Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Σήμερα θα πάω απο τα ΚΕΠ για να πάρω το χαρτί για τη μεταβίβαση. Αύριο θα το πάω στην τράπεζα να πάρω το παράβολο. Και την τετάρτη θα γίνει η μεταβίβαση... Πραγματικά έχω τρελαθεί! Είναι κουκλί! Kαι με περιμένει! Να το! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 ΜΕΓΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!καλοταξιδο ,με προσοχη και παντα ορθιος!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Άντε με το καλό να την πάρεις! Βάλτης και καμιά πινακίδα όμως ρε παλήκαρε... :) Και πάντα κράνος! :)))) Πολλές και ευχάριστες βόλτες σου εύχομαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Ευχαριστώ παιδες :P μιας και δεν την έχω επισημα ακόμα.. Αλλά ανυπομονώ!!! πινακίδα ειναι απο κάτω :P ζητησα και την βάση απο το παιδί :P μη πληρώνω μαμισιάτικα ακόμα δεν την πηρα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Η υπομονή είναι αρετή! Καλομελέτα και σού ρχεται φίλε μου! Είσαι στην τελική ευθεία και σε λίγο πέφτει η καρό σημαία!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Καλορίζικο το ttrάκι σου και πάντα όρθιος! Α, και μην ξεχάσεις και τα καθρεφτάκια του! Δε μου λες, τα εντουράδικα στά'δωσε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 To είχε πάρει SM Και ο προηγούμενος δεν του τα 'χε δώσει. Γιατί καθρέυτες όμως? είναι ασχημοι.. :/ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Και απαραίτητοι για την ασφάλεια σου όμως. Μπορείς να βρεις και ωραιότατους ταιριαστούς after market αν το ψάξεις λίγο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 ΑΝ προσπαθήσεις να στρίψεις το κεφάλι σου να δεις αν σε παίρνει για να κάνεις προσπέραση και είσαι με μεγάλη ταχύτητα, (εθνική π.χ.) θα καταλάβεις πόσο απαραίτητοι είναι, ή θα κόψεις τις προσπεράσεις, ή θα βάλεις καθρέφτες :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Εχουν δίκιο τα παιδιά παραπάνω, φιλαράκι, βάλε καθρέπτες και μάθε να τους υπερασπίζεσαι στους κάγκουρες! και πολλές μεγιές!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Με το καλο να ερθει στο ονομα σου και στα χερια σου! Δειξτου σεβασμο μπολικο γιατι δεν ειναι να αστειευεσαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Με γειες την κουκλα σου!!!Καλοριζικη και να προσεχεις!!!! :) :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 καλοριζικο και με προσοχη οι καγκουριες :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 καλοταξιδη η κουκλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Αντε με το καλο! να το χαρεις οσο μπορεις, καλοταξιδο και αγρατζουνιστο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Καλορίζικη, προβλέπω μετά την παραλαβή να πέσει κάμποσο ντριφτάρισμα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Kαλοριζικο και ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CAPPO 353 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Καλοριζικο φιλε αλλα θελει ΠΛΥΣΙΜΟ :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2009 (τροποποιήθηκε) :O Γιατί ρε συ? πλυμένο πρέπει να είναι εκει.. edit: Εν το μεταξί :P το έβαλα στα μπλα μπλα γιατί δεν έχω πάρει ακόμα :P Και μου το μεταφέρανε στο ευχάριστα! thanks mods μου δίνετε κουράγιο! ;) ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΝΩ ΜΗΧΑΝΗ!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2009 από τον Voliminal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2009 Mερικά απο τα εξτρά του: Tελικο Leo Vince λαστιχα Dunlop sportmax race replica Στεφανια morad μαυρα Fatbar τιμονι pazza Καβαλετα acerbis ασημενια Δισκοπλακα πλευστη Behringer 310mm Σελα ραμμενη μαυρη αντιολησθητικη μασκα polisport Καρμπυρατερ ζιγκλερομενο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2009 ΜΕ γειες με γειες, καλογκαζωτο ευχομαι και παντα με κρανος. Οι καθρεφτες ειναι απαραιτητοι, στον περιφερειακο επειδη παω συνεχεια με προσπερασεις εχω μαθει να χρησιμοποιω τους καθρεφτες μου και πλεον μου ειναι απαραιτητοι. Εχουν γινει προεκταση των ματιων μου. ;) Σε ζηλευω φιλε, εγω ακομα να το παρω το δικο μου, οταν το παρω ομως θα τα παρατησω ολα και θα σηκωθω απο τις 7 :D το πρωι για να κανω ολα τα απαραιτητα χαρτια και να το εχω αυθημερον στα χερια μου. Να'σαι καλα και με προσοχη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FiReOnE 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2009 (τροποποιήθηκε) καλοταξιδο!!! και υπομονη! θα το εχεις γρηγορα στα χερια σου εγω ειχα παθει κατι οταν περιμενα την δικια μου που την καθηστερησε μια ολοκληρη εβδομαδα!! αφου δεν αρχισα τα ναρκωτικα εκεινες τις μερες καλα ειμαστε!!! μεγια και παντα ορθιος!! και καθρεφτες χρειαζονται!!!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2009 από τον FiReOnE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 ΜΕ γειες με γειες, καλογκαζωτο ευχομαι και παντα με κρανος. Οι καθρεφτες ειναι απαραιτητοι, στον περιφερειακο επειδη παω συνεχεια με προσπερασεις εχω μαθει να χρησιμοποιω τους καθρεφτες μου και πλεον μου ειναι απαραιτητοι. Εχουν γινει προεκταση των ματιων μου. ;) Σε ζηλευω φιλε, εγω ακομα να το παρω το δικο μου, οταν το παρω ομως θα τα παρατησω ολα και θα σηκωθω απο τις 7 :D το πρωι για να κανω ολα τα απαραιτητα χαρτια και να το εχω αυθημερον στα χερια μου. Να'σαι καλα και με προσοχη. Hah! Φίλε έτσι ακριβώς έκανα και εγώ! πήγα πριν τη δουλειά για τημ μεταβίβαση και σηκώθηκα 7:30 και μετα όταν σχόλασα απο δουλειά το μοτορι με περίμενε ήδη στο συνεργείο του μηχανικού μου! καλοταξιδο!!! και υπομονη! θα το εχεις γρηγορα στα χερια σου εγω ειχα παθει κατι οταν περιμενα την δικια μου που την καθηστερησε μια ολοκληρη εβδομαδα!! αφου δεν αρχισα τα ναρκωτικα εκεινες τις μερες καλα ειμαστε!!! μεγια και παντα ορθιος!! και καθρεφτες χρειαζονται!!!! Πωωω φίλε, καθυστέρηση ε? Μαλακεία μεγάλη :P παίζει να είχα αρχίσει ναρκωτικά εγω!! :P πλάκα ^^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Nαι λοιπόν... την πήρα! Yamaha TTR 600 #1 Yamaha TTR 600 #2 Yamaha TTR 600 #3 Το μηχανάκι είναι απλά κ@@@@@@ύλα!!!!!!!! Πολύ δύναμη!! Τουλάχιστον έτσι μου φένεται εμένα με εμπειρία μόνο απο παπάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 ...καλογκαζωτο φιλε !...οντως φαινεται τουμπανο!...πανεμορφο! ...με το μαλακο το γκαζι για αρχη ...... ετσι; ....δωσε σου λιγο χρονο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες