Jump to content
Sign in to follow this  
Dust83

Βοήθεια.....!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα,

θα θέσω ένα θέμα που ξέρω απο την αρχή ότι για τους περισσότερους εδώ μέσα δεν στέκει στα λογικά του...Λοιπόν,η απορόια μου εμένα είναι... :

kawasaki Versys 650 (2009) ή Kawasaki Er-6n (2009)

Και πρίν αρχίσετε να μου χώνετε,θα σας πω μερικά πράγματα για το τι θέλω και τι σκέφτομαι...

Αρχικά, πάντα αυτο που μου άρεσε ήταν οι street μηχανές... Αλλά μετά κατέληξα στο ότι τα on-off είναι τα πιο χρηστικά μηχανάκια...Τα φορτώνεις,πας άνετα τις εκδρομούλες σου κτλ... Αυτό το οποίο θέλω εγώ απο τη μηχανή μου είναι να μπορώ να κινούμαι μέσα στην πόλη (Ηράκλειο Κρήτης) αλλά να μπορώ να πηγαίνω και καμιά εκδρομούλα άνετα που και που...

Και ναι,οκ,το versys είναι λίγο άσχημο,αλλά νομίζω τα κάνει όλα...Αλλά το Er είναι πανέμορφο...!!!

Ακούω γνώμες και προτάσεις...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

ΥΓ: Να σας πω βέβαια πως αυτή θα είναι και η πτώτη μου μηχανή καθώς μετά απο το KAZE-R και το Runner 200 που έχω μέχρι και σήμερα,δεν ανέβηκα κατηγορία..Και ότι το ύωος μου είναι 1.87,οπότε,μήπως το Er είναι λίγο κοντό για μένα...???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πάρε το ER για να γλυτώσεις και 1500?.

Κατά τα άλλα και με τα 2 τα ίδια πράγματα θα κάνεις (φτάνει να βάλεις μια ζελατίνα στο ΕR).

Βέβαια υπάρχει και το er-6f που στην 2009 έκδοση του είναι κουκλί.

kawasaki_er6f_2009_01.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πάρε το ER για να γλυτώσεις και 1500?.

Κατά τα άλλα και με τα 2 τα ίδια πράγματα θα κάνεις (φτάνει να βάλεις μια ζελατίνα στο ΕR).

Βέβαια υπάρχει και το er-6f που στην 2009 έκδοση του είναι κουκλί.

kawasaki_er6f_2009_01.jpg

συμφωνω με τον φιλο,πολυ καλη επιλογη το ντυμενο ER

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψηφίζω δαγκωτό versys!!

Κατά τη γνώμη μου δεν είναι άσχημο, πανέμορφο είναι.

Επίσης στην καθημερινή μετακίνηση θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο όπως και στις βόλτες.

Όσο για μεταπώληση, δεν το συζητάμε καν!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, δεν αντιλέγω ότι το ντυμένο είναι όμορφο,αλλά εμένα δεν μου αρέσει.....

Μήπως ξέρει κάποιος πότε θα έρθει το μαύρο versys του 2009....?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρακτικα το ιδιο μοτορι ειναι...Απλα το ER εχει πιο ψηλα την παραπανω δυναμη του ενω το Versys ειναι πιο γεματο στις χαμηλομεσαιες του...Η θεση ειναι καπως διαφορετικη στο Versys πιο ορθια αλλα και στο ER δεν νομιζω να κουραζει...Αν συγκρινουμε τωρα μονο το ER-6N και οχι και το F με το Versys τοτε το τελευταιο θα σε βοηθησει πολυ περισσοτερο για τα μακρινα βολτιδια..Κατα τα αλλα και τα δυο για μενα αξιζουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν στην κρητη εχεται δρομους μεγαλους και ισιους για να ανοιγεις το γκαζι και να μην σε χτυπα ο αερας τοτε παρε το Versys. Αλλιως αν εχεται μπολικες στροφες και μετριους δρομους τοτε και το ER σε καλυπτει. Για μεσα στην πολη σε βολευουν και τα 2 δεν το συζηταμε. Απο κει και περα ειναι θεμα χρησης και γουστου για να αποφασισεις ποιο θα παρεις.

Σε οποιο και να καταληξεις, θα το ευχαριστηθεις. Ειναι 2 μηχανακια Value for money που εχουν ενα καταπληκτικο μοτερ.

Καλα χιλιομετρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν στην κρητη εχεται δρομους μεγαλους και ισιους για να ανοιγεις το γκαζι..... 

:rotfl::2funny::crazy::grin: ...Δεν αντεξα ηταν πολυ αυθορμητο......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά εγώ τα βλέπω και τα 2 ίδια, απλά το ένα είναι πιο ψηλό από το άλλο, οπότε αποφασίζεςι το τι σε βολεύει ποιο πολύ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε το Er-6f με φαίρινγκ που θα μπορείς και να το φορτώσεις και να κάνεις τα ταξιδάκια σου πιο άνετα λόγω φαίρινγκ.

Ότι και αν πάρεις κοίτα να έχει ABS και αφού σου αρέσουν πιο πολύ τα Street τότε μην μασάς και πάρε το Er-6f - είναι πολύ πιο κοντά σε αυτά που θέλεις, και δεν βρίσκω τι παραπάνω έχει το Versus από το Er-6f για τη χρήση που το θέλεις. Εκτός ίσως από το Off-Road κομμάτι αλλά δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει και πολύ!!!!!

Γι' αυτό πάρε το κουκλί με φαίρινγκ και ABS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον Seirios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις σας.. Μάλλον για το Εr πάω αλλά το γυμνό...

Ερώτηση σε εσάς που ξέρετε...Στην έκθεση τώρα στην Αθήνα θα έχει τίποτα προσφορές και άλλα παρεμφερεί...? Να ανέβουμε δηλαδή...?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σου πατριώτη.Επειδή είμαι και εγώ στην αναζήτηση είχα περάσει μια βόλτα απο την KAWASAKI στην Λεωφόρο Ικάρου(Ηράκλειο),

τα παιδιά ήταν πολύ φιλικά και θα σε βοηθήσουν αρκετά.Πιθανότατα θα σου δώσουν και ενα Versys που έχουν για test ride.

Ο κινητήρας είναι ο ίδιος στο Versys και στο Er,σημασία έχει για τη χρήση το προορίζεις το μηχανάκι και φυσικά ποιό σου αρέσει περισσότερο.

Πολύ όμορφα μηχανάκια και τα δύο(για εμένα,γιατί ακούγονται διάφορες απόψεις),αλλά το ER κερδίζει επιπλέον έδαφος λόγο και της τιμής του.Στο ER μπορείς να του προσθέσεις και μια ζελατίνα για προστασία απο τον αέρα στα ταξίδια,αλλα στην πράξη δεν ξέρω κατα πόσο σε προστατεύει.

Όσο για τις προσφορές πιστεύω ότι εξαρτάτε για ποιό μοντέλο πας 2008 ή 2009,ανάλογα με το μοντέλο πιστεύω οτι θα παίξουν και οι προσφορές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Er6n από μένα. Όντως κι εγώ έχω ακούσει ότι στην Ικάρου τα παιδιά είναι πολύ καλά.

Πιστεύω ότι πρέπει όμως να πάρεις αυτό που σε φτιάχνει πιο πολύ.Θα σε ανεβάζει το πρωί που θα το βλέπεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν αντιλέγω ότι τα παιδιά στην Ικάρου είναι πολύ φιλικά κτλ...Αλλά γιατί να μην πάρεις ένα μηχανάκι απο Αθήνα που σου κάνουν και ένα σωρό δώρα...? Στο Ηράκλειο κανένας δεν δίνει κάτι σημαντικό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν αντιλέγω ότι τα παιδιά στην Ικάρου είναι πολύ φιλικά κτλ...Αλλά γιατί να μην πάρεις ένα μηχανάκι απο Αθήνα που σου κάνουν και ένα σωρό δώρα...? Στο Ηράκλειο κανένας δεν δίνει κάτι σημαντικό...

Γιατί μένεις στο Ηράκλειο και ως Ηρακλειώτης πρέπει να βοηθήσεις την τοπική οικονομία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ερώτηση σε εσάς που ξέρετε...Στην έκθεση τώρα στην Αθήνα θα έχει τίποτα προσφορές και άλλα παρεμφερεί...? Να ανέβουμε δηλαδή...?

Σου είπα για το κατάστημα στο Ηράκλειο γιατί νόμιζα οτι σε ενδιαφέρει καλύτερη προσφορα στην τιμή και τα παιδιά εκεί μου φάνηκαν πάρα πολύ συζητήσημα,

δεν κατάλαβα οτι ήθελες και δώρα.

Αν είναι έτσι τότε πιστεύω οτι αξίζει να κάνεις ένα τηλέφωνο να ενημερωθείς.Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα, έχεις αποφασίσει και σε ενδιαφέρει μόνο το ER και το Versys????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι,μόνο για Er-Versys σκέφτομαι...

Σου είπα για το κατάστημα στο Ηράκλειο γιατί νόμιζα οτι σε ενδιαφέρει καλύτερη προσφορα στην τιμή και τα παιδιά εκεί μου φάνηκαν πάρα πολύ συζητήσημα,

δεν κατάλαβα οτι ήθελες και δώρα.

Όσο για αυτό, παλαιότερα που τους είχα ζητήσει καλύτερη τιμή ή κάτι παρόμοιο,δεν μου είπαν κάτι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρε οποιο σου αρεσει περισσοτερο !!!

ποιο μιλαει στην καρδια σου ???

ειναι μεγαλο ατου να γουσταρεις την μηχανη σου ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστεύω οτι για τη χρήση που το θές και για τους δρόμους σας εκεί κάτου το Versys είναι μονόδρομος. Και δεν πιστεύω οτι είναι άσχημο! Είναι και ροπάτο, και στριφτερό.... μια χαρά μοτόρι είναι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί μένεις στο Ηράκλειο και ως Ηρακλειώτης πρέπει να βοηθήσεις την τοπική οικονομία.

Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά οι τοπικές οικονομίες, αν θέλουν, μπορούν άνετα να αναπτυχθούν, ακολουθώντας πολιτική καλύτερων τιμών,

και όχι λειτουργώντας σαν μονοπώλιο που το έχει ανάγκη ο ανήμπορος να ψωνίσει από αλλού ντόπιος!

Όσο για αυτό, παλαιότερα που τους είχα ζητήσει καλύτερη τιμή ή κάτι παρόμοιο,δεν μου είπαν κάτι...

...

Τροποποιήθηκε από τον cbk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλες οι μηχανές που είχα πριν από την τωρινή ήταν γυμνές, αλλά τώρα κατάλαβα την ευκολία και τη χρηστικότητα του on-off.

Από φίλους έχω δει και τα δυο και μου λένε τα καλύτερα.

Το Versys είναι πιο ολοκληρωμένο, πιστεύω, και θα σε βοηθήσει πιο πολύ για το ύψος σου.

Απ'την άλλη, όταν τα οδηγήσεις θα καταλάβεις (ίσως) ποιό σου πάει καλύτερα. Όσον αφορά την ομορφιά...περί γούστου...?

Πάντως μη κάνεις κίνηση αν δεν τα οδηγήσεις και τα δυο (εννοείται).

Συνήθως στην έκθεση έχει test ride για κάποια μοντέλα. Δε ξέρω αν θα είναι κάποιο που σε ενδιαφέρει αλλά αν έχει το Versys και πάρεις κι αυτό από την Ικάρου θα έχεις ολοκληρωμένη εικόνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε Dust 83, καλυτερα να παρεις το versys, γιατι ειναι για ολες τις δουλειες,οπως ειπες και εσυ.

το αλλο ειναι στην κατηγορια του γυμνου, οπου η χρηση του περιοριζεται σε γρηγορες βολτες μονο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις...Τελικά,είναι πολύ δύσκολο να διαλέξεις μηχανή...

Πάντως μη κάνεις κίνηση αν δεν τα οδηγήσεις και τα δυο (εννοείται).

Το versys υπάρχει εδώ,το Ερ δεν ξέρω κάποιον που να το δίνει για test ride...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα