Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Με το δεξι κι εγω , θελω το αριστερο να ειναι στις ταχυτητες παντα σ'ετοιμοτητα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Kακίες :P Tα μπόξερ τα έχω για γόνατα στις στροφές... :D οντως κακιες και εγω bmw θελω :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasdekiss 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Η ερώτηση αφορά το τι πρέπει να γίνεται ή το τι κάνουμε; Νομίζω ότι αυτό που διδάσκεται και ζητάνε στις εξετάσεις είναι αριστερό πόδι κάτω... Κατά τα άλλα, ούτε εγώ έχω αγαπημένο πόδι.... όπως κάτσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Μία το ένα μία το άλλο....ότι μου καπνίσει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kurt 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Δεξί κάτω, αριστερό στο λεβιέ ΕΚΤΟΣ αν είμαστε σε πολύ απότομη ανηφόρα με μειωμένη πρόσφυση, οπότε μόνο του το μπροστά φρένο ή δεν φτάνει, ή είναι οριακά......... Τότε αρστερό κάτω και το δεξί στο ποδόφρενο. συμφωνω ;αναλογα παντα με το που θα ειμαι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Μία το ένα μία το άλλο....ότι μου καπνίσει.... Γιατί σταματάς κι όλας για να κατεβάσεις πόδι? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 συμφωνω ;αναλογα παντα με το που θα ειμαι ! +650 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skordilis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 εγω κατεβαζω και τα 2 ποδια :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 εγω βαζω και τα δυο.. κανονικα πρεπει το δεξι,για να ειναι ετοιμοπολεμο στις ταχυτητες το αριστερο. εχετε ακουσει καμμια φορα φρεναρισματα απο πισω,σε φαναρι???? το ακουσα εγω και την ακουσα σκαστη πρωτη και εγινα μπουχος !!!! το νου σας παλικαρια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Εσύ είσαι ντερέκι μάλλον. Εγώ δεν φτάνω να πατήσω ολόκληρο το πόδι κι απο τις δύο μεριές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Και τα δύο. Ούτως ή άλλως και οι ταχύτητες και το πίσω φρένο είναι στο τιμόνι! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Και τα δύο. Ούτως ή άλλως και οι ταχύτητες και το πίσω φρένο είναι στο τιμόνι! B) Μας τάπωσε ο σκουτερόβιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 εγώ συνήθως το αριστερό, έτσι ώστε να ακουμπάω και το πίσω φρένο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Γιατί σταματάς κι όλας για να κατεβάσεις πόδι? :P Όχι ρε.... εν κινήσει μιλάω!!!!! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 καλυτερα το αριστερο και το δεξι στο φρενο!!!!!!!!!! 2 φορες που ειχα κατω το δεξι χρειαστηκε να πατισω αποτομα φρενο... και ας ειμουνα με 3χλμ... (μωλις ξεκηνουσα) επειδη το δεξι ητανε κατω κοκκαλοσα το μπροστινο και ομως με 3 η 5 χλμ ανα ωρα η μπροστινη γλυστρησε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Η ερώτηση αφορά το τι πρέπει να γίνεται ή το τι κάνουμε; Νομίζω ότι αυτό που διδάσκεται και ζητάνε στις εξετάσεις είναι αριστερό πόδι κάτω... Κατά τα άλλα, ούτε εγώ έχω αγαπημένο πόδι.... όπως κάτσει... Ο κανονας λεει αριστερο κατω και δεξι στο φρενο ετσι σε ελενχουν τουλαχιστον για να αποκτησεις το διπλωμα. Αυτο ομως βολευει ημιαυτοματα και αυτοματα που δεν εχουν συμπλεκτη και ταχητητες(ημιαυτοματο μπορεις να μην εχει βγαλει νεκρα και να περιμενεις στο φαναρι. Μοτοσυκλετα ομως μεχρι να σταματησω στο φαναρι και βγαζω νεκρα εν κινηση κατεβαζω αριστερο ποδι και στο καπακι δεξι για να εχω ετοιμο το αριστερο να κουμπωσω πρωτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 (τροποποιήθηκε) Είστε προκλητικοί και θα πρέπει να ντρέπεστε!..Εγώ μόνο αυτό έχω να πω! Αλλοι κάνουν αμάν να πατήσει το πόδι τους μαρσπιέ και εσείς μιλάτε για το πιο πόδι πατάτε κάτω Αλλά όταν με το καλό το πάρω το κορίτσι δεν πρόκειται να ξαναπατήσω το πόδι μου κάτω ποτέ,το ακούτε ρε? ΠΟΤΕ!!! Έγινα 18 και θέλω να το φωνάξω!!!!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2009 από τον Ghostakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rivalbreaker 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 εγω οποιο μου πετυχει δεν το εχω παρατηρησει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ BMW K 1100 ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΕ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ (ΔΕ ΘΥΜΑΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ) ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΩΤΑΤΗ ΛΑΚΚΟΥΒΑ! ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΑΠ'ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 KG ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΚΑΤΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Έγινα 18 και θέλω να το φωνάξω!!!!!!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!! Πολύχρωμος και εντοιχισμένος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!! Πολύχρωμος και εντοιχισμένος... Σε ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές σου :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Ο κανονας λεει αριστερο κατω και δεξι στο φρενο ετσι σε ελενχουν τουλαχιστον για να αποκτησεις το διπλωμα. Αυτο ομως βολευει ημιαυτοματα και αυτοματα που δεν εχουν συμπλεκτη και ταχητητες(ημιαυτοματο μπορεις να μην εχει βγαλει νεκρα και να περιμενεις στο φαναρι. Μοτοσυκλετα ομως μεχρι να σταματησω στο φαναρι και βγαζω νεκρα εν κινηση κατεβαζω αριστερο ποδι και στο καπακι δεξι για να εχω ετοιμο το αριστερο να κουμπωσω πρωτη. Ναι καλα...λες και ελεγχουν πιο ποδι πατας κατω....σε εμας μας ειχε πει ο δασκαλος και τα 2..δεν πιστευω να βρουμε ακρι σε αυτο το θεμα(περι δασκαλου-εξετασεις) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Οχι το δεξι,το αλλο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 (τροποποιήθηκε) Καλά οι δάσκαλοι οδήγησης είναι η χειρότερη "ράτσα" οδηγών, (οι περισσοτεροι). Αυτοί ευθύνονται (κυρίως) για τις εξυπνάδες που βλέπουμε μετά στο δρόμο από όλους τους υπόλοιπους. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2009 από τον Tsadakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 όποιο να'ναι....το ίδιο μου κάνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες