Jump to content
μάθο...

Για πειτε το δοκιμασε κανεις;

Recommended Posts

..Αντε, ΤΡΙΦΤΕ!! ολοι μαζι, με θαρρος και αυταπαρνηση!! ( :P ), ωστε οταν ασχοληθω με το θεμα (σε κανα μηνα), να υπαρχουν ολα τα tricks!! :lol: :lol: :P

Ρε Θανάση, τι είναι αυτά που λές................. αν φρενάρουν όλοι τώρα και περιμένουν, εμάς ποιός θα μας πεί τα μυστικά; :rolleyes:

Περιμένω να το πάρω στα χέρια μου και λέω να πιάσω να τρίψω κινητήρα στο Μπολντόρι. Καμιά ιδέα, γιατί πανάκι δεν παίζει με την καμία;

Γιάννη πως θα το κανονίσουμε; Μπορεί να είμαι αύριο (Σάββατο) στη Θεσσαλονίκη, πού θα κινέισαι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ευτυχώς υπάρχουν κι'άλλοι που τραβάνε τα ίδια με εμένα... τουλάχιστον δεν νιώθω μοναξιά.... Θέλει πολύ τρίψιμο τελικά και απ'ότι βλέπω το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα το θεμιτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Θανάση, τι είναι αυτά που λές................. αν φρενάρουν όλοι τώρα και περιμένουν, εμάς ποιός θα μας πεί τα μυστικά; :rolleyes:

Περιμένω να το πάρω στα χέρια μου και λέω να πιάσω να τρίψω κινητήρα στο Μπολντόρι. Καμιά ιδέα, γιατί πανάκι δεν παίζει με την καμία;

Γιάννη πως θα το κανονίσουμε; Μπορεί να είμαι αύριο (Σάββατο) στη Θεσσαλονίκη, πού θα κινέισαι;

δουλευω 9 πρωι με 5 το σκ

παρε τηλ αν δεν ειμαι δουλεια να το αφησω να περασεις να το παρεις πλατεια αγ σοφιας ειμαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λογικά αυτό το πράγμα δεν εξαφανίζει την σκουρία δια μαγείας......Έχει διαβρώσει το μέταλο δεν μπορεί να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση.

Που θέλω να καταλλήξω....Θυμαστε που οι γιαγιάδες μας όταν σκούριαζαν τα κατσαρολικά η τα ασιμικά τα έτριβαν με σόδα και αλατόνερο για να γιαλύσουν;;;

Είχαν πολύ καλά αποτελέσματα αλλά μέτα απο το πολύ τρίψε όμως τα κατσαρολικά άνοιγαν κάτι τρυπάρες να....

Ίσως σε βάθος χρόνου να μην έιναι και ότι καλυτερο αυτό το προιον.

Μια σκέψη κάνω μόνο ε μην παρεξηγηθώ :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ πάντως δεν το τρίβω άλλο, διότι και οι λαιμοί έχουν επιστρώσεις που στο τέλος θα καταστραφούν.

πιστεύω ότι το συρματάκι δεν κάνει καθόλου καλό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγαλη απογοητευση και απο μενα

Μονο τροχο δεν εβαλα πανω και παλι κατω του μετριου το αποτελεσμα

Ισως να επρεπε να χρησιμοποιησουμε το υλικο που γραφει πανω το κουτι για πολυ βρωμα

p5230097.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μήπως πρέπει να τριφτεί με κάποιο άλλο υλικό στην αρχή να φύγει η πολύ βρώμα και λάσπες και μετά το purple?

λέω τώρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω κι εγω το πονο μου!Ξεκινησα πριν 3 ωρες την ιεροτελεστια!Κατεβηκα στη μηχανη με ορεξη και λεω δε θα κανω προχειρες δουλειες σημερα και αρχισα να λυνω πλαστικα για ευκολη προσβαση.Στην αρχη εφτιαξα πλουσιο σαπουνονερο κι αρχισα να τριβω τους λαιμους να φυγει η πολυ μακαφιορα και ο πυλος!Μολις ξεβγαλα και σκουπισα τους λαιμους λεω να ξεκινησω το τριψιμο με το ζουμι!Μετα απο 1 ωρα τριψιμο το αποτελεσμα δεν ηταν αυτο που περιμενα αφου μου βγηκε και η ψυχη απο το τριψιμο!Καθαρισαν σε ενα σημειο που επεσε η πολυ δουλεια αλλα στα υπολοιπα που επισης ετριψα δεν βγηκε σχεδον καθολου!Θεωρω οτι για να γινει τελεια δουλεια πρεπει να βγουν οι εξατμισεις αλλα και παλι θα θελει πολυ τριψιμο!Τωρα αν καποιος εμεινε ευχαριστημενος και θελει κι αλλο μπουκαλακι του δινω το δικο μου με 12ε!Μονο μερικες σταγονες χρησιμοποιησα!Αν δε το παρει κανεις με βλεπω να το πινω!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μεγαλη απογοητευση και απο μενα

Μονο τροχο δεν εβαλα πανω και παλι κατω του μετριου το αποτελεσμα

Ισως να επρεπε να χρησιμοποιησουμε το υλικο που γραφει πανω το κουτι για πολυ βρωμα

p5230097.jpg

εσυ; αφου ντεν παραγκειλες. πωωωωωωωωωως βρεθηκε στα χερια σου; :whistling::_innocent:

αυριο θα πιασω δουλεια εγω :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η δικη μου προσπαθεια.

Επανω θελει δουλεια ακομα.

πριν

μετα

μετα2

το επανω μερος θελει λιγο δουλεια ακομα και απο οτι καταλαβα συτο το στρωμα δυσκολευει ολους.Σε εμενα δεν ηταν απλωμενο σε ολη την εξατμιση γιαυτο ισως δεν δυσκολευτικα τοσο

αυτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγνώμη που πετάγομαι σαν........ στο topic.... άλλα είμαι ο μοναδικός που μου αρέσει περισσότερο η μπλεδίζουσα εξάτμιση από την εντελώς νίκελ; Ειδικά του salcon ήταν "ομορφότερη" πριν παρά μετά..... γνώμη μου πάντα και συγνώμη για την ενόχληση.... :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

picture163l.jpg

picture177s.jpg

Συγχαρητηρια, εκπληκτική διαφορά!

Υ.Γ όταν λέω εγώ ότι χρειάζεται και schotchbrite για αντικολλητικά σκευη σφουγγαράκι... :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Συγνώμη που πετάγομαι σαν........ στο topic.... άλλα είμαι ο μοναδικός που μου αρέσει περισσότερο η μπλεδίζουσα εξάτμιση από την εντελώς νίκελ; Ειδικά του salcon ήταν "ομορφότερη" πριν παρά μετά..... γνώμη μου πάντα και συγνώμη για την ενόχληση.... :cheers:

Να σου πω την αληθεια ολα την μερα κοιτουσα μια την μια ( ασημι που την εκανα χτες) και μια την αλλη και οντως μπηκα σε διλημα πια μου αρεσει.Αλλα δεν μπορουσα να κανω πισω πλεον,οχι οτι με χαλαει ετσι .

Τωρα,χρησιμοποιησα καμια 5-6 σφουγγαρια για αντικολητικα σκευη + σφουγγαρια ειδικα για κεραμικες εστιες .Με το που μαυριζε το σφουγγαρι το αλλαζα.

Το πανι το ειχα μονο για να σκουπιζω την μαυριλα.Γρατζουνιες μηδεν.

Ετριβα δυνατα μεχρι που απο ροζ γινοτανε μεσα στην μαυριλα το υγρο ( νομιζω το λεει και στις οδηγιες ) και μετα σκουπιζα.Στο ιδιο σημειο αρκετες φορες επαναλαμβανα.

Μιλαω κυριως για το πανω μερος που εχει ακομα δουλεια και δε ξερω αν το καταφερω πληρως.Το υπολοιπο καθαρισε πολυ ευκολα.

Ξοδεωα περιπου το 1/3 του μιγματος.

Απο ωρα σημερα για το δεξι κοματι μιαμιση ωρα περιπου με διαλειμματα.

Το εκπληκτικο Λεανδρε θα ειναι αν καθαρισει το σημειο που ειναι πριν το τελικο πυ εχει το προστατευτικο ( το οποιο γμτ δε μπορω να βγαλω-τι σκτα αλιεν θελει) το οποιο εχει και ελαφρια σκουρια.Το αναφερω γιατι εκανα σε ενα σημειο( εκει που μπορουσα) και μου εδωσε υποσχομενο αποτελεσμα.

υγ nik_sgr τηκσ για τις φωτο,δε μπορουσα να τις ανεβασω ετσι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ ένα σφουγγαράκι ξόδεψα..

άμα μου λες 5-6, τότε μιλάμε για τρελή υπομονή.

θα κάνω αύριο μια νέα γύρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λεανδρε αποκλειετε να μην γινετε και το δικο σου.Στην ιδια κατασταση ειναι.

Ημουνα λιγακι καταναλωτικος στα σφουγγαρια ισως χωρις λογο ουσιαστικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΡΕ Γιαννη;...(το "ΡΕ" να προσεξεις) :D ...γλόμπο την εκανες την εξατμιση... :huh: Τωρα για να ταιριαζουνε θελουν γυαλισμα και τα καγκελα και ο κινητηρας και οι ζαντες και...δουλειες ανοιξες :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν έτριψα και γω σήμερα 3 ώρες τους 4 λεμούς (γαμ#@$@# τα 4κύλινδρα @#$$@#), και έγιναν παρα πολύ καλά. Μετά με έπιασε η νύχτα και θα συνεχίσω και αύριο.

Στην αρχή έτριβα με το χέρι πανω κάτω με ένα πανί. Όταν μαύρισε δεν έκανε δουλιά άλλο και θέλει να τρίβεις με άλλο σημείο που είναι καθαρό. Μετά έκανα το μαγικό....

έσκισα 2 παλιές μπλούζες σε λορίδες και τις πέρασα από τους λεμούς. Μετά με το ένα χέρι τράβαγα τη μία άκρη και λάσκα την άλλη, και μετά ανάποδα.

Σφουγγαράκι δεν χρησιμοποίηση, αλλά μπορεί να το δοκιμάσω αύριο, μόλις τελειώσω θα βάλλω και φοτος. Πολύ σας ζηλεύω εσάς με τα 3κύλινδρα, 2κύλινδρα, μονοκύλινδρα. Τελειώνετε σε πολύ λιγότερο χρόνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα