Jump to content
Punisher

Yamaha Crypton-x Vs Honda innova i

Recommended Posts

Oσον αφορά το παρελθόν φυσικά Honda.Αλλά απο κάποια στιγμή και μετά whistling.gif

Τροποποιήθηκε από τον valas-GSX-R

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Την τελευταια 5ετια η Ηοnda εχει πεσει αρκετα και η Yamaha βγαζει καλυτερα μοντελα ποιο δυνατα και ποιο ομορφα δεν μιλαμε για συγκεκριμενα γενικα.... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι..2590 για την ακριβεια,να δω ποιος θα το παρει τωρα...

Πρώτη φορά βλέπω μηχανάκι όσο παλιώνει να μεγαλώνει και η τιμή!!

Μάλλον τα 2400-2500 πόσο είχε ήταν λίγα??!! :uglystupid2:

Είναι σαν το παλιό κρασί!! :clapping2:

Τροποποιήθηκε από τον Dimitris_D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια εγω τον ιουνιο του 2009 το πηρα 2200ευρω!

ελεος αυτη η yamaha ενω ολοι οι αλλοι κατεβαζουν τις τιμες, η yamaha τις ανεβαζει σε καποια μοντελα εως και 1000ευρω!!!ετσι ρε yamaha κοντρα στην οικονομικη κριση :P

καλα εννοητε πως δεν συγγρινετε το ινοβα με το κρυπτον!!!

Τροποποιήθηκε από τον ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχα εγω το πηρα οταν βγηκε το μηχανακι και εκανε 2200 περιπου το απλο καπου εκει τωρα πως εφτασε 2390 δεν καταλαβα :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα τ μ συγκρινετε τωρα με το κρυπτον το R ναι να τ συγκρινουμε αλλα κ παλι καλιτερο πιστεω ειναι :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου ρε παιδες το κρυπτον εχει πωλησεις , για αυτο την ανεβασαν την τιμη

Η γιαμαχα παντως πουλαει γενικως ακριβα μοντελα

WR 250?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

WR 250?

Αν δεν κανω λαθος το πουλαει τοσο το wr επειδη ειναι made in japan

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι αλλα τα 1000 ευρω καπελο που βαλαν αυτο τον μηνα στην wr ειναι επειδη θελουν να κλεψουν....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι αλλα τα 1000 ευρω καπελο που βαλαν αυτο τον μηνα στην wr ειναι επειδη θελουν να κλεψουν....

Το wr αν δεν κανω λαθος εκανε 6χιλιαρικα.Δηλαδη τωρα πηγε 7 χιλιαρικα??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και το xtx 660 πηγε 7290

Αραγε ειναι και το φπα που φτεει? συμφωνα με τα νεα μετρα

Τροποποιήθηκε από τον kwstasxt

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:ranting3::wallbash::ranting:

ΕΛΕΟΣ!!

Ποιός θα το πάρει αυτό??

Αν και μου αρέσει σαν μηχανάκι η τιμή είναι για γέλια, σαν να μην θέλου να τα πουλήσουν..

Με τόσα λεγτά πέρνεις naked 600αρια, on-off 650, ακόμα και καθαρά (πχ ktm exc 125-200-250)

Μηχανάκια που καμία σχέση δεν έχουν με το wr σε δυνατότητες :shoot:

Το Kawasaki (αν και δεν είναι τόσο καλό) είναι 3.000 ευρώ πιο φτηνό!!

Έλεος η Yamaha :thumbsdown:

To wr-f 250 το μοντέλο του 8 το είχαν προσφορά 8.000 ευρώ..

+600 ευρώ και παίρνεις άλλο πράγμα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παντως το ιννοβα με χιλια λεω..γενικα ειμαι φανατικος χοντακιας.. :worshippy: ενταξει μαμα ειναι πιο γρηγορο το crypton x αλλα κατα την γνωμη μου ΗΟΝDA..δεν κολλαει δεν χαλαει..ειναι HONDA και γα....ει :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παντως το ιννοβα με χιλια λεω..γενικα ειμαι φανατικος χοντακιας.. :worshippy: ενταξει μαμα ειναι πιο γρηγορο το crypton x αλλα κατα την γνωμη μου ΗΟΝDA..δεν κολλαει δεν χαλαει..ειναι HONDA και γα....ει :lipssealed:

Και πειραγμενο Innova 125i δεν εχουμε δει ακομα (τουμπανο πειραγμενο λεω)...

Εβγαλε η aasa στροφαλο και τα σχετικα για 215cc :whistling: Αλλα μην το πεις ουτε του παπα :whistling:

Προς το παρον παντος τα crypton X μπηκαν αρκετα(εως πολυυυυυ) δυναμικα στο χωρο και πανε και μαμιοντας!

Φανατικος χοντακιας ειμαι αλλα να λεμε και του στραβου το δικιο!

Απο αξιοπιστια και οικονομια Honda POWER

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mεινε με τα 50CC. Εισαι που εισαι παρανομος μην βγαζεις και ματι.... Και τι θα πει "2 χρονια με 50αρι δεν αντεχω" ? Δηλαδη τωρα δεν εχεις διπλωμα ουτε για πενηνταρι και θες ηδη μεγαλυτερο μοτο ? Δηλαδη οταν θα βγαλεις Α1 θα θες να καβαλας 600αρα? Αναλογικα ετσι θα πας ??(δεν μιλω προσωπικα, μιλω γενικα για τετοιες περιπτωσεις)

Συμβου΄λη μου μεινε με το πενηνταρι βγαλε διπλωμα σε 1 χρονο, μαζεψε λεφταα για διπλωμα μεγαλο και ενα σεβαστο ποσο για να παρεις οτι θες σε 2 χρονια και να σαι αρχοντας.

Υ.Γ. Εισαι ακομα 14,σχεδον 15 λες..... τα φραγκα που στο διαλο τα βρισκεις και εγω στα 20 μου μ@μηθηκα για να μαζεψω τα δικα μου ????

H yamaha ειναι η πλεον ακριβη εταιρεια...δεν ξερω γτ τα αλλαξε ολα με την αυξηση του φπα....οι αλλες ξρατιουνται λιγουλακιους...

Mεινε με τα 50CC. Εισαι που εισαι παρανομος μην βγαζεις και ματι.... Και τι θα πει "2 χρονια με 50αρι δεν αντεχω" ? Δηλαδη τωρα δεν εχεις διπλωμα ουτε για πενηνταρι και θες ηδη μεγαλυτερο μοτο ? Δηλαδη οταν θα βγαλεις Α1 θα θες να καβαλας 600αρα? Αναλογικα ετσι θα πας ??(δεν μιλω προσωπικα, μιλω γενικα για τετοιες περιπτωσεις)

Συμβου΄λη μου μεινε με το πενηνταρι βγαλε διπλωμα σε 1 χρονο, μαζεψε λεφταα για διπλωμα μεγαλο και ενα σεβαστο ποσο για να παρεις οτι θες σε 2 χρονια και να σαι αρχοντας.

Υ.Γ. Εισαι ακομα 14,σχεδον 15 λες..... τα φραγκα που στο διαλο τα βρισκεις και εγω στα 20 μου μ@μηθηκα για να μαζεψω τα δικα μου ????

H yamaha ειναι η πλεον ακριβη εταιρεια...δεν ξερω γτ τα αλλαξε ολα με την αυξηση του φπα....οι αλλες ξρατιουνται λιγουλακιους...

:oops: Παιχτηκε μ-Αλακια με τα παραθυρα και κρασαρα και εγω και το pc :uglystupid2: ...απλα μην τα λαβετε υποψην.... Ειναι 3 απαντησεις σε 3 διαφορετικα τοπικς μζι....sorry guys :sweatdrop:: :sweatdrop::whistling: :whistling:

:lock::surrender: :surrender: :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

WR 250?

Εγω πηγα κ ρωτησα πριν την αυξηση του φπα το innova 1950 μετα την αυξηση παλι 1950 εκανε χαχα :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ειναι το Χ ? πιο γρηγορο ?τρεξτα μενα ιννοβα μανισια,και πες μου. Το Χ απλα τα βγαζει πιο γρηγορα τα χιλιομετρα,τιποτα παραπανο (σε ταχυτιτα μιλαμε τωρα)

ντικ λες οτι σουβγαλε τοσα προβληματα,ποιος ξερει τι χρηση το εκανες,τι " ειδους στρωσιμο " τοκανες , καθε ποτε το κοιτουσες μηχανικα,ι αν το προσεχες καν.αμα δν μπορειτε να προσεξετε ενα μηχανακι σωστα,δεν μπορει απο μονο του να βγαζει τετοια προβλημα,μιν λετε μαλακιες χωρις ναχετε ιδεα για τι μιλατε..

οσο για τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ, ειναι ι Χειροτερη ανοησια που ειπατε,αμα τριζουν ελενξτε τις βιδες σας,ΕΛΕΟΣ δηλαδη. καθολου δεν τριζει, εκτοσ αν στραβοσε η ροδα σας,ι αλισιδα χτυπαει οπου νανε,η αν τοχετε καταστρεψει το μηχανακι.

σοβαρευτειτε.

και οντως το Χ ειναι καλυτερο. οριστε καποια πλεονεκτηματα απο το ιννοβα

135 κυβικα

4βαλβηδο

υδροψικτο

και βεβα yamaha.

και δεν συγκρινετε με το ιννοβα γιατι εχουν αρκετες διαφορες.

Αλα και το ιννοβα μια χαρα μηχανακι ειναι ( αΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ,οπως ολα τα μηχανακια βεβεα)

πριν γραψετε σκευτειτε τι λετε,δεν σας φτεει το μηχανακι αν το πινετε καθε λεπτο που το οδηγιτε.

stay cool

p.s Εχω σκοτωσει την ορθογραφια .

Τροποποιήθηκε από τον pasxalis_evo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ειναι το Χ ? πιο γρηγορο ?τρεξτα μενα ιννοβα μανισια,και πες μου. Το Χ απλα τα βγαζει πιο γρηγορα τα χιλιομετρα,τιποτα παραπανο (σε ταχυτιτα μιλαμε τωρα)

ντικ λες οτι σουβγαλε τοσα προβληματα,ποιος ξερει τι χρηση το εκανες,τι " ειδους στρωσιμο " τοκανες , καθε ποτε το κοιτουσες μηχανικα,ι αν το προσεχες καν.αμα δν μπορειτε να προσεξετε ενα μηχανακι σωστα,δεν μπορει απο μονο του να βγαζει τετοια προβλημα,μιν λετε μαλακιες χωρις ναχετε ιδεα για τι μιλατε..

οσο για τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ, ειναι ι Χειροτερη ανοησια που ειπατε,αμα τριζουν ελενξτε τις βιδες σας,ΕΛΕΟΣ δηλαδη. καθολου δεν τριζει, εκτοσ αν στραβοσε η ροδα σας,ι αλισιδα χτυπαει οπου νανε,η αν τοχετε καταστρεψει το μηχανακι.

σοβαρευτειτε.

και οντως το Χ ειναι καλυτερο. οριστε καποια πλεονεκτηματα απο το ιννοβα

135 κυβικα

4βαλβηδο

υδροψικτο

και βεβα yamaha.

και δεν συγκρινετε με το ιννοβα γιατι εχουν αρκετες διαφορες.

Αλα και το ιννοβα μια χαρα μηχανακι ειναι ( αΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ,οπως ολα τα μηχανακια βεβεα)

πριν γραψετε σκευτειτε τι λετε,δεν σας φτεει το μηχανακι αν το πινετε καθε λεπτο που το οδηγιτε.

stay cool

p.s Εχω σκοτωσει την ορθογραφια .

Να σε ρωτήσω κάτι??Τα πιστεύεις κιόλας αυτά που λες???? Όταν ήταν να πάρω μηχανάκι ακόμα και οι πωλητές μου λέγαν μακριά από innova....

Είναι λογικό σε 2 χρονών μηχανάκι να καίει λάδια, τα πλαστικά να είναι σε άθλια κατάσταση και τα φώτα να έχουν κιτρινίσει???

2-3 Innova είδα και ήταν όλα σε ίδια κατάσταση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τα φαναρια να κιτρινισουν εμενα δεν μου εχουν παθει τιποτα μιπως εχει κανει μακακια με τις λαμπες ο τυπας.

τα πλαστικα μετα απο καποια χιλιοετρα οντος τριζουν φιλε, το εχω 2 χρονια το μηχανακι με 15,000χλμ.

μπορω να σου πω κ αλλα - αν θες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ντικ λες οτι σουβγαλε τοσα προβληματα,ποιος ξερει τι χρηση το εκανες,τι " ειδους στρωσιμο" τοκανες , καθε ποτε το κοιτουσες μηχανικα, αν το προσεχες καν.αμα δν μπορειτε να προσεξετε ενα μηχανακι σωστα,δεν μπορει απο μονο του να βγαζει τετοια προβλημα,μιν λετε μαλακιες χωρις ναχετε ιδεα για τι μιλατε..

στρωσιμο της πλακας, στα 600 κλμ ειδα τελικη 125 σε ψιλοκατηφορα γυρνωντας απο χαλκιδικη.

Του πινω το αιμα ακομα και σε διαδρομες απο δω ως το περιπτερο.

4300 χλμ μεχρι στιγμης με ολα τα σερβις του κομπλε και ολα ειναι μια χαρα. Αν ηταν να το πηγαινω σαν κοτα δεν θα εσκαγα 2500 €, θα επαιρνα cheetah με 600 ευρω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα