ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Για πείτε ρε καλόπαιδα. Ποιο από τα δύο? Στην προηγούμενη μοτοσυκλέτα φορούσα BMC. Δεν μπορώ να πω ότι μπορείς να καταλάβεις τις διαφορές σε ένα φίλτρο, αλλά πιστεύω ότι πάνω κάτω, όλα τα βελτιωτικά την ίδια δουλειά κάνουν. Αν ξέρετε και που θα τα βρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Για εμενα μην βαλεις, τσαμπα θα το βαλεις και δε θα δεις καμια ιδιαιτερη διαφορα, θα δεις ομως στα λαδια σου οταν τα αλλαξεις... αν ντε και καλα σου μπηκε στο μυαλο και δε σου βγαινει K&N Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Το ίδιο είναι...όπως επίσης και το DNA. Απο την στιγμή μάλιστα που έχεις ξεκινήσει διαδικτυακές αγορές απο site εξωτερικού, θα τα βρεις και πολύ φθηνά στο ebay. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rory 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Δοκιμασε και το pipercross εγω ειδα μεγαλη διαφορα σε σχεση με αλλα και το μειγμα λιγο παραπανω !!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Δοκιμασε και το pipercross εγω ειδα μεγαλη διαφορα σε σχεση με αλλα και το μειγμα λιγο παραπανω !!!!! Τι εννοείς με το μείγμα? Και που το βρίσκω αυτό Ελλάδα? Δεν έχω χρόνο για αγορές από εξωτερικό αυτή τη στιγμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rory 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Τι εννοείς με το μείγμα? Και που το βρίσκω αυτό Ελλάδα? Δεν έχω χρόνο για αγορές από εξωτερικό αυτή τη στιγμή. θα τα πουμε απο κοντα στο 36ωρο !!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Μα το θέμα είναι να το έχω στο 36ωρο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Το μηχανακι εχει Κ&Ν γιατι ετσι το πηρα. Περα απο την ευκολια οτι δε μενεις ποτε απο φιλτρο (καθαρισμα κι εισαι ετοιμος) δε νομιζω οτι εχει προσθεσει κατι παραπανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 (τροποποιήθηκε) Το μηχανακι εχει Κ&Ν γιατι ετσι το πηρα. Περα απο την ευκολια οτι δε μενεις ποτε απο φιλτρο (καθαρισμα κι εισαι ετοιμος) δε νομιζω οτι εχει προσθεσει κατι παραπανω... +1 αυτη η εμπειρια μου και απο το φαζερ απλα δεν αλλαζω φιλτρο το καθαριζω εντιτ μηπως εβαλες καμια εξατμηση και το θες Τροποποιήθηκε Απρίλιος 27 , 2009 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Jacobs μακράν ο καλύτερος καφές φίλτρου!!!!!!! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 +1 αυτη η εμπειρια μου και απο το φαζερ απλα δεν αλλαζω φιλτρο το καθαριζω εντιτ μηπως εβαλες καμια εξατμηση και το θες http://www.mybike.gr/index.php?s=&show...st&p=477053 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 http://www.mybike.gr/index.php?s=&show...st&p=477053 ok ειχα μείνει εδω εγω http://www.mybike.gr/index.php?s=&show...st&p=476593 μεγιες :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 ...στώ! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 K&N έχω βάλει στη μπεμπούλα μου εγώ. το προτείνουν όλες οι αντιπροσωπείες bmw. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Και η pipercross είναι πολύ καλή εταιρία.Απλά η Κ&Ν έχει μεγαλύτερη διαφήμιση -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 K&N έχω βάλει στη μπεμπούλα μου εγώ. το προτείνουν όλες οι αντιπροσωπείες bmw. Oμοιως! Παντως, με το φιλτρο, δεν ειδα καμμια διαφορα (ενω με την BOS, ειδα!) Αντιθετα απ'οτι στο KLX! (Μεγαλη διαφορα με το K&N, και ΚΑΜΜΙΑ! με την supertrapp!! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες