st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 (τροποποιήθηκε) Συγγνωμη γινονται ακομη κοντρες με τα παιδακια και με μηχανακια!!!Νομιζα οτι εχουν σταματησει αυτα πια...!!! Εμενα δεν με εχουν προτεινει ποτε μα ποτε... Εσυ που του πετυχες και σε καθε φαναρι σε ρωτανε οτι ''σου εφυγα'', ''σε εχω'' κτλ κτλ!!!Μηπως ξυνεσαι και εσυ για κοντρα??? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2009 από τον st3li0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CryPtONeXas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 Μαγκες τα εχω ξανα ακουσει ολα αυτα και τα ξερω τα γνωριζω.Οσο για τα φαναρια Κ για τα διχρονα εχς φΥγει Ζ-125 στα 200μ κ φοραω μονο μια εξατμιση.....Λοιπον αποφασισα να ΒαλΩ Α)εκεντρ....σταδιο 3 Β)πιΣτονι 58Χιλιοστα wiseco Γ)Ραπιτ βικε τΟ ΠΙΟ ΜεΓΑΛΟ σταδιο... Αν εχετε καΤΙ καλυτερο να μ προτεινεται πειτε το ελευθερα κ ευχαρΙστω Για οσους νοιαζονται... Σημερα εβαλα κ σλικ λαστιχα 60αρι μπροστα 70αρι πισω(ασχετο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
baggos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 το μονο που θα εκανα απο αυτα π ειπες ειναι το rapidbike!Χανει την αξιοπιστια του!!!Δε θελω να το εχω μονο για μια βολτα και να το λυπαμαι για να μη σπασει!!!Εγω θα εκανα τα εξης.. 1-φιλτρο 2-rapidbike 3-Εξατμιση Αν ηθελα και λιγο ακομη νευρο θα εβαζα και ενα γραναζι...Και ας κοπει και λιγο η τελικη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CryPtONeXas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 Ναι δικιο Εχεις Για Γραναζι ΠΟσο ???που ειναι το μΟνο Ευκολο..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 Η καλύτερη μοντίφα για crypton είναι αυτή ... Απλώς θέλεις λίγα γκαφρά παραπάνω.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CryPtONeXas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 BaGgos AN θες απαντησε μ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
delaaa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 δε ασχολουμε με τι λετε, βασικα δε με νοιαζει καν η γνωμη σας σορρυ κιολας. συγνωμη ετσι?? @fasarias και στο κρυπτον εκσ δε μπαινει φιλτρο....στο αρ μπαινει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 (τροποποιήθηκε) Σε οποιοδήποτε μοτέρ που καίει καύσιμο μπαίνει βελτιωτικο φίλτρο αέρα, ίσως για το -χ να μην έχει βγει κάτι συγκεκριμένο ή να μην αξίζει τα λεφτά του να μπει. Το τελευταίο είναι άλλη κουβέντα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2009 από τον ypopsifios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CryPtONeXas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2009 ΘΑ Μ πειτε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2009 αν αλλαξεις την μαμα εξατμιση του κρυπτον, με καποια αφτερ,,καιει πιο πολυ το παπι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) Παιδιά στο crypton x φίλτρο δεν μπαίνει γιατί πολύ απλά καμιά εταιρία δεν έχει βγάλει.Πάντως οσοι ρίξουν πιστόνια κ πίπες καλά συνεργεία να έχετε.Το παπί μόνο εξάτμιση θέλει κ 14άρι γρανάζι μπροστά και γίνεται μπιστόλι.Σε φανάρι εχω πατήσει απο F1 μέχρι innova 57mm Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2009 από τον valas-GSX-R Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CryPtONeXas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2009 λες ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dr.sakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2009 :think: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Παιδιά στο crypton x φίλτρο δεν μπαίνει γιατί πολύ απλά καμιά εταιρία δεν έχει βγάλει.Πάντως οσοι ρίξουν πιστόνια κ πίπες καλά συνεργεία να έχετε.Το παπί μόνο εξάτμιση θέλει κ 14άρι γρανάζι μπροστά και γίνεται μπιστόλι.Σε φανάρι εχω πατήσει απο F1 μέχρι innova 57mm παρε και δες μετατροπη για φιλτρο στο κρυπτον.http://www.yamahat135.com/forum/viewtopic.php?t=283 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Πατέντα είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Πατέντα είναι. ναι πατεντα και απ`οσο ξερω δεν υπαρχει κατι αλλο αλλα θα το ψαξω πιο πολυ σε λιγο καιρο που εχω το μεγαλο σερβις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 να η τιμη του φιλτρου.http://www.stelpet.gr/k-and-n-bmw-r1100s.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
baggos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 χμμ...παιδια οντως θελει γραναζι...εγω παντως πατησα με φ.π.ε,εκκεντροφορο και γραναζι και μ εριξε 3 μηχανακια...πιστευω καθησα πολυ καλα για αυτα π φοραγε...Και ειμαι μαμα...μονο φιλτρο αλλα εχανα απο το φιλτρο...τωρα π εβαλα το γνησιο παει πολυ καλυτερα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 χμμ...παιδια οντως θελει γραναζι...εγω παντως πατησα με φ.π.ε,εκκεντροφορο και γραναζι και μ εριξε 3 μηχανακια...πιστευω καθησα πολυ καλα για αυτα π φοραγε...Και ειμαι μαμα...μονο φιλτρο αλλα εχανα απο το φιλτρο...τωρα π εβαλα το γνησιο παει πολυ καλυτερα.... ποιο φιλτρο εχεις βαλει??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Ποιο γνήσιο????Για πε και μας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Ποιο γνήσιο????Για πε και μας... εννοει οτι εβγαλε το αφτερ φιλτρο που ειχε και ξαναεβαλε το εργοστασιακο(γνησιο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 ΟΚ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 ρε παιδια Rapdi bike εχει βαλει κανεις θελω να κανω μερικες ερωτησουλες... Αν το ρυθμισεις ανεβαζει τους κοφτες σε ποιο πολλες στροφες η μονο το μειγμα βενζινης αλλαζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Που το ξεθαψατε ρε ! ρε παιδια Rapdi bike εχει βαλει κανεις θελω να κανω μερικες ερωτησουλες... Αν το ρυθμισεις ανεβαζει τους κοφτες σε ποιο πολλες στροφες η μονο το μειγμα βενζινης αλλαζει? Μονο την αναλογια αερα-βενζινης/μειγμα . Για να ανεβει ο κοφτης ειναι αλλη ιστορια και σε μηχανακια με μαμα μοτερ κατα 99% δεν εχεις κανενα ουσιαστικο κερδος σε αποδοση . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Ηλεκτρονικη νομιζω δεν χρειαζετε ξερεις που μπορω να βρω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες