black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 εισαι απιθανοςςςςςςςςςς 3και 10 και σπαμμαρεις !!! Ε, απουσιαζα ολη μερα.. Εχω ξαναναφερθει στο θεμα, να μην "παιξω" και γω λιγο?? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Εχω ξαναναφερθει στο θεμα, να μην "παιξω" και γω λιγο?? :P Το θεμα δεν ειναι τι παιζεις αλλά τι τριβεις... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Γιατί εσύ 3 και τέταρτο τι κανέις ρε Πέτρο????????? ?ΧΑΧΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 (τροποποιήθηκε) λοιποοοον τωρα τελειωσα τωρα και εγω. το πριν πρωτα. οπως ειδατε την εβγαλα την εξατμιση. και ακολουθει το μετα. επειδη ειχα διαβασει εδω μεσα τις αλλες προσπαθειες που κανανε αλλα παιδια ειχα δει το πριν και το μετα τους εκανα διαφορες σκεψεις. επειδη εχω αφρικα του 94 μοντελο σιγουρα ο προηγουμενος ιδιοκτητης δεν θα ειχε ποτε δοκιμασει να καθαρισει τους λαιμους αρα λοιπον μιλαμε για λαιμους απειραχτους εδω και 15 χρονια. επειτα ο λαιμος που ειναι κοντα στην εξαγωγη τρωει τρελες θερμοκρασιες και ετσι κανει πορους το σιδερο. εκει σιγουρα θα εχω ζορι.δυσκολα τα πραματα λεω ξεκινησα κλασικα με σφουγαρακι και το μαντζουνι. σε πρωτη φαση εβγαζε αρκετη βρωμα αλλα οχι απολυτα. απλως εκανε πιο ανοιχτο το μπρονζε. απογοητευση κι ετσι. λεω αφου την εβγαλα την εξατμιση θα τελειωσουμε ακομα και να μας παρουν τα μεσανυχτα. βαλε κατω την κουτρα και σκεψου. εβλεπα οτι ναι μεν καθαριζε η πρασινη πλευρα του σφουγαριου δηλαδη εκανε γραμμουλες στο μπρονζε και φαινοταν απο κατω το καθαρο μεταλο μετα απο πολυ λιγο στομωνε και δεν ειχε την ιδια αποδοση την ιδια σκληραδα. ετσι ειπα θελω κατι πιο αγριο. εβαλα μια συρματοβουρτσα αλλα δεν εκανε κατι. το μαυριζε επειδη το συρμα της βουρτσας το οξειδωνε η κατι τετοιο. οι εμπειροι θα το εξηγησουν αυτο. δεν μας κανει λοιπον η βουρτσα. τι αλλο εχουμε τωρα; λεω θα βαλω γυαλοχαρτο. ξεκιναω με κατι ψιλα που ειχα και εφτασα στο σμυριδοπανο νουμερο 80. τωρα καθαριζε ανετα. βεβαια μου εκανε γραμμες και το ετριβα ισια με την κατευθυνση του λαιμου. οχι στρογυλα δηλαδη. τελειωσα την πολυ βρωμα και μετα πηρα ενα σφουγαρακι που εχει γυαλοχαρτο πανω. ειναι αυτα που εχουν οι μαραγκοι και τριβουν τα ξυλα. το λεπτο και μαλακο. αυτο μου καθαριζε τις γραμμουλες που αφηνε το σμυριδοπανο. και τελος εβαλα και το μαντζουνι με σφουγαρακι για πιατα απο την πρασινη πλευρα. και φυσικα πολυ καλο πλυσιμο. ετσι εφτασα στο αποτελεσμα που βλεπετε. πιστευω αυτο ειναι ενα προιον που χρισιμοποιειτε βασικα απο τσοπεραδες. αυτοι ομως την μηχανη τους την βγαζουν μια στο τοσο. επειτα πιστευω οτι οι λαιμοι τους εχουν κατι σαν νικελ ας πουμε. ετσι λοιπον δεν εχουν τους πορους που ειχα εγω. εκει ισως να κανει τρελη δουλεια. επισης οι λαιμοι σε οσους εχουν καινουργια μοντελα πιστευω εχουν παλι κατι σαν νικελ. δηλαδη ειναι πολυ λειοι. θα ελεγα να μην χρισιμοποιησετε τα γυαλοχαρτα που εβαλα γω. απλα θελετε ενα πιο σκληρο σφουγαρακι. υπαρχει κατι τετοιο στο πρακτικερ στα ειδη πλακιδιων. ειναι ενα σφουγαρακι πιο σκληρο και πιο ανθεκτικο και φυσικα δεν κανει γραμμες. αυτα ειχα να πω. σχολια δεκτα. Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2009 από τον virus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 εσυ; αφου ντεν παραγκειλες. πωωωωωωωωωως βρεθηκε στα χερια σου; αυριο θα πιασω δουλεια εγω Eιχε παραγγειλει ο Λεανδρος για μενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 πριν: μετά από 3 ώρες: Προφανώς και δεν έχω τελειώσει ακόμα. Λέω να βγάλω τις εξατμίσεις αλλα είμαι λίγο διστακτικός. Η υφή της εξάτμισης είναι το πιο λείο που υπάρχει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 πωωω ουτε να σκεφτομουν να ειχα 4 να τριψω :D τελικα ρε παιδια αν κρινω και απο του παρη τις φωτο το μιγματακι κανει δουλεια τελικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Ρε παιδια η εξατμιση του Virago εχει μια τρυπα στην ενωση των 2 εξατμισεων και σταζει και επειδη δεν την εχουμε αλλαξει και πανε μηνες απο τοτε που τρυπησε,εσταζε και ειχε γινει ολη η κατω μπρονζε...Οποτε μια μερα μετα απο ενα πλυσιμο που της εκανα πιανω μια κρεμα που εχω για νικελ και την τριβω με ενα πανακι...Ε το αποτελεσμα ηταν καταπληκτικο..Δυστυχως δεν εχω φωτογραφιες,αλλα τωρα που εχει αρχιζει κ σταζει παλι,ισως στο επομενο καθαρισμα βγαλω...Παντως εμεινα τοσο ευχαριστημενος, που περασα ολα τα νκελ της μηχανης με την αλοιφη,με αποτελεσμα να βλεπω παντου την μουρη μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 πωωω ουτε να σκεφτομουν να ειχα 4 να τριψω :D τελικα ρε παιδια αν κρινω και απο του παρη τις φωτο το μιγματακι κανει δουλεια τελικα Όπως βλέπεις από τις φοτό δεν έχω τελειώσει ακόμα, έχει πολλά σημεία που δεν έχουνγυαλίσει και έπετε συνέχεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 πωωω ουτε να σκεφτομουν να ειχα 4 να τριψω :D τελικα ρε παιδια αν κρινω και απο του παρη τις φωτο το μιγματακι κανει δουλεια τελικα ΤΡΙΨΕ! ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ!!! να δουμε αν αξιζει ο κοπος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 χαζεψες ορε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Μάλλον σε κάποιους που οι εξατμίσεις τους έχουν πιάσει πάνω αυτή την επιφανειακή σκουριά, δεν φτάνει το purple να τις καθαρίσει. Ίσως τελικά χρειάζεται αυτό το Step1 που έχει ο Αμερικάνος. To aluminium deoxidizer. Οι δικές μου πάντως έχουν απ' όλα πάνω τους. Και μπλεδίσματα, και καμμένη κολλημένη λάσπη, αλλά και επιφανειακή σκουριά σε αρκετά σημεία. Ακόμα βέβαια δεν αξιώθηκα να ξεκινήσω να τις καθαρίζω, αλλά πιστεύω στο ρεπό μου μες την βδομάδα να το κάνω. Θα ξεκινήσω όπως όλοι με το Purple να δω τι μπορεί να κάνει κι αν δεν τα καταφέρει με την σκουριά, όταν θα έρθει το deoxidizer θα κάνω και με κείνο την δοκιμή μου. Πιστεύω πάντως πως έχει να κάνει και με τα κράματα των μετάλλων σε κάποιες περιπτώσεις, γιατί βλέπω σε άλλους να γίνεται καθρέφτης, και σε άλλους να μην δουλεύει ιδανικά! Πάντως όσοι βαριούνται το τρίψιμο με το χέρι, στα βιομηχανικά εργαλεία, παίζουν και κεφαλές γυλίσματος για δράπανο. Τις βάζεις πάνω στο δράπανο και τρίβεις χωρίς κόπο! (αυτό είναι tip) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Ίσως τελικά χρειάζεται αυτό το Step1 που έχει ο Αμερικάνος. To aluminium deoxidizer. Να να..ο εμπορας :D :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Εμ άμα δε καθαρίζει μόνο με το άλλο?! Εγώ πάντως θα το δοκιμάσω και θα σας πω! Παρεμπιπτόντως... εσύ είσαι ΟΚ. Τα έδωσα στα συναδέλφια σου :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Παρεμπιπτόντως... εσύ είσαι ΟΚ. Τα εχω ηδη στα χερια μου Αλεξη.ΧΙΛΙΑ ευχαριστω φιλε :) (ασε που ρωτουσαν τι ειναι και εδειξαν ενδιαφερον...10 ατομα-χωρις πλακα B) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Παντως μη περιμενετε να μεινει το ασημι χρωμα,οταν ζεσταθει παλι ωραιο χρυσαφι γινετε :D Θελω εκδρομη γμτοοοοοοοοοοοο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Παντως μη περιμενετε να μεινει το ασημι χρωμα,οταν ζεσταθει παλι ωραιο χρυσαφι γινετε :D Θελω εκδρομη γμτοοοοοοοοοοοο Για το Α σκελος του στοχασμου σου,περι χρωματος,εχεις απολυτο δικιο και σε σημειο που σκεφτομαι "Project mAthosalas" για να λυθει το θεμα μια κι οξω...Θα επανελθω... :) Για το Β' σκελος του στοχασμου σου,περι εκδρομης,οταν εχεις Χρονο και συμπέσουν τα δεδομενα,φυγαμεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 παιδια γεγονος ειναι οτι δεν διαβασα ολες τις σελιδες αλλα ειδα που λετε να τριβεις με το κλασικο σφουγγαρακι για τα πιατα με την αγρια πλευρα. το μπουκαλακι πανω λεει να τριβεις με πανι με πια γρηγορη ματια που του εριξα. οσο για το μπρονζε φανταζομαι θα επανελθει πολυ γρηγορα ομως... εγω βεβαια το θελω για το τελικο που εχει λιγο μπρονζε οποτε φανταζομαι να βαστηξει για αρκετο καιρο μετα η γυαλαδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 το κλασικο σφουγκαρι κανει γρατζουνιες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Τωρα αν καποιος εμεινε ευχαριστημενος και θελει κι αλλο μπουκαλακι του δινω το δικο μου με 12ε!Μονο μερικες σταγονες χρησιμοποιησα!Αν δε το παρει κανεις με βλεπω να το πινω!!!! Εγώ δεν έχω πάρει καν αλλά θέλω να το δοκιμάσω! Το δίνεις ακόμα? Το έχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Το πόσο αντέχει στο χρόνο θα το δούμε. Εγώ πάντως κάθε μήνα λέω να κανω μια ελαφριά γυάλιση όταν το πλένω. Έτσι θα κρατήσει πιστεύω, έχω και 2 μπουκάλια οπότε εντάξι. Επίσης άν το γυαλίζει κανείς συχνά δεν θα π@π@ριστεί όπως ήταν όταν ξεκίνησα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 (τροποποιήθηκε) βρε παιδια αφου το λεει Γιαλυστικο ειναι δεν ειναι ουτε για την σκουρια ουτε για τις λασπες... Πλυνε την μηχανη πολυ καλα να φυγει ολη η βρομα καθαρισε και την σκουρια οποιος εχει και μετα περνα την μαγικη αλοιφουλα να στα γιαλιση ΟΛΑ! αλλα μην καθαριζει λασπες με αυτο.... ειναι σαν να προσπαθεις να πλυνεις τα ρουχα σου μονο με μαλακτικο...... ε δεν θα καθαρισουνεεεεε λογικοοοοοαααααααε εεε εε ε B) B) :P :D Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2009 από τον A.K.A. SonIC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NOE13 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Εγώ δεν έχω πάρει καν αλλά θέλω να το δοκιμάσω! Το δίνεις ακόμα? Το έχεις? Ναι φιλε αλλα θα προτιμουσα να το δωσω Θεσσαλονικη για να μη μπλεξω με ελτα.Αν βεβαια δε το θελει κανεις θα το στειλω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Πολύ γρήγορα απογοητεύτηκες λέω εγώ. Πάντως θα σου πρότεινα να το κρατήσεις, γιατί δεν το βρίσκεις όποτε το θες το συγκεκριμένο. Εξάλλου κάνει για όλα τα είδη μετάλλων αλλά και για την ζελατίνα της μοτοσυκλέτας. Τι κι αν όπως λες δεν έκανε δουλειά στις δικές σου εξατμίσεις? Οι περισσότεροι είδες τι αποτέλεσμα είχαν! Μήπως κάνεις κάτι λάθος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Εμένα θα μου δώσει κανείς? -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες