clyde2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2009 Εχω ενα παπι Honda Innova και εχω τα εξης προβληματα. Που και που ακουγεται ενα συντομο παφ απο την εξατμηση. Σε τι μπορει να οφειλεται αυτο? Επισης οταν ανοιγω γκαζι και παω πανω απο 70 χιλιομετρα, το μηχανακι αρχιζει και ζοριζεται πολυ και ακουγεται ενας επαναλαμβανομενος θορυβος σαν ρουρ ρουρ ρουρ. Και τελος εχω παρατηρησει οτι μου σβηνει πολυ συχνα το μηχανακι. Ξερει κανεις τι φταιει? Εχουν σχεση μεταξυ τους τα παραπανω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2009 Του εχεις αλαξει εξατμιση ? Εχεις τιποτα μοντες σε μοτερ-καρμπυρατερ-φιλτροκουτι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
clyde2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2009 Oχι, τιποτα απολυτως. Ομως το εχω αγορασει μεταχειρισμενο το μηχανακι. Απ'οτι μου ειπε αυτος (και απ'οτι εχω δει κι εγω), ειναι ολα μαμισια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilio 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2009 Εμενα μ φαινεται σαν να χανει η εξατμιση.. Για κοιτα στην εξατμιση μηπως θελει σφυξιμο στο σημειο που βιδωνει στην κεφαλη η καμια φλαντζουλα;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2009 Εμενα μ φαινεται σαν να χανει η εξατμιση.. Για κοιτα στην εξατμιση μηπως θελει σφυξιμο στο σημειο που βιδωνει στην κεφαλη η καμια φλαντζουλα;) Αυτο ακριβως ειναι το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις , αν δεις οτι ειναι λασκα τα παξιμαδια εκει σφιξ'τα να κανεις τη δουλεια σου και παρε καποια στιγμη μια καινουρια φλατζα/ζουαν να την αλαξεις να εισαι κομπλε για πολλαααααα χλμ ακομα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες