Jump to content
CryPtONeXas

Crypton x βελτιώσεις. Μπορεί να μου πει κάποιος...

Recommended Posts

Συγγνωμη γινονται ακομη κοντρες με τα παιδακια και με μηχανακια!!!Νομιζα οτι εχουν σταματησει αυτα πια...!!!

Εμενα δεν με εχουν προτεινει ποτε μα ποτε... :whistling:

Εσυ που του πετυχες και σε καθε φαναρι σε ρωτανε οτι ''σου εφυγα'', ''σε εχω'' κτλ κτλ!!!Μηπως ξυνεσαι και εσυ για κοντρα???

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μαγκες τα εχω ξανα ακουσει ολα αυτα και τα ξερω τα γνωριζω.Οσο για τα φαναρια Κ για τα διχρονα εχς φΥγει Ζ-125 στα 200μ κ φοραω μονο μια εξατμιση.....Λοιπον αποφασισα να ΒαλΩ

Α)εκεντρ....σταδιο 3

Β)πιΣτονι 58Χιλιοστα wiseco

Γ)Ραπιτ βικε τΟ ΠΙΟ ΜεΓΑΛΟ σταδιο...

Αν εχετε καΤΙ καλυτερο να μ προτεινεται πειτε το

ελευθερα κ ευχαρΙστω Για οσους νοιαζονται...

Σημερα εβαλα κ σλικ λαστιχα 60αρι μπροστα 70αρι πισω(ασχετο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μονο που θα εκανα απο αυτα π ειπες ειναι το rapidbike!Χανει την αξιοπιστια του!!!Δε θελω να το εχω μονο για μια βολτα και να το λυπαμαι για να μη σπασει!!!Εγω θα εκανα τα εξης..

1-φιλτρο

2-rapidbike

3-Εξατμιση

Αν ηθελα και λιγο ακομη νευρο θα εβαζα και ενα γραναζι...Και ας κοπει και λιγο η τελικη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η καλύτερη μοντίφα για crypton είναι αυτή ... Απλώς θέλεις λίγα γκαφρά παραπάνω....

post-3437-1240315159_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε ασχολουμε με τι λετε, βασικα δε με νοιαζει καν η γνωμη σας σορρυ κιολας. συγνωμη ετσι??

@fasarias και στο κρυπτον εκσ δε μπαινει φιλτρο....στο αρ μπαινει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε οποιοδήποτε μοτέρ που καίει καύσιμο μπαίνει βελτιωτικο φίλτρο αέρα, ίσως για το -χ να μην έχει βγει κάτι συγκεκριμένο ή να μην αξίζει τα λεφτά του να μπει. Το τελευταίο είναι άλλη κουβέντα.

Τροποποιήθηκε από τον ypopsifios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά στο crypton x φίλτρο δεν μπαίνει γιατί πολύ απλά καμιά εταιρία δεν έχει βγάλει.Πάντως οσοι ρίξουν πιστόνια κ πίπες καλά συνεργεία να έχετε.Το παπί μόνο εξάτμιση θέλει κ 14άρι γρανάζι μπροστά και γίνεται μπιστόλι.Σε φανάρι εχω πατήσει απο F1 μέχρι innova 57mm

Τροποποιήθηκε από τον valas-GSX-R

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παιδιά στο crypton x φίλτρο δεν μπαίνει γιατί πολύ απλά καμιά εταιρία δεν έχει βγάλει.Πάντως οσοι ρίξουν πιστόνια κ πίπες καλά συνεργεία να έχετε.Το παπί μόνο εξάτμιση θέλει κ 14άρι γρανάζι μπροστά και γίνεται μπιστόλι.Σε φανάρι εχω πατήσει απο F1 μέχρι innova 57mm

παρε και δες μετατροπη για φιλτρο στο κρυπτον.http://www.yamahat135.com/forum/viewtopic.php?t=283

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πατέντα είναι.

ναι πατεντα και απ`οσο ξερω δεν υπαρχει κατι αλλο αλλα θα το ψαξω πιο πολυ σε λιγο καιρο που εχω το μεγαλο σερβις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χμμ...παιδια οντως θελει γραναζι...εγω παντως πατησα με φ.π.ε,εκκεντροφορο και γραναζι και μ εριξε 3 μηχανακια...πιστευω καθησα πολυ καλα για αυτα π φοραγε...Και ειμαι μαμα...μονο φιλτρο αλλα εχανα απο το φιλτρο...τωρα π εβαλα το γνησιο παει πολυ καλυτερα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
χμμ...παιδια οντως θελει γραναζι...εγω παντως πατησα με φ.π.ε,εκκεντροφορο και γραναζι και μ εριξε 3 μηχανακια...πιστευω καθησα πολυ καλα για αυτα π φοραγε...Και ειμαι μαμα...μονο φιλτρο αλλα εχανα απο το φιλτρο...τωρα π εβαλα το γνησιο παει πολυ καλυτερα....

ποιο φιλτρο εχεις βαλει???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ποιο γνήσιο????Για πε και μας... :huh:

εννοει οτι εβγαλε το αφτερ φιλτρο που ειχε και ξαναεβαλε το εργοστασιακο(γνησιο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια Rapdi bike εχει βαλει κανεις θελω να κανω μερικες ερωτησουλες...

Αν το ρυθμισεις ανεβαζει τους κοφτες σε ποιο πολλες στροφες η μονο το μειγμα βενζινης αλλαζει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που το ξεθαψατε ρε !

ρε παιδια Rapdi bike εχει βαλει κανεις θελω να κανω μερικες ερωτησουλες...

Αν το ρυθμισεις ανεβαζει τους κοφτες σε ποιο πολλες στροφες η μονο το μειγμα βενζινης αλλαζει?

Μονο την αναλογια αερα-βενζινης/μειγμα . Για να ανεβει ο κοφτης ειναι αλλη ιστορια και σε μηχανακια με μαμα μοτερ κατα 99% δεν εχεις κανενα ουσιαστικο κερδος σε αποδοση .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα