βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 γεια σας και απο μενα. απο καιρο ηθελα να μπω στην παρεα σας,αλλα εδω ψηλα στα βουνα της ηπειρου αργησε να ερθει το ιντερνετ! μετα απο τοσα ταξιδια,παντου, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 Καλώς τον συντοπίτη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 Καλοσώρισες φίλε.Κάλλιο αργά παρά ποτέ. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
swork21 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 χαχα ωραίος !! Καλωσόρισες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 Καλώς τον!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 Καλως ηρθες...βοριε!!! :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 :lock: Παμε στο αλλο τοπικ.Εχεις ανοιξει 2. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 τσικαπρρρρ ! καλώς τον ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 ααα θείο δυό topic ? στα τρία κέγεσαι πρόσεχε ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 Καλως ηλθες !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 :lock: Παμε στο αλλο τοπικ.Εχεις ανοιξει 2. :P Και γιατί να μην κάτσουμε εδώ παρακαλώ? :beee: :beee: :beee: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 συγνωμη για το τοπικ αλλα δεν κατεω πραμα που λενε και οι νοτιοι.! ευχαριστω για το θερμο καλοσορισμα και σας θεωρω ολους φιλους. θελω να μαθω απο εσας και εσεις απο μενα,για ακομη καλυτερες βολτες και χιλιομετρα. εμενα η αγγλιδουλα (μετρα 104.000 χλμ)παρεα με την γυναικα περιμενουν το τελος του μηνα που τελειωνουν τα αρμεγματα στις προβατινες! μετα μην τον ειδατε! εγραψα κατι ετσι για το καλημερα και ηθελα να το ανεβασω θεμα αλλα δεν μου πετυχε γμτ! το θεμα ηταν 10 λογοι που και φετος θα παω σιγουρα αλβανια μαυροβουνιο! μηπως περασε απο εδω?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 συγνωμη αλλα κατα λαθος πατησα δυο τοπικ.στραβογιαννος βλεπεις!πηγαινετε στο αλλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 το βρηκα και σας το παραδιδω= δεκα λογοι που και φετος θα επιλεξω να παω διακοπες αλβανια-μαυροβουνιο ο χιλιομετρητης δειχνει χαλαρα 104.000 χλμ. και η αγγλιδουλα μου περιμενει υπομονετικα στο γκαραζ (μαζι και η γυναικα μου) να τελειωσουν τα ρημαδια τα αρμεγματα στα προβατα τελος του μηνα! μετα, και μεχρι τον οκτωβρη,μην τον ειδατε! μετα απο τοσες βολτες και χιλιομετρα παντου,κατεληξα σε καποια συμπερασματα.καποια σας γραφω σημερα.. εχουμε και λεμε.. γιατι αλβανια μπαμπα?? 1.γιατι δεν υπαρχουν ρανταρ,περιορισμος ταχυτητας,και γενικοι κανονες.φυσικα ουτε αστυνομια 2.γιατι θα βρω τις ιδιες ακτες του ιονιου οπως τα συβοτα και θα ειμαι μονος μου 3. γιατι με 30 ευρω τη μερα (αυγουστο)μπορω να μεινω σε σουιτα στους αγιους σαραντα που στο ονειρο μου δεν εχω ξαναματαδει! 4.για τις καταγαλανες θαλλασες αρκει να εισαι μακρια απο τις πολεις 5.γιατι δινω ενα κατασταευρω στην ελληνικη τραπεζα(υπαρχουν δεκα) και παιρνω ενα ματσο λεκ! 6.γιατι θα φαω μια λαμαρινα φρεσκα ψαρια (εκανα δυο χρονια να το βρω το ατιμο το καθαρο εστιατοριο!) και θα πληρωσω οσο για δυο τσιζ και μια κολα! 7.γιατι σιγουρα θα βρεις πολλους να μιλανε ελληνικα και να σε στειλουν σε ειδικα μερη. 8.γιατι ο μπερισα(πρωθυπουργος) εχει βγαλει ανακοινωση πως οποιος πειραξει τουριστα τον εκαψε στην πυρα! 9.γιατι οι γυναικες δεν ειναι δηθεν και καρφωνονται πολυ χαλαρα λες και εισαι μασσαλια+ οτι ειναι και ομορφες 10.γιατι θα βρω να πιω τα παντα χωρις να πληρωσω 2 metzeler toyring καποια στιγμη που θα εχω χρονο θα σας παω και μαυροβουνιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
swork21 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 (τροποποιήθηκε) 9.γιατι οι γυναικες δεν ειναι δηθεν και καρφωνονται πολυ χαλαρα λες και εισαι μασσαλια+ οτι ειναι και ομορφες Με τη γυναίκα σου θα πας. Πώς θα γυρίσεις δεν ξέρω... :D Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2009 από τον swork21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 το βρηκα και σας το παραδιδω= δεκα λογοι που και φετος θα επιλεξω να παω διακοπες αλβανια-μαυροβουνιο ................................................... ................................................... καποια στιγμη που θα εχω χρονο θα σας παω και μαυροβουνιο. Καλώς τον φίλο, καλές βόλτες. Βλέπω πως είσαι αποφασισμένος........καλά να περάσεις και να μας πείς και τις εντυπώσεις σου. Θα ήθελα να επικεντρωθείς στα Νο 8 και 9, παρακαλώ.......... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 Καλός τον Ηπειρώτη μας!!!!!!! :D :D :D Με το καλό το ταξίδι και καλά να περάσεις!!!!!!! Φυσικά αναμένουμε την κατάλληλη παρουσίαση με άφθονες φώτο με το μοτόρι (και τα δρώμμενα που συνεπάγεται ο 9ος λόγος ;) ;) ;) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 Καλώστον τον γείτονα!!!!! Με πολλές ωραίες και χρήσιμες πληροφορίες!!! Καλά να περάσεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 για το 10.καμμια αναφορα??? χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 για το 10.καμμια αναφορα??? χαχαχα Καλά, δεν την πήρες χαμπάρι πω μπήκες σε forum με πολύ LARGE προσωπικότητες......... :D Για το 9 δεν εξήγησες ακόμα και ανησυχώ......... -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 Καλά, δεν την πήρες χαμπάρι πω μπήκες σε forum με πολύ LARGE προσωπικότητες......... :D Για το 9 δεν εξήγησες ακόμα και ανησυχώ......... -_- θα μπορουσα να γραψω πολλα,αλλα να το κανω,η θα με πειτε κουτσομπολη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 Κουτσουμπόλη; Αστειεύεσαι; Σωστό περιηγητικό και περιγραφικό οδοιπόρο και δίτροχο ταξιδευτή, που μοιράζεται τις εμπειρίες και εντυπώσεις του με άλλους συναδέλφους μοτοσυκλετιστές................. Δώσε, λέμε........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 θα το κανω θεματακι.θα σηκωσω και φωτογραφιες.δωστε μου μονο λιγο χρονο γιατι πνιγομαι στην δουλεια.. εφτασεεεεεεεεεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2009 Καλωσήλθες Ηπειρώτη στο παρεάκι μας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες