Mohawk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2009 Γειά σε όλους. Μιας και είμαι καινούργιος εδώ ακολουθώ τις προσταγές και κάνω το καθιερωμένο για τους περισσότερους από ότι βλέπω ποστ στη στήλη των νέων,ψάρακων, ποντικαράδων κλπ που λέγαμε στο στρατό :D Μέχρι τώρα είχα ένα astrea grand που τα τελευταία χρόνια το είχε κατασχέσει ο μικρός αδερφός μου και τώρα σχεδιάζω τη πρώτη μου απόπειρα για να αποκτήσω το dreambike που κυνηγάω εδώ και 5 χρόνια από όταν βγήκε και το είδα δηλαδή το XT660 και μάλιστα το Χ. Η αλήθεια είναι πως είχα ανέκαθεν μια ψιλοτρέλα με τις μηχανές και το πρώτο μάλιστα το είχα πάρει κρυφά από όλους (γονεις κτλ) ως πιτσιρικάς τότε αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία και έχουμε καιρό μπροστά μας να τα λέμε Καλώς σας βρήκα όλους και όλες λοιπόν και καλά πόστς έυχομαι. Υ.γ. Μου βγάζει pop-up window το forum με ένα γέρο να γλύφει ένα παγωτό και να μου λέει: ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ! ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ! μήπως θέλουν να μου πούν κάτι οι admins? (πλάκα κάνω). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2009 Καλως ηρθες και καλοριζικος με την μοτο σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2009 καλως ηρθες φιλε ,αντε με το καλο να φτασουν και οι μερες μα παρεις το dreambike σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2009 καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε. πάντα όρθιος και σύντομα με το μοτόρι που σε φτιάχνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2009 Γουέλκαμ στο παρεάκι μας φίλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2009 Γουελ καμ και από μένα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2009 Welcome! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2009 Καλώς τον, άντε με το καλό να πάρεις την μοτό, πολύ το πάω το XT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2009 Καλως Ηρθες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2009 καλωs ηρθεs, και ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΣ :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2009 Welcome m8 ; ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2009 Καλώς μας ήρθες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2009 Καλως ηλθες και καλη διαμονη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες