Jump to content
μάθο...

Το εκλεισα...Πεμπτη το ανακοινωνω!

Recommended Posts

Ανδρεα η ατζελα χαλασμενη βεσπα ειχε και παντρευτηκε 2 φορες τον ιδιο αντρα κατι τετοιο εκανε και ο Κωστας αποθημενα δηλαδη :lol: :lol:

Ναι αλλα ο αντρας της ειχε ριζες απο Αυστρια ρε... :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

:D Φιλε Κωστα καλοριζικη και να εχης παντα πολλα και ομορφα χλμ μαζυ της.

Το μονο αρνητικο ειναι οτι με αυτη σου την χειρονομια (της πωλησης της bmw και αγορας ιαπωνικης μοτο)αναγκασες τον ΑLX να παρη των οματιων του για δεκα ημερες μη αντεχωντας την προδοσια σου :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα, πρώτη σκέψη για αξεσουαράκια θα σου έλεγα να αλλάξεις κάγκελα. Υπάρχουν άλλα που καλύπτουν και το τεπόζιτο, θέλω να τα βάλω κι εγώ στο δικό μου.

Το διπλό σταντ στο έκανε δώρο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κώστα, πρώτη σκέψη για αξεσουαράκια θα σου έλεγα να αλλάξεις κάγκελα. Υπάρχουν άλλα που καλύπτουν και το τεπόζιτο, θέλω να τα βάλω κι εγώ στο δικό μου.

Σιγα σιγα ολα θα γινουν...θα τα πουμε κι απο κοντα συντομα Αντρεα :)

:D Φιλε Κωστα καλοριζικη και να εχης παντα πολλα και ομορφα χλμ μαζυ της.

Το μονο αρνητικο ειναι οτι με αυτη σου την χειρονομια (της πωλησης της bmw και αγορας ιαπωνικης μοτο)αναγκασες τον ΑLX να παρη των οματιων του για δεκα ημερες μη αντεχωντας την προδοσια σου :D :D :D

Σε ευχαριστω πολυ.Και μη νομιζεις οτι το "δικο σου" μου ξεφυγε δια παντος...Καποια στιγμη ενα Fjr ισως ερθει προς τα εδω :)

Οσο για τον ALX...τον εστειλα για...βαφτησια να ηρεμησει για λιγο :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα, έχουμε καιρό να κανονίσουμε καφέ... Ανέβασε κανένα θέμα να το χαζέψουμε κι από κοντά. B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καποιος το πηρε πολυ ζεστα το θεμα..... :P

93144097.th.jpg

Τι εγινε ρε σεις; :blink::blink: Ολη η C.I.A και η K.G.B και η Mosad και η K.Y.Π. και "Των Πρακτόρων η Σχολή" εδω μεσα ειναι;.... :lol: :lol: :lol: :P

Ειπαμε,να αρχισουμε να το μαθαινουμε λιγο... :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Kαλορίζικη ( για άλλη μια φορά) Κώστα και καλά χιλιόμετρα. :_thumbsup:

Ευχαριστω Γιωργο...αντε γραψε και συ κανα απο τα ωραια τα οδοιπορικα σου να ζηλεψουμε μπας και μας τσικγλισεις και μας... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κι όχι μόνο την πήρε (τη μηχανή) αλλά άρχισε και να αγοράζει γκατζετάκια.... Το νου σου μαθουσάλα, σε παρακολουθούμε μουαχαχα. Καλοτάξιδος κι απο δω μαν και πάντα χαμογελαστός :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επί τι ευκαιρία θα το ξαναπώ. Μην βάζεται τα ψηλά κάγκελα. Ψηλά κάγκελα = μεγαλύτερο μοχλικο = μεγαλύτερη παραμόρφωση σε περίπτωση πτώσης = σπάσιμο ψηγείου.

Τα κάγκελα σκοπό έχουν την προστασία του μοτέρ και όχι των πλαστικών.

Τροποποιήθηκε από τον Drakos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
... Κωστα, βεβαια εισαι ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!

Εννοειται... :D

μεγαλη προδοσια απο τον γκουρου των μοτο,,καλοταξιδο,τολαχιστον,ακου στρομ

Καλα μην το δενεις και κόμπο...μηχανες ειναι,ερχονται φευγουν κλπ κλπ...Με τη νυν κοιταζω να περασω καλα και όποτε και όταν αισθανθω "παμε γι'αλλα" απλα σηκωνω ενα Τοπικ... :D

Μην βάζεται τα ψηλά κάγκελα.

Τα κάγκελα σκοπό έχουν την προστασία του μοτέρ και όχι των πλαστικών.

Εδω οντως εχω ενα διλλημα...Επειδη εχω σκοπο να βαλω το Στρωμα και σε κακους δρομους(λασπερους βρωμερους μιζερους κλπ... :D )με προβληματιζει πολυ για το ποια καγκελα θα χρειαστει να εχει...Αυτα που εχει πανω καλα μου φαινονται...μαλλον πισω θελει καμμια προσθηκουλα για "ακουμπηματα"...θα δουμε...Εσεις ως "ομοσταυλοι" εχετε τιποτα κατα νου για πισω καγκελα;... :unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εδω οντως εχω ενα διλλημα...Επειδη εχω σκοπο να βαλω το Στρωμα και σε κακους δρομους(λασπερους βρωμερους μιζερους κλπ... :D )με προβληματιζει πολυ για το ποια καγκελα θα χρειαστει να εχει...Αυτα που εχει πανω καλα μου φαινονται...μαλλον πισω θελει καμμια προσθηκουλα για "ακουμπηματα"...θα δουμε...Εσεις ως "ομοσταυλοι" εχετε τιποτα κατα νου για πισω καγκελα;... :unsure:

Πίσω εγώ έχω βάλει τα κάγκελα της Kappa. Σε 2 πτώσεις μέχρι με γλίτωσαν από πολλά λεφτά :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πίσω εγώ έχω βάλει τα κάγκελα της Kappa. Σε 2 πτώσεις μέχρι με γλίτωσαν από πολλά λεφτά :)

Δεχομαι ΠΜ με "απο που τα πηρα και πόσο"... :D

Αυτα κανουν και ως "βαση" για σαμαρια γιατι δεν εχω σκοπο μαλλον για βαλιτσονια πλαϊνα...;;;; :unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεχομαι ΠΜ με "απο που τα πηρα και πόσο"... :D

Αυτα κανουν και ως "βαση" για σαμαρια γιατι δεν εχω σκοπο μαλλον για βαλιτσονια πλαϊνα...;;;; :unsure:

Εγώ τα είχα πάρει από ένα μαγαζί στην καλλιρόης 95 ευρά. Αλλά πάνω κάτω όλα τα μαγαζιά τόσο τα δίνουν. Δεν χρησιμοποιώ σαμάρια, αλλά μου έχουν πει παιδιά που χρησιμοποιούν ότι τους βολεύουν πολύ τα κάγκελα για να δένουν τα σαμάρια καλλίτερα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γραψε την ημερομηνια που το πηρες,,δεν κανει αυτο το μχν για σενα,,ακομα δεν το καταλαβες?θα σε παρει ο υπνος επανω,, :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μεγαλη προδοσια απο τον γκουρου των μοτο,,καλοταξιδο,τολαχιστον,ακου στρομ

Για πες μας στην κατηγορία των μικρών on-off ενα καλύτερο απο το v-strom γκουρού :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για πες μας στην κατηγορία των μικρών on-off ενα καλύτερο απο το v-strom γκουρού :rolleyes:

φανταρος εχεις παει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αιντε καλοριζικο το μηχανακι και καλολασπωτο. καθυστερημενες ευχες αλλα περιμενα λιγακι μπας και σκασει καμια αλλη βομβα απο μερους σου καθοτι εισαι πολυ ασταθης ρε φιλε. :P

και φυσικα αγορες αξεσουαρακια ειναι ατιμα τα μαμημενα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα