Jump to content
Sign in to follow this  
panchouv1987

YBR 250-CBF 250-NINJA 250 i kati allo?

Recommended Posts

Gia sas.Eimai neos odigos kai tha ithela ti voitheia sas gia tin epilogi tis protis mou mihanis.

Den eho proigoumeni empeiria apo mihanes giauto tha parakalousa gia oikiotita se tyxon kotsanes :P

Ti mihani tha ti xrisimopoio kurios mesa sti poli alla thelo na pigeno kai taxidakia (isos kai pano apo 300xlm).

Se proti fasi apo auta pou diavasa se diafora posts proteinete ybr 250,cbf 250 kurios kai kapoioi to nidja.

Megaliterou kivismou mixani tha einai diskolo na ti koumantaro gia proti(400-650)?

Katalaveno oti ta naked den einai ftiagmena gia taxidi alla ena Athina-Githio as poume tha paleuotane?

Oi cruiser telika einai toso avoles gia taxidi oso akougetai?

Diatheto mexri peripou 5000 euro.Ti alles epiloges tha eixa?

Euxaristo poli ek ton proteron!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν θελεις σοβαρες και γρηγορες απαντησεις καλυτερα να ξαναγραψεις το μυνημα σου στα ελληνικα...... :_thumbsup:

Τι διπλωμα εχεις? Α1?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

KLE500

http://www.kawasaki.gr/product.asp?Id=340492DECCE

Και κυρίως για πόλη, και ταξιδάκια θα σε πάει

http://www.kawasaki.gr/product.asp?Id=340492DECCE&Sub=4

Δεν το είχα ποτέ, μειονεκτήματα του η μικρή μεταπωλητική αξία, ενώ έχω ακούσει ότι βγάζει εύκολα πρόβλημα στον ανορθωτή.

Ότι πιο value for money υπάρχει. To Klr 650 δεν θα το έπαιρνα γιατί παραείναι παλιό και πρέπει να καίει τα άντερα του σε βενζίνη . Σαν επιλογή το αποδέχομαι:

http://www.kawasaki.gr/product.asp?Id=B63F51ECCE

http://www.kawasaki.gr/product.asp?Id=B63F51ECCE&Sub=4

Προσωπικά, θα πήγαινα στο YBR250 γιατί δίνω προτεραιότητα στην αστική μετακίνηση, ενώ αν ήμουν στην ηλικία σου στα λίγα κυβικά θα κοίταγα περισσότερο το ninja250 κι αν γούσταρα ψιλόφτερα κάνα klx250

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τα λεφτά που διαθέτεις μπορείς να πάρεις κάτι μέχρι 500 κυβικά +κράνος καλό και μπουφάν!

Άν θέλεις να καλύπτεις και αποστάσεις μέχρι 300χλμ μήν πάρεις λιγότερα απο 500 κυβικά!

Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα με τόσα κυβικά επειδή είσαι νέος οδηγός! Στα μαθήματα οδήγησης τί οδηγούσες????

Μπορείς να παίξεις, πέραν απο τα 250άρια που είπες τα οποία είναι πολύ καλά, και σε CB400 ,500- Transalp 400 - KLE 500.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και με το ninjaki δεν νομιζω να εχεις προβλημα στο ταξιδι.

με 120-130 παει πολυ ανετα

αλλα οπως προτεινει ο δαιμονας με τα 400-500 θα εισαι πιο ανετος

και θα εχεις και το γκαζι σου οταν το αναζητησεις

καλες αγορες ;)

Τροποποιήθηκε από τον vassilis-4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα σου προτινα να περιμενεις λιγο μεχρι να ερθει το HONDA CB300 2009.

>>>>Visit Website

Τροποποιήθηκε από τον arkas2004

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα σου προτινα να περιμενεις λιγο μεχρι να ερθει το HONDA CB300 2009.λογικα θα φοραει κινητηρα απο sh αλλα δεν ειναι τεκμηριωμενο ακομα.και αν φοραει μπορει να εχει καποιες μικρες διαφορες ωστε να αποδιδει απο λιγο παραπανω απο τα 25αλογα που εχει το συγκεκριμενο σκουτερ.τελικη γυρω στα 160-170 με ζορισμα αλλα μεχρι τα 150 πολυ ανετα λενε.και καταναλωση περιπου 3,5-4 λ/100χλμ εκτος πολης και 4-4,5λ/100 χλμ εντος πολης αναλογα και την χρηση που θα του κανεις βεβαια.κατα την γνωμη μου θα γινει best seller αφου μοιαζει εξωτερικα στον μεγαλο αδερφο HORNET +την αξιοπιστια της HONDA

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

efharisto polu gia tis apadiseis sas!

arxika sorry gia ta grenglish alla o upologistis mou den exei elliniko pliktrologio :S

to diploma pou exo einai katigorias A.

Apo tis poli xrisimes apadiseis exo katalixei sta exis:i na perimeno na vgei to cb300 pou pragmatika einai poli omorfo(kai miazei arketa me to hornet) i na paro ena kle 500 to opoio mou fenetai pio konta stis apaitiseis mou(taxidaki klp klp).

Tha me viothage arketa an kapios exei empeiria apo cruiser na mou pei ti gnomi tou gia ti kourastiki stasi pou fenetai oti exoun kai an iparxei kapio modelo axiologo ipopsi sas.To xanarotao gt emfanisiaka kai sa mixanes einai pio koda sto gousto mou.

Episis diavasa oti to cb300 tha exei piso tabouro kai oxi diskofreno.se mia titania diafonia pou diavaza se ena forum den evgala akri.telika xriazetai mia mixani 300 kivikon piso disko i einai ipervoliko kathos to piso freno theoreitai voithitiko?

Efharisto kai pali poli kai sas efharisto gia tis apadiseis!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σου κατ'αρχην συνονοματε!!

Αρχικα τα 2 μηχανακια που αναφερεις στον τιτλο ειναι πολυ καλα για αρχη,αλλα αφου διαθετεις τα λεφτα και το διπλωμα καλυτερα θα ηταν να ερνουσες σε κατι πιο δυνατο,αλλα οχι απαγορευτικης δυναμης για το ελαχιστο της εμπειριας σου..Αφου θες να κανεις και ταξιδακια καλο θα ηταν να κοιταξεις κατι σε Kawasaki KLE 500 η Honda Transalp 650..Βεβαια καλο θα ηταν πριν καταληξεις σε καποιες συγκεκριμενες μοτοσυκλετες να τις δοκιμασεις,να κατσεις πανωω τους να δεις πως σου φαινονται απο αποψη βαρους και αν γινεται να τις πας μια βολτα...

Υ.Γ.:Στειλε μου ενα ΠΜ,θα καταλαβεις γιατι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στις επιλογες σου προσθεσε

1)Aprilia Pegaso 650 i.e

2)Suzuki Freewind

3)Yamaha Xt 500/600

4)BMW F650GS

Eλπιζω εκτως απο την χρηστικοτητα που σου προσφερουν να σου αρεσουν κιολας,γιατι αν δεν την γουσταρεις καλυτερα μην το σκεφτεσαι καν...

Απο κρουιζερ που ειπες θα προτεινα κατι σε Honda Shadow/Steed Yamaha dragstar και τετοια...Βεβαια το θεμα της ανεσης ειναι λιγο ζορι..Το Virago του πατερα μου ειναι θανατος σε αυτο το θεμα και η υπαρξη συνεπιβατη σε πολυωρη διαδρομη φανταζει αστειο!Φρενα αποδεκτα,αλλα με δευτερο ατομο πανω γινονται μαρτυριο...Αν τα γουσταρεις βεβαια κανεις καποιους συμβιβασμους,αλλα σιγουρα δεν παρεχουν ολα οσα ζητας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τπτ σε scooter ψηνεσαι?Εγω κοιτουσα για την αδερφη μου το sh 150 για αστικες μετακινησεις,αλλα εσυ που θελεις και να κανεις και παραπανω χλμ πιστευω το sh 300 θα ειναι για σενα μια χαρα.Δεν ξερω ποσο καιρο εχεις για να παρεις μηχανη,παντως αν εχεις χρονο κατσε να δουμε τι θα γινει και με το cbf 300

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα