nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μια και διαπιστώνω ένα διαχωρισμό μεταξύ των θεμάτων που αφορούν μηχανές για άντρες (την πάρτη μας συνήθως) και για γυναίκες (αδερφές, αμόρε κτλ), είπα να ανεβάσω μια σχετική ψηφοφορία για να δω τι μυαλά κουβαλάμε. Προσωπικά τις ίδιες μηχανές που θα πρότεινα σε άντρες θα τις πρότεινα και σε γυναίκες.... Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2009 από τον nexxon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 βεβαίως και τις ίδιες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Θελω να δω γυναικα με Caponord ή BMW ή KTM(παθών εδω...)και να σπρωχνει τα 200+ κιλα μεχρι το νέξτ συνεργειο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Να σου φέρω την κολλητουλα μου με το DukeΙΙ να τα πάτε μια βολτίτσα..... Και άμα κατεφέρεις έστω να την διακρύνεις απο πίσω που θα βρίσκεσαι...Let me know. Δεν έχει διαφορά......το πόσο σε έχει καταλάβει το μικρόβιο της ¨μηχανής¨ μετράει μόνο . Βλέπω γυναίκες με κάτι μηχανές χύστα μέσα (πχ R6, Duke, Vstrom) και βλέπω και τον βαρύμαγκα τον άντρα να μην μπορεί να πάει ούτε το παπί του. Οτι οδηγεί ο αρσενικός οδηγεί και ο θηλυκός μοτολοβερας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Εγώ πάντως μια βδομάδα τώρα κάθε μέρα πετυχαίνω μια κοπελιά με ένα Δούκα(το μονοκύλινδρο όμως) στην παραλιακή και πηγαίνει τσίτα! Επίσης έχω δει αρκετές φορές μια κοπέλα με GSR πάντα ξεκράνωτη και αρκετές με τσόπερ κτλ αλλά έρωτας μου είναι μια με ένα Sh 300! Μακράν η πιο όμορφη κοπέλα σε μηχανή που έχω δεί!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Ναι διαφορετικές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Ναι διαφορετικές! +600... -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Θελω να δω γυναικα με Caponord ή BMW ή KTM(παθών εδω...)και να σπρωχνει τα 200+ κιλα μεχρι το νέξτ συνεργειο... Μπορεί και να δείς..... Απλώς θα είναι κάπως έτσι...... Τί έγινε φιλαράκι??? Δεν έχεις ξαναδεί κοπέλα να σπρώχνει Caponord????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) Δημήτρη ξεκίνα να κρύβεις τα κλειδιά της μηχανής :P καραφλοδαιμωνίτσα σε λίγα χρόνια: Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2009 από τον nexxon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Σαφως και διαφορετικες και ανατομικα να το παρεις περα απο ορισμενες γυναικες δεν μπορουν να ελεξουν μεγαλο βαρος,εμεις απο την φυση μας ειμαστε πιο δυνατοι.Η ειρωνεια ξερετε πια ειναι?εχω δει σε δρομο γυναικα να οδηγαει Busa,ναι καλα ακουσατε,την πειρα απο πισω για καμια 10αρια χλμ για να δω πως τα παει και ενω ηταν ευθεια φοβοταν να ανοιξει το γκαζι .Αχ και να ειχα εγω την Busa ......αυτο γινετε και με τα αυτοκινητα βλεπεις κατι γυναικες με mercedes AMG και δεν ξερουν να οδηγησουν καλα-καλα.Ατιμη που ειναι η ζωη εεε??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 δεν υπάρχει καμία διαφορά και ίσα ίσα που φτιάχνομαι να βλέπω γυναίκες να οδηγούν ss μηχανές, είχα δεί μία κάποτε με gsx-r κρανομένη και την ερωτεύτηκα. είμαι ευκολος σε αυτά τα θέματα. το πιο αντιαισθητικό όμως με τις γυναίκες είναι να οδηγούν παπιά, μπλιάααχ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Εξαρτάται από το άτομο... ;) ;) ;) Για παράδειγμα δεν θα πρότεινα σε μια αδύνατη κοπέλα γύρω στα 50 κιλά ας πούμε ένα BMW R1200GS ακόμη και αν ήταν έμπειρη στις μηχανές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Μόνο με την σωματική δύναμη κρίνεται το τι θα οδηγήσει κάποιος???? Και εγώ όταν πήρα το 1ο μου scooter μου φάνηκε θεόβαρο.....δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tony_xjr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) Να σου φέρω την κολλητουλα μου με το DukeΙΙ να τα πάτε μια βολτίτσα..... Και άμα κατεφέρεις έστω να την διακρύνεις απο πίσω που θα βρίσκεσαι...Let me know. Δεν έχει διαφορά......το πόσο σε έχει καταλάβει το μικρόβιο της ¨μηχανής¨ μετράει μόνο . Βλέπω γυναίκες με κάτι μηχανές χύστα μέσα (πχ R6, Duke, Vstrom) και βλέπω και τον βαρύμαγκα τον άντρα να μην μπορεί να πάει ούτε το παπί του. Οτι οδηγεί ο αρσενικός οδηγεί και ο θηλυκός μοτολοβερας δε νομίζω οτι το ερώτημα εστίασε στην ικανότητα οδήγησης που "γλαφυρότατα" περιγράφεις. όπως και να το κάνουμε μια κοπελίτσα αμα είναι 1,60 και 50 κιλα δε θα μπορέσει πότε να κουμαντάρει ένα 990. σε κάθε φανάρι θα βγάζει αντί για πόδι το πλαϊνό σταντ. το ίδιο ισχύει και για εναν άντρα που ισως ειναι μικροκαμωμένος αλλα ακόμα και έτσι λόγο φυσικης δυναμης θα μπορέσει να κουμαντάρει καλύτερα τον όγκο. Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2009 από τον tony_xjr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Δεν έχω την εμπειρία σας, αλλά νομίζω ότι ο έλεγχος του βάρους και του όγκου είναι περισσότερο θέμα τεχνικής παρά δύναμης έτσι δεν είναι; Μια goldwing για παράδειγμα, εκ των πραγμάτων δεν την κουμαντάρεις με τη δύναμη... Το ύψος δεν έχει τόσο να κάνει με το αν είσαι άντρας ή γυναίκα, ή φτάνεις ή δε φτάνεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 δε νομίζω οτι το ερώτημα εστίασε στην ικανότητα οδήγησης που "γλαφυρότατα" περιγράφεις. όπως και να το κάνουμε μια κοπελίτσα αμα είναι 1,60 και 50 κιλα δε θα μπορέσει πότε να κουμαντάρει ένα 990. σε κάθε φανάρι θα βγάζει αντί για πόδι το πλαϊνό σταντ. το ίδιο ισχύει και για εναν άντρα που ισως ειναι μικροκαμωμένος αλλα ακόμα και έτσι λόγο φυσικης δυναμης θα μπορέσει να κουμαντάρει καλύτερα τον όγκο. Να σου φέρω μια ωραία αντιπαράθεση στο λεγόμενο σου.... Στον καφέ της προηγούμενης εβδομάδας που χτύπησε ο Ιταλοκαμικάζι , καποιος έπρεπε να μεταφέρει την μηχανή του, ένα GS 1200.... To πήρε ο Ταξιδευτής (να είναι καλά το παλικάρι) και σε καμία περίπτωση χωρίς να θέλω να τον προσβάλω, δεν έχει το κατάλληλο ύψος για την μηχανή αυτή ούτε φαίνεται να έχει την σωματική διάπλασή να την κουμαντάρει..... Και όμως (πάρα ένα σκηνικό που μας έφτιαξε λίγο το κέφι, ναι αυτό με το σταντ λέω για όσους ήταν εκεί) την πήγε μια χαρούλα την μηχανή και την είχε κιόλας...... Ποια η διάφορα λοιπόν (τυχαία τα νούμερα) ενός άντρα 165-170 60 κιλών και μιας γυναίκας με τις ίδιες αναλογίες???? Ο άντρας είναι πιο μούσκουλαρ και μπορεί να κρατήσει σωματικά παραπάνω 30 κιλά οπότε του επιτρέπεται να οδηγεί ότι γουστάρει??? Η μήπως αν και οι δύο ξέρουν να ελέγχουν το κορμί τους σωστά έχουν τις ίδιες δυνατότητες πάνω στην ίδια μηχανή??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) Και παλι οσο τεχνικη και να εχεις δεν πρεπει να εχεις δυναμη?και φυσικα αντοχη.Πως μπορεις να στρειψεις ss χωρις να πλαγιασεις το σωμα σου?απλα δεν μπορεις,αυτο δεν θελει δυναμη?ισως δεν εκφραστικα σωστα αυτο εννοουσα....και παλι πιστευω οτι αν δεν εχεις την Α δυναμη δεν θα μπορεις να οδηγησεις μεγαλες σε βαρος και ογκο μηχανες,αποψη μου ειναι... Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2009 από τον nestro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tony_xjr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Δεν έχω την εμπειρία σας, αλλά νομίζω ότι ο έλεγχος του βάρους και του όγκου είναι περισσότερο θέμα τεχνικής παρά δύναμης έτσι δεν είναι; Μια goldwing για παράδειγμα, εκ των πραγμάτων δεν την κουμαντάρεις με τη δύναμη... Το ύψος δεν έχει τόσο να κάνει με το αν είσαι άντρας ή γυναίκα, ή φτάνεις ή δε φτάνεις... οχι φίλε μου...αμα τα ποδαράκια δε φτάνουν κάτω οτι τεχνική και να χεις... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) οχι φίλε μου...αμα τα ποδαράκια δε φτάνουν κάτω οτι τεχνική και να χεις... :/ Αρα είναι θέμα ψηλός ή κοντός και όχι άντρας ή γυναίκα, έτσι δεν είναι; Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2009 από τον nexxon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι έχουν την εικόνα μιας αδύνατης κοντούλας γυναίκας στο μυαλό τους..... Πολλές σε αναλογία ύψους είναι πολύ κοντά η και ψηλότερες από ορισμένους άντρες... όπως ο μπόμπος 1,60 άνδρας δεν οδηγεί ότι του έρθει , έτσι και η γυναίκα του1,80 καβαλάει το 990 και κάνει και παπάδες άμα είναι χερού. Οπότε????? Ίδιες μηχανές... Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2009 από τον lavazutra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) Και παλι οσο τεχνικη και να εχεις δεν πρεπει να εχεις δυναμη?και φυσικα αντοχη.Πως μπορεις να στρειψεις ss χωρις να πλαγιασεις το σωμα σου?απλα δεν μπορεις,αυτο δεν θελει δυναμη?ισως δεν εκφραστικα σωστα αυτο εννοουσα....και παλι πιστευω οτι αν δεν εχεις την Α δυναμη δεν θα μπορεις να οδηγησεις μεγαλες σε βαρος και ογκο μηχανες,αποψη μου ειναι... Παρ'όλη την "ασχετιλία" μου, μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι δε θέλει δύναμη για να πλαγιάσεις την οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα, και ειδικότερα ss. Ίσως είναι λίγο δυσκολότερο στα chopper. Countersteering λέγεται. Και ή ευκολία του στριψίματος εξαρτάται από τη γωνία του άξονα του τιμονιού με την κάθετο στο έδαφος.Στο βίντεο twist of the wrist νομίζω σε κάποια φάση νομίζω τον δείχνει να στρίβει μόνο με ένα δάχτυλο στο γκάζι Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2009 από τον nexxon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) Δεν ξερω ρε φιλε αλλα εγω οταν γυρναω σπιτι μου νιωθω πολυ κουρασμενος παρ'ολο που παω και γυμναστηριο,με κουραζει πολυ η μηχανη οταν βρισκομαι σε συνεχομενες στροφες γιατι αραγε?μηπως απο τις στροφες?μαλλον ναι!εγω παντως για να παρω μια στροφη οποια και να ''κοψεις'' ολο το τιμονι παλι δεν θα την παρεις αν δεν πλαγιασεις και το σωμα σου!Και στις πολλες στροφες αναμενομενω ειναι να κουραζεσε δεν ξερω τα λεω λαθος? Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2009 από τον nestro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) Προσωπικά έχω καταλήξει σε αυτό που λέω παραπάνω σε συνδυασμό διαβάσματος βιβλίων (έχουν παίξει και εδώ και στο www.moto.gr σχετικά λινκ στο rapidshare) και οδηγώντας την πάπια μου για 7500+km περίπου (νέωπας δηλαδή) Στο mybike σχετικά έχουν παίξει και τα παρακάτω και σε συνάρτηση με αυτά πιστεύω πρέπει να βλέπουμε αν υπάρχει διαφοροποίηση άντρα-γυναίκας: http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=13420 http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=2625 http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=2624 Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2009 από τον nexxon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Woo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 @Nestro Το ότι νοιώθεις κουρασμένος δεν έχει να κάνει με τις στροφες . το πως θα πλαγιάσεις την μηχανη είναι καθαρά θέμα τεχνικης (παρε και για παραδειγμα τους οδηγους αγωνων MotoGP και superbikes που όλοι τους είναι κάτω απο 1,70 και κάτω από 65 κιλα) Εσυ κυριως νοιώθεις την κούραση λόγο του γυμνου . που είναι πολυ επιπονο στην οδηγηση αν δεν το εχεις συνηθησει , αν σε βαράει ο αερας ή και ακόμα η καταπονήσεις που δέχεσαι στα χερια σε κάθε αλλαγη του ανέμου η σε κάθε λακουβα..... Μην ανησυχεις θα συνηθησεις Τωρα παιδια εγω δε πιστευω πως είναι θεμα Αντρα-Γυναικας αλλα σίγουρα είναι θέμα υψους για κάποια συγκεκριμένα μοντέλα .. Οσο για τις ss .... τι καλυτερο από να τις οδηγάνε γυναικες?ε?ΕΕ?Ε?ε?ΕΕ?ε?ε? Υπάρχει πιο ωραίο θέαμα απο το σκυφτο τουρλοτο κωλαρακι μιας γκόμενας που οδηγάει SS ? αν υπάρχει πεστε μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Βασικα δεν ειναι ωραιο να τις οδηγανε αλλα να καθονται πισω μας εκει πιστευω οτι εχει την καλητερη θεα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες