Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Ναί φίλε.. έχεις δίκιο.. για αρχή θέλει προσοχή.. Στις πρώτες γκαζίες με 2α που έκανα και άρχισε να μπαντιλικώνει τα 'παιξα!!! Και μερικές φορές που ανοίγω πρώτη και σηκώνετε πάλι χέζομαι :P hahah! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 αντε μπραβο καλογκαζωτο και να προσεχεις ειναι πολυ ομορφο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Πειράζει που είναι ΠΟΟΟΟΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ?!?!?!?!?! Πολύ καλή επιλογή φίλος ! Καλορίζικο και με προσοχή για να το φχαριστηθείς !!!! Για κράνη και λοιπά δεν σου λέω.....ξέρεις εσύ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστώ παιδες.. να 'σται καλά! Η μόνη φορά που ανέβηκα χωρίς κράνος ήταν όταν πήγα να το παραλάβω κατ'ευθείαν απο τη δουλειά που δεν ήμουν προετιμασμένος ;) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 30 , 2009 από τον Voliminal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 μεγιες και με προσοχη :) κροτιδα δειχνει το εργαλειο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Αρρωστια το μηχανακι σου φιλος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 πιστολάκι!!!! μπράβο, πολύ όμορφο. καλορίζικο και καλόβολτο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 τουμπανο ειναι ο τουτουρας Καλοταξιδο και παντα ορθιος!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Αρρωστια το μηχανακι σου φιλος!!! Αυτό ακριβώς έχω πάθει μαζί του φίλε.. άσε τρελή ζημιά! :wub: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Με γεια και προσεκτικα γιατι φαινεται πυραυλακι!Ετοιμο για πιστα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Πάντα όρθιος δικέ μου... ...και πάντα κράνος, μπουφάν και τα σχετικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Καλογκάζωτοοοοοοοοοοοοοοο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Το πηρες το πυραυλακι τελικα ε? Καλοριζικο φιλε και παντα με κρανος και προσοχη... Φαινεται πολυ τουμπανο το δικο σου.... Παντα ορθιος ευχομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Το πηρες το πυραυλακι τελικα ε? Καλοριζικο φιλε και παντα με κρανος και προσοχη... Φαινεται πολυ τουμπανο το δικο σου.... Παντα ορθιος ευχομαι. Το πήρα φίλε μου τελικά! Και έχω πορωθεί άσχημα!!! ευχαριστώ φιλε!! θα προσέχω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 καλοριζκο φιλος καλοστριφτο και παντα τετοια.καλη προπονηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 πολυ μερακλης ο προηγουμενος πολυ ωραιο ! παρα και ενα καλο κρανοσ τωρα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Πολύ ωραίο γκάζι. Καλογκάζωτο! και καλορίζικο, πάντα όρθιος. Πόσο πήγε το μαλλί; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 πολυ μερακλης ο προηγουμενος πολυ ωραιο ! παρα και ενα καλο κρανοσ τωρα ;) Έχω ήδη φίλε μου ;) όντως το παιδί που το είχε.. απλά τα 'σπασε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μεγιες-μεγιες!!!!! Αντε καλοφαγωτα τα λαστιχα !!!! Τον Γιωργο/Gee τον ξεριες ???? TTR-ολογος ! :P Τροποποιήθηκε Απρίλιος 30 , 2009 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 με γειες ,με γειες φιλε ,κουκλα το εργαλειο ,θα ευχαριστηθεις παντιλικια λεμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μεγιες-μεγιες!!!!! Αντε καλοφαγωτα τα λαστιχα !!!! Τον Γιωργο/Gee τον ξεριες ???? TTR-ολογος ! :P Ναί, έχουμε μιλίσει. το πουλάει το παιδί. και χτύπισε προσφατα :( Tι λέει το DRZ τρελε? σκάβει? ^^ μου είχε βγει και μια καλή προσφορα για drz '03 το οποιο δεν ήταν το motard απο μαμα. αλλά είχα κλήσει το TTR. Απο συγκριση αυτα τα 2? με γειες ,με γειες φιλε ,κουκλα το εργαλειο ,θα ευχαριστηθεις παντιλικια λεμε... Hey τρελέ gee!! :P checkare Μια εδώ αν μπορείς "Βενζίνη σε TTR" Ανάρωσες? :/ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 30 , 2009 από τον Voliminal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Ναί, έχουμε μιλίσει. το πουλάει το παιδί. και χτύπισε προσφατα :( Tι λέει το DRZ τρελε? σκάβει? ^^ μου είχε βγει και μια καλή προσφορα για drz '03 το οποιο δεν ήταν το motard απο μαμα. αλλά είχα κλήσει το TTR. Απο συγκριση αυτα τα 2? Ειναι αλλη φαση τα μηχανακια , το ενα ειναι ροπατο - TTR- το αλλο τρελενεται ν'ανεβαζει στροφες -DRZ- ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Όμορφο, προσοχή γιατί βγάζει φωτιες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Όμορφο, προσοχή γιατί βγάζει φωτιες! Kαι βάζει και βγάζει... xD Ειναι αλλη φαση τα μηχανακια , το ενα ειναι ροπατο - TTR- το αλλο τρελενεται ν'ανεβαζει στροφες -DRZ- ! Περισότερα άλογα πιό έχει? βασικά το drz πόσα βγάζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Περισότερα άλογα πιό έχει? βασικά το drz πόσα βγάζει? Το TTR το μανιβελατο το εχουνε μετρησει στα 39-4ο αλογα το DRZ ετσι οπως το εχω ( με αυτα τα λιγα... :P ) το εχουνε μετρησει στα 45-48 . Αλλα το TTR εχει παραπανω ροπη λογο κυβικων . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες