Jump to content
Sign in to follow this  
Ntik

το φθινοπωρο CB300R

Recommended Posts

Kαταπληκτικο το πισω φρενο και το συστημα ψυξης!!! :D :P :P

+1

μα τι κολλημα και αυτο της honda με το ταμπουρο πισω??? ακομα και κινεζικο να παρεις, μπρος πισω δισκους εχει...

κατα τα αλλα... απο ομορφια :wub: οτι πρεπει για να παρω πρωτο...

αλλα αρχικη τιμη περιπου δεν μας λενε και υποθετω οτι θα αγγιζει τα 4500..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πάντως από design θα τσιμπήσει πολύ κόσμος.

Πολύ πιο όμορφο απο το CBF, δυνατότερο είναι και Honda, πολύ θέλει ;

Το κόβω για τσιμπημένο βέβαια στη τιμή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απ'τ κακο στο χειρότερο..αυτη η εταιρια....τι να πω..λές κ έλειπε τέτοι μηχανακι απο την αγορα :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
απ'τ κακο στο χειρότερο..αυτη η εταιρια....τι να πω..λές κ έλειπε τέτοι μηχανακι απο την αγορα :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala:
xaxaaxaxxaaxxaxaxaxaxaxa αχταρμας κανα 5000αρο το κοβω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Kαταπληκτικο το πισω φρενο και το συστημα ψυξης!!! :D :P :P

Ενω το μπροστινο...?Τον δισκο που εχει το CBRακι μου με την ιδια δαγκανα.276mm...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν το Hornetακι μου μοιαζει ειδικα το πισω φαναρι και το μπροστα...!!!

Καλο φαινεται...!!!

Αυτες τις εταιριες παντως δεν μπορω να τις καταλαβω...ΜΙΑ ΚΑΡΙΝΑ ΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩΩΩΩ!!!Πολυ αδειο βρε πιδι'μ :baby: !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χάθηκε μια υδρόψυξη και ένας καλός δικύλινδρος;;;;

Ας ήταν ας πούμε στα άλογα του Ninja 250!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρά μηχανάκι είναι.

Απλά η τιμή του θα πρέπει να είναι προς τα 4000 και όχι προς τα 5000

Και αντιστοιχα μηχανάκια φυσικά και λείπουν.

Άντε και 400άρι δικύλινδρο, υγρόψυκτο, abs, 60hp και 5000 τιμή :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιο στην εμφανιση,πιο ομορφο απο το cbf 250 αλλα το οτι ειναι αεροψυκτο το χαλαει πολυ,επισης η τιμη του λογικα δεν θα ειναι και τοσο καλη αφου σιγουρα θα αγγιζει αυτη του ninja,χαμενο παιχνιδι απο τη honda!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω πιστευω θα κανει γυρω στα 4200-4500 αφου το υπαρχουν cb250 κανει 3900.καλη τιμη παντως μου φαινεται για πρωτη μηχανη με 300κυβικα και 26 αλογα και χοντα και φρεσκο μοντελο.αν κινηθει σε αυτα τα επιπεδα τιμων σιγουρα θα γινει αναρπαστη και θα εχει πολυ καλες πωλησεις αν σκεφτειτε τι μηχανες μποειτε να παρετε με 4000ευρω καινουργιες.επισης λεγεται οτι θα ειναι πολυ οικονομικη στην καταναλωση...εν αναμονη λοιπον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρωτησα εναν φιλο που ειναι ναυτικος και αυτην την στιγμη βρισκεται στην βραζιλια να ρωτησει απο περιεργεια τιμη να δω στα ποσα βρισκεται.μου ειπε οτι ψιλογινεται χαμος με αυτη την μηχανη εκει ακομα δεν βγηκε και εχει πολλες μερες καθυστερηση στην παραδοση λογω πολλων παραγγελιων.η τιμη που μπορεις να το αγορασεις εκει ειναι 4200ευρω σε αντιστοιχεια

Τροποποιήθηκε από τον arkas2004

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια χαρα μου φενεται και μενα

υγροψυξη δε χρειαζεται!! (εχετε ακουσει κανα cbf 250 που φανταζομαι θα αντικαταστηση να καει φλατζα η μοτερ???)

ταμπουρο οντως χωραγε ενα δισκοφρενακι εκει πισω αν και δεν ανυσηχω καθ οτι ειναι χοντα και τα χοντα εχουν καλα φρενα παντα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μια χαρα μου φενεται και μενα

υγροψυξη δε χρειαζεται!! (εχετε ακουσει κανα cbf 250 που φανταζομαι θα αντικαταστηση να καει φλατζα η μοτερ???)

ταμπουρο οντως χωραγε ενα δισκοφρενακι εκει πισω αν και δεν ανυσηχω καθ οτι ειναι χοντα και τα χοντα εχουν καλα φρενα παντα

Και το 250 ταμπουρο έχει πίσω και φρέναρε μιά χαρά!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν καταλαβαινω τι κολημα εχουνε με αυτους τους ελεινους καθρεφτες 50χρονια το σχεδιο τους δεν εχει αλλαξει! :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν επιτρεπεται ταμπουρο τη σημερον εποχη που το καθε κατακαημενο-φτηνιαρικο-κινεζικο-πεταμενο-παποειδες-πενηνταρακι εχει πισω δισκοφρενο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν επιτρεπεται ταμπουρο τη σημερον εποχη που το καθε κατακαημενο-φτηνιαρικο-κινεζικο-πεταμενο-παποειδες-πενηνταρακι εχει πισω δισκοφρενο.

ναι σιγα το δικο μου κινεζικο και δισκους μπρος πισω εχει και δε φρεναρει... ας ειχε ταμπουρο και ας σταματαγε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι σιγα το δικο μου κινεζικο και δισκους μπρος πισω εχει και δε φρεναρει... ας ειχε ταμπουρο και ας σταματαγε

Ειναι ομως δυνατον αυτο? Το δισκοφρενο αντικατεστησε τα ταμπουρα για την αποτελεσματικοτητα του, και οχι λογω κοστους. Ειναι δυνατον ενα ταμπουρο να αποδιδει καλυτερα απο ενα δισκοφρενο. Μεχρι και στα ποδηλατα πλεον δισκοφρενα βλεπω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι ομως δυνατον αυτο? Το δισκοφρενο αντικατεστησε τα ταμπουρα για την αποτελεσματικοτητα του, και οχι λογω κοστους. Ειναι δυνατον ενα ταμπουρο να αποδιδει καλυτερα απο ενα δισκοφρενο. Μεχρι και στα ποδηλατα πλεον δισκοφρενα βλεπω...

φαντασου ποσο χαλια ειναι τα κινεζικα...

γενικα εννοειτε πως τα δισκοφρενα ειναι καλυτερα απο τα ταμπουρα αλλα δε μπορεις να πεις και οτι το ταμπουρο καθαρα επειδη ειναι ταμπουρο δε λεει... :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ειναι δυνατον ενα ταμπουρο να αποδιδει καλυτερα απο ενα δισκοφρενο. Μεχρι και στα ποδηλατα πλεον δισκοφρενα βλεπω...

Με τους κινεζικους δισκους, ολα ειναι δυνατα! :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα