Mr.Pleasant 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2009 EIMAI EΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ !!!...ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΩ 2,5 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ (+ 10-11 ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ) ΣΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ - ΕΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ....ΠΗΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΙΣ 2 ΡΟΔΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ (ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΝΤΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΛΙΓΟ.... ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ 200 SCOOTER SUZUKI ΈΧΩ ΨΙΛΟΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΥΟ (ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟ). ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ (Π.Χ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ). ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΌΤΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ (ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΝΑΓΚΗ) ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΌΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΝΩ ΨΙΛΟΚΥΡΙΛΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΑΣΠΕΣ, ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ ΜΥΓΕΣ ΚΑΙ ΨΟΦΙΑ ΖΩΗΦΙΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΥ..!! ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΑΠΑΝΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ? 3500. ΩΣΤΟΣΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ YAMAHA YBR 250 AΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2009 Πιστεύω ότι θα σε βόλευε το YBR250 και μάλιστα πάρα πολύ. Δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορο μηχανάκι ούτε πολύ βαρύ και θα είναι πολύ πρακτικό για τις μετακινήσεις που το θέλεις, ενώ σίγουρα έχει καλύτερη ενεργητική ασφάλεια από ένα σκούτερ . Πάντως αν σου αρέσει και το SH μην διστάσεις να το πάρεις και άμα σου φτάνουν τα χρήματα προτίμησε το SH 300 με το ABS. Σώζει ζωές το άτιμο. Πάντως ότι και αν επιλέξεις υπολόγισε μα κρατήσεις λεφτά και για ένα καλό κρανάκι και ένα μοτοσυκλετιστικό μπουφάν, γιατί καλό το κουστούμι αλλά αν χτύπα ξύλο ψιλοπέσεις δεν θα σε προστατέψει ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 Παρε ενα ybr 125 να κανεις την δουλεια σου , να συνηθισεις και πανω στην μηχανη ,και κρατα τα υπολοιπα λεφτα σου για εξοπλισμο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackAdder 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 Πάρε σκούτερ να κάνεις τη δουλειά σου... κοστούμι και μηχανή το χειμώνα δεν συνδιάζονται. Δεν λερώνονται τα πόδια, δεν φθείρονται τα παπούτσια, οδηγείται για πλάκα και ξεκούραστα, έχει μεγάλη σέλα, πολλούς χώρους για να βάζεις διάφορα... Σε πρακτικότητα για την καθημερινή μετακίνηση τα σκούτερ δεν συγκρίνονται με κανενός είδους μοτοσυκλέτα / παπί.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 Scooter μονο και μονο επειδη εισαι κουστουματος.... Τουλαχιστον κοιτα να εχει μεγαλες ροδες και καλα φρενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 Αμα σε περνει παρε το 300αρι SH..δεν θυμαμαι την τιμη του ακριβως.. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 κοιτα,εδω και λιγο καιρο οδηγω το YBR 125 και ειμαι κατ'ενθουσιασμενος. ειδικα ως πρωτο μηχανακι(οπως κ για μενα) ειναι πολυ φιλικο,ελαφρυ και δεν ζηταει κ πολλα. αλλα αν μιλας για 250άρι,για μενα,παρε το CBF. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yfaistos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ (Π.Χ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ). ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΌΤΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ (ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΝΑΓΚΗ) ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΌΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΝΩ ΨΙΛΟΚΥΡΙΛΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΑΣΠΕΣ, ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ ΜΥΓΕΣ ΚΑΙ ΨΟΦΙΑ ΖΩΗΦΙΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΥ..!! "ΨΙΛΟΚΥΡΙΛΕ" = scooter. Οτιδήποτε άλλο ... απλώς δεν. Η μικρή απόσταση είναι Αθήνα-Μαρκόπουλο ? και σε συχνή βάση????? Αν ναι, νομίζω μόνο mega scooter το κάνει σωστά. Σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας μόνο αυτά πάνε σωστά άνετα και κυριλέ (από τα scooter). Μερικοί θα σου πουν πως και με παπί πας (είσαι και εντός budget) αλλά πως πας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Επειδή κι εγώ είμαι αναγκασμένος να φορώ κουστούμι (πανάθεμά το), το SH μου με έχει βολέψει απίστευτα. Το μηχανάκι είναι τέρας αξιοπιστίας είτε πάρεις το 150 ή το 300. Βέβαια η διαφορά τιμής είναι μεγάλη, καθώς το 150αρι έχει 3450 ενώ το 300άρι με ABS έχει 5400. Ότι και να πάρεις όμως δεν θα το μετανιώσεις ποτέ! Πάρε scooter, η μηχανή δεν θα σε βολέψει για αυτά που θέλεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeus 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 συμφωνω κ γω για σκουτερ! ειναι οιτ καλυτερο για τη χρηση που θελεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Για τα κριτήρια που βάζεις το SH είναι μονόδρομος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 σκουτερ ε ... επελεξε η κουστουμι και αδειο πορτοφολι η γεματο πορτοφολι και μηχανουλα πολυ πολυ απλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες