Jump to content
Sign in to follow this  
Dust83

Σπασμένη μανέτα σε Versys...

Recommended Posts

Καλημέρα,

πριν μια βδομάδα σχεδόν παρέλαβα και εγώ το versys μου...

Αλλά για κακή μου τύχη χθές,ενώ ήταν στη στέκα, κάπως γλύστρισε και έπεσε... Αποτέλεσμα : Μια σπασμένη μανέτα, κάτι μίκρο γρατζουνιές στα πλαστικά και στραβωμένο το μαρσπιέ των ταχυτήτων...

Κάποιος φίλος μου είπε να μην ακουμπίσω καθόλου το μαρσπιέ γιατί αν προσπαθήσω να τον ισιώσω,μπορεί να σπάσει...

Μήπως ξέρτε πόσο κοστίζει η αλλαγή της μανέτας και αν φτιάχνει το μαρσπιέ ή θέλει και αυτό αλλαγή...????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλυτερα ν'αλλαξεις το μαρσπιε και τη μανετα. Κανε ενα τηλεφωνο στη ΤΕΟΜΟΤΟ, δεν πρεπει να ειναι πολυ ακριβα, αυτα τα ανταλλακτικα ειναι σαν αναλωσιμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
καλυτερα ν'αλλαξεις το μαρσπιε και τη μανετα. Κανε ενα τηλεφωνο στη ΤΕΟΜΟΤΟ, δεν πρεπει να ειναι πολυ ακριβα, αυτα τα ανταλλακτικα ειναι σαν αναλωσιμα...

Εκτος αν εχεις σκουταρακι της Pegeaut που σου ζητανε 50+ ευρω για μια μανετα μονο... αυτο δεν ειναι αναλωσιμο... του ειπα να κρατησει το μηχανακι μια και καλη μιας και η μανετα κοστιζε οσο ολο το μοτορι ναουμ :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για να λες οτι στραβωσε ο λεβιες των ταχυτητων εσπασε η μανετα του συμπλεκτη η οποια λογικα δεν πρεπει να ειναι και πολυ ακριβη.

οσο για τον λεβιε εγω εχω ισιωσει δυο τρεις απο enduro μηχανακια και δεν ειχαν κανενα προβλημα.και αλουμινιου και σιδηρου.να στο προτεινω βεβαια δεν μπορω γιατι παντα υπαρχει η πιθανοτητα να σπασει ,απλα σου λεω τι μου εχει τυχει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως αμα το μεταφορικο σου μεσο δεν ειναι το versys για να πας στην kawasaki δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις να ισιωσεις τον λεβιε πιο πριν.

τρια πιθανα σεναρια υπαρχουν

1)σπαει αλλα δεν σε νοιαζει γιατι θα πας να παρεις αλλο

2)ερχεται στα ισια του και γλυτωνεις τα εξοδα

3)παιρνεις και το καινουριο και κρατας το ισιωμενο καβαντζα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για το λεβιέ ταχυτήτων άμα θες να λιγοστέψουν οι πιθανότητες να σπάσει ζέστανε τον με ένα καμινέτο εκεί που έχει στραβώσει και ίσιωσε μετά :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μαρσπιε αν ειναι λειτουργικο δεν υπαρχει λογος να το αλαξεις

η μανετα αν ειναι του συμπλεκτη με ντιζα γυρο στο 10ευρω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι κοστίζει 13Ε η μανέτα... Πάμε απο κει και άγιος ο θεός τι κοστολόγιο θα βγάλουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο μαρσπιες κανα 40αρι περιπου εχε στο νου σου , ειχε ψωνισει ο κολητος μου περσι , τωρα μπορει να ηταν 40 μπορει και 43 , καπου εκει ειχε παντως .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα