makis 1973 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 σημερα βρηκα το σαιτ για πρωτη φορα οποτε γραφτηκα μελος . καταγομαι απο την ναξο αλλα τα 5 τελευταια χρονια μενω αθηνα . ειμαι αρωστος με το θεμα μηχανη εδω και πολλα χρονια και εχουν περασει πολλες απο τα χερια μου . κορυφαια μου στιγμη οταν το 1998 ειχα συγχρονως wr400 ,vmax καραπειραγμενο και ενα παπακι για να παιζω με αλλα παιδακια στις ευθειες ... B) οταν δεν δουλευα σε μαγαζι με ενοικειαζομενα για τουριστες !!! πλεον εχω ηρεμησει και εχω μονο ενα ktm sm950 για να κανω την δουλεια μου . τους τελευταιους 2 μηνες ειμαι ξαπλα λογω ατυχηματος αλλα μου μενουν ακομα 4 λογω καταγματος κνημης ... οποτε θα τα λεμε συχνα ... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Kαλώς ήρθες man. Περαστικά σου και καλή ανάρωση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Καλως Ηρθες!!! Περαστικα για το ατυχημα σου!!! Σιγουρα θα τα λεμε απο εδω μεσα!!! Καλη αναρωση!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gir21 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Καλώς ήρθες και περαστικά ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Περαστικα και Welcome! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Γουέλ καμ και πολλά περαστικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Καλωσήλθες στην παρέα μας φίλε Μάκη! Ευχομαι να αναρρώσεις σύντομα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 τους τελευταιους 2 μηνες ειμαι ξαπλα λογω ατυχηματος αλλα μου μενουν ακομα 4 λογω καταγματος κνημης ... οποτε θα τα λεμε συχνα ... :D Ποναω και μονο που τ ακουω. Περαστικα σου και Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kurt 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 καλως ηρθες περαστικα και να ειναι τα τελευταια να εισαι καλα φιλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Υγεία κι όλοι εδώ θα'μαστε και θα τα λέμε. Καλώς ήρθες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRSakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Welcome και περαστικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis 1973 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας παιδια ! σας ευχομαι να ειστε παντα καλα και καλα χλμ ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες