό, έχω όσους χρειάζομαι δίπλα μου, χωρίς ταπεράκι με παστίτσιο δεν παθαίνω τίποτα να μην φάω, χωρίς αντιλιακό ας καώ. Εσάς δεν σας κοροιδεύω που πάτε με το ταπεράκι στην παραλία, εσείς τι ζόρι τραβάτε και ασχολείστε? εεεε???? μαλλον δεν καταλαβες κατι σωστα φιλε μου...ο ghostakis κατι αλλο θελει να θιξει και μου κανει εντυπωση πως δεν το καταλαβες.μαλλον δεν νιωθεις αυτο που θελει να πει. :) και να εισαι σιγουρος δεν εχει καμια σχεση με τα tattoo, τα γυμναστηρια και τα βαμενα μαλλια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Παχαίνουν... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Απο ότι φαίνεται φίλε εσένα πρόβλημα σου δεν ήταν μόνο ότι ήταν ξεκράνωτος αλλά βγάζεις πολύ χολή. Δεν ενδιαφέρεσαι για την ασφάλεια του άλλου, ενδιαφέρεσαι να περάσεις τα κόμπλεξ σου. Βλακεία να πηγαίνεις γυμναστήριο? Βλακεία να φοράς βερμούδα, γυαλιά ηλίου? Βλακεία να βάφει μία κοπέλα τα μαλλιά ξανθά? Μία εκτίμηση απο τα λεγόμενα σου είναι ότι θέλεις η ζωή των άλλων να είναι άχρωμη σαν την δικιά σου. Μερικοί άνθρωποι γουστάρουν τατουάζ, τρύπες στην γλώσσα και στην ρόγα, γουστάρουν να ακολουθούν μόδες και να φοράνε ακριβά παππούτσια ή μπλούζα των Manowar. Υποθέτω είσαι απο αυτούς που κλαίγονται πόσο ανούσια είναι τα σκουλαρίκια. Που πήγε το μην κρίνεις για να μην κριθείς? Και ποιανού τα όρια καταπατάς όταν του επιβάλεις το καλό του? Πόσο μάλλον όταν δημοσιεύεις φωτογραφίες στο internet. Γιατί? Για το καλό του όπως ο φίλος Ghostakis? Η μήπως βρίζοντας τους άλλους νιώθετε οι νομοταγείς καλύτεροι απο τον άλλο? Η ξεκράνωτη οδήγιση είναι και αυτή ένα κομμάτι του μοτοσυκλετισμού που ένας μηχανόβιος θα έπρεπε να το σεβαστεί. Ναι, θα σου σώσει την ζωή. Αλλά δεν οδηγάω με την ταυτότητα στο στόμα. Γουστάρω να φύγω απο γκρεμό να σκοτωθώ, δικαίωμα μου. Γουστάρω να κόψω τις φλέβες μου. Δικαίωμα μου. Δεν γουστάρω όταν βγαίνω να κουβαλάω το κράνος μου. Είμαι γιάπης δεν γουστάρω να χαλάσω το μαλλί. Εγώ θα πεθάνω όχι εσύ. Δεν με ξέρεις δεν θα έρθεις στην κηδεία μου δεν θα κλάψεις. Όσοι επιλέξανε να είναι κοντά μου ξέρουνε που μπλέκουνε. Αυτοί θα μου πουν φόρα κράνος. Αυτή την στιγμή να σηκωθώ να δώσω μία βουτιά με το κεφάλι απο την ταράτσα στο πεζοδρόμιο, τι σας αφορά εσάς? Γουστάρω το καλοκαίρι να πηγαίνω παραλία χωρίς πετσέτα να στεγνώνω στον ήλιο και τον αέρα με τα αλάτια επάνω, χωρίς παντόφλες, να καίγομαι απο την άμμο και να πονάνε τα αγκάθια, χωρίς κινητό, έχω όσους χρειάζομαι δίπλα μου, χωρίς ταπεράκι με παστίτσιο δεν παθαίνω τίποτα να μην φάω, χωρίς αντιλιακό ας καώ. Εσάς δεν σας κοροιδεύω που πάτε με το ταπεράκι στην παραλία, εσείς τι ζόρι τραβάτε και ασχολείστε? Καταρχήν πολύ ύποπτο που το πρώτο σου ποστ είναι αυτό.. τεσπα το προσπερνώ γιατί ελάχιστη σημασία έχει... Κανείς δεν είναι κατα του γυμναστηρίου κλπ κλπ... είναι κατά της κατηγορίας των ανθρώπων που είναι ψώνια με το σώμα τους, το γυαλί τους, το μαλλί τους και προκειμένου να τα δείξουν δεν πέρνουν κανένα μέτρο προφύλαξης!!! Με το να μην φοράει κάποιος κράνος δεν κάνει κακό μόνο στον εαυτό σου αλλά και σε μένα τον άλλο οδηγό που αν τον χτυπήσω αντί απλά να τον τραυματίσω θα τον σκοτώσω και θα με τρέχουν εμένα μετά για ανθρωποκτονία... σκέψου το! Αν θες να αυτοκτονήσεις είναι δικαίωμά σου όπως λες ναι! αλλά διάλεξε άλλον τρόπο που να μην επηρεάζει τους άλλους... Όλοι κρίνουμε και όλοι κρινόμαστε! είναι μέρος της διαδικασίας του να γίνουμε καλύτεροι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Marmotas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Δεν είναι λογική αυτή φίλε. Είναι σαν να σου λέω φόρα αλεξίσφαιρο για να μπορώ να σε πυροβολίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Δεν είναι καθόλου το ίδιο φίλε μου! Μέσα σε μια πόλη κυκλοφορούμε όλοι και γίνονται συνέχεια ατυχήματα! δεν είναι δυνατόν επειδή κάποιος έχει κόλλημα να μην φοράει κράνος να την πληρώσει άλλος... Είναι υποχρέωσή σου να φοράς κράνος όπως και είναι υποχρέωση του κουτάκια να φοράει ζώνη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Marmotas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Και για πιό λόγο να μην πληρώσει ο άλλος το σφάλμα του? (Που βεβαίως το σφάλμα του θα το έχω πληρώσει εγώ όντας ξεκράνωτος.) Άμα όλοι ήταν ξεκράνωτοι και υπήρχε το ενδεχόμενο ο οδηγός να μπει φυλακή, τότε ίσως το σκεφτότανε να ανοίξει το καταραμένο flash προτού αλλάξει λωρίδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Εάν μετά από κάθε ξεκράνωτο ατύχημα έσκαγαν ΣΟΒΑΡΟΙ εμπειρογνώμονες και έλεγαν "οκ, είσαι πλέον τετραπληγικός. Για να δούμε τι θα πάθαινες εάν φόραγες κράνος...οκ, δύο σπασμένα πόδια. Η ασφάλεια και τα δικαστήρια και όλοι θα σε αποζημιώσουν για ΔΥΟ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ τελεία." δεν θα είχα κανένα πρόβλημα με τους ξεκράνωτους. Υπάρχει και το επιχείρημα με το μυγάκι αλλά η απάντηση είναι "ε, γιατί εσύ έχεις πάντα κάτω ζελατίνα? " (στο οποίο αντιπαραθέτω "όχι αλλά έχω την δυνατότητα" αλλά τέσπα). Κατά τ'άλλα, αρχίζετε τον φαύλο κύκλο "γιατί ασχολείσαι? Εγώ δεν ασχολούμαι." Φίλε εάν δεν ασχολείσαι με τα τάπερ και τις κρέμες μην ασχολείσαι ούτε με το άτομο που τα έφερε και πιστεύει πως θα έπρεπε να βάλεις αντηλιακό. Αφού έχεις πάρει αποφάσεις όπως "Στ'αρχίδια μου, όποτε θέλω βουτάω από τον 5ο και είναι δικό μου ζήτημα" τι σκοτίζεσαι με το τι θα σου πούνε εάν πράγματι βουτήξεις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Και για πιό λόγο να μην πληρώσει ο άλλος το σφάλμα του? (Που βεβαίως το σφάλμα του θα το έχω πληρώσει εγώ όντας ξεκράνωτος.) Άμα όλοι ήταν ξεκράνωτοι και υπήρχε το ενδεχόμενο ο οδηγός να μπει φυλακή, τότε ίσως το σκεφτότανε να ανοίξει το καταραμένο flash προτού αλλάξει λωρίδα. να σου απαντησω ετσι οπως θες !! βρησκομαστε στον χειμωνα καθε μερα για 3-4 ωρες γυμναστιριο να γινουμε τουμπανο για το καλοκαιρι !! επιτελους ερχεται το καλοκαιρι βγαζουμε απο το γκαραζ που ειχαμε την μηχανη την πηγενουμε να μας την καθαρισουν η την καθαριζουμε μονοι μας , πηγενουμε στην ντουλαπα και περνουμε μια βερμουδα που να ειναι λιγο πιο κατω απο το γονατο ( για να φενοντε τα ποδια που ειναι τουμπανα)αγοραζουμε ενα ζεβγαρι γυαλια (συνηθως μαυρα) για να μην μας τρελανει ο ηλιος βαζουμε και μια μπλουζιτσα χωρις μανικια για να φενοντε τα μουκουλα ( πολλες φορες και καθολου μπλουζα ) και φτανουμε στην πιο γαματη μερα την μερα που θα παμε στην θαλασσα να μας δουν τα πιπινια και να λιωσουν,βαζουμε την μηχανη μπροτα και την αφηνουμε να ζεσταθει παρα πολυ καλα για να μην καπνιζει και γινουμε και ρεζιλη , βγαινουμε στον δρομο με κατευθυνση προς την θαλασσα.Στο φαναρι σταματαει διπλα μας μια bmw,mercedes,ford, ο,τι αμαξι θες ξεκιναμε με σουζα για να πουλησουμε και μουρι φτανουμε να τρεχουμε με 150 ... 200 ... 230 και μετα αρχιζουμε να φρεναρουμε για να μας βλεπουν οι αλλοι οχι μονο να μας ακουνε και ετσι οπως φρεναρουμε βγενει η γιαγιακα με το ford του 80 και μας κοβει τον δρομο μεσα στα επομενα 10 δευτερολεπτα βλεπεις τι ωραια που ειναι οταν πετας και μετα το μονο που θα θυμασε ειναι οτι ξυπνας (και αμα) σε εναν νοσοκομειο 2-3 εβδομαδες μετα και σου λενε οτι θα πρεπει να μινεις ολο το καλοκαιρι ξαπλα !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) Οποιος πιστευει οτι το να κυκλοφορει στους δρομους ειναι καθαρη δικια του υποθεση, να παει σε ενα ερημονησι, δινει το κρατος κ ευκολιες στην αγορα σπιτιου, τρεξτε!, κ να κυκλοφορει εκει. Ο καθενας εχει υποχρεωση να σεβεται τη ζωη του. Αν δεν τη σεβεται καποιος, ας κοψει τη φλεβα του εχοντας κανονισει που θα τον θαψουν, αρκει να μην εχει οικογενεια. γιατι τοτε επηρεαζει κ αλλους . Οπως εμεις δεν εχουμε δικαιωμα λοιπον να επεμβαινουμε στη ζωη του καθε παπαρουνα κομφορμιστη, ετσι δεν εχει κι αυτος το δικαιωμα, ενω ειμαι στο δρομο, να δω ενα πρωι τα μυαλα του χυμενα στην ασφαλτο. Μου προκαλει ψυχολογικα δεινα. Αι σ!χτ!ρ πια. Εδω βρισκετε καποιοι να πουλησετε εναν τσεκεβαρα σε τιμη ευκαιριας. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 8 , 2009 από τον Oblivia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Eνα καμπάρρρ και για μενα περικαλω...τα "συνηθισμενα" :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Eνα καμπάρρρ και για μενα περικαλω...τα "συνηθισμενα" :D και για`μενα μια απ`τα ιδια ενα bacardi λεμονι παρακαλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) Απο ότι φαίνεται φίλε εσένα πρόβλημα σου δεν ήταν μόνο ότι ήταν ξεκράνωτος αλλά βγάζεις πολύ χολή. Δεν ενδιαφέρεσαι για την ασφάλεια του άλλου, ενδιαφέρεσαι να περάσεις τα κόμπλεξ σου. Βλακεία να πηγαίνεις γυμναστήριο? Βλακεία να φοράς βερμούδα, γυαλιά ηλίου? Βλακεία να βάφει μία κοπέλα τα μαλλιά ξανθά? Μία εκτίμηση απο τα λεγόμενα σου είναι ότι θέλεις η ζωή των άλλων να είναι άχρωμη σαν την δικιά σου. Μερικοί άνθρωποι γουστάρουν τατουάζ, τρύπες στην γλώσσα και στην ρόγα, γουστάρουν να ακολουθούν μόδες και να φοράνε ακριβά παππούτσια ή μπλούζα των Manowar. Υποθέτω είσαι απο αυτούς που κλαίγονται πόσο ανούσια είναι τα σκουλαρίκια. Που πήγε το μην κρίνεις για να μην κριθείς? Και ποιανού τα όρια καταπατάς όταν του επιβάλεις το καλό του? Πόσο μάλλον όταν δημοσιεύεις φωτογραφίες στο internet. Γιατί? Για το καλό του όπως ο φίλος Ghostakis? Η μήπως βρίζοντας τους άλλους νιώθετε οι νομοταγείς καλύτεροι απο τον άλλο? Η ξεκράνωτη οδήγιση είναι και αυτή ένα κομμάτι του μοτοσυκλετισμού που ένας μηχανόβιος θα έπρεπε να το σεβαστεί. Ναι, θα σου σώσει την ζωή. Αλλά δεν οδηγάω με την ταυτότητα στο στόμα. Γουστάρω να φύγω απο γκρεμό να σκοτωθώ, δικαίωμα μου. Γουστάρω να κόψω τις φλέβες μου. Δικαίωμα μου. Δεν γουστάρω όταν βγαίνω να κουβαλάω το κράνος μου. Είμαι γιάπης δεν γουστάρω να χαλάσω το μαλλί. Εγώ θα πεθάνω όχι εσύ. Δεν με ξέρεις δεν θα έρθεις στην κηδεία μου δεν θα κλάψεις. Όσοι επιλέξανε να είναι κοντά μου ξέρουνε που μπλέκουνε. Αυτοί θα μου πουν φόρα κράνος. Αυτή την στιγμή να σηκωθώ να δώσω μία βουτιά με το κεφάλι απο την ταράτσα στο πεζοδρόμιο, τι σας αφορά εσάς? Γουστάρω το καλοκαίρι να πηγαίνω παραλία χωρίς πετσέτα να στεγνώνω στον ήλιο και τον αέρα με τα αλάτια επάνω, χωρίς παντόφλες, να καίγομαι απο την άμμο και να πονάνε τα αγκάθια, χωρίς κινητό, έχω όσους χρειάζομαι δίπλα μου, χωρίς ταπεράκι με παστίτσιο δεν παθαίνω τίποτα να μην φάω, χωρίς αντιλιακό ας καώ. Εσάς δεν σας κοροιδεύω που πάτε με το ταπεράκι στην παραλία, εσείς τι ζόρι τραβάτε και ασχολείστε? Δέν...ούτε κάν... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 8 , 2009 από τον gilles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Ρε παιδια μην ασχολειστε με το ατομο: Marmotas = johny_crash = ΦΑΣΑΡΙΑ Να και το πρωτο του post ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 εγώ το φοράω έτσι βγαίνοντας απτο σπιτι!!!! έχουν τρομάξει αρκετοί γείτονες!!!! χαχα ! ! ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Marmotas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) πηγενουμε στην ντουλαπα και περνουμε μια βερμουδα που να ειναι λιγο πιο κατω απο το γονατο ( για να φενοντε τα ποδια που ειναι τουμπανα)αγοραζουμε ενα ζεβγαρι γυαλια (συνηθως μαυρα) για να μην μας τρελανει ο ηλιος βαζουμε και μια μπλουζιτσα χωρις μανικια για να φενοντε τα μουκουλα ( πολλες φορες και καθολου μπλουζα ) Δηλαδή για να καταλάβω, εσύ για να πας στην δουλειά σου με το GLX φοράς την ολόσωμη Dianese. Ούτε καν το σκέφτεσαι να σκαρφαλώσεις στο GLX με βερμούδα λίγο κάτω απο το γόνατο και μπλουζίτσα χωρίς μούσκουλα? Οποιος πιστευει οτι το να κυκλοφορει στους δρομους ειναι καθαρη δικια του υποθεση, να παει σε ενα ερημονησι, δινει το κρατος κ ευκολιες στην αγορα σπιτιου, τρεξτε!, κ να κυκλοφορει εκει. Ο καθενας εχει υποχρεωση να σεβεται τη ζωη του. Αν δεν τη σεβεται καποιος, ας κοψει τη φλεβα του εχοντας κανονισει που θα τον θαψουν, αρκει να μην εχει οικογενεια. γιατι τοτε επηρεαζει κ αλλους . Οπως εμεις δεν εχουμε δικαιωμα λοιπον να επεμβαινουμε στη ζωη του καθε παπαρουνα κομφορμιστη, ετσι δεν εχει κι αυτος το δικαιωμα, ενω ειμαι στο δρομο, να δω ενα πρωι τα μυαλα του χυμενα στην ασφαλτο. Μου προκαλει ψυχολογικα δεινα. Αι σ!χτ!ρ πια. Εδω βρισκετε καποιοι να πουλησετε εναν τσεκεβαρα σε τιμη ευκαιριας. Ορίστε πως ο ξεκράνωτος επηρεάζει τους γύρω του. Προσβάλοντας την αισθητική τους σε περίπτωση που απλώσει τα μυαλά του στην άσφαλτο. Δεκτό αλλά ούτε και αυτό είναι επιχείρημα και δεν με πείθει να βάλω κράνος. Είναι σαν να λες να μην κυκλοφορούν οι τετραπληγικοί στον δρόμο γιατί μου προκαλεί ψυχολογικά δεινά. Μπορείς να τον κρατήσεις σπίτι του? Όχι, έτσι δεν μπορείς να κρατήσεις και εμένα απο το να διαλύσω το κεφάλι μου στην άσφαλτο. Κατα τα άλλα ωραίο επίπεδο. Αι σ!χτ!ρ πια. Εδω βρισκετε καποιοι να πουλησετε εναν τσεκεβαρα σε τιμη ευκαιριας. Δεν είπα ότι είναι καθαρά δικιά μου υπόθεση το να βγαίνω στους δρόμους. Λειτουργώ με πλήρη σεβασμό προς τους σύντροχους και πεζούς, δεν θέτω κανέναν σε κίνδυνο τρέχοντας, σηκώνοντας σούζες, περνώντας κόκκινα. Αντιθέτως όταν δω μηχανόβιο με "συνείδηση" με κράνος ολόσωμη και απο όλα, τότε ξεχωρίζω τον επικίνδυνο οδηγό. Δεν τρέχω, δεν οδηγάω μεθυσμένος, δεν ξύνω γόνατο, δεν σηκώνω σούζες, δεν περνάω κόκκινα ούτε καν πορτοκαλί. Αντίθετα με μερικούς υποκριτές που δήθεν απαξιούνε να απαντήσουν (απαντάνε, με την στάση τους) Δέν...ούτε κάν... Αλλά μια χαρά σέβονται τους άλλους. είναι γεγονός οτι μετα τα 150 είναι εκνευριστικό, με κραδασμους κτλπ, παρ' όλα αυτα για ορεινό στροφιλήκι και για την πόλη είναι πολύ καλοστημένο...μπορείς να το πηγαίνεις με το πλάι αρκετά εύκολα...εγώ πάντως σκέφτομαι για μετά το καλοκαίρι το XJ6...(80PS, και βλέπεται κιόλας) σκέψου και το after sales, παίζει ρόλο... Απαπαπα....μην κυκλοφορείς ξεκράνωτος. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 8 , 2009 από τον Marmotas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Και γιατι ρε "φίλε" Marmota να πληρώσω εγώ τη μαλακία που σε δέρνει να κυκλοφορείς ξεκράνωτος??????να πληρώνω από την τσέπη μου νοσήλεια -κολάρα-αναπηρικά bonus-φαρμακευτικό υλικό-εργατοώρες γιατρών τους οποίους του στερείτε κάποιος που δεν εχει τη δικιά σου "φιλοσοφία"????????????? και όλα αυτα γιατι ειμαστε "ρατσιστές"....για αυτούς που δεν νοιαζονται για την ζωή τους......... :kaaaala: :kaaaala: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 το κρανος μερικες φορες το φοραω και εγω ετσι :/ υπάρχουν πολλοί "Περικλήδες" εδω μέσα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 tha sou apanthsw aurio marmota. Krata apla oti to epipedo pou exw, den telei upo th dikia sou krisi. K an auta einai ta kalutera epixeirimata pou mporeis na vreis, ti na sou pw.. Gia sena tha kanw exairesi k otan dw ta muala sou xuma, tha pw ti swsto palikari pou eisai. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 tha sou apanthsw aurio marmota. Krata apla oti to epipedo pou exw, den telei upo th dikia sou krisi. K an auta einai ta kalutera epixeirimata pou mporeis na vreis, ti na sou pw.. Gia sena tha kanw exairesi k otan dw ta muala sou xuma, tha pw ti swsto palikari pou eisai. Να σου πω ....μην σκας και μην ασχολείσαι, αν ήταν θα καταλάβαινε από την αρχή, σου είπα τι μου έλεγε ο γέρος φορτηγατζής πατέρας του φίλου μου, τα υπόλοιπα είναι απλά αμπελοφιλοσοφίες για να περνάει η ώρα με πασατέμπο ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες