Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Το TTR το μανιβελατο το εχουνε μετρησει στα 39-4ο αλογα το DRZ ετσι οπως το εχω ( με αυτα τα λιγα... :P ) το εχουνε μετρησει στα 45-48 . Αλλα το TTR εχει παραπανω ροπη λογο κυβικων . οχι ρε :P μη μου συγκρίνεις μαμα με υπερκυβισμένο κι ολας! μαμα και τα δυο λεω! :P τα άλογα που αναφέρεις είναι για τροχό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Καλορίζικη, προβλέπω μετά την παραλαβή να πέσει κάμποσο ντριφτάρισμα :) Είχες δίκιο εσυ! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Καλορίζικο και καλές βόλτες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 με γειες ,με γειες φιλε ,κουκλα το εργαλειο ,θα ευχαριστηθεις παντιλικια λεμε... Άντε να δούμε κι εσένα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 οχι ρε :P μη μου συγκρίνεις μαμα με υπερκυβισμένο κι ολας! μαμα και τα δυο λεω! :P τα άλογα που αναφέρεις είναι για τροχό? Τρελό γκομενάκι το μηχανάκι σου, με γειές. Και μην μπαίνεις στο τριπάκι "Ποιο είναι πιο δυνατό", αφού το είπες και μόνος σου, τούμπανο είναι το μοτόρι και σε φτιάχνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Τρελό γκομενάκι το μηχανάκι σου, με γειές. Και μην μπαίνεις στο τριπάκι "Ποιο είναι πιο δυνατό", αφού το είπες και μόνος σου, τούμπανο είναι το μοτόρι και σε φτιάχνει. ;) Thanks φίλε έχεις δίκιο, απλά ήθελα να συγκρίνω τις 2 προσφορές που μου είχαν έρθει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 οχι ρε :P μη μου συγκρίνεις μαμα με υπερκυβισμένο κι ολας! μαμα και τα δυο λεω! :P τα άλογα που αναφέρεις είναι για τροχό? Τροχο ναι , μαμα το δικο μου το 'SM ( ιδιο μοτερ με το 'S ) βγαζει 33-35 αλογα , το 'Ε ( το "καθαρο ) 41-43 . Τρελό γκομενάκι το μηχανάκι σου, με γειές. Και μην μπαίνεις στο τριπάκι "Ποιο είναι πιο δυνατό", αφού το είπες και μόνος σου, τούμπανο είναι το μοτόρι και σε φτιάχνει. σωστωωωως ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hugsvarnakias 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 αντε καλοριζικο και καλοταξιδο αλλος ενασ στο club (supermoto). α και μεχρι να γνωριστητε καλα οχι καγκουριες και το βασικοτερο οχι πειραγματα το μοτορι φενεται να ειναι ετοιμο σε ολα του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tolissere 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 ωπππ!! ωραιος ο δικος σου.. καλοριζικο και καλοταξιδο. παντα ορθιος και να την ευχαριστηθεις οσο μπορεις.. που ειμαι σιγουρος οτι θα το κανεις!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Άντε να δούμε κι εσένα! Λεγε του τετοια τωρα πανω που αναρρωνει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες