Jump to content
Sign in to follow this  
Dust83

Βοήθεια για αγορά ER6n....

Recommended Posts

Καλησπέρα,

έχω αποφασίσει να πάρω ένα Er6n 2009... Είμαι απο Κρήτη και εδώ δεν έχει κάποια καλή προσφορά στα καταστήματα μας..Οπότε ψάχνομαι απο Αθήνα μεριά...

Βρήκα σε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα (δεν ξέρω αν είναι σωστό να αναφέρω το όνομα ), euromoto λέγεται, και μου το δίνουν 5.500 Ε χωρίς τέλη κτλ...

Δεν είναι πολύ φτηνό...?Αν σκεφτεί κανείς ότι η τιμή της αντιπροσωπείας είναι 6660 Ε....?

Έχει πάρει κάποιος μηχανή απο αυτό το κατάστημα...?

Φυσικά κάθε πρόταση δεκτή...

Σας ευχαριστώ κ των προτέρων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ελα ρε φιλε...Αστα ειναι δραμα η κατασταση στην Κρητη απο μαγαζια...Παιζουν μεγαλες διαφορες απο την επισιμη στα μαγαζια...Παντα ειναι αρκετα κατω στις τιμες..Το συγκεκριμενο μαγαζι δεν το ξερω αλλα οι εν αθηναις ας πουνε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ουπς,συγνωμη για την παραβιαση...

Αν καποιος ξερει κατι ας μου στείλει ενα πμ...

Ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προφανώς θα το βρήκες παραεισαγωγής. Δηλαδή από μαγαζί που κάνει ανεξάρτητη εισαγωγή μοτοσυκλετών, και όχι από την επίσημη αντιπροσοποία της Kawasaki :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να το παρεις να το παρεις.. :_w00t: Και αν το παρεις σε λευκο ακομα καλυτερα :wub:

Δεν εχει σημασια απο που, σημασια εχει οτι το λευκο ER ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!!!!!!! :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το συγκεκριμένο μαγαζί δεν το ξέρω.

Προφανώς πρόκειται για παραεισαγωγής μηχανή.

Πάντως για μηχανή απο αντιπροσωπεία αν πας με μετρητά υπάρχουν μαγαζιά που απο 6660 θεωρώ πως θα στο άφηναν και 6300.

Αν θες μπορώ να σου πω 1-2 επίσημα Kawasaki με καλές τιμές και κοντά στο λιμάνι να μην κάνεις και αποστάσεις.. :D

Ο ένας είναι 8 λεπτά απο κει που αράζουν τα Κρητικά στον Αγ.Διονύση και ο άλλος 5 λεπτά.. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλύτερα ρώτα και σε κάποια άλλη πόλη!!!!!!!

Αν δεις ότι σε συμφέρει όμως πάρτο από εξωτερικό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ο Λαμπράκης πόσο στο αφήνει?

6660 E...Του είπα για καλύτερη τιμή και μου είπε ότι δεν μπορεί...Επειδή θα του τα δώσω μετρητά θα μου έκανε δώρο ένα κράνος...

Και ρωτώ εγώ...? Ενα μηχανάκι παραεισαγωγής, τι εγγύηση έχει...? Αυτοί μου είπαν ότι έχει 2 χρόνια απο την kawasaki...

Προτάσεις για κάθε άλλο μαγαζί,δεκτές...Α,και με κάποιο τηλ τους αν έχετε...

Ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλησπέρα,

έχω αποφασίσει να πάρω ένα Er6n 2009... Είμαι απο Κρήτη και εδώ δεν έχει κάποια καλή προσφορά στα καταστήματα μας..Οπότε ψάχνομαι απο Αθήνα μεριά...

Βρήκα σε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα (δεν ξέρω αν είναι σωστό να αναφέρω το όνομα ), euromoto λέγεται, και μου το δίνουν 5.500 Ε χωρίς τέλη κτλ...

Δεν είναι πολύ φτηνό...?Αν σκεφτεί κανείς ότι η τιμή της αντιπροσωπείας είναι 6660 Ε....?

Έχει πάρει κάποιος μηχανή απο αυτό το κατάστημα...?

Φυσικά κάθε πρόταση δεκτή...

Σας ευχαριστώ κ των προτέρων

Καλημέρα!

Πιστεύω πως θα πρέπει να το σκεφτείς δις το θέμα της μοτοσικλέτας παραεισαγωγής! Όποιο και να είναι το όφελος που μπορεί να έχεις τώρα, 1ον το χάνεις στην μεταπώληση καθώς οι μοτοσικλέτες παραεισαγωγής και στην μεταπώληση είναι πιο φθηνές και δεύτερον μία ζημιά που μπορεί να προκύψει ίσως να ξεπεράσει το όφελος που είχες κατά την αγορά της. Επίσης ο επίσημος αντιπρόσωπος δίνει επιπλέον εργοστασιακή εγγύηση με μία πολύ μικρή επιβάρυνση.

:huh:

Δοκίμασε το επίσημο δίκτυο! Κάτι ακόμα... είναι η μοτοσικλετά που σου δίνουν 2009, γιατί η τιμή που γράφεις είναι για 2008.

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα