Megas Alexandros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Κούκλα το έχεις μπράβο , να το χαίρεσαι !!!! Πόσα χλμ έχεις κάνει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 ...τι να πει κανεις για αυτο το εργαλειο!...πανεμορφο ρε συ!...και σε αυτο χρωματακι τα σπαει! ...να τα εκατοστησετε φιλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Φιλαράκι μου καλό σου εύχομαι και γω με την σειρά μου να τα εκατοστίσεις (τα χλμ)και να την ευχαριστιέσε για πολλά πολλά χρόνια ακόμη . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Παίδες σας ευχαριστούμε (η γριούλα μου και 'γώ) για τις ευχές σας. Για να σας αποζημιώσουμε σας υποσχόμαστε πολλές-πολλές φώτο απο το καλοκαιρινό μας ταξιδάκι. Καλά χιλιόμετρα σε όλους......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 ευχομαι ατελειωτα χλμ παναγιωτη με την κουκλα σου,πολλα τοπικ για το ντερο ομως κι ειναι και ανοιξη και θα παθουμε καμια ζημια :D χαζευα ενα μαυρο το πρωι που ημουν στην εφορια.ειναι κουκλι το ατιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 ευχομαι ατελειωτα χλμ παναγιωτη με την κουκλα σου,πολλα τοπικ για το ντερο ομως κι ειναι και ανοιξη και θα παθουμε καμια ζημια :D χαζευα ενα μαυρο το πρωι που ημουν στην εφορια.ειναι κουκλι το ατιμο πές του τα, πές του τα... γι' αυτό και εγώ το πήρα μαύρο... :) Παναγιώτη, οεο, το είδα που το ετοίμαζαν και χάζεψα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 ετσι ειναι οι ερωτευμενοι λεμε!!! keep riding.... απο χλμ πως παει?πανω απο 200.000??? ετσι ειναι οι ερωτευμενοι λεμε!!! keep riding.... απο χλμ πως παει?πανω απο 200.000??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrish69 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Ωραίος Αυτό θα πει μακροχρόνια σχέσηηη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 ΦΤΟΥ ΣΟΥ Παναγιώτη να μη σε ματιάσω ρε φίλε!!! ΜΠΡΑΒΟ και σε σένα και στο μότόρι σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος (που λέει και το άσμα )να τη χαίρεσαι Πάνο γι' αυτό της έκανες δώρο αναρτήσεις ε; ανανέωση της σχέσης ;.έχει γούστο να παρασύρεις τον μαθιου -απο Πάτρα μεριά που ....ψίλοι στα αυτιά του μπήκανε !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Αντε και στην τρίτη δεκαετία! Πάντα με κέφια και μεράκι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Χρόνια πολλά στην μηχανή σου ! Είναι πολύ ευχάριστο να ακούς για τέτοιες επετείους!!! Αλήθεια τί χλμ έχει? Δεν έχεις κάνει καμιά ανακατασκευή στον κινητήρα??? Το νοιώθεις να τραβάει όπως παλιά ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 πολλα τοπικ για το ντερο ομως κι ειναι και ανοιξη και θα παθουμε καμια ζημια :D χαζευα ενα μαυρο το πρωι που ημουν στην εφορια.ειναι κουκλι το ατιμο Εντάξει....όχι και κουκλί η φακλάνα.... :D (Ασε να μιλήσει κανένας άλλος, όχι εσύ με το πανέμορφο ντουκ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Ωραίος Παναγιώτη.. Σε ζηλεύω καλοπροαίρετα, γιατί αυτή την ικανότητα να καταπίνω ΤΟΣΑ χιλιόμετρα και να θέλω κι άλλα, κι άλλα, θα ήθελα πάρα πολύ να την έχω, αν και έχω μέλλον μπροστά μου.. Παρεπιπτώντως, όταν μπορέσεις να ανεβάσεις και μια φώτο απ'τον Μπόλντορα θα ήταν παραπάνω από καλοδεχούμενη!! Μεγάλος έρωτας το 7μιση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
h.a.balafoutre 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Αυτά είναι τα ωραία που κρατάνε για πολλά πολλά ευχάριστα και υγειή χιλιόμετρα. Απόλαυση. Πόσα χιλιόμετρα έχετε γράψει σε μια δεκαετία? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 ευχομαι ατελειωτα χλμ παναγιωτη με την κουκλα σου,πολλα τοπικ για το ντερο ομως κι ειναι και ανοιξη και θα παθουμε καμια ζημια :D χαζευα ενα μαυρο το πρωι που ημουν στην εφορια.ειναι κουκλι το ατιμο Κάποιος Πατρινός συμφορουμίστας θα πάρει Βαραντέρο σύντομα και δεν μας το λέει ακόμα. :P Το φυλάει για έκπληξη....!!!! Μπράβο φίλε μου, είσαι μερακλής και η γριούλα σου σαν κοπελούδα είναι....!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pdimop 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 Παναγίωτη σου ευχομαι να πίασεις το πρώτο Milestone των 500.000 khm και εδώ είμαστε να ορίσουμε και το δεύτερο Milestone Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 Ποπο, πραγματικα παρα πολυς καιρος, εκατο χρονια να οδηγατε μαζι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 Eιλικρινά χαίρομαι πολύ όταν βλέπω ανθρώπους να ερωτεύονται έτσι μια μοτοσυκλέτα!!! Την βλέπεις και την ερωτεύεσαι... κάνεις το βήμα να την ζητήσεις σε γάμο... και μένεις μαζί της για καιρό. Κι εκεί ανακαλύπτεις πως έχει φτιαχτεί για σένα και περνάς μαζί της βίο ανθόσπαρτο! Εύχομαι και 3η δεκαετία!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 φιλε να την χαιρεσε για πολυ καιρο ακομα και να κανεις πολλεεεεεεεεεεεες ακομα βολτες μαζι της!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 Παίδες, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, άντε και στα δικά σας......... ALX, έπεσες διάνα................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 Πολύ φιλοσοφημένο το θέμα... απαπά.. τα λόγια είναι περιττά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες