lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Μετά από πολύ τρέξιμο σε μοτομάγαζα και αφού είδα ότι οι δικοί μας είναι και γαμώ τα κλεφτρόνια..... Λ- H RS2 πόσο πάει???? Π- Επειδή είσαι φίλος του τάδε 790 για σένα..... Και βρήκα ακριβώς την ίδια ολόσωμη από ebay με μαξ 400 ευρά + τα μεταφορικά. Έχω βγάλει κάρτα και τις απαραίτητες ενέργειες σε paypal και είμαι έτοιμος να κάνω την αγορά Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ότι θα έρθει από Αμέρικα μεριά.....και φοβάμαι το τελωνείο. Αν είναι να φάω εκεί τα λεφτά που θα γλίτωνα από την local αγορά..... Για πείτε εσείς οι ιντερνετικοί που παίζεται με ebay.....υπάρχει τέτοια περίπτωση??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 λοιπον μιλας με τον πωλητη κ του λες οτι επειδη θες να γλιτωσεις νταβατζιδικα λεφτα εδω στο greece na σου κοψει ενα χαμηλο τιμολογιο ή αποδειξη αγορας τελοςπαντων 50$ max να γραψει κ την ενδειξη "gift for..." αν σου πει μα μου δεν τα κανω εγω αυτα κ τετοια-γιατι πολλα e-bay stores δεν στελνουν με μειωμενη τιμη ή σαν δωρο-ριξε ακυρο κ ψαξε αλλου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Τα είπε όλα ο απαχπάν :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
h@ris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Ακριβώς όπως ειπώθηκαν! Μέχρι 100$ σε παίρνει χαλαρά. Έχω πάρει αρκετά πράγματα από ebay και δεν έχω πληρώσει ποτέ τελωνείο. Οι περισσότεροι είναι συννενοήσιμοι οπότε πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Thanks παίδες!!!! Απο την μεθεπόμενη εβδομάδα παίζει να φοράω και yοshimura λοιπόν!!!!! Νext....FCR..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 μια ερωτηση..... αφου περνεις εξατμιση γιατι δεν αγοραζεις την mrd που ειναι ταμαμ για το drz?? και στα ιδια $$?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 μια ερωτηση..... αφου περνεις εξατμιση γιατι δεν αγοραζεις την mrd που ειναι ταμαμ για το drz?? και στα ιδια $?? Γιατί ένα πουλακί που την έχει με παρότρυνε πάω για την Yoshi. 'οπως και όλοι οι υπόλοιποι που το συζ'ητησα το θεματάκι αυτό. Και εκτός από αυτό εμφανισιακά μου κάνει πιο πολυ κλικ η yoshimura.. η διαφορά στις επιδόσεις τους είναι απειροελάχιστες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Παντως Ανδρεα με το Fcr θα δεις μεγαλυτερη διαφορα, ισως η πιο αξιοπροσεκτη "μοντα" στο μηχανακι...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2009 μέτα τις διακοπές θα μπει και αυτό...... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2009 Γιατί ένα πουλακί που την έχει με παρότρυνε πάω για την Yoshi. 'οπως και όλοι οι υπόλοιποι που το συζ'ητησα το θεματάκι αυτό. Και εκτός από αυτό εμφανισιακά μου κάνει πιο πολυ κλικ η yoshimura.. η διαφορά στις επιδόσεις τους είναι απειροελάχιστες. το πουλακι στο λεει αυτο για να ειναι ο μονος στην ελλαδα με την mrd, δεν θελει ανταγωνιστες :lol: :lol: παντως για πρωτη κινηση καλυτερα να επερνες fcr παρα εξατμιση , γιατι δεν κερδιζεις τπτ σοβαρο! και με λιγοτερα $$!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2009 το πουλακι στο λεει αυτο για να ειναι ο μονος στην ελλαδα με την mrd, δεν θελει ανταγωνιστες :lol: :lol: παντως για πρωτη κινηση καλυτερα να επερνες fcr παρα εξατμιση , γιατι δεν κερδιζεις τπτ σοβαρο! και με λιγοτερα $$!! Το πουλακι αυτο πρεπει να φτιαξει μια ταπα home made γιατι το βλεπει το κακο το χαρτι να ερχεται...! Οι Yoshi εχουν ησυχη ταπα , σημερα ειδα τον Χαρη/Angus που εχει την Yoshi TRC με τη ταπα και ειναι μια χαρα απο ηχο . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 ναι ρε bill, αν ειναι να κερδισεις 2-3 αλογα απο μια εξατμιση, και μετα την ταπωνεις για να μη σε γραψουνε, ειναι δωρο-αδωρο, αυτο λεω. αρα το θεμα ειναι μονο απο καλαισθησια και τπτ αλλο. γι' αυτο fcr πηρες???????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Παιδια, το μεγαλο μυστικο για αγορες απο Αμερικη ειναι το USPS! Δηλαδη το Αμερικανικο ταχυδρομιο (US Postal Service). Βλεπετε, ΟΛΕΣ οι ιδιωτικες εταιριες courier περνανε απο το Τελωνιο που βρισκεται στον Αερολιμενα Αθηνων. Αν πεσεις εκει βραστα! Θελει να εχεις δηλωμενη αξια μεχρι 50 δολλαρια η/και "δωρο" για να πεσεις στην χαμηλοτερη εκτελωνιστικη κλιμακα και να τη γλυτωσεις φτηνα (κυριολεκτικα), /οι τελωνιακοι ανοιγουν τα δεματα, οποτε πρεπει να κατσεις να εξηγεις τι ειναι αυτο που πηρες, γιατι, πως, αν ειναι καινουργιο κλπ. Γενικως.... χ@σε μεσα! Ελα ομως που τα ΕΛΤΑ εχουν το δικο του τελωνειο στο κεντρο (κοντα στο Σταθμο Λαρισσης)! :) Δεματα που στελνονται λοιπον με το ταχυδρομιο απο Αμερικη (η οποια αλλη χωρα) καταληγουν εκει! Εκει λοιπον λογω (οπως εμαθα απο φιλο ταχυδρομο) ελλειψης υπαλληλων τα δεματα ειτε περνανε τελειως στο ντουκου ειτε φορολογουνται πολυ χαμηλα! Τελευταιο παραδειγμα; Αγορασα απο Αμερικη το Alpinestars μπουφαν που ΔΕΝ εβρισκα εδω. Τιμη αγορας: $180. Τιμη εκτελωνισμου; 3 ευρω. :D Οτι μα ΟΤΙ εχω αγορασει απο Αμερικη μεσω USPS (οχι UPS) ηρθε η κατευθειαν στο σπιτι μου η στο ταχυδρομιο της γειτονιας μου οπου και το παραλαμβανα κανονικα οπως καθε δεμα. Και απο εκτελωνιστικα; Good times! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Με USPS μου ήρθε και μένα. Και από το τελωνείο βρίσκεται κάπου στο Νέο Κόσμο από χτες και θα μου έρθει με κούριερ στα γραφεία της εργασίας μου. Τώρα πόσο και τι θα σκάσω δεν έχω ίδεα...αλλά δεν μου ανέφεραν τίποτα που μίλήσα μάζι με τελωνείο και ταχυμεταφορική. Υ.Γ Το δέμα είναι "GIFT" & και με τιμολόγιο 100$ Ίδωμεν....αύριο θα ξέρω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2009 To λοιπόν....πλήρωσα μόνο 3 ευρώ και μου έφεραν το πακέτο στο χώρο εργασίας μου...τέλη εκτελωνισμού (τι είνια αυτό???) δεν υπήρξαν..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2009 Τα 3ευρω ειναι τα τελη εκτελωνισμου . Αν εδωσες μονο αυτα ειναι οκ , το 3ευρω ειναι στανταρ σχεδον για οποιο κουτι ειναι απο τις Αμερικες . Ποτε θα μπει με το καλο????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μπήκε ήδη :devil: :devil: :devil: :devil: http://www.imageshack.gr/view.php?file=a5h...fle7n55ppzy.jpg http://www.imageshack.gr/view.php?file=yso...4crergdldsv.jpg http://www.imageshack.gr/view.php?file=r6d...qqcftsepdma.jpg http://www.imageshack.gr/view.php?file=45n...5xtrw652hec.jpg http://www.imageshack.gr/view.php?file=w7i...t6fsuwd4un2.jpg Πόλυ φασαρία όμως ρε αδερφέ....εφαμιλη της δικής σου νομίζω....ή απλά μου φάνηκε επειδή δεν το συνήθησα ακόμα??? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 30 , 2009 από τον lavazutra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2009 Μπήκε ήδη :devil: :devil: :devil: :devil: Πόλυ φασαρία όμως ρε αδερφέ....εφαμιλη της δικής σου νομίζω....ή απλά μου φάνηκε επειδή δεν το συνήθησα ακόμα??? βαλε φοτο :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2009 Δεν μου τις ανεβάζει το ριμάδι....έβαλα τα link στο παραπάνω post μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2009 Νάις!!! Φαντασου οτι εχει και τη ταπα , αμα τη βγαλεις εκει να δεις....! Του κανατε τιποτα στο καρμπ. ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2009 Δεν μου τις ανεβάζει το ριμάδι....έβαλα τα link στο παραπάνω post μου κουκλα ειναι, να την χαιρεσαι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2009 thanks!!! Bill το καρμπ δεν το ακουμπήσαμε... θέλει να του αλλάξω βελόνες που δεν τις έχω ακόμα οπότε δεν είχε νόημα. Μάλλον μόλις μπει το FCR θα γίνουν όλα μαζί. By the way σήμερα ξήλωσα και το TPS να δω αν θα συνεχίζει να κάνει ταρζανιές...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2009 Δεν μου τις ανεβάζει το ριμάδι....έβαλα τα link στο παραπάνω post μου Κανε αντιγραφη εκει που λεει direct link και επικοληση στο εδω κουτακι για την εισαγωγη φωτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2009 κουκλα ,με γειες και καλογκαζωτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2009 (τροποποιήθηκε) Κανε αντιγραφη εκει που λεει direct link και επικοληση στο εδω κουτακι για την εισαγωγη φωτο Τροποποιήθηκε Ιούνιος 30 , 2009 από τον lavazutra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες