Jump to content

Recommended Posts

Γνωριζετε κανενα καλο camping στην περιοχη της Πιεριας?

Η' σε καποια περιοχη εκτος νησιων ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Περιμενε να μπει ο Φουρναρης να σε κατατοπισει. Στην περιοχη του πλαταμωνα εχει μερικα camρing απ'οσο ξερω....

Τροποποιήθηκε από τον steven_04

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στειλε πμ στον φουρναρη αυτος ειναι απο εκει και θα σου απαντησει αμεσως :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Περιμενε να μπει ο Φουρναρης να σε κατατοπισει. Στην περιοχη του πλαταμωνα εχει μερικα camρing απ'οσο ξερω....

Οντως στην περιοχη του Πλαταμωνα εχει αρκετα. Δυστυχως ομως δεν εχω ιδια αποψη γιατι εχω να παω καμπιγκ απο το 2003.

Θα ρωτησω ομως καποιους φιλους και θα σε ενημερωσω ποσταρωντας εδω.

Παντως να ξερεις οτι η Πιερια απο την Κατερινη και κατω ειναι και πολυ ομορφη και προσιτες τιμες εχει και μαζευει ωραιο κοσμο (αν με πιανεις :_w00t: )

Δεν ξερω βεβαια αν θα πας με γυναικεια παρεα, τοτε αλλαζει το ζητημα. Δεν μπορω να γραψω και πολλα γιατι στο mybike μπαινει και το καμαρι μου :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρωτο ποδι παλιουρι πολυ ωραιο και με φοβερη θαλασσα.Δευτερο ποδι αρμενιστης κοιονι και στον πειρατη.Σε αυτα εχω παει και εχω ιδια αποψη.Πολυ καλα και απο σερβις και απο παροχες και εν μερει και τιμες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οντως στην περιοχη του Πλαταμωνα εχει αρκετα. Δυστυχως ομως δεν εχω ιδια αποψη γιατι εχω να παω καμπιγκ απο το 2003.

Θα ρωτησω ομως καποιους φιλους και θα σε ενημερωσω ποσταρωντας εδω.

Παντως να ξερεις οτι η Πιερια απο την Κατερινη και κατω ειναι και πολυ ομορφη και προσιτες τιμες εχει και μαζευει ωραιο κοσμο (αν με πιανεις :_w00t: )

Δεν σξερω βεβαια αν θα πας με γυναικεια παρεα, τοτε αλλαζει το ζητημα. Δεν μπορω να γραψω και πολλα γιατι στο mybike μπαινει και το καμαρι μου :lol: :lol: :lol:

Τό 'σωσες............... :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Χαλκιδική έχει εξαιρετικά camping (με εξαίρεση της Αμμουλιανής) στη Σιθωνία, όπως π.χ. στον Αρμενιστή που αναφέρθηκε ή στη Σάρτη. Απλά αυτό που μου τη βάραγε είναι οτι σχεδόν σε όλα έδιναν προτεραιότητα στους "μόνιμους" πελάτες τους με τα τροχόσπιτα και τα αυτοκινούμενα, ξέρεις καταστάσεις του τύπου μεταφέρω όλο μου το νοικοκυριό ή αποκτώ εξοχικό με ετήσιο ενοίκιο :lol: , το περιφράζω κ.λ.π. Για να περάσεις στη παραλία έπρεπε να πηδήξεις πάνω απο τους κοτσαδόρους των τροχοσπίτων και τις μπουκάλες με το υγραέριο, ενώ τους σκηνίτες τους είχαν στριμωγμένους :angry: (σε κάποια σε ειδικούς χώρους το έναν πάνω στον άλλο). Βέβαια απο ζεστο νερό, WC κ.λ.π. κανένα πρόβλημα. Όλα αυτά πριν 7-8 χρόνια, μπορεί πλέον να έχει αλλάξει η κατάσταση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Η Χαλκιδική έχει εξαιρετικά camping (με εξαίρεση της Αμμουλιανής) στη Σιθωνία, όπως π.χ. στον Αρμενιστή που αναφέρθηκε ή στη Σάρτη. Απλά αυτό που μου τη βάραγε είναι οτι σχεδόν σε όλα έδιναν προτεραιότητα στους "μόνιμους" πελάτες τους με τα τροχόσπιτα και τα αυτοκινούμενα, ξέρεις καταστάσεις του τύπου μεταφέρω όλο μου το νοικοκυριό ή αποκτώ εξοχικό με ετήσιο ενοίκιο :lol: , το περιφράζω κ.λ.π. Για να περάσεις στη παραλία έπρεπε να πηδήξεις πάνω απο τους κοτσαδόρους των τροχοσπίτων και τις μπουκάλες με το υγραέριο, ενώ τους σκηνίτες τους είχαν στριμωγμένους :angry: (σε κάποια σε ειδικούς χώρους το έναν πάνω στον άλλο). Βέβαια απο ζεστο νερό, WC κ.λ.π. κανένα πρόβλημα. Όλα αυτά πριν 7-8 χρόνια, μπορεί πλέον να έχει αλλάξει η κατάσταση.

Επειδη τα 2 τελευταια χρονια κανω camping στον αρμενιστη μπορω να σου πω οτι δεν ειναι ετσι τα πραματα. αυτο που περιγραφεις ειναι το πλατανιτσι οπου εκει ειναι πολυ χυμα αφου ειναι δημοτικο camping και δεν τους πολυνοιαζει το τι γινεται. Εμεις αγορασαμε τροχοσπιτο το χειμωνα και φετος θα το στισουμε στο Lacara για 70 μερες. Πολυ γουσταρω, καθε ΣΚ θα καβαλαω τη μηχανη και θα πηγαινω στο camping....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γι αυτό λέω οτι μπορεί να έχει αλλάξει η κατάσταση. Στον Αρμενιστή συγκεκριμένα μας είχαν στοιβαγμένους σε μια συγκεκριμένη περιοχή, δεν μπορούσες να στήσεις όπου ήθελες (πρίν 7-8 χρόνια). Κατά τα άλλα camping με κουλτούρα, μουσικές βραδιές, ενώ γνώρισα και τον Αγάθωνα Ιακωβίδη :P . Και θάλασσα άπαιχτη !!

Τροποποιήθηκε από τον swork21

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαλκιδική εχει πολύ ωραία camping, βέβαια πέρυσι πήγα στο καλύτερο που έχω πάει στα εκεί μέρη, το thalatta στο Καλαμίτσι.

Θα στο πρότεινα ανεπιφύλακτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα