ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 Ειλικρινά, χαίρομαι που βοήθησα. Αυτό που περίμενα ήταν να μου πεις τι έκανε το βεντιλατέρ. Από τη στιγμή που αυτό δουλεύει, δεν υπήρχε περίπτωση να είχες κάψει φλάτζα! (για μένα τουλάχιστον) Επειδή λοιπόν έχω δει να συμβαίνει αυτό στα κολάρα, (ειδικά σε παλιές μοτοσυκλέτες που τα τρώει η πολυκαιρία) σου πρότεινα να το τσεκάρεις πρώτα απ' όλα. Όσο για το κέρασμα... δε μου χρωστάς τίποτα! Οι συμβουλές δεν είναι επί πληρωμή κι ο Μαραθώνας μου πέφτει λίγο μακριά από τη βάση μου :D Όμως εμένα τώρα μου γεννήθηκε ένα μεγάλο ερώτημα. Αν το παλικάρι το πήγαινε το μηχανάκι στο μάστορα, κι αυτός έβλεπε τελικά ότι δεν έτρεχε το παραφλού από τη φλάτζα κεφαλής, αλλά από το κολάρο (που θα το έβλεπε φυσικά όταν θα την έψαχνε καλύτερα τη μοτοσυκλέτα) , τι θα έκανε τελικά? Θα του έλεγε την αλήθεια παίρνοντάς του ένα ποσό αντάξιο του ανταλλακτικού κολάρου και της ανάλογης εργασίας του, ή θα του έλεγε ότι του άλλαξε φλάτζα κεφαλής (αλλάζοντας φυσικά και το κολάρο) και θα του έπαιρνε όσα του είχε πει αρχικά? Και τέλος θα συμφωνήσω με τον tds8 για το κράνος. Πέτα τον κουβά που έχεις :P και πάρε ένα επώνυμο κράνος. Δεν χρειάζεται να δώσεις ένα σκασμό λεφτά. Με 150-200 ? αγοράζεις καλό κράνος. Koίτα κάτι σε Shark-Nolan-AGV κτλ (αν και γω σε αυτά τα χρήματα θα πρότεινα αποκλειστικά κάποιο Shark αν σου κάθεται βέβαια και σωστά στο κεφάλι γιατί το πρώτο πράγμα που κοιτάμε στα κράνη, αυτό είναι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 Παιδια συγνωμη που δεν απαντησα αλλα δεν μπορουσα να σινδεθω χτες.τελικα το προβλημα ηταν αυτο ακριβως που ειπε ο φιλος αλχ.Ειχε σκιστη λιγο ενας λαστιχενιος σωληνας κοντα στη κεφαλη εκει που επιανε ενας σφηχτιρας και απο εκει πεταγοταν το νερο πανω στη κεφαλη και λερονε τα παντα.εκανα αυτο που μου ειπε σκουπισα καλα ολο το μοτερ με χαρτι κουζηνας και μετα τη εβαλα μπροστα.Στην αρχη δε πεταγε αλλα οταν ανεβηκε η θερμοκρασια αρχισε σιγα σιγα να πητσιλαη το μοτερ εγω το αφησα να δουλεψη λιγο ακομα και οταν η θερμοκρασια ανεβικε πολυ δουλεψε και το βιντιλατερ κανονικα.Χτες πηγα με ενα φιλο και αγορασαμε το λαστιχο απο μια απριλια και κατσαμαι και το αλλαξαμαι μονοι μας.Πηρα τετεια χαρα που δε λεγεται παιδια και ευχαριστω ολους για της συβουλες σας και ποιο πολυ το φιλο αλχ που μου ειπε ακριβως το προβλημα.Τωρα σιγα σιγα θα καθησω να διαβασω πολλα πραγματα μεσα στο μυβικε γιατι ειδα πως αυτο το φορουμ ειναιν πολυ καλο με καλα παιδια και γραφοντε ωραια θεματα.Μολις κερδησατε ενα φιλο.ευχαριστω και παλι. αλχ αν ανεβης μαραθωνα χρωσταω ενα μεγαλο κερασμα.Εχει ωραιες ταβερνες εδω.Με γλυτωσες απο πολλα λεφτα.ευχαριστω πολυ φιλε μου, ενα "οχι ευχαριστώ" θα μπορούσες να μου το πεις πιστεύω για να μη σπαταλάω το χρόνο μου άδικα. άνοιξες θεμα ζητώντας βοήθεια, και έσπευσα να κανω οτι περνούσε απο το χερι μου άμεσα... ωστόσο με εχεις αγνοήσει 2 φορές. δε πειράζει, εσυ να σε καλά, και με το καλο να φτιάξεις το μηχανάκι σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snpl 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 φιλε μου, ενα "οχι ευχαριστώ" θα μπορούσες να μου το πεις πιστεύω για να μη σπαταλάω το χρόνο μου άδικα. άνοιξες θεμα ζητώντας βοήθεια, και έσπευσα να κανω οτι περνούσε απο το χερι μου άμεσα... ωστόσο με εχεις αγνοήσει 2 φορές. δε πειράζει, εσυ να σε καλά, και με το καλο να φτιάξεις το μηχανάκι σου. Johny o ναρκισισμός είναι σοβαρή αρρώστια ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 φιλε μου, ενα "οχι ευχαριστώ" θα μπορούσες να μου το πεις πιστεύω για να μη σπαταλάω το χρόνο μου άδικα. άνοιξες θεμα ζητώντας βοήθεια, και έσπευσα να κανω οτι περνούσε απο το χερι μου άμεσα... ωστόσο με εχεις αγνοήσει 2 φορές. δε πειράζει, εσυ να σε καλά, και με το καλο να φτιάξεις το μηχανάκι σου. Φίλε Τζώνη, μη τα βάζεις με το παλικάρι. Απ' ότι είδες δεν έχει σχέση με τα κομπιούτερ κι αμφιβάλω αν ήξερε να ανοίξει το pm σου (και πόσο μάλλον να σου το απαντήσει κιόλας) Όλους μας ευχαρίστησε για τις συμβουλές μας και την καλή μας διάθεση και πιστεύω πως μέσα σε αυτούς είσαι κι εσύ. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 (τροποποιήθηκε) Φίλε Τζώνη, μη τα βάζεις με το παλικάρι. Απ' ότι είδες δεν έχει σχέση με τα κομπιούτερ κι αμφιβάλω αν ήξερε να ανοίξει το pm σου (και πόσο μάλλον να σου το απαντήσει κιόλας) Όλους μας ευχαρίστησε για τις συμβουλές μας και την καλή μας διάθεση και πιστεύω πως μέσα σε αυτούς είσαι κι εσύ. :) οκ ισως να έχεις δίκιο φιλε αλχ.ωστόσο θα ήθελα να μου απαντήσει ο ιδιος. για να μου στείλει πμ, έγραψα οδηγίες. του άφησα και το e mail μου. θα μπορούσε εστω να μου το γράψει απο εδω."δε μπορω".δεν ειναι σωστό να ζητάμε βοθεια, να βαζουμε ανθρώπους σε διαδικασίες, και μετα να τους γράφουμε... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2009 από τον johny_crash Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vidas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 φιλε johny συγνωμη ρε φιλε δε το εκανα επιτηδες μολις χτες ανακαληψα τα μυνηματα και ειδα τα μυνηματα σου.και τα δικα σου και του χελονα που μου εστειλε κι αυτος.για να στειλω εμειλ ομωσ πρεπη να ξερω πως γηνεται πρωτα κι εγω καλα καλα δε ξερω να χηριστω το κομπιουτερ.συγνωμη αν σε στεναχωρισα δε το ηθελα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris2066 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2013 παιδια καλησπερα εχω εναν πεγασο του 98 το προβλημα μου ειναι το πρωι η μηχανη μεχρι να φτασει τους 80 βαθμους κανει σαν να ρεταρει σκαει αλλα μολις φτασει του 80 δουλευει ρολοι γιατι το κανει αυτο και ανυσυχω..βασικα εχει μια εβδομαδα που μου το ξεκινησε ο μαστορασ μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο που το κανει μεχρι να ζεσταθει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2013 δεν είναι φυσιολογικό ! ! ! δηλαδή , έως τώρα που δεν το έκανε , είχε πρόβλημα η μηχανή και τώρα έφτιαξε ; ; ; :wallbash: ή δεν ξέρει (και ντρέπεται να το πει ) ή δεν θέλει να ασχοληθεί (και ντρέπεται να το πει ) άλλαξε μάστορα ! ! ! ! και διάβασε εδώ http://www.apriliabi....php?board=37.0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris2066 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 το θεμα ειναι οτι το κανει μονο το πρωι για 3-4 λεπτα συνηθως το πρωι οταν δηλαδη ο κινητηρας ειναι κρυος και μετα σταματαει ο κινητηρας να δουλευει στις 2 χιλιαδες στροφες...Μηπως φταιει το ρυθμισμα στο καρμπυλατερ γιατι απ οτι ειδα ο μαστορας αλλαξε καρμπυλατερ και αλλαξε βελονες ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Έχεις προσέξει μήπως και τίποτα σκασίματα απ'την εξάτμιση όταν κλείνεις το γκάζι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris2066 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Ρύθμιση καρμπυρατέρ. Τα σκασίματα είναι από φτωχό μείγμα που το "σκάει" η εξάτμιση άκαυτο. Κι άμα μου λες και για σκορτσαρίσματα κτλ. σε τροφοδοσία πάει κατευθείαν το μυαλό μου. Μάλλον σου άλλαξε βελόνες κτλ. αλλά ή τα ρύθμισε όπως να'ναι ή δεν τα ρύθμισε καθόλου. Πήγαινέ το πίσω και πες του να σ'τα ρυθμίσει σωστά. Και τα καρμπυρατέρ γιατί τα άλλαξε; Είχαν τίποτα συγκεκριμένο ή να'χαμε να λέγαμε;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris2066 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 ναι μου αλλαξε βελονες αλλα το κανει μονο τ πρωι ....Τεσπα..αλλαξα μαστορα τωρα και μου ειπε να μην τα σκαλιζω αυτα και το εχω αφησει ετσι προς το παρον... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agouri 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 ναι μου αλλαξε βελονες αλλα το κανει μονο τ πρωι ....Τεσπα..αλλαξα μαστορα τωρα και μου ειπε να μην τα σκαλιζω αυτα και το εχω αφησει ετσι προς το παρον... Ε ναι, τροφοδοσία κινητήρα είναι γενικά χαζό θέμα να ασχοληθεί κανείς... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες