KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Μικρό παιδί σε αγώνα αντοχής?!?!?!?! Πού ακούστηκε!!!!! Επικίνδυνο κάργα!!!! Δεν το επικροτώ καθόλου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyro 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Ξανα μανα RESPECT λεμε..... :D ενάντια υπέρμετρο προστατευτισμό και την αποστείρωση ενάντια στον ευνουχισμό και του οδηγικού Political correctness ενάντια στους κανονισμούς και στα οριοθετημένα αυστηρά και απόλυτα μέτρα της οδηγικής συμπεριφοράς PS. Έγω δεν θα το έκανα πότε και όχι μόνο με το μελλοντικό παιδί μου αλλά ουτε με την γυναίκα μου παρόλα αυτά Respect στον φίλο για το κουράγιο του. Το κατα πόσο το αγαπάει το παιδί και δεν θέλει να το δει να πάθει κάτι, αυτός το ξέρει μονο και κανείς άλλος. Απο ότι φάνηκε πάντως απο την συμπεριφορά του στο δρόμο, δεν ηταν χθεσινός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Απο ότι φάνηκε πάντως απο την συμπεριφορά του στο δρόμο, δεν ηταν χθεσινός Αυτό δεν έχει καμία σημασία, καθότι στο δρόμο, πολύ άλλοι είναι χτεσινοί ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Εγώ την κατακρίνω έντονα αυτή την πράξη. Για μένα ο κύριος ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!! Άλλο βολτίτσα στη γειτονιά, κι άλλο 1600χιλ σε τέτοιους δρόμους και με τέτοιες συνθήκες!!! Αυτό δεν έχει καμία σημασία, καθότι στο δρόμο, πολύ άλλοι είναι χτεσινοί ;) + πολλα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lalixprincex 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Μικρό παιδί σε αγώνα αντοχής?!?!?!?! Πού ακούστηκε!!!!! Επικίνδυνο κάργα!!!! Δεν το επικροτώ καθόλου! Δεν είναι race, είναι rally και έχει διαφορά. Άμα εσύ βλέπεις το event σαν αγώνα τότε δεν θα έπρεπε να επικροτείς το ίδιο το event καθότι αγώνας σε δημόσιο ανοιχτό δρόμο...δικαίωμα του και μαγκιά του. Ούτε απαγορεύεται ούτε παθαίνει τίποτα η μικρή να κάνει ένα road trip και δεν μου φαίνεται σωστό να κατακρίνεται δημοσίως ο άνθρωπος. Ασχέτως αν είναι χτεσινός, αν άλλοι είναι χθεσινοί, αν άλλος βγήκε σημερινός στην πορεία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Toν ειδα και εγω γιατι ειχε ψιλχαθει και του εκανα νοημα να ερθει μαζι,παντως το χαμογελο της μικρης τι να πω ποιο ευτυχισμενο προσωπο δεν εχω ματα δει,τωρα αν εκανε καλα η οχι που την πηρε μαζι δεν θα το κρινω εγω,δεν ξερω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Megas Alexandros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2009 Μπραβο στο παλικαρι που πήρε μαζι του την κορη του !!! Να ειστε σιγουροι οτι τα παιδια κινδυνεύουν απο αλλα πολυ ποιο επικίνδυνα πραγματα. Το παλικαρι με αυτην του την ενέργεια εχτισε με την κορη του μια σχεση που αλλοι πατεράδες δεν μπορουν ουτε με ολα τα παιχνιδια ενος τζαμπο να κερδισουν. Η ζωη ειναι για να την ζεις και οχι να την τρέμεις , η ζωή και το μεγάλωμα παιδιων θελουν συναισθήματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2009 Δεν είναι race, είναι rally και έχει διαφορά. Άμα εσύ βλέπεις το event σαν αγώνα τότε δεν θα έπρεπε να επικροτείς το ίδιο το event καθότι αγώνας σε δημόσιο ανοιχτό δρόμο...δικαίωμα του και μαγκιά του. Ούτε απαγορεύεται ούτε παθαίνει τίποτα η μικρή να κάνει ένα road trip και δεν μου φαίνεται σωστό να κατακρίνεται δημοσίως ο άνθρωπος. Ασχέτως αν είναι χτεσινός, αν άλλοι είναι χθεσινοί, αν άλλος βγήκε σημερινός στην πορεία. Δεν είναι ράλι, δεν είναι αγώνας. Είναι event αντοχής και στρατηγικής. Όταν λοιπόν βλέπεις να σέρνονται στην κυριολεξία μετά την πρώτη και μετά την δεύτερη μέρα 25χρονοι που είναι φουλ στις αντοχές τους, όταν βλέπεις ανθρώπους να το παρατάνε στη μέση γιατί δεν αντέχουν άλλα χιλιόμετρα, (και δεν ήταν λίγοι όλοι αυτοί) όταν βλέπεις χαζές πτώσεις από κούραση, δεν μπορείς να πεις ότι η μικρή κινδυνεύει όσο κινδυνεύει στο δωμάτιό της που θα έπαιζε με τα παιχνίδια της. Στο φετινό 36ωρο απ' ότι έμαθα, αυτοί που το έκαναν ΟΛΟ ήταν κάτω από 100. Μιλάμε δηλαδή για ποσοστό λιγότερο από το 50%. Αυτό από μόνο του λέει κάτι. Μπραβο στο παλικαρι που πήρε μαζι του την κορη του !!! Να ειστε σιγουροι οτι τα παιδια κινδυνεύουν απο αλλα πολυ ποιο επικίνδυνα πραγματα. Το παλικαρι με αυτην του την ενέργεια εχτισε με την κορη του μια σχεση που αλλοι πατεράδες δεν μπορουν ουτε με ολα τα παιχνιδια ενος τζαμπο να κερδισουν. Η ζωη ειναι για να την ζεις και οχι να την τρέμεις , η ζωή και το μεγάλωμα παιδιων θελουν συναισθήματα. Εχεις παιδι(-ια?) Ακριβώς!!! 1ο λάθος: Που την πήρε μαζί του. 2ο λάθος: Το κράνος που φορούσε έμαθα ότι κολυμπούσε στο κεφάλι της.... άρα δεν ήταν παιδικό και στο νούμερο της. Κράνος που δεν είναι στο νούμερο σου ΔΕΝ σε προστατεύει σε πτώση. 3ο λάθος: Δεν είχε εξοπλισμό ασφαλείας. Μπουφάν, παντελόνι, μπότες. 4ο λάθος: Το παιδί μπορεί να αποκοιμηθεί στην σέλα και να πέσει από την μοτοσυκλέτα. 5ο λάθος: Το παιδί δεν έχει την συναίσθηση του κινδύνου ούτε μπορούσε να καταλάβει πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό το πράγμα στο οποίο το εξέθεσε ο πατέρας του. Δεν έχει την κρίση ενός ενήλικου ή έστω ενός έφηβου, για να πει δεν το κάνω. Το παιδί το είδε απλά σαν παιχνίδι και γι' αυτό ήταν χαρούμενο,... αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι παιχνίδι. Και κάνω και τον συνήγορο του διαβόλου. ΑΝ συνέβαινε κάτι κι ο πατέρας την έβγαζε καθαρή. Πως θα ζούσε την υπόλοιπη ζωή του??? Μπορεί να μου το απαντήσει αυτό κάποιος που επικροτεί την κίνηση του πατέρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lalixprincex 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2009 Για μένα το μόνο λάθος είναι άμα δεν φορούσε κράνος κατάλληλο για το μέγεθος της.Όλα τα άλλα είναι υπερβολές και μου φαινεται ότι πολύ το ψάχνετε να τον κατηγορίσετε τον άνθρωπο. Λάθος που δεν ξέρει σε τι κίνδυνο μπλέκει και η ασφάλεια του δωματίου της λάθος που δεν βρίσκεται στην ασφάλεια του δωματίου τηςΟ εξοπλισμός είναι υποχρεωτικός μόνο για πίστα, όχι για δημόσιο δρόμο.Τώρα άμα ψάξουμε τον ΚΟΚ...χαίρω πολύ. Επίσης είδα ότι ο ΚΟΚ προβλέπει ΟΛΑ τα ανήλικα σε αυτοκίνητο να κάθονται σε ειδικό καθισματάκι. Σήμερα πήγανε να ρίξουν ρίξανε κλήση σε φίλο με ταξί που πήγαινε 12χρονο να δώσει να δώσει τις εξετάσεις του επειδή δεν καθότανε σε ειδικό κάθισμα. 70 κιλά δωδεκάχρονο...προφανώς οι ηθικότεροι που θεωρήσαν το ταξί εγληματία. Μου φαίνεται πως πολύ Paris Dakar το έχετε δει το 36ωρο. Λιγότεροι απο 100... Όποιος κουράζεται πάει σε ένα ξενοδοχείο και παραγγέλνει μια μακαρονάδα και για αυτό τερματίσανε τόσο λίγοι "κάτω απο 100". Γιατί δε υπάρχει κανένας λόγος ή σκοπός στο να ταλαιπωρηθείς. Τώρα άμα συμμετέχεις για να καταφέρεις την Repsol να σε σπονσοράρει... Και έτσι για να μαθαίνετε και εσείς... δεν χρειάζεται να περιμένεις έναν χρόνο για Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2009 εμενα το μονο που θα με τρομαζε ειναι πως αν πχ επερνα το πιαδι για 36ωρο θα πεθαινε της βαρεμαρας αλλα τη μικρη που την ειδα γουσταρε οποτε δεν εχω κατι να σχολιασω... επισης ειναι ευθηνη και της οργανωσης αν τον αφησε να συμμετέχει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEKNI 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Για μένα το μόνο λάθος είναι άμα δεν φορούσε κράνος κατάλληλο για το μέγεθος της.Όλα τα άλλα είναι υπερβολές και μου φαινεται ότι πολύ το ψάχνετε να τον κατηγορίσετε τον άνθρωπο. Λάθος που δεν ξέρει σε τι κίνδυνο μπλέκει και η ασφάλεια του δωματίου της λάθος που δεν βρίσκεται στην ασφάλεια του δωματίου τηςΟ εξοπλισμός είναι υποχρεωτικός μόνο για πίστα, όχι για δημόσιο δρόμο.Τώρα άμα ψάξουμε τον ΚΟΚ...χαίρω πολύ. Επίσης είδα ότι ο ΚΟΚ προβλέπει ΟΛΑ τα ανήλικα σε αυτοκίνητο να κάθονται σε ειδικό καθισματάκι. Σήμερα πήγανε να ρίξουν ρίξανε κλήση σε φίλο με ταξί που πήγαινε 12χρονο να δώσει να δώσει τις εξετάσεις του επειδή δεν καθότανε σε ειδικό κάθισμα. 70 κιλά δωδεκάχρονο...προφανώς οι ηθικότεροι που θεωρήσαν το ταξί εγληματία. Μου φαίνεται πως πολύ Paris Dakar το έχετε δει το 36ωρο. Λιγότεροι απο 100... Όποιος κουράζεται πάει σε ένα ξενοδοχείο και παραγγέλνει μια μακαρονάδα και για αυτό τερματίσανε τόσο λίγοι "κάτω απο 100". Γιατί δε υπάρχει κανένας λόγος ή σκοπός στο να ταλαιπωρηθείς. Τώρα άμα συμμετέχεις για να καταφέρεις την Repsol να σε σπονσοράρει... Και έτσι για να μαθαίνετε και εσείς... δεν χρειάζεται να περιμένεις έναν χρόνο για ....για να κανεις χιλιομετρα. Εμενα φετος ηταν το δευτερο, και μαλλον θα παω και του χρονου γιατι οπως εχω ξαναπει το 36ωρο δεν ειναι τιποτε αλλο παρα μονο μια καλη ΑΦΟΡΜΗ για να κανεις μια βολτα με φιλους. Τις φωτογραφιες τις τραβαγα οπως και περυσι, αλλα δεν τις στελνω γιατι δεν "παω για θεση" ουτε για "χρονο". Φιλος δικαβαλος με 1150gs adventure την πρωτη μερα ηταν στο ξενοδοχειο στις 8 και την Κυριακη τερματισε στις 10 και κατι, ΧΩΡΙΣ στασεις και γενικως κομματια ΟΛΟΚΛΗΡΗ την διαδρομη. Του χρονου δεν θα ξαναρθει, ΑLX φαση των χρονων σου 6 το απογευμα το Σαββατο και 8 τη Κυριακη, καταλαβαινω μονο ενα πραγμα, πηγαινες με την ταυτοτητα στο στομα! Επισης η οργανωση δεν ηταν τελεια, η διαδρομη "κουραστικη" αφου ξαναπερναγαμε απο τα ιδια σημεια ξανα και ξανα, και δεν ειχαμε την μηχανικη υποστηριξη για την οποια πληρωναμε και να το καταλαβουν μερικοι μιλαμε για αρκετα λεφτα πλεον ΚΕΡΔΟΣ της λεσχης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEKNI 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 ....για να κανεις χιλιομετρα. Εμενα φετος ηταν το δευτερο, και μαλλον θα παω και του χρονου γιατι οπως εχω ξαναπει το 36ωρο δεν ειναι τιποτε αλλο παρα μονο μια καλη ΑΦΟΡΜΗ για να κανεις μια βολτα με φιλους. Τις φωτογραφιες τις τραβαγα οπως και περυσι, αλλα δεν τις στελνω γιατι δεν "παω για θεση" ουτε για "χρονο". Φιλος δικαβαλος με 1150gs adventure την πρωτη μερα ηταν στο ξενοδοχειο στις 8 και την Κυριακη τερματισε στις 10 και κατι, ΧΩΡΙΣ στασεις και γενικως κομματια ΟΛΟΚΛΗΡΗ την διαδρομη. Του χρονου δεν θα ξαναρθει, ΑLX φαση των χρονων σου 6 το απογευμα το Σαββατο και 8 τη Κυριακη, καταλαβαινω μονο ενα πραγμα, πηγαινες με την ταυτοτητα στο στομα! Επισης η οργανωση δεν ηταν τελεια, η διαδρομη "κουραστικη" αφου ξαναπερναγαμε απο τα ιδια σημεια ξανα και ξανα, και δεν ειχαμε την μηχανικη υποστηριξη για την οποια πληρωναμε και να το καταλαβουν μερικοι μιλαμε για αρκετα λεφτα πλεον ΚΕΡΔΟΣ της λεσχης. και για να ολκληρωσω, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 36ΩΡΟ 1) Σωματικη επιπονη δοκιμασια 2) Πολλα χιλιομετρα με την μηχανη 3) Βλεπεις τοποθεσιες καινουργιες 4) Κανεις φιλιες 5) Καθαριζει το μυαλο τουλαχιστον οσο οδηγας. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ (ΠΛΗΡΩΝΩ) ΑΠΟ ΤΟ 36ΩΡΟ 1) Σχεδιασμος διαδρομης και κλεισιμο ξενοδοχειου 2) Φωτο και μπλουζακι 2) ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΕΧΝΙΚΗ τουλαχιστον αν οχι και ιατρικη κατα την διαρκεια της βολτας! ...αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Φιλος δικαβαλος με 1150gs adventure την πρωτη μερα ηταν στο ξενοδοχειο στις 8 και την Κυριακη τερματισε στις 10 και κατι, ΧΩΡΙΣ στασεις και γενικως κομματια ΟΛΟΚΛΗΡΗ την διαδρομη. Του χρονου δεν θα ξαναρθει, ΑLX φαση των χρονων σου 6 το απογευμα το Σαββατο και 8 τη Κυριακη, καταλαβαινω μονο ενα πραγμα, πηγαινες με την ταυτοτητα στο στομα! Επισης η οργανωση δεν ηταν τελεια, η διαδρομη "κουραστικη" αφου ξαναπερναγαμε απο τα ιδια σημεια ξανα και ξανα, και δεν ειχαμε την μηχανικη υποστηριξη για την οποια πληρωναμε και να το καταλαβουν μερικοι μιλαμε για αρκετα λεφτα πλεον ΚΕΡΔΟΣ της λεσχης. Δεν το κατάλαβα αυτό? Δεν θα ξανάρθει ο φίλος σου λόγω των δικών μου χρόνων? Που κολλάει αυτό? Του είπε κανένας πως όποιος τερματίσει πρώτος κερδίζει τίποτα? Το αν τερμάτισα εγώ στις 5 το απόγευμα (όχι 6) την πρώτη μέρα και στις 8 την δεύτερη.... τον χάλασε σε κάτι? Εμένα ήταν επιλογή μου φέτος να μην είμαι παρέα με κάποιον γιατί ήθελα να το κάνω όπως το ήθελα εγώ. Να κάνω στάσεις όπου ήθελα εγώ και για όση ώρα ήθελα (αναλόγως της κούρασης που θα είχα) ΔΕΝ πήγαινα με την ταυτότητα στο στόμα και μην συγκρίνεις την οδήγηση του ΔΙΚΑΒΑΛΟΥ φίλου σου με την οδήγηση ενός άλλου. Αν η δική μου οδήγηση σε κάποιον φαίνεται "με την ταυτότητα" στο στόμα, σε άλλον μπορεί να φαίνεται χαλαρή! Δεν συγκρίνονται έτσι αυτά τα πράγματα. Εντάξει, πίεσα σε κάποια ωραία σημεία έτσι για το παιχνίδι, αλλά μέσα σε 1600 χιλιόμετρα ,δεν έκανα ούτε μία στραβή...δεν είχα ούτε ένα αθέμιτο γλίστρημα, δεν έχασα πουθενά τα φρένα μου μπαίνοντας με λάθος ταχύτητα σε μια στροφή και γενικώς ήταν ένα από τα ασφαλέστερα για μένα 36ωρα που έχω κάνει. Δεν κινδύνευσα πουθενά!!! Και από μόνο του αυτό λέει πως δεν πήγαινα λοιπόν με την ταυτότητα στο στόμα. Τα λάστιχά μου όσοι τα είδαν μετά την πρώτη και δεύτερη μέρα ήθελαν ένα δάχτυλο για να μαυρίσουν απ' άκρη σ' άκρη κι είδα πολλών άλλων που ήταν πατημένα μέχρι τέλος! Εγώ λοιπόν πήγαινα με την ταυτότητα στο στόμα? Τώρα το αν η διοργάνωση δεν ήταν τέλεια, δεν μπορώ να το πω. Εμένα μια χαρά μου φάνηκε. Το αν ξαναπεράσαμε από ίδια σημεία, ήταν γιατί περιοριστήκαμε φέτος μόνο μέσα στην Πελοπόννησο. Λογικό λοιπόν είναι για να βγουν τα χιλιόμετρα, να τύχει να ξαναπεράσεις ένα ίδιο σημείο. Άκουσα παράπονα για τον εξοπλισμό της σκούπας. Εκεί δεν ξέρω τι παίχτηκε, αλλά όντως θα μπορούσαν να είναι πιο καλά εξοπλισμένοι ώστε να βοηθούν καλύτερα καταστάσεις. Δεν έτυχε βέβαια να την χρειαστώ και ποτέ την σκούπα στα 8 36ωρα που έχω κάνει, και δεν ξέρω πόσο εξοπλισμένη ήταν άλλες χρονιές σε σχέση με την φετινή που κάποιοι την κατηγόρησαν. Δεν ξέρω... δεν παίρνω θέση λοιπόν. και για να ολκληρωσω, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 36ΩΡΟ 1) Σωματικη επιπονη δοκιμασια (ανάλογα τον αναβάτη) 2) Πολλα χιλιομετρα με την μηχανη (αυτό είναι το ζητούμενο) 3) Βλεπεις τοποθεσιες καινουργιες (και πανέμορφες) 4) Κανεις φιλιες (αυτό κι αν ισχύει!) 5) Καθαριζει το μυαλο τουλαχιστον οσο οδηγας. (αααακριβώς) ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ (ΠΛΗΡΩΝΩ) ΑΠΟ ΤΟ 36ΩΡΟ 1) Σχεδιασμος διαδρομης και κλεισιμο ξενοδοχειου (ίσχυε πάντα) 2) Φωτο και μπλουζακι (κι όχι μόνο... είναι και τα αναμνητικά, το υλικό που παίρνεις, τα κύπελλα κτλ (road book και διάφορα άλλα) 2) ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΕΧΝΙΚΗ τουλαχιστον αν οχι και ιατρικη κατα την διαρκεια της βολτας! (ίσως τελικά να χρήζει βελτίωσης η τεχνική...η ιατρική δεν νομίζω ότι είναι υποχρέωση της λέσχης να την καλύψει. Μια "βόλτα" είναι είναι στην ουσία και σε δημόσιους δρόμους. Αν ήταν διοργάνωση track day σε πίστα τότε ναι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsumerman 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 (τροποποιήθηκε) alex +650000000000000000000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o καθενας παει οπως γουσταρει,εσυ alex εφτασες στης 8 εμεις στης 3 το βραδυ.κανεις δεν με υποχρεωσε να κανω κατι που δεν γουσταρα αλλα ουτε και να συμετασχω με το ζορι!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα για τα λεφτα της συμ/χης γουσταρω να στειριζω μια λεσχη που ενδιαφερετε(προσωπικη αποψη) Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2009 από τον tsumerman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEKNI 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Δεν το κατάλαβα αυτό? Δεν θα ξανάρθει ο φίλος σου λόγω των δικών μου χρόνων? Που κολλάει αυτό? Του είπε κανένας πως όποιος τερματίσει πρώτος κερδίζει τίποτα? Το αν τερμάτισα εγώ στις 5 το απόγευμα (όχι 6) την πρώτη μέρα και στις 8 την δεύτερη.... τον χάλασε σε κάτι? Εμένα ήταν επιλογή μου φέτος να μην είμαι παρέα με κάποιον γιατί ήθελα να το κάνω όπως το ήθελα εγώ. Να κάνω στάσεις όπου ήθελα εγώ και για όση ώρα ήθελα (αναλόγως της κούρασης που θα είχα) ΔΕΝ πήγαινα με την ταυτότητα στο στόμα και μην συγκρίνεις την οδήγηση του ΔΙΚΑΒΑΛΟΥ φίλου σου με την οδήγηση ενός άλλου. Αν η δική μου οδήγηση σε κάποιον φαίνεται "με την ταυτότητα" στο στόμα, σε άλλον μπορεί να φαίνεται χαλαρή! Δεν συγκρίνονται έτσι αυτά τα πράγματα. Εντάξει, πίεσα σε κάποια ωραία σημεία έτσι για το παιχνίδι, αλλά μέσα σε 1600 χιλιόμετρα ,δεν έκανα ούτε μία στραβή...δεν είχα ούτε ένα αθέμιτο γλίστρημα, δεν έχασα πουθενά τα φρένα μου μπαίνοντας με λάθος ταχύτητα σε μια στροφή και γενικώς ήταν ένα από τα ασφαλέστερα για μένα 36ωρα που έχω κάνει. Δεν κινδύνευσα πουθενά!!! Και από μόνο του αυτό λέει πως δεν πήγαινα λοιπόν με την ταυτότητα στο στόμα. Τα λάστιχά μου όσοι τα είδαν μετά την πρώτη και δεύτερη μέρα ήθελαν ένα δάχτυλο για να μαυρίσουν απ' άκρη σ' άκρη κι είδα πολλών άλλων που ήταν πατημένα μέχρι τέλος! Εγώ λοιπόν πήγαινα με την ταυτότητα στο στόμα? Τώρα το αν η διοργάνωση δεν ήταν τέλεια, δεν μπορώ να το πω. Εμένα μια χαρά μου φάνηκε. Το αν ξαναπεράσαμε από ίδια σημεία, ήταν γιατί περιοριστήκαμε φέτος μόνο μέσα στην Πελοπόννησο. Λογικό λοιπόν είναι για να βγουν τα χιλιόμετρα, να τύχει να ξαναπεράσεις ένα ίδιο σημείο. Άκουσα παράπονα για τον εξοπλισμό της σκούπας. Εκεί δεν ξέρω τι παίχτηκε, αλλά όντως θα μπορούσαν να είναι πιο καλά εξοπλισμένοι ώστε να βοηθούν καλύτερα καταστάσεις. Δεν έτυχε βέβαια να την χρειαστώ και ποτέ την σκούπα στα 8 36ωρα που έχω κάνει, και δεν ξέρω πόσο εξοπλισμένη ήταν άλλες χρονιές σε σχέση με την φετινή που κάποιοι την κατηγόρησαν. Δεν ξέρω... δεν παίρνω θέση λοιπόν. oχι ΑLX δεν εννοούσα αυτο, δεν θα ξαναρθει απλα επειδη δεν του αρεσε, και ανεφερα τους χρόνους του γιατι οπως ειπε και ο ιδιος μετα το τελος πηγαινε γρηγορα χωρις στασεις, και απλα ξερω το δικο του γρηγορα ειδικα στα στριφτερα κομματια, απο χαλκιδα ειμαστε ο Αγ. Ρώσσος ειναι η κλασικη μας βολτουλα, και ετσι εβγαλα το συμπερασμα οτι εσυ πρεπει να πηγαινες με την ταυτοτητα στο στομα, και με απλα μαθηματικα να βαλεις κατω χρονους και χιλιομετρα.... δεν θελει και πολυ μυαλο!... ειδικα αν το πηγαινες ετσι ....... (λιγο ατσαλα κατα την πρσωπικη μου αποψη, το οδηγας σαν μονοκυλινδρο, ηταν στις αρχες μαλλον εεεε) alex +650000000000000000000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o καθενας παει οπως γουσταρει,εσυ alex εφτασες στης 8 εμεις στης 3 το βραδυ.κανεις δεν με υποχρεωσε να κανω κατι που δεν γουσταρα αλλα ουτε και να συμετασχω με το ζορι!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα για τα λεφτα της συμ/χης γουσταρω να στειριζω μια λεσχη που ενδιαφερετε(προσωπικη αποψη) [/quot ο φιλος μου εφτασε στις 8, χωριστκαμε σε 3 group δυναμικοτητας, 2 και 3 μηχανες, το Σαββατο τερματισα στις 10 και, και την κυριακη εφτασα σπιτι στις 3 και χαλκίδα :D oχι ΑLX δεν εννοούσα αυτο, δεν θα ξαναρθει απλα επειδη δεν του αρεσε, και ανεφερα τους χρόνους του γιατι οπως ειπε και ο ιδιος μετα το τελος πηγαινε γρηγορα χωρις στασεις, και απλα ξερω το δικο του γρηγορα ειδικα στα στριφτερα κομματια, απο χαλκιδα ειμαστε ο Αγ. Ρώσσος ειναι η κλασικη μας βολτουλα, και ετσι εβγαλα το συμπερασμα οτι εσυ πρεπει να πηγαινες με την ταυτοτητα στο στομα, και με απλα μαθηματικα να βαλεις κατω χρονους και χιλιομετρα.... δεν θελει και πολυ μυαλο!... ειδικα αν το πηγαινες ετσι ....... (λιγο ατσαλα κατα την πρσωπικη μου αποψη, το οδηγας σαν μονοκυλινδρο, ηταν στις αρχες μαλλον εεεε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 ετσι εβγαλα το συμπερασμα οτι εσυ πρεπει να πηγαινες με την ταυτοτητα στο στομα, και με απλα μαθηματικα να βαλεις κατω χρονους και χιλιομετρα.... δεν θελει και πολυ μυαλο!... ειδικα αν το πηγαινες ετσι ....... (λιγο ατσαλα κατα την πρσωπικη μου αποψη, το οδηγας σαν μονοκυλινδρο, ηταν στις αρχες μαλλον εεεε) Aπό τότε έχουν αλλάξει πολλάααα πράγματα στην οδήγησή μου. Καμία σχέση με αυτό που είδες εκεί (άσε που αν έχεις κάμερα, προσπαθείς να πας γρήγορα, αλλά τελικά πας σα μλκας :D ) Επειδή πάντα μου άρεσε να ψάχνομαι με το θέμα οδήγηση, στην πρώτη ευκαιρία δοκίμαζα και κάτι καινούριο. Έψαχνα να βρω τον τρόπο να οδηγήσω το τέρας σωστά και με ασφάλεια. Δεν είναι εύκολο βέβαια να οδηγήσεις το GS γρήγορα. Στην αρχή δυσκολεύτηκα πολύ, αλλά βόλτα με την βόλτα το "έβρισκα". Δοκιμή στην δοκιμή, κατάλαβα πλέον τι θέλει η νταρντανογερμανίδα για να οδηγηθεί γρήγορα και με ασφάλεια. Γενικώς ακούγεται ότι με τα GS στρίβουν κι οι κουλοί, :D καθώς το μηχανάκι σε βοηθάει αρκετά με το ζύγισμά του, αλλά ως εκεί. Πας σβέλτα αλλά αν θες το κάτι παραπάνω πρέπει να κάνεις άλλα πράγματα. (το ένα εξ αυτών είναι να αλλάξεις μοτοσυκλέτα :lol: ) To άλλο είναι να το μάθεις....να γίνεις ένα με αυτό και να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες που σου δίνει. Ένα παράδειγμα πάνω σε αυτό είναι το περίεργο φαινόμενο που όλοι σχεδόν παραπονιόντουσαν ότι οι δρόμοι της Πελοποννήσου γλιστρούσαν, ενώ εγώ το ένιωσα αυτό μόνο στα σημεία που πραγματικά γλιστρούσαν. Στα Φιλιατρά και στο Κορώνη-Καλαμάτα. Σε όλα τα υπόλοιπα κομμάτια αισθανόμουν υπέροχα με την πρόσφυση! Να ήταν θέμα ελαστικών? Μα ο μοναδικός ήμουν που με ον οφ είχα Tourance EXP? Δε νομίζω! Οι υπόλοιποι με τα στρητ που είχαν μαλακές γόμες? Άρα έπαιζε ρόλο ο τρόπος. Και μάλιστα ίσως ήμουν από τους ελάχιστους που οδήγησαν σβέλτα και δεν είχαν "τελειώσει" το λάστιχο τους. Είπαμε...πάνω από 1½ πόντος απάτητο το λάστιχο! Κάτι που σημαίνει ότι δεν πλάγιαζα πολύ την μοτοσυκλέτα. (άρα δεν μπορούσα να γλιστρήσω κι εύκολα!) Τέσπα... στο θέμα του 36ωρου τώρα. Του φίλου σου δεν του άρεσε... και σίγουρα δεν ήταν ο πρώτος ή ο τελευταίος. Σε όσους αρέσει, γίνεται ναρκωτικό το 36ωρο. Άλλοι πάλι δεν το αντέχουν και ξενερώνουν. Όμως κάποιοι νέοι ήδη άρχισαν να μετρούν αντίστροφα μέχρι το επόμενο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Να εκφράσω και 'γώ την διαφωνία μου με τον πατέρα που πήρε το 10χρονο κοριτσάκι του στο 36ωρο. Και, ναι, σίγουρα της μικρής, με την παιδική αφέλεια και άγνοια κινδύνου που διαθέτει, της άρεσε, θεωρώ όμως πολύ τραβηγμένη και ανώριμη την απόφαση των γονιών (;) της να συμμετάσχει. Και πρός τους φίλους που συμφωνούν με αυτή την απόφαση: παιδιά έχετε; Γιατί αλλιώς είναι να το βλέπεις απο τη σκοπιά του γονιού και αλλιώς απο αυτήν του παιδιού...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rory 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Μην ξεχνιομαστε σημερα 20.30 απονομη στο tera verde για εμας απο επαρχια θα το δουμε παλι live !!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Εγω γιατι νομιζω οτι ειναι 20.00;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bboulo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Διάβασα πολύ ωραία posts σε αυτό το thread, θα ήθελα να προσθέσω και το δικό μου :-) Έφτιαξα ένα μικρό blog entry για την δικιά μου εμπειρία από το φετινό 36ωρο, θα το βρείτε εδώ: http://blogs.sun.com/bboulo/entry/12%CE%BF...%BA%CE%AE%CF%82 Μπορείτε να δείτε την διαδρομή των 2 ημερών όπως την κατέγραψε το GPS (Terra Verde με Terra Verde) και κάποιες από τις φωτογραφίες που τράβηξα κατά τη διαδρομή (προσοχή, υπάρχουν αρκετές που είναι επικαλυπτόμενες, κάνοντας click πάνω στον marker της κάθε photo ανοίγει σε σμίκρυνση, κάνοντας click πάνω ανοίγει σε μεγαλύτερο μέγεθος). Προσωπικά μετά από τόσα πολλά χιλιόμετρα, κοιτώντας τον χάρτη μετά δεν μπορώ να θυμηθώ όλα τα μέρη που πέρασα, ο χάρτης με τις φωτό βοηθάει λίγο. Στο θέματα που θίξατε για το πόσοι το έκαναν όλο, τι μηχανές συμμετείχαν κλπ. θα τα ξέρουμε με λεπτομέρεια αύριο που θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα στο site της λέσχης (τουλάχιστον αν είναι στη μορφή που ήταν και τα περσινά). Άντε και του χρόνου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rory 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Καθολου ασχημα για την ομαδα μου τους V RAKI απο την κρητη που για πρωτη συμετοχη ειμαστε στη 6αδα .Paitos , jeffakhs,marios gs,Rory. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crazy_lkk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 alx να σε ροτισω,τι διαδρομη που εχει τραβιξει στο βιντεο την εχεις ξανα κανει? η αληθεια ειναι οτι μου φανικε πολη γρηγορη η οδυγιση(αν δεν την εχεις ξανα παει). επησεις δεν εχει σημανση για να προσαρμοσεις λιγο την ταχητιτα σου στης στροφες(αυτο ειναι καθαρα ηποκιμενικο κριτιριο μιας κ εμενα με βοηθαει) υ.γ.δεν κρινω οδυγιση κ το πως ηθελες να πας,μια απλη ερωτιση ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 alx να σε ροτισω,τι διαδρομη που εχει τραβιξει στο βιντεο την εχεις ξανα κανει? η αληθεια ειναι οτι μου φανικε πολη γρηγορη η οδυγιση(αν δεν την εχεις ξανα παει). επησεις δεν εχει σημανση για να προσαρμοσεις λιγο την ταχητιτα σου στης στροφες(αυτο ειναι καθαρα ηποκιμενικο κριτιριο μιας κ εμενα με βοηθαει) υ.γ.δεν κρινω οδυγιση κ το πως ηθελες να πας,μια απλη ερωτιση ειναι. Ελάχιστα κομμάτια έχω ξανακάνει απ όσα πήγαμε, αλλά και να τα είχα ξανακάνει, αποκλείτεται να τα θυμόμουν :P Αυτο ναι, ισχυει σε οτι αφορα τον εαυτο του! Η εκθεση ανηλικου σε κινδυνο, ειναι αλλο πραγμα.. :/ Aκριβώς!!! Το έλεος σε αυτούς που δικαιολογούν μια τέτοια κίνηση ακόμα κι αν ήταν επιλογή του πατέρα. Επιλογή του πατέρα ήταν κι εκείνου από την Καλλιθέα , που πήρε τα δύο παιδιά του αγκαλιά (2 και 3ων ετών) και πήδηξε από τον 5ο όροφο. Κι εκείνος μπορεί να πίστευε όι δεν θα πάθουν τίποτα. (χοντρή και τραβηγμένη παρομοίωση αλλά.... ) ΕDΙΤ ΑΑΑ και ο πρόεδρος της Guzzi χτες μου είπε πως τους ξέφυγε αυτή η φάση, αλλά έδωσαν τόπο στην οργή. Άλλο όνομα συνεπιβάτη είχε δηλωμένο στο δικάβαλο ο πατέρας, κι άλλο πρόσωπο εμφάνισε στην εκκίνηση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Και για να αλλάξουμε λίγο την ατμόσφαιρα... Έμαθα πως τα Απρίλια και ειδικά ταΚάπονορντ πήραν πρώτες πρώτες θέσεις και στο Ατομικό, και στο ομαδικο. Τα σπάμε λέμε! Υ.Γ Όχι τα μηχανάκια...γενικώς τα σπάμε! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Ναι ....είχαν καλό τοξοβόλο...γιατί αλλιώς... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες