Jump to content
ALX™

GRAN PREMI CINZANO DE CATALUNYA

Recommended Posts

Τι μας νοιάζει ποιος αγκάλιασε ποιον και ποιος θύμωσε ή όχι.. οι τελευταίοι 4 γύροι ήταν απλά καταπληκτικοί.. το καλύτερο φίνις της χρονιάς ως τώρα.. τους βλέπω και τους ξαναβλέπω και μου σηκώνεται η τρίχα.

Έβλεπα τον αγώνα με παρέα εντελώς άσχετη με τις μοτό και είχαν μουρλαθεί όλοι με αυτό που βλέπαν!

Forza Vale! Forza Lorenzo! Θέλουμε και άλλα τέτοια!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγώ το έβλεπα με τη μπέμπα μου!!! Η οποία φώναζε ''τα-τα-ταααα''..... Το μετέφρασα.... 'Ya-ma-haaaaaa'' !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ο Δοντιας τα έμπηξε τα κλαματάκια του!!!!

μα γιατι το λες ? σε καπια στιγμη πηγε η μανταμιτσα του και του χαηδευε την πλατουλα... :wub:

ετσι του εκανε :sopase: .

:lol:

Τροποποιήθηκε από τον Alarm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα γιατι το λες ? σε καπια στιγμη πηγε η μανταμιτσα του και του χαηδευε την πλατουλα... :wub:

ετσι του εκανε :sopase: .

:lol:

Δεν του χάιδευε την πλατούλα!!! Τον ποπουδάκο του χά'ι'δευε γιατί τον πόναγε πολύ!!!! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τι μόνο αυτό? Εσύ που έβλεπες JLo και Stoner ? :sopase:

Τι να πω δηλ;;;; Λιγα μετρα πριν τον τερματισμο και θα ηταν ο Lo πρωτος οπως ειχα πει, οσο για τον Stoner ηταν αρρωστος απο την προυγουμενη

μερα και παρ'ολα αυτα ΑΝΤΕΞΕ και εμεινε στην 3η θεση, καταλαβε οτι δεν θα μπορουσε για κατι καλυτερο και καταλαβε τι ειχε και σκεφτηκε οτι

αφου δεν μπορω να κυνηγυσω το γκαζι θα ειμαι πιο μετριος στα φρενα και κρατησε την θεση που ειχε!

Ξερεις πολλους οδηγους εσυ να μπορουν να αντεξουν αγωνα με τετοια εξαντληση στον οργανισμο και να σκεφτουν τι να κανουν ωστε να διατηρησουν

την θεση τους;;; Ηρωας ειναι που το καταφερε και το παλεψε! Αν το ειχε κανει ο Rossi αυτο θα μας ειχες πριξει τωρα! -_-

O Rossi πήγε να τον αγκαλιάσει σήμερα που κέρδισε , όταν είχε γίνει το αντίστροφο έκανε πως δεν τον έβλεπε

πρίν το βάθρο !

Τότε ο Λορέντζο είχε δηλώσει ¨" είναι δικαιολογημένος να είναι θυμωμένος γιατί έχασε"

Νομίζω ότι ο Rossi αν και ο καλύτερος οδηγός όλων , είναι πολύ κολοπαιδαράς σε τέτοια θέματα . Δεν ξέρει να χάνει

και ίσως είναι και αυτό ένα συστατικό της επιτυχίας του . Γι'αυτό ο Λορέντζο ίσως τον αντιμετόπισε έτσι στην αρχή.

Πάντως ο μικρός στις δηλώσεις του ήταν άψογος , πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας και έχει την στόφα του

πρωταθλητή ! Είναι νομίζω απλά θέμα χρόνου !

Ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ! Ειναι οδηγαρα αλλα ειναι μεγαλο κωλοπαιδο! Μονο οι φανατικοι ροσικοι δεν το βλεπουν/παραδεχονται αυτο! Αυτος ειναι και ο λογος

που εγω ΔΕΝ ειμαι φανατικος του Rossi, βεβαια το εχω πει, δεν ειμαι αντιRossikos, μου αρεσει να τον θαυμαζω καθως και να βλεπω και αλλα παιδια

να δινουν μαχες για τον τιτλο και να απολαμβανω τα πρωταθληματα!

Τελος για τα Rossakia να πω πως αν δεν υπηρχαν ολοι οι αλλοι οδηγοι δεν θα υπηρχε και ο Rossi, για αυτο ας μην απαξιωνουν ορισμενοι τοσο

πολυ τους αλλους οδηγους! -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα καλα κοροιδευετε το καγκουρο.....να παρακαλατε μονο μην πετυχει τιποτα ρυθμισεις στο μηχανακι και ψαχνουν να τον βρουνε ολοι οπως το 2007.....δεν εχει πει την τελευταια του λεξη ακομα μην νομιζετε οτι θα το παρατησει ειδικα τωρα που ειναι ολοι στην κορυφη

Αν νομιζετε οτι ο Ροσι εκοψε τον τσαμπουκα στον Λορενσο γελιεστε....το αναποδο εγινε και το ξερετε ολοι πολυ καλα και θα τον φοβαστε παρεα με τον Ροσι

Το καλο ειναι οτι θα χουμε θεαμα απο δω και περα και θα ναι και το καγκουρο στο παιχνιδι πιστευω

Ο γιατρος ειναι οδηγαρα κανεις δεν μπορει να πει το αντιθετο αλλα φετος εχει χεστει πανω του και φανηκε στο προσωπο του χθες!

Οσο για τη Ροσικι λατρεια συμφωνω απολυτα με τον Multijohn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να πω δηλ;;;; Λιγα μετρα πριν τον τερματισμο και θα ηταν ο Lo πρωτος οπως ειχα πει, οσο για τον Stoner ηταν αρρωστος απο την προυγουμενη

μερα και παρ'ολα αυτα ΑΝΤΕΞΕ και εμεινε στην 3η θεση, καταλαβε οτι δεν θα μπορουσε για κατι καλυτερο και καταλαβε τι ειχε και σκεφτηκε οτι

αφου δεν μπορω να κυνηγυσω το γκαζι θα ειμαι πιο μετριος στα φρενα και κρατησε την θεση που ειχε!

Ξερεις πολλους οδηγους εσυ να μπορουν να αντεξουν αγωνα με τετοια εξαντληση στον οργανισμο και να σκεφτουν τι να κανουν ωστε να διατηρησουν

την θεση τους;;; Ηρωας ειναι που το καταφερε και το παλεψε! Αν το ειχε κανει ο Rossi αυτο θα μας ειχες πριξει τωρα! -_-

Ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ! Ειναι οδηγαρα αλλα ειναι μεγαλο κωλοπαιδο! Μονο οι φανατικοι ροσικοι δεν το βλεπουν/παραδεχονται αυτο! Αυτος ειναι και ο λογος

που εγω ΔΕΝ ειμαι φανατικος του Rossi, βεβαια το εχω πει, δεν ειμαι αντιRossikos, μου αρεσει να τον θαυμαζω καθως και να βλεπω και αλλα παιδια

Τελος για τα Rossakia να πω πως αν δεν υπηρχαν ολοι οι αλλοι οδηγοι δεν θα υπηρχε και ο Rossi, για αυτο ας μην απαξιωνουν ορισμενοι τοσο

Σιγά ρε παιδιά που τον γνωρίζετε προσωπικά και τον βγάλατε και κωλοπαίδι. Εγώ αυτό που είδα είναι ότι αγκάλιασε χθες τον Lorenzo, του είπε πως η μηχανή του είναι εξαιρετική, και στη συνέντευξη είπε πως δίπλα του είχε τους δύο καλύτερους οδηγούς που έχει αντιμετωπίσει. Δηλαδή τι άλλο θέλετε να πει; Ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι; Ας το αποδείξουν μέσα στην πίστα.

Και φυσικά δεν υπάρχει θέμα απαξίωσης κανενός οδηγού. Όλοι πρωταθλητισμό κάνουν, και ο καθένας μας υποστηρίζει κάποιον. Τώρα τον αν εσείς δεν τον πάτε επειδή έχει τους περισσότερους τίτλους επάξια είναι άλλο θέμα. Κι εγώ δεν πάω τον Ολυμπιακό αλλά δε νομίζω ότι στο motoGP γίνονται αυτά που βλέπουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:think: Tι θέλεις να πείς εδώ γιατί δεν το κατάλαβα; :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σιγά ρε παιδιά που τον γνωρίζετε προσωπικά και τον βγάλατε και κωλοπαίδι. Εγώ αυτό που είδα είναι ότι αγκάλιασε χθες τον Lorenzo, του είπε πως η μηχανή του είναι εξαιρετική, και στη συνέντευξη είπε πως δίπλα του είχε τους δύο καλύτερους οδηγούς που έχει αντιμετωπίσει. Δηλαδή τι άλλο θέλετε να πει; Ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι; Ας το αποδείξουν μέσα στην πίστα.

Το θέμα είναι να τα λέει αυτά και όταν χάνει ... Όταν εχεις κερδίσει το παίζεις άπλας και όταν κάνεις την γαργάρα δεν μιλιέσε?

Δε χρειάζεται να τα φτιάξεις μαζί του για να καταλάβεις ότι είναι κολοπαιδαράς !

Μπορεί να είμαι φανατικός υποστηρικτής του( σαν οδηγό ) :_thumbsup: , αλλά δεν τον αγιοποιώ κιόλας ! Όταν χάνει κάνει πως μιλάει με τους δικούς του και ότι δεν βλέπει

πίσω του τους άλλους που πανηγυρίζουν !

:thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νομίζω ότι ο rossi ξέρει να χάνει περισσότερο από τους νέους ανταγωνιστές του που έχουν σκοπό να τον πατήσουν όσο αυτός ακόμα θα τρέχει στα motogp.

έχω δεί περισσότερες φορές μουτρωμένους τους lorenzo και stoner στο βάθρο από τον rossi.

όλους τους θεωρώ μεγάλους οδηγούς και αν μη τι άλλο ο lorenzo έχει αθλητικό τσαμπουκά που θα επισκιάζει τον stoner και μετά την απόσυρση του rossi.

και για τον rossi θα πώ το μεγάλο γνωμικό "την σημασία της νίκης σου την μετράς από το μέγεθος του αντιπάλου σου" :ok: -lorenzo, pedrosa, stoner dovizziozo.

μην σας απασχολούν ποιός αγκάλιασε και ποιός δεν αγκάλιασε ποιόν πριν το βάθρο. είναι ανθρώπινο να απογοητεύεσαι και να νευριάζεις λίγα λεπτά μετά τον αγώνα. :wallbash:

Το βραδάκι είναι πάλι φίλοι. :cheers:

Υσ. Αυτοί που δεν την παλεύουν καθόλου είναι οι edwards και toseland, μπουαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν το ειχε κανει ο Rossi αυτο θα μας ειχες πριξει τωρα! -_-

+1000

καλα καλα κοροιδευετε το καγκουρο.....να παρακαλατε μονο μην πετυχει τιποτα ρυθμισεις στο μηχανακι και ψαχνουν να τον βρουνε ολοι οπως το 2007.....δεν εχει πει την τελευταια του λεξη ακομα μην νομιζετε οτι θα το παρατησει ειδικα τωρα που ειναι ολοι στην κορυφη

Αν νομιζετε οτι ο Ροσι εκοψε τον τσαμπουκα στον Λορενσο γελιεστε....το αναποδο εγινε και το ξερετε ολοι πολυ καλα και θα τον φοβαστε παρεα με τον Ροσι

Το καλο ειναι οτι θα χουμε θεαμα απο δω και περα και θα ναι και το καγκουρο στο παιχνιδι πιστευω

Ο γιατρος ειναι οδηγαρα κανεις δεν μπορει να πει το αντιθετο αλλα φετος εχει χεστει πανω του και φανηκε στο προσωπο του χθες!

Οσο για τη Ροσικι λατρεια συμφωνω απολυτα με τον Multijohn

αν πετυχουν τις ρυθμισεις οι Ιταλοι και ειναι σε φορμα το καγκουρο,πιστευω πως θα χαλασουν ΠΑΛΙ τα ηλεκτρονικα της Yamaha η δεν θα τις δινουν καλα λαστιχα :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:think: Tι θέλεις να πείς εδώ γιατί δεν το κατάλαβα; :think:

Οτι θα επρεπε να χαιρεστε που υπαρχουν και αλλοι οδηγοι με πολυ μεγαλο επιπεδο και τον χαιρεστε να δινει μαχες και οχι να τους "απαξιωνετε"

κανοντας θρησκεια τον Rossi, γιατι θρησκεια τον εχετε κανει μερικοι...δεν μπορω να ακουω ο δοντιας και ο δοντιας, αν ειναι δυνατον δηλ...

τι χαρακτηρισμος ειναι αυτος για εναν αναβατη που μας χαριζει νοημα στο πρωταθλημα;;;; και ο αλλος ο θεος και ο θεος..ελεος δηλ ρε παιδες...

Το θέμα είναι να τα λέει αυτά και όταν χάνει ... Όταν εχεις κερδίσει το παίζεις άπλας και όταν κάνεις την γαργάρα δεν μιλιέσε?

Δε χρειάζεται να τα φτιάξεις μαζί του για να καταλάβεις ότι είναι κολοπαιδαράς !

Μπορεί να είμαι φανατικός υποστηρικτής του( σαν οδηγό ) :_thumbsup: , αλλά δεν τον αγιοποιώ κιόλας ! Όταν χάνει κάνει πως μιλάει με τους δικούς του και ότι δεν βλέπει

πίσω του τους άλλους που πανηγυρίζουν !

:thumbsdown:

+1000

Σου απαντησε και για εμενα...αν παρακολουθεις motoGP με ανοιχτα ματια τα βλεπεις αυτα...δεν ειναι αναγκη να τον/τους γνωριζεις προσωπικα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνέντευξη τύπου..ενδιαφέ ρουσα

Question : Νομίζω ότι είδαμε έναν από τους καλύτερους αγώνες στην 60χρονη ιστορία των grand prix. Τι τελευταίος γύρος! Valentino κέρδισες το 99ο grand prix της καριέρας σου και η νίκη αυτή ήταν για σένα μια από τις σημαντικότερες .

Rossi : Πρώτα απ'όλα θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον Jeremy Burgess. Δυστυχώς η μητέρα του χθες έφυγε από τη ζωή, οπότε της στέλνω ένα φιλί και λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Jeremy γιατι χωρίς αυτόν σίγουρα δε θα είχα φτάσει τις 99 νίκες. Ευχαριστώ τον Jeremy αλλά ευχαριστώ και την υπόλοιπη ομάδα μια και τα Yamaha σήμερα πραγματικά "πετάγανε" στην πίστα, ήμασταν πολύ δυνατοί. Ήταν λοιπόν ένας πολύ καλός αγώνας, για μένα ήταν ένα τέλειο σαββατοκύριακο . Κατέβηκα έτοιμος για αγώνα, έτοιμος για τη μάχη, μιας και στους προηγούμενους αγώνες δεν ένιωθα όπως ήθελα για να αγωνιστώ όπως εγώ θέλω. Με την εκκίνηση του αγώνα ξέρω ότι είμαι ανταγωνιστικός και ξέρω ότι η μάχη θα είναι με τον Jorge και θα γίνει πολύ δυνατή. Ουσιαστικά είχαμε τον ίδιο σχεδόν ρυθμό, είτε όταν ήμουν εγώ μπροστά είτε όταν ήταν εκείνος οπότε ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Τα λάστιχα γλιστρούσανε παντού, πράγμα συνηθισμένο για αυτή την πίστα οπότε ήταν φανταστικά και ο τελευταίος γύρος ήταν απλά απίστευτος. Έγιναν 2-3 φοβερά φρεναρίσματα πριν το τέλος και πραγματικά δεν ήξερα αν μπορώ να περάσω στην τελευταία στροφή. Ήθελα να το δοκιμάσω, το δοκίμασα και βγήκε ΟΚ οπότε νομίζω ότι επιβεβαίωσα πως είμαι δυνατός στη μάχη ένας προς ένα. Νομίζω είμαι θαραλλέος αλλά είμαι καλός και στις προσπεράσεις και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ξέρω όμως ότι με αυτούς του δύο τύπους δίπλα μου το υπόλοιπο του πρωταθλήματος θα είναι πολύ δυνατό.

Q : Κοιτάζω τη βαθμολογία μετά και τον σημερινό αγώνα και βλέπω 106, 106 και 106. Αυτό είναι το σύνολο μετά τον αγώνα αλλά είναι και η "σούμα" του πρωταθλήματος ως τώρα έτσι δεν είναι?

Rossi : Είναι απίστευτο και νομίζω δεν έχει γίνει ποτέ ξανά μιας και μετά από 6 αγώνες ισοβαθμούμε, όχι δύο αλλά τρεις οδηγοί και μάλιστα ο ένας είναι ο team mate μου. Φαίνεται λοιπόν ότι μάλλον είμαστε οι τρεις πιο φορμαρισμένοι οδηγοί, και παρόλο που αυτό ήταν ένα πολύ καλό σαββατοκύριακο, στο μέλλον έχουμε άλλες πίστες, άλλες συνθήκες, άλλες θερμοκρασίες στην άσφαλτο όποτε ο καθένας θα πρέπει να είναι είναι πάρα πολύ συγκεντρωμένος και θα έχουμε πιστεύω μια πολύ-πολύ δυνατή χρονιά.

Q : Τώρα έχουμε το Assen. Διαφορετική πίστα, διαφορετικές συνθήκες, πιθανότατα και διαφορετικός καιρός...

Rossi : Ναι τώρα πρέπει να δουλέψουμε αύριο και να δοκιμάσουμε ένα-δυο πράγματα και μετά να ξεκουραστούμε μιας και θέλω να πάω στο Assen στο 100%. Το Assen είναι μια τελείως διαφορετική πίστα. Είχα μια μεγάλη νίκη το 2007 αλλά έκανα ένα μεγάλο λάθος πέρυσι, οπότε γενικά πιστεύω ότι η μοτοσυκλέτα μας εκεί είναι πολύ ανταγωνιστική, αλλά θα πρέπει πρώτα να δούμε κυρίως τις καιρικές συνθήκες γιατί στο Assen ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να γίνει.

Q : Valentino ευχαριστούμε και συγχαρητήρια. Περνάμε στον Jorge Lorenzo. Jorge έπαιξες σημαντικό ρόλο στον αγώνα, όσο σημαντικό όσο και ο Valentino. Ήταν ένας φανταστικός αγώνας και τι τελευταίος γύρος! Νομίζω ότι κανένας δε περίμενε ότι ο Valentino θα σε περνούσε στην 13η στροφή..

Lorenzo : Όπως ξέρετε όλοι θέλουμε να κερδίζουμε αλλά και η δεύτερη θέση είναι καλή για μας. Σε όλη μου την καριέρα έχω μάθει, συνήθως, να κερδίζω τις μάχες γιατί βάζω την καρδιά μου στην μοτοσυκλέτα και αφήνω απ'έξω το μυαλό μου και συνήθως κερδίζω, αλλά σήμερα είχα μια μάχη με τον καλύτερο και δε μπόρεσα να τον κερδίσω. Ήταν πιο έξυπνος, πιο θαραλλέος και εγώ δεν έκλεισα την γραμμή. Παρόλ'αυτά ήταν μια μάχη και θα έχουμε πολλές μάχες ως το τέλος και αν συνεχίσουμε έτσι, με την ίδια σταθερότητα, ίσως τα καταφέρουμε όπως θέλουμε.

Q : Στρίβοντας την δεξιά στροφή στην κορυφή του λόφου πριν κατηφορίσεις για τις δύο τελευταίες πίστεψες ότι θα κερδίσεις τον αγώνα και ότι ο Valentino δε θα μπορέσει να σε περάσει?

Lorenzo : Περίμενα ότι θα με περάσει σε κάποια φρεναρίσματα, στο τέλος της πίσω ευθείας έχω διατηρήσει τη θέση μου και είμαι έκπληκτος που δεν έρχεται. Μετά μπαίνουμε στο κομμάτι του "σταδίου" και είμαι ακόμα πρώτος, αλλά στην ευκολότερη στροφή για να κρατήσω τη θέση μου, με πέρασε. Αυτό μας λέει ότι πρέπει ακόμα να μάθουμε, εγώ έχω πολλά πράγματα να μάθω ακόμα στην κατηγορία αυτή και..αυτό είναι όλο.

Speaker : Jorge πολλά συγχαρητήρια, ήταν μια φανταστική μάχη. Περνάμε στον Casey Stoner, τον οποίο και δε θα κρατήσουμε πολύ. Casey, η κατάστασή σου άρχισε να είναι άσχημη πριν καν αρχίσει ο αγώνας, και όταν άρχισε έδειξε να γίνετε ακόμα χειρότερη. Οπότε, κρίνοντας από την κατάσταση, μιλάμε για μια φανταστική τρίτη θέση για σένα σήμερα.

Stoner : Δεν ήμουν και τόσο άρρωστος πριν τον αγώνα. Χθες μετά τις δοκιμές άρχισα να νιώθω κουρασμένος , αλλά σήμερα το πρωΐ μετά από μερικούς γύρους στο warm up ένιωσα τελείως διαλυμένος, λες και είχα τρέξει 1 1/2 αγώνα. Οπότε για τον αγώνα κάναμε ότι μπορούσαμε για να σταματήσουμε τις κράμπες, να σταματήσουμε τους πόνους στο στομάχι μου και γενικά να κάνουμε κάτι για να βοηθηθώ όσο μπορώ. Αλλά ακόμα και πριν αρχίσει ο αγώνας ήξερα ότι δε μπορώ να περιμένω πολλά, οπότε θα προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο στην αρχή και στη συνέχεια απλά να προσπαθήσω να τερματίσω τον αγώνα. Στην αρχή του αγώνα τα πράγματα έδειξαν να πηγαίνουν καλά μιας και όλο το σαββατοκύριακο είχαμε προβλήματα με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας και στον αγώνα δούλευε πάρα πάρα πολύ καλά, δυστυχώς όμως ήμουν ανήμπορος να την οδηγήσω όπως θα ήθελα και δε μπόρεσα έτσι να δείξω τις δυνατότητές μας. Όλο το σαββατοκύριακο είχαμε προβλήματα, αλλά σε κάποια σημεία ήμουν πιο γρήγορος σήμερα οπότε ήταν περίεργο για μένα διότι έπρεπε να διαμορφώσω την οδήγησή μου ώστε να ταιριάξει με τα δυνατά σημεία της μοτοσυκλέτας στον αγώνα. Πέρα απ'όλα αυτά όμως η ομάδα έκανε μια πολύ καλή δουλειά και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που κατάφερα να κρατήσω την τρίτη θέση διότι όταν ερχόταν πλέον ο Dovi δεν είχα άλλες δυνάμεις και αν περνούσε απλά θα τον..χαιρετούσ α, δεν είχα τίποτα να δώσω. Μπορούμε να δουλέψουμε πάνω σε όλα τα θετικά και να ετοιμαστούμε για το Assen, μέχρι τότε νομίζω θα είμαστε εντάξει..

Q : Casey ευχαριστούμε πολύ και το εκτιμάμε ιδιαίτερα που ήρθες.. (χειροκροτήματα)

(Ακολοήθησαν μια-δυο ερωτήσεις από άλλους δημοσιογράφους .)

Q : Jorge στη τελευταία στροφή μήπως σκέφτηκες ότι κέρδισες τον αγώνα και χαλάρωσες λίγο?

Lorenzo : Εχμμ..δε σκεφτόμουν..τί ποτα (γέλια). Απλά οδηγούσα και..

(πετάγετε κάποιος...)

Q :...το περίμενες ότι θα σε περάσει??

Lorenzo : Όχι!..για να πω την αλήθεια δε το περίμενα να με περάσει. Ξέροντας τον Valentino είχα κάτι τέτοιο στο πίσω μέρος του μυαλού μου αλλά όχι ακριβώς αυτό. Οπότε τέλος πάντων, είμαι χαρούμενος και ξέχασα να πω..όπως είπε και ο Emilio.. Forza Barca!!!

Julian Ryder : Valentino σχετικά με το τελευταίο προσπέρασμα..Έ χεις πραγματικά δει κανέναν άλλον να περνάει σ'αυτή τη στροφή?

Stoner : Εεεεε βασικά το έχει ξανακάνει σε μένα το 2007.

Julian Ryder : Ευχαριστώ Casey εκεί ήθελα ακριβώς να καταλήξω..

Stoner : Έγω το έμαθα ήδη το μάθημά μου (γέλια)

Q : Valentino πόσο σημαντική είναι η 99η νίκη..στην καρδιά σου, στο μυαλό σου..

Rossi : Είναι πολύ σημαντικό. Πλησιάζουμε πλέον στις 100 και ξέρετε, μετά από χρόνια φτάσαμε στις 98 και ήταν ορατή η πιθανότητα να συμπληρώσω τις 100 στο Mugello. Και τα χαρτιά έλεγαν ότι στο LeMans και στο Mugello που ακολουθούσαν πέρυσι είχα κάνει δυο μεγάλες νίκες με την ίδια μοτοσυκλέτα και τα ίδια ελαστικά. Τα χαρτιά όμως δε λένε πάντα την αληθεια και έκανα το λάθος να πιστέψω, όχι ότι ήταν εύκολο, αλλά απλά δυνατόν. Εδώ όμως έχουμε μια μεγάλη μάχη και πρέπει κάθε μέρα πρέπει να δίνεις το 100% για να μείνεις μπροστά . Οπότε, το να φτάσω τις 99 νίκες είναι φανταστικό και ελπίζω να φτάσω τις 100 το συντομότερο δυνατό, αλλά ξέρετε..ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και για να κερδίσεις, καμιά φορά πρέπει να τερματίζεις ακόμα και πιο πίσω..

copy/paste από bikenet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ απλα αν δεν υπηρχε ο ROSSI οι περισσοτεροι απο εσας,που κανετε κριτικη καφενειου,δεν θα ξερατε τι σημαινει MOTOGP.Οι εννοιες ειναι δυο.Η πρωτη αναφερεται στην δημοτικοτητα που εχει δωσει στους αγωνες με αποτελεσμα να παρακολουθουν και να εχου αποψη ανθρωποι ασχετοι με το αντικειμενο,εχουν δεν εχουν μηχανη.Η δευτερη εννοια ειναι το πως αντιλαμβανονται οι ασχετοι τα πραγματα.Ο καθενας ανηκει οπου νομιζει και το αποδεικνυει...αμα πια,πειξαμε στη βλακεια και στην ανορθογραφια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
..... και στην ανορθογραφια...

δεν καταλαβα πιο το προβλημα σου με τους ανορθογραφους και τι σχεση εχει με το θεμα... -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Η δευτερη εννοια ειναι το πως αντιλαμβανονται οι ασχετοι τα πραγματα.Ο καθενας ανηκει οπου νομιζει και το αποδεικνυει...αμα πια,πειξαμε στη βλακεια και στην ανορθογραφια...

Δηλ για εσενα ειναι ολοι ασχετοι εκτος απο οσους ειναι φαν του Rossi;;; :wacko: Τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα αραγες....οσο για τα επομενα δυο

σχολια τι να πω...ο καθενας με το επιπεδο του εκφραζεται..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αποτελέσματα του χτεσινού test στην ίδια πίστα. (το τελευταίο νούμερο είναι οι γύροι που έγιναν από τον καθέναν)

Pos Rider Team Fastest lap Prev. Gap Lead. Gap Laps

1 Andrea Dovizioso Repsol Honda 1:42.230 - - 69 (με νέο πλαίσιο)

2 Valentino Rossi Fiat Yamaha Team 1:42.434 +0.204 +0.204 58

3 Jorge Lorenzo Fiat Yamaha Team 1:42.446 +0.012 +0.216 80

4 Mika Kallio Pramac Racing 1:42.637 +0.191 +0.407 98

5 Casey Stoner Ducati Marlboro Team 1:42.763 +0.126 +0.533 38

6 Loris Capirossi Suzuki MotoGP 1:43.188 +0.425 +0.958 83

7 Randy De Puniet LCR Honda MotoGP 1:43.247 +0.059 +1.017 76

8 Chris Vermeulen Suzuki MotoGP 1:43.299 +0.052 +1.069 83

9 Alex De Angelis San Carlo Honda Gresini 1:43.360 +0.061 +1.130 69

10 Niccolo Canepa Pramac Racing 1:43.391 +0.031 +1.161 90

11 Marco Melandri Hayate Racing Team 1:43.506 +0.115 +1.276 89

12 Toni Elias San Carlo Honda Gresini 1:43.708 +0.202 +1.478 60

13 Sete Gibernau Guinea Ecuatorial 1:43.819 +0.111 +1.589 45

14 Nicky Hayden Ducati Marlboro Team 1:44.157 +0.338 +1.927 98

15 Gabor Talmacsi Scott Racing Team 1:45.056 +0.899 +2.826 53

16 Hiroshi AOYAMA SCOT RACING TEAM 250cc 1:47.377 +2.321 +5.147 67

17 Raffaele DE ROSA SCOT RACING TEAM 250cc 1:47.922 +0.545 +5.692 58

18 Karel ABRAHAM CARDION AB MOTORACING 1:47.923 +0.001 +5.693 31

19 Axel PONS PEPE WORLD TEAM 1:50.234 +2.311 +8.004 53

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O Andrea Doviciozo δοκίμασε τη Δευτέρα το νέο πλαίσιο στην μοτοσυκλέτα του κι αν μη τι άλλο για ένα έμπειρο μάτι, δείχνει ότι θα ανέβει αισθητά. Σαν νούμερο χρόνου από μόνο του, ίσως να μην λέει κάτι ιδιαίτερο, αλλά αν κοιτάξει κανείς τους χρόνους των Rossi και Lorenzo οι οποίοι είναι σχεδόν οι ίδιοι και των δύο με αυτούς που έκαναν στα δοκιμαστικά, καταλαβαίνει ότι ο Dovi κινήθηκε αρκετά ταχύτερα απ' ότι με το παλιό πλαίσιο.

Αίσθηση κάνει ο καλύτερος χρόνος του Kalio σε σχέση με το χρόνο του Stoner, το οποίο φυσικά δείχνει δύο πράγματα. Ή ο Στόνερ είναι ακόμα στα κάτω του, ή άρχισε να μαθαίνει τη μοτό και ανεβαίνει κατακόρυφα ο Κalio! Αν συνυπολογίσει κανένας ότι οι χρόνοι του Kalio είναι αυτή τη φορά πολύ καλύτεροι από άλλων αναβατών, φαίνεται καθαρά ότι ο Φιλανδός σιγά σιγά θα αρχίσει να αναζητά θέσεις στην 5άδα!

Aπογοήτευση για ακόμα μία φορά από τον Hayden. Τελευταίος των τελευταίων Ω τελευταίος με την Ducati που της άλλαξαν τα πάντα εκτός από τα grip όπως δήλωσε ο ίδιος, σε μια προσπάθεια να γίνει η μοτοσυκλέτα πιο φιλική και να μπορέσει να οδηγηθεί πιο γρήγορα από τον Αμερικανό πρωταθλητή του 2006. Κάτι όμως που δεν συνέβη όπως φάνηκε στις δοκιμές. (απορία: ποιος λέτε να είναι ο επόμενος αναβάτης που θα δεχτεί να πάρει τη θέση του δεύτερου οδηγού της εργοστασιακής Ducati μετά την παταγώδη αποτυχία των Melandri και Hayden? :grin: (μόνο ο Stoner έχει δέσει με αυτή τη μοτό και την οδηγάει μαλλιοκούβαρα. Όλοι οι υπόλοιποι που δοκίμασαν, απέτυχαν παταγωδώς. (πίστωση χρόνου μόνο στον Kalio που όπως είπα, δείχνει να ανεβαίνει)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
O Andrea Doviciozo δοκίμασε τη Δευτέρα το νέο πλαίσιο στην μοτοσυκλέτα του κι αν μη τι άλλο για ένα έμπειρο μάτι, δείχνει ότι θα ανέβει αισθητά. Σαν νούμερο χρόνου από μόνο του, ίσως να μην λέει κάτι ιδιαίτερο, αλλά αν κοιτάξει κανείς τους χρόνους των Rossi και Lorenzo οι οποίοι είναι σχεδόν οι ίδιοι και των δύο με αυτούς που έκαναν στα δοκιμαστικά, καταλαβαίνει ότι ο Dovi κινήθηκε αρκετά ταχύτερα απ' ότι με το παλιό πλαίσιο.

:2guns:

αιντε κουτσάλογο μου εσυ..... ξεκώλα πια μπας και πιάσουμε και κανα βάθρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
(μόνο ο Stoner έχει δέσει με αυτή τη μοτό και την οδηγάει μαλλιοκούβαρα. Όλοι οι υπόλοιποι που δοκίμασαν, απέτυχαν παταγωδώς.

Και ο Καπιρόσι είχε δέσει αρκετά με τη ducati αλλά, μόλις άρχισε να πηγαίνει γρήγορα, τον έδιωξαν... :kaaaala::fool:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα