Jump to content
Sign in to follow this  
gorgopodaros

πρωτο μηχανακι

Recommended Posts

Γεια σε ολους!με λενε μανο και μολις εβγαλα το πολυποθητο διπλωμα για μηχαν. 50cc.Θελω να αγορασω λοιπον ενα 50αρι και διαθετω γυρω στα 700-800 ευρω.Παιζει τπτ με αυτα τα χρηματα?Δεν το χρειαζομε για σκληρη χρηση απλα για μεταφορες στην σχολη.παρακαλω προτεινετε καποια μοντελα...ευχαριστω εκ τν προτερων! :) :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

άνετα με τόσα λεφτά βρίσκεις και 115+cc σε παπί

αν και καλύτερα να βρεις ένα μικρό scooterάκι θα είσαι πιο άνετος πιστεύω

για used μιλάμε πάντα ε ?

Τροποποιήθηκε από τον Vatos_locos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι μεταχειρισμενο θελω αλλα αξιζει καλυτερα απο καινουργιο?κατι μου λεγανε για τα cheetah απτα alex pack αξιζουν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ναι μεταχειρισμενο θελω αλλα αξιζει καλυτερα απο καινουργιο?κατι μου λεγανε για τα cheetah απτα alex pack αξιζουν?

Oυτε να το σκεφτεσαι...Μακρια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θέλεις αποκλειστικά 50 κυβικά (προφανώς λόγω διπλώματος) τότε το καλύτερο που έχω να σου προτείνω σε αυτά τα λεφτά είναι κάτι σαν και αυτό

CPI sm 50cc 700?

Γενικά προτίμησε κάτι σαν και αυτό μιας και τα 50 κυβικά είναι πολύ ανεμικά και μόνο με ένα δίχρονο 50άρι εντουράκι ή scooter θα μπορείς να είσαι λίγο πιο ασφαλής (αναφέρομαι πάντα σε ενεργητική ασφάλεια)

Τροποποιήθηκε από τον Seirios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oυτε να το σκεφτεσαι...Μακρια!

πολυ ωραιο φαινετε!δηλαδη για μεταχειρισμενο 50cc τι τιμες παιζουν?δν με χαλαει να δοσω λιγοτερα εχουμε και το pc που θελει service :P :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το CPI φίλε άγγελο επειδή ρώτησα χθες στην αντιπροσωπεία για φίλο κάνει 2500? καινούργιο. Νομίζω πως 700? είναι κάπως λίγα..Μου φαίνεται ψιλομούφα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομιζω να ειναι ψιλομουφα..εδω βρισκεις 125 Enduro Σε τιμες 1000+....οι μεταπωληση αυτων των 50ριων ειναι δυσκολη οποτε οι τιμες ειναι χαμηλες..αν βαλεις και την οικονομικη κριση..ειναι η ιδανικη εποχη να αγορασει μηχανακι καποιος που εχει λεφτα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ψαξε για κανενα glx τα βρισκεις με 400 -600 ευρω και με ενα 100 το σημαζευειες τελειως .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το CPI φίλε άγγελο επειδή ρώτησα χθες στην αντιπροσωπεία για φίλο κάνει 2500? καινούργιο. Νομίζω πως 700? είναι κάπως λίγα..Μου φαίνεται ψιλομούφα..

και εγώ το σκέφτηκα ρε Λάκη αλλά μετά σκέφτηκα αυτό που λέει ο Fan1s. Σε ποιο κοινό απευθύνονται αυτές οι μηχανές;;;

Σε πολύ λίγους το δίχως άλλο αφού οι πιο πολλοί στην ηλικία μας προτιμούν παπί.

Ωστόσο δεν κόβω το κεφάλι μου ότι δεν είναι και μούφα

Δεν νομιζω να ειναι ψιλομουφα..εδω βρισκεις 125 Enduro Σε τιμες 1000+....οι μεταπωληση αυτων των 50ριων ειναι δυσκολη οποτε οι τιμες ειναι χαμηλες..αν βαλεις και την οικονομικη κριση..ειναι η ιδανικη εποχη να αγορασει μηχανακι καποιος που εχει λεφτα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστος ο DeadShadoW.

Και επισης να μην ξεχναμε πως αυτα τα μηχανακια ειναι ΑΠΟΔΕΔΙΓΜΕΝΑ ΑΘΑΝΑΤΑ.

Ουτως η αλλως οπως λες κι εσυ δεν το θελεις για σκληρη χρηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σωστα..ενας φιλος μου προτεινε Daytona Sprinter 50cc αλλα καινουργιο ειναι πανακριβο μεταχειρησμενο ποσο παει περιπου?αξιζει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
σωστα..ενας φιλος μου προτεινε Daytona Sprinter 50cc αλλα καινουργιο ειναι πανακριβο μεταχειρησμενο ποσο παει περιπου?αξιζει?

κατα την γνωμη μου ειναι πεταμενα λευτα ..γιατι δεν μπορεις να πειραξεις κινεζικο κινητηρα χωρις να χαλασει .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα