Jump to content
ALX™

Το εκλεισα...Πεμπτη το ανακοινωνω!

Recommended Posts

Εχω λιώσει στα γέλια στο γραφείο και μου λένε μόνος σου γελάς ρε καθυστερημένο???

Ωραίος ο ΑΛΞ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εδω κι αν λες ολη την αληθεια...και μην ξεχνας..σε δυο μηνάκια θα ειναι ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ οι γυναικες...Ε ειπα αφου δεν εβρισκα γυναικες με τα ματοσακα,τουλαχιστο να εχω μια γυναικα και καμποσες κορες να παρηγοριεμαι... :wub:

Μα Καλά, μηχανή κατασκευής γυναικών είσαι ρε μαθουσαλιξ, δεν μας λυπάσαι ?? σε λίγο θα μας φάνε οι γυναίκες από τον υπερπληθυσμό :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδω κι αν λες ολη την αληθεια...και μην ξεχνας..σε δυο μηνάκια θα ειναι ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ οι γυναικες...Ε ειπα αφου δεν εβρισκα γυναικες με τα ματοσακα,τουλαχιστο να εχω μια γυναικα και καμποσες κορες να παρηγοριεμαι... :wub:

να έρθω μια μέρα Πάτρα Κωστή μου, να χαζέψω την μπουγάδα που απλώνεις :P

Τροποποιήθηκε από τον tassos21r

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δωσε κι άλλο στο λαο!!!

Να κατι τετοια κανετε παλιοπαιδα και δε θα μαθουμε ποτε τι πηρε αυτη τη φορα ο Κωστης!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιποοοοοον! :D

Σημερα ειναι η μεγαλη μερα...Πεμπτη ειχα πει και Πεμπτη εφτασε..βρήκα γυναίκα λοιπον!!!! :_thumbsup:κι έπρεπε να επιλέξω και τη σωστή μηχανή...

Mεταχειρισμενο RT1150:Μια πολυ καλη μοτοσυκλετα που αν και εψαξα για καποια απο αυτες,τελικα δεν με "τραβηξε" διοτι θα καλούνταν να κανει χρηση που δεν της παει...Οπότε αποκλειστηκε πρωτα πρωτα...

Eμ βέβαια... μηχανή είναι όχι υπέρδιπλη κρεβατοκάμαρα με στρώμα νερού για μοναδικές απολαύσεις... Πως να μην το αποκλείσω

Καινουριο Bandit 650 S ABS:Την εκανα ενα τεστακι,μου αρεσει πολυ οπτικα,μου αρεσε πώς κινειται στο δρομο αλλά τη βρηκα λιγο δυσκινητη για μενα εντος πλης αλλά το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ αισθανομαι πανω της "ξενο σωμα"...οτι δηλαδη δεν κολλαμε οπτικα..μαζεμενη αυτη,"λεβεντης" εγω οπότε...δεν ηθελε και πολυ...Αποκλειστηκε...

...και τι λεβέντης ε?!?!? Καραμπουζουκλής!!! Πως να ξεπέσω σε ένα ληστή για να αντικαταστήσει τη Γερμανίδα? Αλλά και πες ότι το έκανα... άντε πες το μετά στη γυναίκα αυτό! Θα με έπαιρνε με τις ντομάτες και θα μου φώναζε... "ληστή πήρες ρε αχαΐρευτε? Εγώ BMW είχα ακούσει ότι είχες κι είπα το ναι... Που πας ρε με τέτοια μούτρα χωρίς BMW να βγάλεις γκόμενα?..." και σκεφτόμενος όλα αυτά... την απέκλεισα αμέσως...

Μεταχειρισμενο R1200GS Adventure:Αν και εκανα μια σοβαρη σκεψη προς εκει,δεν ειδα να διαφερει τοοοοσο πολυ σε σχεση με την δικη μου GS.Eπιπροσθετα θα επρεπε να εκταμιευσω και ενα σοβαρο ποσό για να δωσω εξτρα,οπότε... αποκλειστηκε κι αυτη...

Εμ πάλι τα ίδια. Να αφήσω τη λεπτή σιλουέτα της γαζέλας και να πάω στη γκαστρωμένη αγελάδα? Μπαααα...τς τς τς... με τίποτα!

Μεταχειρισμενο ΚΤΜ990 adventure:Το θελω σαν τρελλος αυτο το μηχανημα...Ομως αν και εψαξα,δεν εμπιστευτηκα ουτε ενα απο αυτα που εβρισκα...Δεν θελω να εχω "στο περιπου" μια μοτοσυκλετα που ναι μεν αλλά...οπότε δεν ηθελε και πολυ...αποκλειστηκε και αυτη...

...καθότι είπαμε είμαστε λεβέντες και δεν φοβόμαστε χάρο... αλλά αυτές οι Τρίτες ρε φίλε μου... είναι ο εφιάλτης στο δρόμο με τους μαστόρους... μπρρρρ... άσε καλύτερα...

Καινουριο F800 GS ΑΒS: Εδω ειμαστεεεε....πηγα,το ειδα,το οδηγησα...ολα κομπλε...ολα ομως!Και απο χωμα που θελω μια χαρα θα το εχωνα...Βεβαια καποια "συννεφα" περι αξιοπιστιας,ως και νεο μοντελο στην πιατσα,τα ειχα υποψη...αλλά δεν θα με φρεναραν τοσο...αυτο που με φρεναρε εντελως...ηταν η τελικη τιμη του με αυτα που ηθελα πανω...και ο προϋπολογισμος μου πηγαινε περιπατο...με συνοπτικες διαδικασιες,αφησα ενα "ανοιχτο" παραθυρο για το μελλον,αλλά για την ωρα,αποκλειστηκε κι αυτη...

Είναι κι αυτή η πουτάνα η κρίση που δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει... είναι κι αυτά που έχουν κυκλοφορήσει όπως είπα.... η τσέπη προβλέπεται να ρηχέψει με τη νέα "γκόμενα"... που πας ρε Καραμαθουσάλααααα???

Τι εμενε λοιπον,βασει και των επιλογων που ειχα καταληξει;...

Καινουριο KTM 990 SMT ή...

Kαινουριο V-strom 650 ABS ή...

Μεταχειρισμενο Fjr 1300A...

:_thumbsup:

Παμε στο ΚαΤεΜι...με ειχε τρελλανει στο τεστ που καναμε τις προαλλες...Κουμπωσα πανω του μια χαρα και για πολη μεσα...παιχνιδι!...Το εφερα απο δω το εφερα απο κει και τελικα στην παρουσα φαση,ο μοναδικος λογος που με φρεναρε ηταν το ¨ποσό αγορας¨...Κι ετσι με βαση τις αναγκες που εχω τωρα,αποκλειστηκε κι αυτο,με βαρια καρδια μεν αλλά οι προτεραιοτητες ειναι βασικες και ...Μην τα πολυλογω,δεν...

Είπαμε... Τρίτες, κρίση... "γκόμενα"... δεν...

Μενουν λοιπον δυο...

Kαινουριο V-strom 650 ABS ή...Μεταχειρισμενο Fjr 1300A...

To Fjr το εψαξα...λεπτομερεστατα...Βρηκα και καποια πολυ καλα και φρεσκα με καλο εξοπλισμο και αψογα.Δεν μπορεσα να παρω καποιο βολτα,μα ανεβηκα σε ενα απο αυτα που βρηκα Πατρα...Δεν θα ελεγα οτι δεν μου αρεσει,ισα-ισα...μου αρεσει πολυ και ισως ειναι το τελειοτερο μοτορι για ταξιδια ταξιδια ταξιδια...Και απο συνεπιβατιδα,μονο τα καλυτερα ακουσα...Ενα μπλε χρωματακι μαλιστα που ειδα,ξετρελλαθηκα.Απο τιμη μια η αλλη.Εδινα το GS και αγοραζα το Fjr...πανω-κατω τα ιδια...Με κολλωσε ομως στα δυο αυτα:Ενα,για πολη θα το λειωνω χωρις να φταει το καημενο...Δυο ...χωμα;χωμα;...με τιποτα...Οπότε εμεινε ως υποσχετικη για το απωτερο μελλον αλλά για την ωρα...αποκλειστηκε...

Α εδώ η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκα να την αποκλείσω... Όμως σημαντικό λόγω έπαιξαν οι νυφίτσες που έλεγα παραπάνω. Εκεί που είχα αποφασίσει να το πάρω, τις θυμήθηκα. Θυμήθηκα εκείνο το βλέμμα τους καθώς κοιτάζαν τις κότες να απομακρύνονται και μου ράγισε η καρδιά που δεν θα μπορούσα να το ξαναδώ και να τους πω ένα ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ. Πως να ζήσω με αυτές τις τύψεις? Άσε που είχα κάνει τάμα να ξαναπάω εκεί πάνω και να τους κάνω δώρο από μία καλοψημένη κότα από το αυθεντικόν Κοτοπουλάδικο! Και με το φίτζουρα δεν γινόταν αυτό... οποτε να γιατί αποκλείστηκε!

Κι έτσι...

Τιμη καινουριο μια χαρα,απο χωματακι βαζω ενα ζευγαρι karoo και δοξα το θεο παμεεε,αλλά και αυτο το ΜΑΥΡΟ γυαλιστερο χρωμα με τρελλανε...Και απο ασφαλεια,μια χαρα ο κινητηρας με τη ροπουλα και το γκαζι εν επαρκεια,αλλά και ABS στανταρ.Οπότε αφου και η οδικη συμεποριφορα ειναι γαντι για μενα...τι αλλο θελω;Α ναι... να πηγαινει ανετα μεσ'την πολη,να μην καει τον άμπακα και να εχω και το κεφαλι μου ησυχο μιλωντας για ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ κατι που εχει αποδειξει στο χρονο μεχρι σημερα...

Αυτο ητανε...κλεισαμε τη συμφωνια,βαλαμε και κανα δυο καλούδια πανω και νατο!...Απο σημερα θα βολταρουμε παρεα... :wub::_rock-on:

Μολις το πηρα...εγραφε 0 χιλιομετρα στο κοντερ...

1.jpg

και μυριζει αυτη την καινουργίλα το μεταλλο οσο ζεσταινει...

Η λειτουργια του βελουδικη και ησυχη...και πανω του νοιωθω λες και το εχω χρονια...Το ξαναειχα βεβαια πριν καποια χρονια,αλλά τωρα ηρθε σε καλυτερη μορφη...Παμε λοιπον για στρωσιμο και ...αυτο ειναι! :)

2.jpg

Έτσι και το τάμα στις νυφίτσες θα βγάλω... και θα έχω την ευκαιρία να εξηγήσω στη κουκουβάγια τι είναι αυτό το φωτεινό πράγμα ανάμεσα στα πόδια μου... και τι γυναίκα θα βολέψω με το ολοκαίνουριο V Στρωμα νερού... ατέλειωτη ευχαρίστηση... και ξεχνάω τις Τρίτες και τα paddock girls και τις mature τουρίστριες και και και... όλα τα προβλήματα που είχα ως τώρα...

Back to the past λοιπόν... κι από γυναίκες? Τις κάναμε 4 πια!

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τον πέθανες τον Μαθουσάλα...

Ναι ο αλητης...με τελειωσε με πεθανε με ελειωσε...

για πολυ γελιο λεμεεε :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::cry2::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τον έλιωσες τον καλό μας μαθουσαλίξ .......όταν έχει κέφια ο ΑΛΞ μιλάμε πως.... κεντάει ........ :lol: :lol: :D :D :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μαθουσάλα έχεις κάποιο κόλπο για τις κόρες; Είμαι όλος αυτιά!!

Οχι οχι..δεν χρειαζεσαι αυτια...Απλά να τεσκαρεις ΚΑΛΑ τα προφυλακτικα μην εχουν καμμια τρυπιτσα ...μην την πατησεις κι εσυ... :lol: :lol: :lol: :P

Το μοναδικο κόλπο ειναι ,οταν ερχονται στη ζωη αυτα τα αγγελουδια,με το ναζι και τον "τροπο" τους,με κανουνε να ξεχναω ολες τις μ@λακιες και ζω στον κοσμο μου :wub::wub::wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οχι οχι..δεν χρειαζεσαι αυτια...Απλά να τεσκαρεις ΚΑΛΑ τα προφυλακτικα μην εχουν καμμια τρυπιτσα ...μην την πατησεις κι εσυ... :lol: :lol: :lol: :P

Το μοναδικο κόλπο ειναι ,οταν ερχονται στη ζωη αυτα τα αγγελουδια,με το ναζι και τον "τροπο" τους,με κανουνε να ξεχναω ολες τις μ@λακιες και ζω στον κοσμο μου :wub::wub::wub:

Να τις χαίρεσαι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Να τις χαίρεσαι!

Σε ευχαριστω φιλε...και ευχομαι και στα δικα σου...γιατι ο,τι και να λεμε..τελικα αυτα αξιζουν στη ζωη... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα