Jump to content
kazanakius

Λάστιχα για Tiger 1050

Recommended Posts

Καλησπέρα σας... Ξέρω οτι υπάρχουν και άλλα θεματάκια για ελαστικά, αλλα επειδή απο οτι ειδα ειναι αρκετά παλιότερα και κάποια πράγματα μπορει να έχουν αλλάξει, είπα να ανοίξω ένα νεο.

Σκέπτομαι λοιπόν, πολύ άμεσα (σε 1-3 μέρες) να αλλάξω επιτέλους λάστιχα στο Tiger μου.

Θα ήθελα λοιπον την άποψη σας για το τι λάστιχα ταιριάζουν στην μηχανή μου.

Αυτό που θέλω είναι να μου βγάλουν περίπου 10,000km να έχουν ένα σχετικά καλό grip έτσι ωστε να μην σπινιαρει πολυ σε εκκινησεις αλλα και να πλαγιάζουν πιο γρήγορα απο τα pilot road (μαμα) που ειχα ως τωρα.

Γλυκοκοιταζω τα Diablo Rosso. Eιναι αυτο που θελω? Εχετε κατι καλυτερο να προτεινετε?

PS: Θα μου αρεσε να ακουσω προτάσεις και απο άλλους TIGERαδες αλλα και ολες οι άλλες αποψεις θα με βοηθησουν πολυ. Ευχαριστω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Καλησπέρα σας... Ξέρω οτι υπάρχουν και άλλα θεματάκια για ελαστικά, αλλα επειδή απο οτι ειδα ειναι αρκετά παλιότερα και κάποια πράγματα μπορει να έχουν αλλάξει, είπα να ανοίξω ένα νεο.

Σκέπτομαι λοιπόν, πολύ άμεσα (σε 1-3 μέρες) να αλλάξω επιτέλους λάστιχα στο Tiger μου.

Αυτό που θέλω είναι να μου βγάλουν περίπου 10,000km να έχουν ένα σχετικά καλό grip έτσι ωστε να μην σπινιαρει πολυ σε εκκινησεις αλλα και να πλαγιάζουν πιο γρήγορα απο τα pilot road (μαμα) που ειχα ως τωρα.

Γλυκοκοιταζω τα Diablo Rosso. Eιναι αυτο που θελω? Εχετε κατι καλυτερο να προτεινετε?

PS: Θα μου αρεσε να ακουσω προτάσεις και απο άλλους TIGERαδες αλλα και ολες οι άλλες αποψεις θα με βοηθησουν πολυ. Ευχαριστω!

Οτι και να βαλεις αναπηρος θα εισαι δεν το νοιωθεις.

Σου ειπα BT016 Θα βαλω εγω μαλλον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν συμφωνω με τον ΑΕΚ εγω φοραω τα diablo corsa αλλα δεν μου βγαζει το πισω πανω απο 7000χλμ με χρηση ομως βαρβαρη.Εχουν πολυ καλυτερη προσφυση παντου,και πολυ καλυτερη κορωνα που βοηθαει πολυ το συνολο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν συμφωνω με τον ΑΕΚ εγω φοραω τα diablo corsa αλλα δεν μου βγαζει το πισω πανω απο 7000χλμ με χρηση ομως βαρβαρη.Εχουν πολυ καλυτερη προσφυση παντου,και πολυ καλυτερη κορωνα που βοηθαει πολυ το συνολο.

Oταν λες corsa εννοεις τα Corsa III ή τα απλα Corsa? Eσυ δηλαδη ποια λαστιχα μου προτείνεις?

Οσον αφορά τα Rosso, έχεις καποια άποψη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Βαλε τα Diablo Corsa III

Exω ακουσει πολυ καλα λογια , αλλα νομιζω οτι ειναι εντελως streetαδικα, με λιγα χαράγματα, και οχι πολυ καλα στο βρεγμενο? Βασικα ειναι πολυ "πισταδικα" και λιωνουν γρηγορα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω τα εχω 3000κμ στο CBR και ακομα ειναι καινουργια...

Στο κεντρο ειναι το ιδιο σκληρα με τα απλα Diablo Corsa και μαλακα στα ακρα...

Στο Βρεγμενο δεν τα εχω δοκιμασει...

Αλλα στο στεγνο ειναι πολυ ανωτερα απο Bridgeston bt014 και Dunlop Qualifier που ειχα πριν!

Τα πειρα απο εδω 240 ευρω μαζι με τα μεταφορικα...

www.mandp.co.uk/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγω τα εχω 3000κμ στο CBR και ακομα ειναι καινουργια...

Στο κεντρο ειναι το ιδιο σκληρα με τα απλα Diablo Corsa και μαλακα στα ακρα...

Στο Βρεγμενο δεν τα εχω δοκιμασει...

Αλλα στο στεγνο ειναι πολυ ανωτερα απο Bridgeston bt014 και Dunlop Qualifier που ειχα πριν!

Τα πειρα απο εδω 240 ευρω μαζι με τα μεταφορικα...

www.mandp.co.uk/

hmm... thanks m8!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αγορι μου παρε metzeler m3 να ξενοιασεις κ να νιωσεις την λεξη στριψιμο στο αιμα σου κ ασε τα υπολοιπα για τους αλλους

m3 κ ξερο ψωμι :_thumbsup: σου στελνω πμ απο που θα τα παρεις απο πατρα κιολας σε πολυυυ καλη τιμη :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

diablo corsa φοραω,και οσο για τα rosso πιστευω οτι ειναι λιγο πιο σλκηρα στο κεντρο πραγμα που σημαινει λιγοτερη φθορα στις ευθειες.

αγορι μου παρε metzeler m3 να ξενοιασεις κ να νιωσεις την λεξη στριψιμο στο αιμα σου κ ασε τα υπολοιπα για τους αλλους

m3 κ ξερο ψωμι :_thumbsup: σου στελνω πμ απο που θα τα παρεις απο πατρα κιολας σε πολυυυ καλη τιμη :_thumbsup:

Φιλε πες την αποψη σου.........ΧΩΡΙΣ να αναφερεσε σε ΑΛΛΟΥΣ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Φιλε πες την αποψη σου.........ΧΩΡΙΣ να αναφερεσε σε ΑΛΛΟΥΣ.

ρε συ aragorn τροπος του λεγειν ειναι...οπως λεμε "ολα τα αλλα ειναι να χουμε να λεμε...."

μην αρπαζεσαι χωρις λογο :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον kyko

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλαρακι εβαλα τα dunlop qualifier ii πριν λιγο καιρος και ειμαι υπερευχαριστημενος. Ζεσταινεται ευκολα, ακομα και μεσα στην Αθηνα, και εχουν παρα πολυ καλο κρατημα στις στροφες, το μηχανακι εγινε τρενο, αν τα βαλεις στην αρχη δεν θα το πιστευεις πως παει το μηχανακι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Thanks guys! Θα παρω και σε αυτον που μου ειπες να δω τι παιζει kyko, να μου προτεινει και αυτος καποια λαστιχο. Ολο και κατι θα ξερει. Δεν ξερω γιατι ομως, αλλα μου εχουν κατσει τα Rosso στο κεφαλι και δεν βγαινουν με τιποτα! Ρε κατι κολληματα που τρωω....!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Thanks guys! Θα παρω και σε αυτον που μου ειπες να δω τι παιζει kyko, να μου προτεινει και αυτος καποια λαστιχο. Ολο και κατι θα ξερει. Δεν ξερω γιατι ομως, αλλα μου εχουν κατσει τα Rosso στο κεφαλι και δεν βγαινουν με τιποτα! Ρε κατι κολληματα που τρωω....!

μια χαρα λάστιχα ειναι φίλε μου τα Rosso. Τα φοράω εγω στον Τίγρη μου εδω και 4.000 και ειμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια χαρα λάστιχα ειναι φίλε μου τα Rosso. Τα φοράω εγω στον Τίγρη μου εδω και 4.000 και ειμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Δεν σε βλεπω και τρελαμενο ομως! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το HORNET φοραει απο τοτε που το πηρα καινουργιο τα MICHELIN TA PILOT POWER κ αυτη τη στιγμη εχει 15000χλμ κ απο αυτα τα 10000χλμ σε πορεια κ κρατανε ακομη,αλλα για καλυτερα προτεινω τα MICHELIN PILOT POWER 2CT!Αν ειναι να αλλαξεις μονο το πισω τοτε βαλε το ιδιο με το μπροστα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε θα σου προτείνω τι να βάλεις αλλά απο αυτά που διάβασα ως τώρα να προτείνουν τα παιδιά, τα έχω δοκιμάσει όλα και πάει ως εξής η φάση:

Corsa III και 2ct είναι τα καλύτερα και εντελώς αλλού σε κράτημα.Πιστας δρόμου χωρίς μεγάλη διάρκεια.

Μ3 και Corsa απλά καθώς και Qualifier, λάστιχα με πολλούς συμβιβασμούς σε επίπεδο πίστας (δε ξέρω κάν αν σε ενδιαφέρει αλλά το λέω) αλλά αρκετά καλό κράτημα σε επίπεδο δρόμου χωρίς όμως να σηκώνουν πολλά πολλά. Ειδικά τα Μ3 έτσι και πατήσουν λευκή γραμμή είναι λές και πατάν σαπούνι!

Rosso ταξιδιάρικο λάστιχο με μικρά περιθώρια κρατήματος αλλά μεγάλη αντοχή.

ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΆΝΕ ΑΡΚΕΤΆ ΚΑΛΆ. ΟΠΟΙΟ και να βάλεις. Απλά απο εκεί και πέρα, παίζεις με το πόσο γρήγορα θα ζεσταθούν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δε θα σου προτείνω τι να βάλεις αλλά απο αυτά που διάβασα ως τώρα να προτείνουν τα παιδιά, τα έχω δοκιμάσει όλα και πάει ως εξής η φάση:

Corsa III και 2ct είναι τα καλύτερα και εντελώς αλλού σε κράτημα.Πιστας δρόμου χωρίς μεγάλη διάρκεια.

Μ3 και Corsa απλά καθώς και Qualifier, λάστιχα με πολλούς συμβιβασμούς σε επίπεδο πίστας (δε ξέρω κάν αν σε ενδιαφέρει αλλά το λέω) αλλά αρκετά καλό κράτημα σε επίπεδο δρόμου χωρίς όμως να σηκώνουν πολλά πολλά. Ειδικά τα Μ3 έτσι και πατήσουν λευκή γραμμή είναι λές και πατάν σαπούνι!

Rosso ταξιδιάρικο λάστιχο με μικρά περιθώρια κρατήματος αλλά μεγάλη αντοχή.

Έπειδη ετσι όπως το θέτεις κάποιος μπορει να βγάλει και λάθος άποψη για τα Rosso τα οποια ναι μεν ειναι πιο sport touring συγκριτικα με τα Corsa III και τα 2ct αλλα να διευκρινίσουμε οτι είναι καλυτερα σε κράτημα απο τα Μ3, Corsa(απλα) και Qualifier.

όσο για το ποσο ενθουσιασμένος ειμαι με τα Rosso φιλε kazanakius το θεμα ειναι πολυ απλό. Έισαι στην ιδια κατηγορία με μενα. Θέλεις λάστιχα που θα έχουν καλό κράτημα αλλά θα σε βγάλουν και καμια 10.000χλμ. Μπορεί τα Corsa III ta 2ct και BT-16 να εχουν καλυτερο κράτημα αλλά τα 5-6.000χλμ που αντέχουν εγώ λόγου του sport touring χαρακτήρα μου τα κάνω μέσα σε 6-8 μήνες. Αν ειναι να αλλάζω τόσο συχνά λαστιχα τότε καλύτερα να κλέψω καμια Τράπεζα για να την βγάλω.

Προς θεου αυτο δεν σημαίνει οτι τα Rosso δεν ειναι καλα λάστιχα. αλλά στην Ελλάδα όλο και περισότερο χρησιμοποιούμε λάστιχα SS για μηχανές που δεν χρειάζεται ειτε γιατι φοβόμαστε να πλαγιάσουμε την μηχανή, ειτε γιατι περιμένουμε απο τα λάστιχα να μας κάνουν μάγκες. Σε λίγο θα βάζουμε γόμες για να πάμε Σαββατιάτικη βόλτα :/

Τι να πούν και οι φίλοι μας οι χεράδες εδω μέσα με τα on-off τους(όλοι ξέρουμε ποιοι ειναι ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θα θίξουμε :P ) που πάνε τάπα με κάτι λάστιχα τύπου Tourance, Anakee κτλ. :_unsure:

όπως σου ειπα και πρίν χωρις πολλές φανφάρες ..... μια χαρά ειναι τα Rosso φίλε kazanakius :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Έπειδη ετσι όπως το θέτεις κάποιος μπορει να βγάλει και λάθος άποψη για τα Rosso τα οποια ναι μεν ειναι πιο sport touring συγκριτικα με τα Corsa III και τα 2ct αλλα να διευκρινίσουμε οτι είναι καλυτερα σε κράτημα απο τα Μ3, Corsa(απλα) και Qualifier.

όσο για το ποσο ενθουσιασμένος ειμαι με τα Rosso φιλε kazanakius το θεμα ειναι πολυ απλό. Έισαι στην ιδια κατηγορία με μενα. Θέλεις λάστιχα που θα έχουν καλό κράτημα αλλά θα σε βγάλουν και καμια 10.000χλμ. Μπορεί τα Corsa III ta 2ct και BT-16 να εχουν καλυτερο κράτημα αλλά τα 5-6.000χλμ που αντέχουν εγώ λόγου του sport touring χαρακτήρα μου τα κάνω μέσα σε 6-8 μήνες. Αν ειναι να αλλάζω τόσο συχνά λαστιχα τότε καλύτερα να κλέψω καμια Τράπεζα για να την βγάλω.

Προς θεου αυτο δεν σημαίνει οτι τα Rosso δεν ειναι καλα λάστιχα. αλλά στην Ελλάδα όλο και περισότερο χρησιμοποιούμε λάστιχα SS για μηχανές που δεν χρειάζεται ειτε γιατι φοβόμαστε να πλαγιάσουμε την μηχανή, ειτε γιατι περιμένουμε απο τα λάστιχα να μας κάνουν μάγκες. Σε λίγο θα βάζουμε γόμες για να πάμε Σαββατιάτικη βόλτα :/

Τι να πούν και οι φίλοι μας οι χεράδες εδω μέσα με τα on-off τους(όλοι ξέρουμε ποιοι ειναι ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θα θίξουμε :P ) που πάνε τάπα με κάτι λάστιχα τύπου Tourance, Anakee κτλ. :_unsure:

όπως σου ειπα και πρίν χωρις πολλές φανφάρες ..... μια χαρά ειναι τα Rosso φίλε kazanakius :_thumbsup:

Συμφωνώ σε όλα αλλά το υποννοούμενο περί Ελλάδας και λάστιχα για ss με βρίσκει εντελώς στην άλλη άκρη. Και αυτό με τη λογική οτι τα λάστιχα είναι street. Αν θέλει κάποιος να φοράει τα ίδια λάστιχα 3 χρόνια, σεβαστό αλλά μη αποδεκτό και ας πάρει ΧΤ να ξεχνάει να τα αλλάξει! Δε χωράει στο μυαλό μου οτι θα κάνω συμβιβασμούς στο οικονομικό(ΕΙΔΙΚΑ απο την στιγμή που με λίγο ψάξιμο βρίσκει πολλές άκρες κανείς) την στιγμή που έχω μοτοσυκλέτα 12000? και 1000ρα. Οξύμωρο όσο να ναι! Τέλος, καλύτερα να έχει κανείς ''πολύ'' λάστιχο κι ας το πετάει σύντομα σχετικά, παρά να κάνει ...εκπτώσεις στην ασφάλειά του. Απο 3 σημεία εξαρτώμαστε παίδες: Λάστιχα, φρένα και αναρτήσεις. Εδώ πάμε και χώνουμε 500ρικα για να πάρουμε πχ τριβάλιτσο που θα το χρησιμοποιείσουμε 1 ή 2 φορές το χρόνο, και θα κολόσουμε στην ασφάλειά μας?! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Απο 3 σημεία εξαρτώμαστε παίδες: Λάστιχα, φρένα και αναρτήσεις. Εδώ πάμε και χώνουμε 500ρικα για να πάρουμε πχ τριβάλιτσο που θα το χρησιμοποιείσουμε 1 ή 2 φορές το χρόνο, και θα κολόσουμε στην ασφάλειά μας?! :_thumbsup:

Συμφωνώ και επαυξάνω....................... και συμπληρώνω: Και οι αναρτήσεις και τα φρένα δουλεύουν μέσα απο τα λάστιχα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έχω τα Μ3 και έχω κάνει 10.000χλμ και είμαι πολύ ικανοποιημένος!

Δεν έχω δοκιμάσει άλλα εκτός από τα μαμίσια για να συγκρίνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω πολυ guys. Ενα αλλο λαστιχο που μου προτεινει ενας λαστιχας ειναι το Dunlop Qualifier. Δεν ξερω αν εχει κανεις σας αποψη πανω σε αυτο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα