stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 (τροποποιήθηκε) Επιτέλους μαζεψα χρήματα για να πάρω κι εγώ ένα καινούριο αυτοκινητάκι - κουβαδάκι!! Κάποτε είχα ένα toyota starlet και απο την αγανάκτηση μου απο τα πολλά προβλήματα το δώρισα και έπειτα τα σιχάθηκα τα αυτοκίνητα, άν και ποτέ δεν τα συμπάθησα......... αλλά έλα που ήρθε η ώρα και πρέπει να πάρω αυτοκίνητο :( Επειδή κυκλοφορώ εντός της πόλης σκέφτομαι έως 1200 - 1300 κ.ε. και τιμή έως 14000 περίπου (μετρητά). Επισκεύθηκα μέχρι στιγμής μόνο την ford για να πάρω προσφορά: Ford Fiesta 1250 cc: ηλ. παράθυρα, ηλ καθρέπτες, abs με ebd, 6 αερόσακοι, κεντρικο κλείδωμα, A/C, immobilizer, radioCD-MP3, blutooth, βαμμένη αεροτομή και μου κάνουν δώρο ζάντες αλουμινίου, αισθητήρες παρκαρίσματος (εγώ το ζήτησα αυτό), ίσως συναργεμό και έκπτωση λόγω μετρητών 10%, όλο αυτό μου κοστίζει 12.400 ευρώ Επίσης σκέφτομαι ακόμα και το VW polo 1200 cc στα αλλά ακόμη δεν επισκεύτηκα την αντιπροσωπεία για να πάρω κάποια καλή προσφορά. Η τιμή του βάση των καταλόγων απο το ίντερνετ είναι περίπου στα ίδια με το Fiesta αλλά με λιγότερα αξεσουάρ. Εσείς τι θα διαλέγατε ανάμεσα σ' αυτά τα δύο ή και αν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σύμφωνα με τις δυνατότητες μου; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2009 από τον stantonop Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 Τέλος πάντων... Μην πάρεις Πόλο. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη (για να το πω κομψα) στον ελληνα εισαγωγέα της εταιρίας. Κι έχω ακούσει πολλούς δυσαρεστημένους στο εξουσιοδοτημένο σερβις του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 fiesta... Δεν θα το μετανιώσεις ΟΥΔΕΠΟΤΕ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ψευτο-γρήγορος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 Το καλύτερο αμαξάκι θα είναι το πολάκι -μόνο το 1.2 Τurbo όμως- αλλά θα είναι κ το ακριβότερο σε συντήρηση, εγγύηση 2 χρόνων κτλ... Προτείνω JAPAN, άσχετα αν δεν σου έκατσε με το σταρλετ. 1) honda JAZZ 1350 2) mazda 1350 2 3) Yaris 1330. Χαμηλή κατηγορία τελών κ με τη δυνατόν χαμηλότερη κατανάλωση. Αξιοπιστία κ καλή ποιότητα "παραμονής", χώροι, καλή μεταπωλητική αξία με μικρό σχετικά κόστος συντήρησης... Το fiesta με το μικρό μοτερ δε πάει κ σαν αμάξωμα δεν χωράει κ πολλά, γενικότερα δε το συγκρίνω με τα προηγούμενα αν εξαιρέσεις τον εσωτερικό σχεδιασμό κ το στήσιμο των αναρτήσεων. Προσωπικά θα έπαιρνα το JAZZ 1.4(1350) το οποίο βγαίνει κ 1200άρι με 90 άλογα κ 5.2lt/100km "εργοστασιακή" κατανάλωση. Το αμαξάκι είναι πόλης που μεταφέρει κ την οικογένεια κανονικά... . Αν πάλι θές κάτι πιο σπορτιφ, mazda-ki με μείον το "φτωχό" εσωτερικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 μιλάμε για το πόλο που "βγηκε τώρα" και θα ερθει τον σεπτεμβριο Ελλάδα? αν ναι, τότε το 1200 λογω turbo που θα βγαινει δεν νομιζω να εχει κατω από 15000 αν μιλαμε για το υπαρχον πόλο 1200 όμως (είναι και 3κύλινδρο!) ξέχασέ το!!...προτείνω Fiesta! Επιτελους η Ford εφτιαξε και ένα ανταγωνιστικο αυτοκίνητο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 Τέλος πάντων... Μην πάρεις Πόλο. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη (για να το πω κομψα) στον ελληνα εισαγωγέα της εταιρίας. Κι έχω ακούσει πολλούς δυσαρεστημένους στο εξουσιοδοτημένο σερβις του. Δυστυχως το VW Group αυνανιζεται παγκοσμιως και πολυ περισσοτερο στην Ελλαδα. προτείνω Fiesta! Επιτελους η Ford εφτιαξε και ένα ανταγωνιστικο αυτοκίνητο! Συμφωνω, αναμεσα σε αυτα τα δυο, fiesta. Οπως επισης συμφωνω και για το Honda jazz. Δεκα χρονια εγγυηση ειναι τα ατιμα...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 Επιγραμματικά: Φιέστα αργό στα 1200κ.εκ. Πολο ναι αλλά με τον καινούργιο κινητήρα τούρμπο στα 1200κ.εκ. Ιδανικό κατά τη γνώμη μου και λόγω επιδόσεων (και αξιοπιστίας Τογιότα, μάλλον με το στάρλετ ήσουν άτυχος) το Γιάρις με τον κινητήρα των 1300κ.εκ. Πολύ καλό και το Χόντα τζαζ αλλά με τον κινητήρα των 1400κ.εκ (στα τέλη κυκλοφορίας κατατάσεται στα 1300κ.εκ.) πάει οριακά στο "μπάτζετ". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 Από τα 2 που αναφέρεις, το Fiesta. Για όλους τους λογους που έγραψες. Από την άλλη, αναφέρεις ότι κινείσαι μόνο εντός πόλης.. Αν είσαι μόνος σου ή με την κοπέλα σου/γυναίκα σου (χωρίς οικογένεια/παιδιά/πεθερά κλπ), για κάποιο Smart δεν το σκέφτεσαι καν? Το έχει φίλος μου και για το μέγεθός του, εσωτερικά είναι σαλόνι για μεστην πόλη.. Αν ο φίλος μου του είχε χωρέσει σχεδόν 3.500? ηχοσύστημα, τι στο καλό, δε θα μπορείς να μεταφέρεις 4-5 σακκούλες σούπερ μάρκετ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 Fiesta παντως που πηρε ενας φιλος το καινουριο 1.6 sport ειναι απιστευτα προσεγμενο.Του πηγε 16.000 full. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Κάποτε είχα ένα toyota starlet και απο την αγανάκτηση μου απο τα πολλά προβλήματα το δώρισα Toyota starlet και να βγάζει πολλά προβλήματα; Γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ; Μήπως το πήρες μεταχειρισμένο και ο προηγούμενος το είχε ξεσκίσει; Χμμμ... Ένας φίλος μου έχει το φιέστα γύρω στα 4 χρόνια τώρα. Το μόνο σοβαρό που του έχει βγάλει είναι δίσκο-πλατό. Από τα λιγότερο σοβαρά είχε γενικά πρόβλημα με τα πλαστικά (ξεκολλούσαν αυτά τα πλαστικά από τα τζάμια της πόρτας), με το ελατήριο του συμπλέκτη, και κάποια άλλα που δεν τα θυμάμαι. Γενικά του έχει βγει λίγο ζημιάρικο... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 (τροποποιήθηκε) Κατ' αρχήν να σας ευχαριστήσω όλους για τις γνώμες σας.... είναι αρκετά κατατοπιστικές και κάποιες με έκαναν να αναθεωρήσω κάποιες απόψεις. Μάλλον θα επιλέξω το Fiesta μιας και είναι η πρώτη μου επιλογή, αλλά θα πάω και απο την VW μήπως και μου κάνουν καμιά προσφορά τρελή και με δελεάσουν!! Το καλύτερο αμαξάκι θα είναι το πολάκι -μόνο το 1.2 Τurbo όμως- αλλά θα είναι κ το ακριβότερο σε συντήρηση, εγγύηση 2 χρόνων κτλ.. Δεν ήξερα καν ότι βγαίνει σε turbo αλλά τώρα που το λες δε νομίζω ότι με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο για τη δουλειά μου και τις μετακινήσεις εντος πόλης. αν μιλαμε για το υπαρχον πόλο 1200 όμως (είναι και 3κύλινδρο!) ξέχασέ το!!...προτείνω Fiesta! Επιτελους η Ford εφτιαξε και ένα ανταγωνιστικο αυτοκίνητο! 3κύλινδρο;;;; Πλάκα με κάνεις; Με τίποτα.... ούτε αυτό το ήξερα! για κάποιο Smart δεν το σκέφτεσαι καν? Το έχει φίλος μου και για το μέγεθός του, εσωτερικά είναι σαλόνι για μεστην πόλη.. Μ' αρέσει πολύ αυτό το αυτοκινητάκι , το έψαξα μόνο για μεταχειρισμένο και ξεφεύγει κατα πολύ η τιμή του, smart 2-3 ετών κοστίζει απο 8,500 και πάνω, για καινούριο άσε δεν το βλέπω καν, "πολλά τα λεφτά Άρη" επίσης είναι τόσο μικρό που είναι μόνο για 2 άτομα..... και η παρέα όταν βγαίνουμε βόλτα; Άσε που δεν έχει και πίσω καθίσματα!! Toyota starlet και να βγάζει πολλά προβλήματα; Γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ; Μήπως το πήρες μεταχειρισμένο και ο προηγούμενος το είχε ξεσκίσει; Ήταν και είναι απο τα τα αξιόπιστα αυτοκίνητα...... αλλά το δικό μου ήταν παλιό και το πήρα για τη δουλειά μου (οικοδομή) και το φόρτωνα καθημερινά εργαλεία βαριά άσε που ήμασταν και 5 άτομα μέσα! Αυτό γινόταν καθημερινά σε δρομολόγια μέχρι και την Χαλκιδική! Μια 'μέρα έκαψε φλάντζα επειδή κόλλησε ο θερμοστάτης και απο τότε ξεκίνησε να βγάζει προβλήματα!! 370.000 χλμ με κινητήρα 1.000 κ.ε. τι να σου κάνει το έρμο!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2009 από τον stantonop Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vthn 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 στα λεφτά που λες, πρέπει τώρα να είναι προσφορά το auris. Εάν είναι μέσα στον προϋπολογισμό σου, δεν θα το συζητούσα καν. Εάν όχι, πήγαινε σε yaris. Έχω το 1,3 και για 130.000 χλμ, δεν μου έχει βγάλει απολύτως τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Λοιπόν listen to me my friend, οι επιλογές σου είναι οι εξής: FORD FIESTA (πολυ καλό, πολύ αργό, δύσκολο στη μεταπώληση) OPEL CORSA (πολύ καλό, λίιιιιιιιιγο πιο γρήγορο από το FIESTΑ εύκολο στη μεταπώληση χαμηλή τιμή μεταπώλησης) TOYOTA YARIS (πολύ καλό, σπιρτόζικο, πολύ ακριβό, πανεύκολο στη μεταπώληση αξία μεταπώλησης η καλήτερη) HONDA JAZZ (καλό, πολύ ακριβό, απρόσωπο σχεδιαστικά) MITSUBISHI COLT (πολύ καλό, πολύ γρήγορο, πολύ καλή τιμή, facelifting πρόσφατα (μάσκα από LANCER), σχετικά εύκολη μεταπώληση σε καλούτσικη τιμή. PEUGEOT 207 (καλούτσικο, κάπως αργό, δύκολη μεταπώληση, χαμηλή τιμή μεταπώλησης. Ελπίζω να σε ψιλοβοήθησα αλ΄λά καλήτερα να πας να τα δεις 1 προς 1 και να κάνεις test drive αν είναι δυνατόν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasm25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 MITSUBISHI COLT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Να προσθέσω και την SKODA FABIA στη λίστα, ή δεν σε ψήνει...??? Αξιόπιστο, οικονομικό και αξιοπρεπές για πόλη και ταξίδι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Υπενθυμίζω ότι το Πόλο μπορεί να ένα πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά ο Ελληνας εισαγωγέας του είναι απατ... Κι επίσης: MAZDA 2. Τέρας αξιοπιστίας! Τα κάνει όλα και είναι οικονομικότατο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Εμένα μ'αρέσει και το IBIZAκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Εμένα μ'αρέσει και το IBIZAκι Ωχ ναι ρε δαίμονα το SEATακι ξέχασα πολύ ωραίο και πολύ φρέσκο στην αγορά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Honda Jazz. Παίρνεις πολύ περισσότερο αυτοκίνητο με τα ίδια χρήματα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyrt 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 μόνο για καινούργιο ψάχνεις ή θα σε ενδιέφερε και μεταχειρισμένο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Θα έλεγα να πάρεις ή το ibiza ή το mazda 2. Πολύ καλά αυτοκίνητα και σε καλές τιμές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Αν δεν σε ενδιαφέρει η εικόνα του αυτοκινήτου τσίμπα ένα Huyndai Getz ή i10.. ότι βγάζουν τώρα σε αυτά τα λεφτά που κοιτάς. Χωρίς να είναι τπτ ιδιαίτερο, είναι οικονομικά σε κατανάλωση και συντήρηση. Κυκλοφορούν άπειρα ανταλλακτικά όταν χρειαστείς.. αλλά μάλλον δεν θα χρειαστείς. Σκυλιά τα ρημάδια. Από τα δύο που μας δείχνεις.. το Fiesta με φτιάχνει πιο πολύ. Honda Jazz. Παίρνεις πολύ περισσότερο αυτοκίνητο με τα ίδια χρήματα..... +1 Αν σε ενδιαφέρει η Ιαπωνική σχολή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 Υπενθυμίζω ότι το Πόλο μπορεί να ένα πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά ο Ελληνας εισαγωγέας του είναι απατ... Κι επίσης: MAZDA 2. Τέρας αξιοπιστίας! Τα κάνει όλα και είναι οικονομικότατο. Όντως απο την αρχή θα σου το πρότινα αλλά είδα το ποστ του φιλου εδώ. Κοίταξε το, βγαίνει 1300 και 1500(103hp) σε αυτή τη φωτό το βλέπεις με το SAP(extra σποιλερ ποδιές προφυλακτήρες το πακέτο SAP χρεώνετε παραπάνω βεβαια γύρω στα 700? :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 MITSUBISHI COLT συμφωνώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 MITSUBISHI COLT Ή FIAT GRANDE PUNTO προσωπική μου άποψη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες