nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2009 @ DeadShadow,Λες να δω για busa?Εδω δεν μπορω να την παρω εγω...σιγα μην μπορει η αδερφη μου :P @ zeus οταν λες για Aprilia? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeus 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2009 το sportcity 125cc! πιστευω θα τη βολεψει γι αυτα που θελει! δεν ειναι μεγαλο ουτε μικρο! μεγαλεσ ροδεσ εχει! εμενα προσωπικα δε μου εχει βγαλει καποιο προβλημα 3 χρονια το χω! ομορφο πιστεςυω οτι ειναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2009 περα απο την πλακα runner 50αρι !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2009 Ναι ρε Runner πως και δεν το σκευτηκα ,καλη επιλογη,αντε να δουμε γιατι την ψαχνουμε την δουλεια μια εβδομαδα και ακομα δεν εχουμε καταληξει πουθενα Ευπροσδεκτες και αλλες προτασεις εχουμε ακομα 1-2 μερες πριν παρει την αποφαση της Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2009 (τροποποιήθηκε) Runner 50 η 125,SH και Nexus 300 (???) P.S Piaggio Zip 100 ? Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2009 από τον ChriC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2009 Το ξαναλεω δεν παμε πανω απο 125cc αντε 150,στα 300cc ειναι πολυ βαρια η μηχανη και δεν θα μπορεσει να την κουμανταρει.Το Piaggio το εχει ενας φιλος μου και μου ειπε καλητερα μακρια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2009 αμα παιζουν και τα σκουτερ ακομα liberty απο μενα. Με χορους ελαφρυ αξιοπιστο ολα σε ενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2009 Ηοnda sh.Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και σχετικά καλό εμφανισιακά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2009 Εγώ πάντως θα προτείνω το ΖΙΡ 100, οικονομικό και συμμαζεμένο και έχει ένας φίλος μου και όποτε το πιάνω ρίχνω πολύ γέλιο, τρελλό εργαλείο λέμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Που είναι ο Bloody να ζητήσει φωτογραφία? Καλά! δεν την ταϊζετε καθόλου? Πάρτης 1 ss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Daytona Sprinter . 50cc / 125cc Δυναμική εμφάνιση - σπόρ χαρακτήρα Εξελιγμένους κινητήρες της DAYTONA Μοντέρνες ζάντες κράματος αλουμινίου Εμπρός-Πίσω δισκόφρενο Καρίνα - spoiler αλουμινίου – στροφόμετρο Ενισχυμένο ψαλίδι ανεστραμμένης δοκού Σωλήνακια φρένων υψηλής πίεσης Sprinter 50 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ: Τετράχρονος ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ/ΒΑΛΒΙΔΕΣ: 1 / 2 ΚΥΒΙΣΜΟΣ: 49 cc ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: Καρμπυρατέρ ΙΣΧΥΣ: 4.1 Hp/7500 rpm ΡΟΠΗ: 3,2kg-m/6000 rpm ΨΥΞΗ: Αέρας ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Μίζα-Μανιβέλα Sprinter 125 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ: Τετράχρονος ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ/ΒΑΛΒΙΔΕΣ: 1 / 2 ΚΥΒΙΣΜΟΣ: 119.7 cc ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: Καρμπυρατέρ ΙΣΧΥΣ: 8,5 Hp/8000 rpm ΡΟΠΗ: 8,5 Nm/4500 rpm ΨΥΞΗ: Αέρας ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Μίζα-Μανιβέλα ΒΑΡΟΣ: 94 Κg Το 50άρι είναι αρκετά ''ήρεμο'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 @Karaflodaimon http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=24281&hl= Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
prozak 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 απο καθαρά προσωπική εμπειρία, χαλαρά liberty 125 , δεν το συζητάω... το έχω 3 χρόνια, και δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα... είναι ελαφρύ, ευκολοοδήγητο, ευπαρουσίαστο κτλ κτλ κτλ ενα μειονέκτημα έχει, κι αυτό το λέω επειδή εμείς οι γυναίκες είμαστε λίγο υστερικές... το φωτάκι της βενζίνης ανάβει όταν έχει μέσα το 1/4 του ντεπόζιτου, που πρακτικά σημαίνει ότι έχει ακόμα πρπ 20 χλμ, αλλά σε αγχώνει να το βλέπεις να ανάβει... κι αν τλκ το πάρετε ζήτα να σας βάλουν με τη μια πλαινό σταντ, δεν τα πάμε καλά με το διπλο :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 @Karaflodaimon http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=24281&hl= Ενα μεμονομένο επισόδιο είναι!!! Ξέρεις πόσα πολλά έχουνε πουληθεί???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Να πάρει εμένα και θα την πηγαίνω όπου θέλει όποτε θέλει!!!! Στο θέμα μας.... Το Liberty (50cc μετατροπή απ'ο Piaggio σε 80cc) το τσίμπησε η αδερφούλα μου πριν από κάνα 2μηνο και μπορώ να πώ ότι μου άφησε καλές εντυπώσεις τις φορές που το πήγα άτα. Αρκετά μεγάλοι χώροι, μεγάλοι τροχοί που τοπ κάνουν σαφέστατα πιο σταθερό στην οδήγηση, έχει πολυ ομαλή λειτουργία το μοτέρ του, ικανοποιητικά φρένα, ελαφρί και είναι και πανέμορφο!!!!!! Χτυπάτε το αλύπητα.....για την χρήση που το θέλει η αδερφή σου είναι ότι πρέπει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Οκ θα παω το απογευμα να τσεκαρω και τα δυο να δω και τη πουλια πιανουν :P .Χθες που τσεκαρα και κατι αλλα μαγαζι μου προτειναν να κοιταξω και κατι Peugeot τι λενε αυτα?αξιζουν ή θα βγουν μαπα?μοντελο ακριβως δεν θυμαμαι αλλα σαν μαρκα αξιζουν ή θα τα πληρωσουμε χρυσαφι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
prozak 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 πάρε παιδί μου piaggio, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...!!! :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Μακρια απο Peugeot Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Πάρε ένα Scania να έχεις και την κεφαλή σου γαλήνια..... Μόνο άμα τρακάρει με Leopard ή το ρίξει από κάνα γκρεμό ίσως να αρχίσουν οι ανησυχίες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Πρωτα απο ολα μιλαμε για κοπελα 20 ετων 1.50cm 46kg Δευτερον οπως ειπα και την περιγραφη ειναι αδυναμη Bγαζει τωρα το διπλωμα της Α1 Κάτι χαμηλό και όσο πιο ελαφρύ γίνεται, θα πρότεινα. Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, μιλάω. Και να το οδηγήσει, πριν το αγοράσει, για να τσεκάρει αν "κουμπώνει" καλά πάνω του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Ναι μα για αυτο παμε σε τοσα μικρα cc,για να ειναι οσο το δυνατον ελεφρυτερο,τωρα με τετοιες διαστασεις φτανει σχεδον σε ολες τις μηχανες να πατησει κατω(εκτως απο τις Gillera) και βασικα λογο υψους δεν νομιζω να μην ''κουμπωσει'' σε μια μηχανη,τα δοκιμαζω πρωτα εγω που εχω μια μικρη εμπειρια και μετα τωρα με τις ευρωεκλογες θα την βαλω να τις τσεκαρει και αυτη ή να παμε και μια βολτα οι 2 μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Νομιζω το Zipaki ειναι μονοδρομος.. Ειναι και ομορφο το ατιμουτσικο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Ναι ναι κοίτα και το ΖΙΡ και το Fly που είναι και τα 2 πολύ καλά για τη χρήση που τα θέλει η αδερφή σου!!!!!! Πάντως αν πας για αυτά πάρε καλύτερα το Fly125 που είναι και πιο ασφαλές από θέμα όγκου και γενικά δεν μασάει. Το ΖΙΡ είναι πολύ μικρό και με πολύ μικρές ρόδες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε στήσιμο και το πόσο σε βλέπουν στο δρόμο οι οδηγοί αυτοκινήτων... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Καλά, οι οδηγοί αυτοκινήτων γενικώς δεν βλέπουν τίποτα που είναι σε δύο ρόδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 χαχα :D το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν μας προσεχουν.Για το Fly κοιταξα αλλα περα απο μερικες φωτογραφιες,καθως σε μαγαζια δεν μπορεσα να βρω κανενα,εμενα δεν μου αρεσε φυσικα και θα το δειξω στην αδερφη μου στο τελος αυτη ειναι που επιλεγει την μηχανη της.Το Zip ειναι μουρικο δεν λεω .Μαλλον καπου εδω τελειωνει αυτο το τοπικ ,οτι και αν παρει η αδερφη μου τελικα,θα ποσταρω εδω και μερικες φωτο!! Σας ευχαριστω ολους!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες