Jump to content
Sign in to follow this  
Punisher

BURNOUT

Recommended Posts

Ρε πιες του το αίμα να γουστάρεις.. Γιατί το'χουμε για τις καφετέριες? Όσο δεν καταπονείς την τσέπη άλλου ανθρώπου, κάνε ότι γουστάρεις. Όμως το Burn Out δε λέει και πολλά εκτός από εφέ. Ενώ η σούζα νιώθεις λίγο κίνδυνο, σε πάει λίγο αίμα.. Θα μου πεις την ξέρουν πολλοί. Οπότε μάθε έντο που το ξέρουν ελάχιστοι και είναι απίστευτο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δειτε και αλλο ενα βιντεο το καει ενας φιλος μου ενα ραννερ.....

(ειχαμε παρτυ και δεν ειχαμε τι να κανουμε)

http://www.youtube.com/watch?v=ykLGnCSGkdo

Σε λιγο θα ανεβασω και ενος αλλου με ενα GlX πηγε να καψει λαστιχο και ο απο πισω τον αφησε καταλαθος και πηγε πανω στον φραχτη :pinch::_zeppelin:

http://www.youtube.com/watch?v=bzqxd2eEb78

Aν το βλεπατε θα ειχατε σκασει στα γελια επεσε ακριβως διπλα μου.....

παλι καλα που ειχε άμμους και επεσε αλλιως θα τον ψαχναμε σε κανεναν φραχτη πανω :kaaaala::vava::fool:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια ιμαρτον . Ειναι αμαρτια απο τον θεο να καις το λαστοιχο. εγω εχω ενα ιννοβακι και το εχω με τα λαστοιχακια του αλλα ποτε δεν μου την βιδωσε να τα καψω γιατι μετα θα πονεσει η η δικια μου τσεπη η του πατερα μου. Btw οραιο το Burn out αλλα το ποδι με την κλιση αυτη που ειχε παρει......ηταν ανεπαναληπτο ολα τα λεφτα. κατευθειαν εκει εστιασα :P

Τροποποιήθηκε από τον Bloki

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παλι οταν κανω burnout εχω τα ποδια μπροστα απο τα πατακια και παταω και το μπροστα φρενο και το κραταω με μεγαλη ανεση το μηχανακι ... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχαχα α ρε νεολαια...

Εγω θα σας κραξω, αλλα με μετρο, ελπιζω μονο να ειστε προβλεπε οταν κινηστε στο εθνικο δικτυο και οχι στα παρκακια και στις αλανες που τα κανετε αυτα.

Αλλωστε οπως ειχε γραψει καποτε ο τζαναμπετης...

Η μονη διαφορα μεταξυ αγοριων και ανδρων ειναι η αξια των παιχνιδιων τους.

Με την μονη διαφορα οτι οι μηχανες και τα αμαξια δεν ειναι παιχνιδια, ειναι εργαλεια. Και σαν ολα τα εργαλεια, απο το κοπιδι μεχρι το χορτοκοπτικο, πρεπει να τους δειχνετε σεβασμο και να ξερετε τα ορια σας πανω τους.

Τροποποιήθηκε από τον man

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
χαχαχαχαχα α ρε νεολαια...

Εγω θα σας κραξω, αλλα με μετρο, ελπιζω μονο να ειστε προβλεπε οταν κινηστε στο εθνικο δικτυο και οχι στα παρκακια και στις αλανες που τα κανετε αυτα.

Αλλωστε οπως ειχε γραψει καποτε ο τζαναμπετης...

Η μονη διαφορα μεταξυ αγοριων και ανδρων ειναι η αξια των παιχνιδιων τους.

Με την μονη διαφορα οτι οι μηχανες και τα αμαξια δεν ειναι παιχνιδια, ειναι εργαλεια. Και σαν ολα τα εργαλεια, απο το κοπιδι μεχρι το χορτοκοπτικο, πρεπει να τους δειχνετε σεβασμο και να ξερετε τα ορια σας πανω τους.

:respekt: :respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ κανε burnout αλλα παρε και λιγα μετρα προστασιας ,το κρανακι καλο θα κανει να το φορας οποτε εισαι πανω στο μηχανακι.

αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι μας το δειχνεις?ειναι καποιο δυσκολο κατορθωμα?πιο δυσκολο ειναι να κυκλοφορεις απλα μεσα στην κινηση ψωρις να φας τα μουτρα σου ,παρα το burnout...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
οκ κανε burnout αλλα παρε και λιγα μετρα προστασιας ,το κρανακι καλο θα κανει να το φορας οποτε εισαι πανω στο μηχανακι.

αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι μας το δειχνεις?ειναι καποιο δυσκολο κατορθωμα?πιο δυσκολο ειναι να κυκλοφορεις απλα μεσα στην κινηση ψωρις να φας τα μουτρα σου ,παρα το burnout...

Επειδη δεν βλεπω αλλα ποστ ειπα να ανεβασω και εγω ενα με Burnout μπας και βαλει κανεις αλλος αλλα απο οτι φαινεται λιγοι κανουν :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επειδη δεν βλεπω αλλα ποστ ειπα να ανεβασω και εγω ενα με Burnout μπας και βαλει κανεις αλλος αλλα απο οτι φαινεται λιγοι κανουν :angry:

ατυχησες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν παίζει να υπάρχει άνθρωπος που καβάλησε μηχανή και να μην έχει επιχειρήσει burn out.....οπότε dont worry

Και εγώ έλιωνα παλίοτερα το μοτόρι σε ιστορίες τέτοιες, είναι η ηλικία σου τέτοια που σε φτιάχνει το πραγματάκι αυτό. Θα το δεις και μόνος σου ότι αργότερα θα σου φύγει η συγκεκριμένη τρέλα και θα σε πιάσουν άλλες.

Μια φιλική παρατήρηση , έστω και να ¨καγκουρεύεις" με burn out στην μέση του πουθενά , φόρα ρε αδερφέ ένα παντελονάκι και το κρανάκι σου.

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορέι να συμβεί, δεν ειναι καλό να προφυλάζεσαι στο μέγιστο?

Άντε καλά λιωσίματα, με σύνεση και το μυαλό μέσα στο κεφάλι και το κράνος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα δικα μας λαστιχα εχουν 15 -130 ευρω το ενα τα δικα τους 150 - 300 .... τους συμφερει ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε οριστε για να μην κραζουμε συνεχεια να υποστηριξουμε και μεις λιγο με καγκουριες...

Εδω στο γαμο του φιλου Αρη Vmax στην Ελαφονησο :)

98001862.th.jpg

Βιντεακια δεν μπαινουν γιατι θα τσιτωθουν πολλα μυαλα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Βιντεακια δεν μπαινουν γιατι θα τσιτωθουν πολλα μυαλα :)

Δώσε εσύ κανα λινκ και όποιος είναι να τσιτωθεί, θα τσιτωθεί έτσι κι αλλιώς!! :_rock-on: B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το κάψιμο του λάστιχου δεν είναι πρόβλημα..σπάνια να προκαλέσεις έτσι τραυματισμό σε σένα ή σε καναν άλλο.Το κάψιμο του εγκεφάλου είναι το πρόβλημα..κυκλοφορούν πολλοί πιτσιρικάδες με καμμένο ή ανύπαρκτο εγκέφαλο..γιαυτό και λιγοστευουνε μέρα με τη μέρα και τους κλαίνε τσάμπα οι μανάδες τους.Επειδή νομιζουν οτι όταν κυκλοφορείς νύχτα τσιτα το γκάζι με κλειστά τα φώτα της πάπιας είσαι ''μάγκας''.Αν ο συμπαθής κατα τάλλα punisher=τιμωρός?? μένει στο burnout τότε οκ...ας κάψει όσα λάστιχα θέλει.Αλλά φοβάμαι ότι θα είναι εξαίρεση να μένει μόνο σε αυτή την καγκουριά.Όπως είπε πριν καποιος ''ή είσαι κάγκουρας ή δεν είσαι''.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εδω ημαστε στον φαρο και καίμε λαστιχο με το Crypton-X :wub: :wub:

http://www.youtube.com/watch?v=yO1tJUxOz_0

Mην ακούς κανέναν ΓΑΜΑΤΟ!!!!! :_thumbsup:

Παρε και ενα :respekt: γιατι σπάνια βλέπεις καποιους να το φχαριστιουνται τοσο και ας εχουν και 1300 cc!!!!

Τροποποιήθηκε από τον xtrememototuner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παρε και ενα :respekt: γιατι σπάνια βλέπεις καποιους να το φχαριστιουνται τοσο και ας εχουν και 1300 cc!!!!

Εξαρταται τι σημαινει για τον καθενα ευχαριστηση, μην το ξεχνας. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

chrispassat βαλε το βιντεο με το ποδηλατο,και εγω εχω ενα βιντεακι μολις το επεξεργαστω θα το βαλω εχει πλακα. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αναρωτιέμαι το glx αμα του κάνω burnout θα βγάλει καπνό από τι εξαρτάται???

με το αν στον χωρο που το κανεις επιτρεπετε το καπνισμα :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με το αν στον χωρο που το κανεις επιτρεπετε το καπνισμα :_zeppelin:

:smoke:

:2funny: :2funny:

Θα βγαλει ναι. :)

AΡΑ......ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΟ.... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mου μπηκε ιδεα...παω να κανω καμια λαμπαδα και κανω πατιλικι και να ανεβασω βιντεο....

Παρτε μια ιδεα σε αυτα τα βιντεακια μου...

http://www.greektube.org/content/view/56683/2/

http://www.greektube.org/content/view/55366/2/

http://www.greektube.org/content/view/57392/2/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα