nikolas@sm 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Παιδιά καλησπέρα!! Φίλος έχει αποφασίσει{σχεδόν}να αγοράσει ενα μτ-03 αλλα εχει καποιες απορίες.. 1} Οσον αφορά τη σέλα,ο οδηγός εχει αρκετο χώρο αλλα ο συνοδηγός θα μπορεί να παραμείνει στη σέλα "σχετικά άνετα?? 2}Οι εξατμίσεις ειναι πρόβλημα για το συνεπιβάτη,απο άποψη θερμοκρασίας??{ η θέση τους δεν ειναι και οτι καλυτερο..} 3}Σε περίπτωση πτώσης, παλι οι εξατμίσεις δεν θα είναι πολύ εκτεθημένες {δεν έχουν προστατευτικά} και είναι πολυ βγαλμένες προς τα πλάγιο οπότε παει το μηνιάτικο?? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis-4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 φιλε νικο για τις ερωτησεις καλυτερα να απαντησουν οι κατοχοι η αποψη μου ειναι οτι σε αυτα τα χρηματα μπορει να βρει καλητερες επιλογες (πρωσοπικη αποψη παντα) οπως π.χ yamaha xj6,kawasaki er 6 και suzuki gladius που ειναι και πιο δυνατα και μπορουν να πανε πιο ανετα κανενα ταξιδακι. αν του αρεσει βεβαια το mt πιο πολυ παω πασο. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas@sm 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Και εγώ για ER-6 του πρότεινα, αλλα του άρεσε πολύ στη βόλτα που πήρε το mt-03 απλα έχει αυτά τα διλλήματα και γι'αυτό πόσταρα μήπως έχει κάποιος μια άποψη να μας διαφωτίσει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arkas2004 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 (τροποποιήθηκε) το εψαξα και εγω πολυ καιρο και εχω καταληξει στο kawasaki ER-6N 2009 .τα κανει ολα και συμφερει.τωρα αν θελει να δωσει ο φιλος σου 6500-6800ευρω και να παρει μονοκυλινδρο τι να σου πω...????δηλαδη κανα 1000ευρω πανω απο kawasaki η τα ιδια λεφτα με kawasaki αλλα με ABS κιολας... αν δεν υπηρχε και αυτο το γκρουπ αγοραστων θα εβγανε μονο ενα μοντελο στην αγορα.εγω απλα δεν θα το επαιρνα...για μεσα στην πολη καλο αλλα ταξιδακι εκτος πολης με μονοκυλινδρο δεν πας... Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2009 από τον arkas2004 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fonzareli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Φίλε επειδή και εγώ βρέθηκα στην ίδια θέση (μου άρεσει το μτ-03) και την έψαξα λίγο, οι ιδιοκτήτες με ενημέρωσαν (χωρίς να συμφωνούν όλοι πάντως) ότι κυρίως τα προβλήματα αφορούν: 1) το ΜΤ-03 είναι ιταλικής ποιότητας. 2) το ΜΤ έχει λίγο δύστροπο ψεκασμό εκνευριστικό στην πόλη. 3) το ΜΤ σκορτσάρει εύκολα και ζητάει από τον οδηγό συνεχώς αλλαγές ταχυτήτων. 4) στο ΜΤ-03 τα τελικά των εξατμίσεων είναι ψηλά, με ό,τι αρνητικό συνεπάγεται. εγώ δεν το έχω οδηγήσει δυστυχώς αλλά στα πιθανά μείον προσθέτω την έλλειψη ΑΒS και την παράλογη τιμή! Σχεδόν στα ίδια χρήματα παίρνεις fazer γυμνή του 2008 (χωρίς ABS) ή xj6 με ABS. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Οι απαντήσεις μου με κόκκινο χρώμα. Παιδιά καλησπέρα!! Φίλος έχει αποφασίσει{σχεδόν}να αγοράσει ενα μτ-03 αλλα εχει καποιες απορίες.. 1} Οσον αφορά τη σέλα,ο οδηγός εχει αρκετο χώρο αλλα ο συνοδηγός θα μπορεί να παραμείνει στη σέλα "σχετικά άνετα?? Αν δεν τον ενοχλεί που θα κάθεται ψηλά στον αέρα, λόγω "διόροφης" σέλας, όλα ΟΚ. Αλλά η μεγάλη υψομετρική διαφορά αναβάτη - συνεπιβάτη είναι κάτι που σε πολλούς δεν αρέσει (και δικαίως) 2}Οι εξατμίσεις ειναι πρόβλημα για το συνεπιβάτη,απο άποψη θερμοκρασίας??{ η θέση τους δεν ειναι και οτι καλυτερο..} Ναι. 3}Σε περίπτωση πτώσης, παλι οι εξατμίσεις δεν θα είναι πολύ εκτεθημένες {δεν έχουν προστατευτικά} και είναι πολυ βγαλμένες προς τα πλάγιο οπότε παει το μηνιάτικο?? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις!! :D Δεν κινδυνέυουν και τόσο πολύ. Για να φτάσουν να πάθουν ζημιά τα τελικά των εξατμίσεων θα είναι πολύ χοντρή τούμπα, οπότε δε θα συζητάμε καν για εξατμίσεις. Μην το σκέφτεσαι καν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Γράψε κανέναν οδηγό για το ΜΤ ρε Κωστή!Να μάθουμε κι εμείς πράμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arkas2004 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Γράψε κανέναν οδηγό για το ΜΤ ρε Κωστή!Να μάθουμε κι εμείς πράμα. ο χρηστης ""gilles"" το εχει...καλυτερα να ρωσεις αυτον.επισης ρωτα τον αν θα ξαναεπαιρνε το ιδιο απο την στιγμη που εσκασαν καινουργια μοντελα kawasaki er-6n, yamaha xj6 kai suzuki gladius Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas@sm 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!Ο φιλος μου το χρειάζεται κυρίως για μέσα στην πόλη και καμια κοντινή εξόρμιση..Στο ολιγόλεπτο test drive που έκανε του άρεσε και τον βόλεψε πολύ,απλά επειδή συχνά πυκνά ειναι δικάβαλος έχει αυτα τα διλλήματα. Κάποιος κάτοχος θα γνωρίζει και αλλες λεπτομέριες ,εφόσον θα το εχει ζήσει πιο πολυ το μοντέλο!! Υ.Γ : Η μηχανή θα αγοραστεεί μεταχειρισμένη{low budjet} οπότε αποκλείει τα καινούρια πιο ακριβα μοντέλα {Παρόλο που εγώ του λέω ακόμα για το ER-6} Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Να σου πω και εγώ φίλε που είμαι κάτοχος mt-03 να σου χτυπήσουν οι εξατμίσεις από πτώση μην το σκέφτεσαι- εμένα μου έχει πέσει τρείς φορές και δεν έχουν κάν ακουμπήσει κάτω. γιατί έχει μεγάλο τιμόνι το οποίο σου γλιτώνει την μηχανή από άλλες φθορές. για την σέλα του συνεπιβάτη ακόμα δεν έχω ακούσει παράπονα από τους συνεπιβάτες μου. η θερμοκρασία των τελικών μπορεί να ενοχλήσει τον συνεπιβάτη λίγο κατά τους θερμούς μήνες και μόνο σε καταστάσεις μποτιλιαρίσματος όσον αφορά τα σχόλια μη κατόχων σου απαντώ. ήταν η πρώτη μου μηχανή και από προβλήματα σκορτσαρίσματος και συμπεριφορά του κινητήρα τα πήγαινα καλά από την αρχή (και δεν ήξερα καλά να οδηγώ) η μοτοσυκλέτα έχει φτιαχτεί για σκληρή οδήγηση στην πόλη και εκεί τα πάει τέλεια. η θέση οδήγησης σε συνδιασμό με το μεγάλο τιμόνι την κάνουν πολύ εύκολη και διασκεδαστική, αλλά ακόμα και σε εξορμήσεις σε νησιά με τους φιδίσιους δρόμους και ανηφόρες κατηφόρες είναι παραπάνω από απολαυστική γιατί έχει ροπή στις χαμηλές πολύ γρήγορη γεωμετρία, η μηχανή πλαγιάζει και στρίβει και μόνο με την σκέψη σου. δεν καταλαβαίνω την λογική κάποιον που την υποβαθμίζουν μονο για τον μονοκίλυνδρο κινητήρα της. όσον αφορά για την αξιοπιστία του, δεν μου έχει βγάλει ποτέ κανένα πρόβλημα στα 30.000χλμ. στα μείον του θα έβαζα τα μακρυνα ταξίδια που θα σε κουράσει και δεν μπορείς να το φορτώσεις πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fonzareli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Athan από φρένα πως πάει; Αισθάνεσαι ότι θα έπρεπε να έχει ABS; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 ίσως λόγο κακής ποιότητας επίστρωσης των ελληνικών δρόμων να τα χρειαζόταν τα abs σαν βοήθημα. το λέω αυτό γιατί τον πρώτο καιρό και με ολοκαίνουργια λάστιχα τα αισθανόμουν πολύ καλά και σκληρά, με την πάροδο του καιρού, την φθορά των ελαστικών ίσως λίγο πεσμένη πίεση στα φρένα και στο βάρος μου και ύψος μου, κάπου άρχισα να μην έχω την απόλυτη σιγουριά τελευταία. αλλά όπως εξήγησα δεν το καταλογίζω υπεύθυνα στην ποιότητα των φρένων αλλά στις συνθήκες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Το ΜΤ-03 το έχω κάνει test ride και έχω προσωπική αντίληψη. Βέβαια η γνώμη των κατόχων είναι πιο σημαντική από τη δική μου, αφού το δουλεύουν κάθε μέρα και έχουν γράψει κάμποσες χιλιάδες χλμ. πάνω στη σέλα του. Η γνώμη μου είναι ότι το ΜΤ-03 τα πάει πολύ καλά στην αστική μετακίνηση. Και έχει όλες τις προϋποθέσεις γι' αυτό, διότι είναι ελαφρύ, χαμηλό, μαζεμένο σε διαστάσεις, με μικρή γωνία κάστερ και με μαλακό συμπλέκτη και αρκετά θετικό κιβώτιο. Για καθαρά αστική χρήση λοιπον είναι μια χαρά. Μπορώ μάλιστα να πω ότι είναι ένα από τα πιο ευχάριστα και ευέλικτα μηχανάκια για την πόλη. Επίσης το θεωρώ και πολύ αξιόπιστο ενώ και η αντιπροσωπεία της Yamaha είναι σίγουρα από τις καλές. Οσα χρόνια είχα μοτοσυκλέτες της Yamaha, τα έβρισκα όλα τα ανταλλακτικά χωρίς καθυστέρηση. Τα μόνα σημεία που εμένα (προσωπικά) δε μου άρεσαν ήταν το σκορτσάρισμα στις πολύ χαμηλές στροφές, η μεγάλη υψομετρική διαφορά της σέλας αναβάτη - συνεπιβάτη και τα τελικά των εξατμίσεων που είναι ψηλά στην ουρά και ζεσταίνουν αρκετά στην πόλη ενώ σε δυσκολεύουν στο φόρτωμα σαμαριών. Αλλά είπαμε, αυτά είναι γούστα. Περί ορέξεως, ουδείς λόγος. Εγώ ένα άλλο πράγμα θα ρώταγα τους κατόχους ΜΤ-03: Ο ψεκασμός δουλεύει στρωτά και άψογα; Διότι όταν εγώ είχα τον κινητήρα αυτόν στο ΧΤ660 είχα παρατηρήσει σβησίματα και μπερδέματα και αναγκάστηκα να αλλάξω TPS και να κάνω νέες ρυθμίσεις στο μίγμα. Στο ΜΤ ο ψεκασμός δουλεύει στρωτά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas@sm 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Ο φίλος μου μετά το test drive και παρόλο που την κράτησε σκάρτη μισή ώρα, γύρισε πίσω αρκετά ικανοποιημένος. Σαν οδηγός η θέση ειναι παρα πολυ καλή αλλα,σαν συνοδηγός {1,80 και 78 κιλα}με παραξένεψε κάπως η θέση , και φοβάμαι σε καταστάσει τυπου "κεντρο Αθήνας" μην παρα-ζεσταίνονται οι εξατμίσεις και βρεθεί σε δύσκολη θέση ο συνοδηγός... Αthan εχεις κάνει μεγάλες αποστάσεις με το mt ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 όσον αφορά τις εξατμίσεις ανέφερα ότι το καλοκαίρι μέσα σε βαρυά κίνηση μπορεί να ενοχλούν λίγο τον συνεπιβάτη. η μεγαλύτερη απόσταση που έχω κάνει είναι θεσσαλονίκη-αθήνα, αλλά σε διαβεβαιώνω ότι στο τέλος τα έιχα φτύσει εντελώς, δεν μπορούσα να κάτσω άλλο στη σέλα και τα δάχτυλά μου έιχαν μουδιάσει τόσο από τους κραδασμούς που δεν μπορούσα να τα κουνήσω καλά. αλλά μιλάμε για 504χλμ. μονοκόμματα. μία απόσταση ασφαλείας πρίν αρχίσεις να κακολογείς είναι τα 250χλμ. πέραν τούτων θα κουραστείς πολύ. έχω κάνει και αποστάσεις 150χλμ. σε άσχημους δρόμους με εσάκια και βουνά αλλά δεν με κούρασε πολύ και το ευχαριστιόμουνα θα έλεγα. για τον ψεκασμό θα έλεγα ότι μπορεί να σου δίνει την εντύπωση ότι δεν είναι και τόσο στρωτός αλλά δεν σε προδίδει. εμένα ζήτημα να μου έχει σβήσει 1-2 φορές στα 30.000χλμ. και επαναλαμβάνω δεν είμαι "χεράς" φανταστήται ότι έχω κάνει αυτά τα χιλιόμετρα σε 2 χρόνια. μιλάμε για πολύ βαριά χρήση η μηχανή, και μου έχει συμπεριφερθεί πολύ καλά χωρίς προβλήματα αξιοπιστίας και απρόοπτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas@sm 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Κατατοπιστικότατος Athan!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fonzareli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Athan θα την ξανάπαιρνες με τα σημερινά δεδομένα ή θα προτιμούσες fazer, xj6, xt-x; Μιλάμε στα ίδια χρήματα όλες αυτές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mike_White_MT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 παιδιά να γράψω και γω μακάρι να είμαι διαφωτιστικός .. Έχω το mt-03 και κινούμαι καθημερινά στην πόλη. Λοιπόν : 1) Σκορτσαρίσματα κάνει στις χαμηλές στροφές, γενικά πρέπει να συνηθίσεις το συχνό <<μια σχέση κάτω>> αλλά είναι μια συνήθεια εμένα δεν με ενοχλεί. Δουλεύω 2α-3η μες στην πόλη κυρίως μια χαρά . 2) όσον αφορά τη θέση του συνεπιβάτη, ανεβάζω συχνά πολλούς διαφόρου μεγέθους :D ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα παιδιά και ας είναι ψηλότερη η σέλα μια χαρά είναι η συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας. 3) Για το θέμα των εξατμίσεων , η αλήθεια είναι ότι σε πολύωρη αστική κίνηση ο συνεπιβάτης ίσως να νιώσει κάποια ενόχληση . Και γω νιώθω με το κοντό παντελονάκι.. Τώρα κατά ΄πόσο θα έχει πρόβλημα η συνεπιβάτιδα με το σορτσάκι κ τα μπουτ@κια έξω ... δεν ξέρω ! :P :D 4) Η ροπή της στα χαμηλά-μεσαία μες στην πόλη είναι ικανοποιητική για μένα, ο κινητήρας μου φαίνεται πιο αψεγάδιαστος απ'του XT ( που έχω οδηγήσει ) και σε λειτουργία ( ομαλή ) και σε νεύρο . Τώρα επειδή κάνω και γω εξορμήσεις 100 km σε εθνική, με 130-140 πας τέλεια και δεν έχεις πρόβλημα με τον άερα αυτό έχω να πω. Βέβαια και πάλι είναι κουραστικό σε σχέση με μοτοσυκλέτες που έχουν φαίρινγκ. Το φόρτωμα είναι ένα πρόβλημα να λέμε την αλήθεια. Τώρα όσοι δεν ικανοποιούνται σε ταχύητητες των 170-175 με το ζόρι , τότε το συγκεκριμένο μονοκύλινδρο δεν είναι επιλογή τους. Γενικά , μεταχειρισμένες δεν ξέρω πόσο πάνε αλλά πιστεύω θα βρεις σε ικανοποιητικές τιμές που θα αξίζει , ιδίως απ'έξω . ( δεδομένου ότι υπάρχουν και μοντέλα 2006 με ελάχιστες ή χωρίς αν θέλεις διαφορές ( 45 ps - 48 ps δεν ξέρω αν έχουν διαφορές στο γκάζι τους ). Καινούρια είναι κάπως τσιμπημένη η τιμή της αλλά εξαρτάται τί θέλει ο φίλος σου. Για αστική μετακίνηση και μικρές εξορμήσεις είναι μια χαρά πιστεύω σε όλα της .. Από κει και πέρα εξαρτάται αν θέλει κάτι πιο δυνατό νομίζω.. ( γιατί και γω ζηλεύω καμιά φορά τη δύναμη των τετρακύλινδρων ή και δικύλινδρων.. :D , όχι μες στην πόλη όμως ) . Αυτά ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas@sm 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Η μετακινήσεις του θα ειναι κατα 80% Αθήνα λόγω δουλειάς και σχολής.Και οι εξορμίσεις θα είναι σχετικα κοντινές άντε και κανένα νησάκι. Το μικρό του μεταξόνιο πιστεύω θα βολέψει στιν πόλη ,το τιμόνι είναι καπως μεγάλο βεβαια. αλλα παλευεται. Το θέμα της συνεπιβατιδας ειναι σημαντικο μιας και δεν θέλει να τρομάζει να ανέβει φοβούμενη μην πάθει κανενα έγκαυμα η να καει καμοια φούστα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mike_White_MT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Το στήσιμο της μοτοσυκλέτας είναι ιδανικό μες στην πόλη δεν το συζητώ! ;) τώρα αυτό με τη συνεπιβάτιδα δεν έχω κακές εμπειρίες για πλάκα το έγραψα, ελπίζω να μη βγει αληθινό πάντως :D Αφού θα είναι έτσι όπως τα λες τότε ας το χτυπήσει. Και αφού του 'έκλεισε κ το μάτι' η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα ( αυτό είναι το σημαντικό ) , go for it! Ας ξεκινήσει να ψάχνει. Απ'έξω, αν έχεισ και τρόπο να τη φέρεις συμφέρει περισσότερο είναι η άποψή μου.. Άντε καλά χιλιόμετρα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 (τροποποιήθηκε) προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι άδικη η σύγκριση MT-03 με er ή gladious, diversion κτλ Η συγκριση πρέπει να γίνεται με το XT κάποιος ο οποίος θα έπαιρνε xt ως ένα απλό και φτηνό μηχανάκι, με φθηνό κόστος χρήσης και συντήρησης αλλά δεν πάει ποτέ χώμα ή δεν τον ενδιαφέρει να πάει, ή/και γουστάρει street μηχανές δεν έχει σαν πολύ καλύτερη επιλογή το mt-03; Ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για αστική χρήση.... Γιατί άμα το στεφτείς και το xt ενα 1000αρικό κάτω είναι από τα 2κυλινδρα και τετρακύλινδρα street, άλλα δεν έχει νόημα να πεις με ένα χιλιάρικο παίρνω κάτι καλύτερο. Το μόνο κακό του mt03 είναι ότι είναι ψιλο εξειδεικευμένο μηχανάκι (ως προς το για πια χρήση προορίζεται) οπότε πρέπει να ξέρεις να τι παίρνεις και να είναι αυτό που θες. Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2009 από τον nexxon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Όσα είπαν τα παιδιά είναι άλήθεια. Με τις εξατμίσεις κανένα πρόβλημα απο συνοδηγό.(κι έχουμε κάνει ταξίδια) και το τιμόνι περνάει πάνω απο καθρέφτες Το ΜΤ είναι ένα τέλειο fun bike για την πόλη και για το επαρχειακό δίκτυο. Είναι επίσης κατάλληλο για νέους οδηγούς καθώς συγχωρεί λάθη αλλά μπορείς και να μάθεις τεχνικές καθώς οδηγείται και σαν SM kai san Street. Το μονοκύλιδρο δεν το παίρνεις για τα άλογα του νομίζω, και για να πω την αλήθεια δεν συγκρίνεται με τετρακύλινδρα και τρικύλινδρα σύνολα.(κυριως ώς προς το φάσμα απόδοσης και την ιπποδύναμη) Απο την άλλη είναι σίγουρα μια μηχανή με χαρακτήρα η οποία δεν έχει συμβατικές λύσεις και δεν προτείνεται για <<ξεψείρισμα>>. Όποιος κάνει κάτι τέτοιο θα καταλήξει σε ένα fazer, v-strom, xt, er-6 κτλπ Το μηχανάκι είναι πρά- πρά και το ξέρεις πριν το πάρεις. Και ξέρεις οτι αργά ή γρήγορα θα χρειαστεις περισσότερα άλογα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 όπως βλέπετε nickolas και fonzareli οι απόψεις των κατόχων mt-03 είναι καρμπόν ολόιδιες και διαφορετικές από φήμες και απόψεις μη κατόχων επομένως έχετε καλύτερο κριτήριο για να αποφασίσετε αν σας ταιριάζει. όσον αφορά την ερωτηση σου για το αν θα το ξανα αγόραζα, ναι πάλι mt-03 θα έπερνα σε σχέση με fazer, xj6 η er-6 γιατί έχει αυτά που ζητάω από μία μηχανή και πιστεύω ότι η τωρινή της αξία είναι λογική. κάτι ακόμα που πρέπει να ξέρετε είναι ότι το μεγάλο τιμόνι σε συνάρτηση με την θέση οδήγησης και την έλλειψη φαίρινγκ θα κάνουν δύσκολη την οδήγηση σε ανέμους. και αυτό γιατί σου ανοίγει πολύ τα χέρια και δημιουργούνται στρωβιλισμοί ανάμεσα στα χέρια και τον κορμό σου. γενικά αισθάνεσαι να σε χτηπάει ο αέρας από παντού. αυτά σε αυτοκινητόδρομους και ανοιχτούς χώρους, όχι στην πόλη βέβαια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas@sm 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Ευχαριστώ κατόχους και μή της συγκεκριμένης μοτο που μας έλυσαν τις απορίες!! Και εγώ στο φιλαράκι μου ,πρότεινα 2-3 αλλες μοτοσυκλέτες ,αλλα το παν είναι να αγοράσεις αυτό που σου αρέσει!!Εφόσον δεν σε ενοχλούν τα όποια αρνητικά {ολές εχουν + και - } και εφόσον αυτο σου αρέσει χτύπα το στα χρήματα που έχεις και τέλος!! Καλά χιλιόμετρα παίδια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Εδώ άλλος ένας κάτοχος ΜΤ-03. Το μηχανάκι το έχω ένα χρόνο και έχω να πω τα καλύτερα. Με εξατμίσεις δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. (Έχουν εξωτερική επένδυση που μετά από ώρα οδήγησης ακουμπάς το χέρι σου και δεν καίγεσαι, πλάκα με κανεις, τι πρόβλημα να έχεις?!) Συνεπιβάτες δεν είχαν πρόβλημα (ειδικά ο κολλητός που είναι 1,90 και αντίστοιχα κιλα (όχι 190! 90 σκέτα :P ) Σκορτσάρει λίγο στις χαμηλές στροφές αλλά συνηθίζεται εύκολα. Το μηχανάκι, κατά τη γνώμη μου, είναι για χρήση στην πόλη και βόλτα σε επαρχιακό δίκτυο χαλαρά. Σε ταξίδι σε εθνική οδό δεν το έχω δοκιμάσει αλλά όσες φορές το οδήγησα με μεγάλες ταχύτητες με καλό ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα. Φόρτωμα... σε λίγο καιρό που θα κάνω ταξιδάκι θα σας δείξω πως το φορτώνεις...πάντως εγώ το έχω φορτώσει με σαμαρια bagster (ta sport) και με tankbag bagster - impact. Συνολικος χώρος 90 λίτρα. Άμα βάλεις μπαγκαζίερες και καμιά πατέντα μπορείς να ξεφύγεις και παραπάνω αλλά νομίζω δε χρειάζεται. Στο φινάλε μηχανή καβαλάς, αν θες διακοπές με την όλη την προίκα της καλής σου πάρε AUDI A4 για να βάζετε και την πεθερά μέσα!!! (ΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑ ΠΙΑ ΈΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ!!!!! άντε μην τα πάρω κρανίο και πάω με το piaggio free '96 το γύρω της ευρώπης!!!) Φυσικά και θα ξαναέπαιρνα ΜΤ-03 διότι ρε φίλε είναι ωραίο αξιόπιστο και σε πάει στα περισσότερα άνετα (Για εμφάνιση δε μιλάω...έρωτας μεγάλος...). Εκτός και αν πηγαίνεις κάθε εβδομάδα ταξίδια 500+ χιλιομέτρων οπότε είπαμε...πάρε οικογενειακό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες