Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) Σωστή χρήση κράνους και πως να μεταφέρουμε παιδί, σακούλες και (προσέξτε στο αριστερό χέρι) διπλωμένες κούτες........ Τροποποιήθηκε Ιούλιος 8 , 2009 από τον Παναγιώτης Κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zouzounos 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 το κρανος μερικες φορες το φοραω και εγω ετσι :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 το κρανος μερικες φορες το φοραω και εγω ετσι :/ Βοήθησε με να καταλάβω το "γιατί"............. Πόσο παραπάνω κόπος είναι να το φορέσες κανονικά και να το κουμπώσεις; Δεν φοβάσαι μην σου πέσει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnmanos 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) εγώ το φοράω έτσι βγαίνοντας απτο σπιτι!!!! έχουν τρομάξει αρκετοί γείτονες!!!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 8 , 2009 από τον johnmanos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) αμα δεν ενδιαφερθεις για το παιδι σου τι αλλο σου μενει να κανεις;;;;; και το κορυφαιο της μαλ.....ιας γιατι το φορανε ετσι το κρανος;; α) σε περιπτοση ατυχηματος παει ο λαιμος.... β)δεν τους ενοχλει;; γω το φοραω ετσι μολις παρκαρω σπιτι μου για να μπω στο ανσασερ... και παλι με εκνευριζει γ)χιλιες φορες χωρις κρανος παρα αυτο.......που ειναι η καλη μας η αστυνομια που κοβει κλησεις ΄΄μονο οταν πρεπει;΄΄ [quote name='Παναγιώτης Κ.' date='Wed 08 Jul 09 - 08:55' post='526066' Βοήθησε με να καταλάβω το "γιατί"............. Πόσο παραπάνω κόπος είναι να το φορέσες κανονικά και να το κουμπώσεις; Δεν φοβάσαι μην σου πέσει; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 8 , 2009 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 εγώ το φοράω έτσι βγαίνοντας απτο σπιτι!!!! έχουν τρομάξει αρκετοί γείτονες!!!! Κι εγω το ιδιο! :D Μεχρι να παω στο γκαραζ κι ενω κραταω ενα σορο αλλα πραματα το "ακουμπαω" ετσι στο κεφαλι μου! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Ο τύπος με το κράνος είναι απο μόνος του μια τραγωδία... αλλά τουλάχιστον είναι μόνος του στο μηχανάκι. Ο άλλος που έχει και το παιδί μπροστά απλά δεν υπάρχει. Αν δεν έχεις τα λεφτά να πάρεις αυτοκίνητο να μεταφέρεις το παιδί σου, ας πάρεις λεωφορείο... ή άσε το παιδί σου να πάρει λεωφορείο... Δε σου φταίει το παιδάκι αν κάνεις εσύ τη λαλακία ή κάποιος άλλος οδηγός και χτυπήσει. Έλεορ........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 :greece: :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Άντε αυτός που το έχει σαν περικεφαλαία το κάνει επειδή ζεσταίνεται (λέω τώρα), Αυτοί που το φοράνε μέχρι κάτω και το αφήνουν ξεκούμπωτο... 1 κλικ είναι ρε γαμώτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να βάλει έτσι το κράνος του;;; Το βλέπω συχνά στην πόλη κυρίως στα παπιά και απορώ γιατί το κάνουν!!! Αν είναι για την ζέστη ας πάρουν ένα jet με 50 ευρώ για να έχουν τουλάχιστον μια στοιχειώδη προστασία! Αλλά το βλέπω και το χειμώνα όχι μόνο το καλοκαίρι και πραγματικά απορώ!! Δεν φοβούνται καταρχήν μην τους φύγει με τον αέρα; μετά δεν σκέφτονται τι θα πάθουν αν πέσουν; Ο δεύτερος με το παιδί του πάνω είναι απλά εγκληματίας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 :0 ο πρώτος φοράει έτσι το κράνος του για να μην φάει κλήση. Αν δεί μπάτσους το κατεβάζει. οσο για τον άλλον με το παιδί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Ελλάδα ,,,, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Και ποσα αλλα ακομα... :fool: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Χτες είδα ένα τύπο με μια τύπισα πάνω σε ένα TDM στην Βεΐκου πηγαίνοντας για δουλειά (κι αυτοί στο Mall) να μην φοράνε κράνος. Προσπερνώντας τους τους έκανα νόημα δείχνοντας το κράνος μου γιατί τον είδα τον τύπο οδηγούσε γρήγορα ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Στο φανάρι της Κασταμονής στη Καλογρέζα, σταματάει δίπλα μου και του λέω πλέον με λόγια... "Βάλτε ρε παιδιά κάνα κράνος...κρίμα είναι...νέα παιδιά είστε!" Και μου απαντάει... "εντάξει ρε φίλε... μέχρι το Mall πηγαίνουμε χαλαρά" Αυτό το χαλαρά θα σας φάει του λέω και φεύγω σκεφτόμενος πως δεν αξίζει να ασχολείσαι με αυτούς τους τύπους... Άλλωστε είναι γνωστό το σλόγκαν... το κράνος το φοράς για να προστατέψεις κάτι που έχεις μέσα στο κεφάλι σου... αν δεν έχεις τίποτα εκεί μέσα... δεν το φοράς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Παραδείγματα προς αποφυγήν, μπόλικα δυστυχώς... Αλλά αυτό ειδικά που πέτυχα προημερών στην παραλία της Γαρίτσας είναι μακράν από τα χειρότερα κι ας το έχω ξαναδεί δυστυχώς αρκετές φορές Σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω να την κυκλοφορώ κι εγώ, καθώς φαίνεται να αποτελεί νέο αξεσουάρ ασφάλειας και μόδας μαζί! Έπεσες με το δίκυκλο? έχεις έτοιμη την πατερίτσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Αυτός που φοράει έτσι το κράνος για γέλια και για κλάματα είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 πρεπει να κυκλοφορω κι εγω με φωτογραφικη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) Άγγελεεεε.......εχειειειείς κινητό με κάμερααα? Αυτό πες μου μόνο τέλος! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 8 , 2009 από τον lakis92 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 παρατηρήστε τον τζέ με το παιδι στην δεύτερη φωτό,που το καλαθάκι του παπιού είναι άδειο,και τα έχει όλα στο τιμόνι! για τόσο ντενεκές-γκάο-μπίου λέμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Παραδείγματα προς αποφυγήν, μπόλικα δυστυχώς... Αλλά αυτό ειδικά που πέτυχα προημερών στην παραλία της Γαρίτσας είναι μακράν από τα χειρότερα κι ας το έχω ξαναδεί δυστυχώς αρκετές φορές ................................................................................ Σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω να την κυκλοφορώ κι εγώ, καθώς φαίνεται να αποτελεί νέο αξεσουάρ ασφάλειας και μόδας μαζί! Έπεσες με το δίκυκλο? έχεις έτοιμη την πατερίτσα! ............των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aisxos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Εγω λεω να βγω μονο με ενα μαγιο σπιντο η ουτε καν και να οδηγω με το ενα χερι ενω το αριστερο ποδι ειναι σταυρωμενο πανω απο το δεξι. Ταχυτητα μονιμα μια δευτερα. Ενα τσιγαρακι στο στομα και ενα φραπε στερεομενο πανω στα κοντερ επισης απαραιτητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Σωστή χρήση κράνους και πως να μεταφέρουμε παιδί, σακούλες και (προσέξτε στο αριστερό χέρι) διπλωμένες κούτες........ 147 ε? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Πραγματικά απορώ τι σκατά έχουν πολλοί στο κεφάλι τους!!! Ήμουν μες στο λεωφορείο στην Μεσογείον,πριν 3-4 μέρες κοντά στο ύψος της Λαυρίου και στο φανάρι σταματάει δίπλα ένα μπλε cbr 1000 με έναν τύπο...τούμπανο(είχε λιώσει ο άνθρωπος στο γυμναστήριο περιμένοντας αυτή τη μέρα!) φορώντας ένα τιραντάκι(δεν αρκεί να είσαι πρέπει και να φένεσαι!!! ),κοντή βερμούδα,παντοφλίτσα "4 εναντίον ενός"(το στριγκάκι ντε!),γυαλιά γιατί ο ήλιος τέτοιες μέρες ενοχλεί...καλά δεν νομίζω να περιμένατε να μιλήσω για κράνος έτσι? ...και φυσικά απαραίτητο "αξεσουάρ" για έναν μ@λ@κ@ σαν και αυτόν είναι ένα άλλο ζώον με βαμμένα ξανθά μαλλιά όσο δεν πάει άλλο,να κάθεται από πίσω του και αυτή τα γνωστά παντόφλα,σορτσάκι,τιραντάκι,για κράνος τα είπαμε...και φυσικά πηγαίναν για μπάνιο από ότι κατάλαβα εκτός αν φορούσε τόσο μεγάλο(γιατί συνήθως είναι στρίνγκος!!!) και πολύχρωμο εσώρουχο η "γκόμενα",οπότε μάλλον μαγιό ήταν αυτό που έβλεπα :P .... Το μόνο που έλειπε για να ολοκληρώσει την τέλεια εικόνα ήταν τατουάζ στη μέση της κοπέλας!..απόρησα πως και δεν είχε!!! Πραγματικά τρελάθηκα όταν το είδα(όχι το μαγιό )!!! Έχω ακούσει κατά καιρούς για τέτοιες καταστάσεις και είχα δει αλλά τόση πολλή βλακεία μαζεμένη δεν είχα δει και μου έκανε τρομερή εντύπωση!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Τώρα να τη πω την κακία μου να μην τη πω.......... άστο καλύτερα γιατί θα γίνω κακός .... απλά πολλοί να προσέχουν τι γράφουν γιατί και μνήμη έχουμε και ενίοτε τα παίρνουμε στη κράνα.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Τώρα να τη πω την κακία μου να μην τη πω.......... άστο καλύτερα γιατί θα γίνω κακός .... απλά πολλοί να προσέχουν τι γράφουν γιατί και μνήμη έχουμε και ενίοτε τα παίρνουμε στη κράνα.......... Συγγνώμη πραγματικά δεν το λέω με ύφος σε εμένα αναφέρεσαι? Γιατί δε νομίζω να έχεις κάποιο λόγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες