gorgopodaros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Γεια σε ολους!με λενε μανο και μολις εβγαλα το πολυποθητο διπλωμα για μηχαν. 50cc.Θελω να αγορασω λοιπον ενα 50αρι και διαθετω γυρω στα 700-800 ευρω.Παιζει τπτ με αυτα τα χρηματα?Δεν το χρειαζομε για σκληρη χρηση απλα για μεταφορες στην σχολη.παρακαλω προτεινετε καποια μοντελα...ευχαριστω εκ τν προτερων! :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 (τροποποιήθηκε) άνετα με τόσα λεφτά βρίσκεις και 115+cc σε παπί αν και καλύτερα να βρεις ένα μικρό scooterάκι θα είσαι πιο άνετος πιστεύω για used μιλάμε πάντα ε ? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 3 , 2009 από τον Vatos_locos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gorgopodaros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 ναι μεταχειρισμενο θελω αλλα αξιζει καλυτερα απο καινουργιο?κατι μου λεγανε για τα cheetah απτα alex pack αξιζουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 ναι μεταχειρισμενο θελω αλλα αξιζει καλυτερα απο καινουργιο?κατι μου λεγανε για τα cheetah απτα alex pack αξιζουν? Oυτε να το σκεφτεσαι...Μακρια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αν θέλεις αποκλειστικά 50 κυβικά (προφανώς λόγω διπλώματος) τότε το καλύτερο που έχω να σου προτείνω σε αυτά τα λεφτά είναι κάτι σαν και αυτό CPI sm 50cc 700? Γενικά προτίμησε κάτι σαν και αυτό μιας και τα 50 κυβικά είναι πολύ ανεμικά και μόνο με ένα δίχρονο 50άρι εντουράκι ή scooter θα μπορείς να είσαι λίγο πιο ασφαλής (αναφέρομαι πάντα σε ενεργητική ασφάλεια) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 3 , 2009 από τον Seirios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gorgopodaros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Oυτε να το σκεφτεσαι...Μακρια! πολυ ωραιο φαινετε!δηλαδη για μεταχειρισμενο 50cc τι τιμες παιζουν?δν με χαλαει να δοσω λιγοτερα εχουμε και το pc που θελει service :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Το CPI φίλε άγγελο επειδή ρώτησα χθες στην αντιπροσωπεία για φίλο κάνει 2500? καινούργιο. Νομίζω πως 700? είναι κάπως λίγα..Μου φαίνεται ψιλομούφα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gorgopodaros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/295735/ πως σας φαινετε τα αξιζει τα λεφτα του? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Δεν νομιζω να ειναι ψιλομουφα..εδω βρισκεις 125 Enduro Σε τιμες 1000+....οι μεταπωληση αυτων των 50ριων ειναι δυσκολη οποτε οι τιμες ειναι χαμηλες..αν βαλεις και την οικονομικη κριση..ειναι η ιδανικη εποχη να αγορασει μηχανακι καποιος που εχει λεφτα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 ψαξε για κανενα glx τα βρισκεις με 400 -600 ευρω και με ενα 100 το σημαζευειες τελειως . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Το CPI φίλε άγγελο επειδή ρώτησα χθες στην αντιπροσωπεία για φίλο κάνει 2500? καινούργιο. Νομίζω πως 700? είναι κάπως λίγα..Μου φαίνεται ψιλομούφα.. και εγώ το σκέφτηκα ρε Λάκη αλλά μετά σκέφτηκα αυτό που λέει ο Fan1s. Σε ποιο κοινό απευθύνονται αυτές οι μηχανές;;; Σε πολύ λίγους το δίχως άλλο αφού οι πιο πολλοί στην ηλικία μας προτιμούν παπί. Ωστόσο δεν κόβω το κεφάλι μου ότι δεν είναι και μούφα Δεν νομιζω να ειναι ψιλομουφα..εδω βρισκεις 125 Enduro Σε τιμες 1000+....οι μεταπωληση αυτων των 50ριων ειναι δυσκολη οποτε οι τιμες ειναι χαμηλες..αν βαλεις και την οικονομικη κριση..ειναι η ιδανικη εποχη να αγορασει μηχανακι καποιος που εχει λεφτα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AHIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Σωστος ο DeadShadoW. Και επισης να μην ξεχναμε πως αυτα τα μηχανακια ειναι ΑΠΟΔΕΔΙΓΜΕΝΑ ΑΘΑΝΑΤΑ. Ουτως η αλλως οπως λες κι εσυ δεν το θελεις για σκληρη χρηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gorgopodaros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 οποτε κατι σε παπι να ψαξω σωστα?γιατι δν πολυγουσταρω τις βεσπες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AHIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Ε βεβαια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 φιλτατε μην παρεις κινεζικο.ποιοτικα ειναι υποδυεστερα,ισως καποιο crypton? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gorgopodaros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 σωστα..ενας φιλος μου προτεινε Daytona Sprinter 50cc αλλα καινουργιο ειναι πανακριβο μεταχειρησμενο ποσο παει περιπου?αξιζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 σωστα..ενας φιλος μου προτεινε Daytona Sprinter 50cc αλλα καινουργιο ειναι πανακριβο μεταχειρησμενο ποσο παει περιπου?αξιζει? κατα την γνωμη μου ειναι πεταμενα λευτα ..γιατι δεν μπορεις να πειραξεις κινεζικο κινητηρα χωρις να χαλασει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες